Bruneta cu par scurt...super misto,tare draguta ca de altfel toata trupa
eu eram...
si scuze - eu m-am recomandat la un momet dat... acum... nu mai stiu exact cui, ca erau si emotiile competitiei... cristinei, mirelei si lui razvan sigur;
ariana, probabil ca te-ai intrebat de ce am casunat pe tine...Â

e frumisica fetita ta, iar pe mine m-a interesat si faptul ca e nepoata de as (romano pando);
ne-am simtit bine, ne-a placut si am fost si incantati de faptul ca ne-am intors cu rezultate bune; ma bucur ca v-a placut si voua si sper sa ne mai vedem - daca se poate, nu tocmai la campionatul de la anul - LANSEZ INVITATIA DE PE ACUM!!! INÂ WEEK-END-UL 20 - 21 MAI 2006 AU LOC LA BUCURESTI EXPOZITIA DE CLUB SI SELECTIA CU GABRIELE PETTINAROLI!!! VA ASTEPTAM!
Felicitari pentru traducere, nu trebuie sa bagi in seama profesorii(de obicei cine nu-i capabil sa faca un lucru poate foarte usor sa dea lectii)
eu zic ca trebuie sa ne asumam criticile, asa cum ne primim si laudele; nu vreau sa fiu ipocrita, asa ca voi fi sincera si cu riscul ca clcg sa se supere, am sa spun ca traducerea n-a fost chiar ok... ca, per ansamblu, am priceput noi ce zicea arbitrul e altceva, insa cei care nu cunosc limbajul de specialitate, n-aveau cum sa faca deductii... cat despre persoana care a facut observatiile, chiar daca nu foarte elegant, le-a facut in cunostinta de cauza - vorbeste mai multe limbi straine, a facut traduceri si nu e un neavenit care s-a trezit vorbind doar pt. ca-i place sa critice... asta e - alta data, va fi mai bine.
dar sa revenim la lucruri importante si interesante!
am fost tare incantata de faptul ca a crescut vizibil nivelul de pregatire al cainilor prezenti la proba de atac - au fost greseli (unde nu sunt?!!) dar fata de ultimii trei ani situatia s-a imbunatatit mult! felicitari celor care s-au prezenta si au promovat testul! si felicitari baietilor (lui luci sava ii sunt inca personal datoare cu o bere pentru vanataile cu care a ramas...) - eu zic ca s-au descurxat excelent!
cum v-au placut cainii???
opinii despre rezultate?