|
Tin3l
|
 |
« Reply #75 on: September 20, 2007, 01:23:18 PM » |
|
Felicitari 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #76 on: September 20, 2007, 07:45:35 PM » |
|
15-16/09/2007 Főtenyészszemle 8201 Alsóörs Ungaria CAMPIONAT NMJK
CANISA VOM HAUS SELIA S-A PREZENTAT SI LA CAMPIONATUL MAGHIAR Sincer am vazut o calitate destul de buna la C.G.in Ungaria, foarte putine animale urite,o medie excelenta. Am fost foarte bine primiti intreaga echipa. Prezint doar rezultatele cainilor din Romania cu un scurt comentariu personal clasa 4 - 6 luni femele cu aproximativ 10 caini in ring 4* F/B Vura vom haus selia propietar - Alin Marin / Deva un cap superb si oculoare exceptionala putin cam grasuta. 5* F/B Vussy vom haus selia propietar - zingale giovanni /timisoara unghiuri si linia dorsala absolut exceptionale crupa foarte bine inserata si lunga. nu are absolut nici un fel de pregatire de ring.
clasa 6 - 9 luni masculi 8 caini cu maxim calificativ 3* F/B Uff vom haus selia propietar - zingale giovanni/timisoara a fost clasat pe locul 3 multumita anatomiei pe care o are.nu are absolut nici un fel de pregatire de ring.
clasa 12 - 18 luni . 7 masculi in ring 2* F/B LANCELOT von baldur propietar Boros /Baia Mare super caine merita locul 1*
clasa 18/24 femele 14 cu maxim calificativ 3* F/B Cena vom haus selia propietar - zingale giovanni/timisoara a fost locul 2 datorita lipsei de antrenament a terminat lucul 3*.
clasa adulte femele 8 in ring 2*VA Romano Zena super femela
clasa adult mascul retras ulk uferlwald a fost sensibil la foc de arma
POZE 1) VURA VOM HAUS SELIA 2) VUSSY VOM HAUS SELIA 3) LANCELOT BALDUR 4) CENA VOM HAUS SELIA 5) ROMANO ZENA
Bravo tuturor, si pentru prezenta si pentru rezultate 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
|
|
|
vom haus selia
|
 |
« Reply #78 on: October 02, 2007, 11:25:50 AM » |
|
Cum deja precis stiti am participat la Campionatul 2007 Italia SAS. Cena Vom Haus Selia e locul 33 intre 69 de concurenti. Eu cred ca e un rezultat deosebit. O concurenta absolut bestiala, caini absolut super antrenati , conditii extra si handleri profesionisti. Chiar m-a mandresc de acest loc.
Dar nu de asta v-am abordat: M-i s-a apus clar cum sunt vazuti cainii veniti din Ro, Ungaria . etc . Am discutat personal cu vicepresedintele de crestere si presedintele SAS. Mi-au explicat si mi-au dovedit de ce ei considera ca actele noastre nu sunt in regula, din asta am ajuns la un acord de colaborare unde presedintele Verpelli a spus ca e dispus sa ne sprijine in mod total, sa intram in totala legalitate cu acte. Primul semn de colaborare este : 1) Bella Vom Vifor locul 48 2) Cena von haus selia locul 33 3) Romano Alma locul 23 4) Romano Zena locul 33 Ne-au acceptat momentan actele dar au spus clar cu rezerva, adica : Fiecare din acesti 4 caini au fost penalizati de cateva locuri in evidenta de o colaborare intre CNCG si SAS evitand aceeasi figura unde am patit-o toti in Austria cand au fost judecate actele nu cainii. Consider ca actuala conducere CNCG sau viitoarea conducere i-a in considerare in mod foarte serios ce am scris sus. pentru. ei o selectie fara anduranta pur si simplu este nula, in Ro din ce stiu eu numai in Tm s-a tinut test de anduranta. E o chestie asa de simpla, chiar am fost intrebat de ce nu s-a facut.
Agatino Corvaia este absoult de acord sa ne ajute sa intram in legalitate si cu probe de lucru. E bine sa nu ratam si posibilitatea care ni se ofera.
|
|
|
|
« Last Edit: October 02, 2007, 11:30:22 AM by vom haus selia »
|
|
|
|
|
|
Tin3l
|
 |
« Reply #79 on: October 03, 2007, 09:07:39 AM » |
|
Meditati la ce a scris GIOVANNI ,stie ce spune,asta e realitatea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom haus selia
|
 |
« Reply #80 on: October 08, 2007, 01:02:44 AM » |
|
|
|
|
|
« Last Edit: October 08, 2007, 01:07:31 AM by vom haus selia »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maysa
|
 |
« Reply #82 on: October 15, 2007, 12:53:00 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
Un adapost uscat, destul de incapator, alimentatie regulata, apa proaspata, miscare suficienta si lucru cu cainele, ca si contactul intensiv cu oamenii. In plus, deparazitarea si vaccinarea regulata, intretinerea blanii, a urechilor si a danturii - asta este standard!
|
|
|
|
vom haus selia
|
 |
« Reply #83 on: October 23, 2007, 02:46:50 PM » |
|
CAMPIONAT 2007 CNCG REZULTATE “VOM HAUS SELIAâ€
IN RING 7 PREZENT CLASA 6/9 LUNI FEMELE
…………....….DIN UNGARIA F/P….1* ………....….… DIN GERMANIA F/P….2* VURA VOM HAUS SELIA F/P ….3*(PRIMA DINTRE CELE NASCUTE IN ROMANIA) VUSSY VOM HAUS SELIA F/P…..4*
IN RING 19 PREZENT CLASA 12/18 LUNI FEMELE
.................... .DIN UNGARIA F/P…..1* ……………..........…DI ROMANIA F/P…..2* ………… ....... . …DIN UNGARIA F/P .…3* BELA VON VIFOR .. F/P.….4* MALTA VOM HAUS SELIA ......F/P.….5* (prima data in expo,nu stia ce se intampla)
IN RING 13 PREZENT CLASA 12/18 LUNI MASCULI
MAX VOM HAUS SELIA F/P….11 MARC VOM HAUS SELIA P……12
IN RING 13 PREZENT CLASA 18/24 LUNI FEMELE
CENA VOM HAUS SELIA F/P….1* (CNCG CAMPIOANA 2007 CLASA)
|
|
|
|
« Last Edit: October 23, 2007, 02:50:02 PM by vom haus selia »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #86 on: October 24, 2007, 12:47:37 AM » |
|
vom haus selia + von vifor =
vom haus selia + von vifor = 
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
Tin3l
|
 |
« Reply #87 on: October 24, 2007, 01:20:40 PM » |
|
|
|
|