|
kike
|
 |
« Reply #555 on: March 01, 2010, 08:16:45 PM » |
|
Cine e?  o frumusete de copil  . peste cativa ani o vedem in ring cu cainii, castigand 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OANAE
Full Member

Vegas von Haus Bura
|
 |
« Reply #556 on: March 01, 2010, 11:34:21 PM » |
|
o frumusete de copil  . peste cativa ani o vedem in ring cu cainii, castigand  Cu ochii astia o sa vrajeasca multi arbitrii  Sa fie sanatoasa, abia o asteptam la Junior Handler sa-si faca debutul 
|
|
|
|
|
|
"...Let us always take time to listen to what our dogs are telling us. They are talking all the time..."
|
|
|
|
|
vom haus selia
|
 |
« Reply #557 on: March 02, 2010, 12:50:42 AM » |
|
Cu ochii astia..............................
pericol public!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bravo Dani superba fetita
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #558 on: March 02, 2010, 01:01:44 AM » |
|
 Eu zic sa-ti cumperi pusca de pe acum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #560 on: March 02, 2010, 08:14:44 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #561 on: March 02, 2010, 08:21:20 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
|
KLIFF
|
 |
« Reply #562 on: March 02, 2010, 08:41:40 PM » |
|
Felicitari! Mare bucurie in casa voastra.  Dar....normal nu esti. Te pomenesti ca prima carte de colorat va fi .... "SV Zeitung" 
|
|
|
|
|
|
Un plus de temperament!
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #563 on: March 02, 2010, 09:00:51 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KLIFF
|
 |
« Reply #564 on: March 02, 2010, 10:34:59 PM » |
|
 Felicitari doamnei pentru simtul artistic! PS. Despre normalitate...hmm Cand ma gandeam sa-ti dau un raspuns "academic" mi-am adus aminte de vecinul de langa canisa mea. Cand m-a vazut ca desfiintez cultura de rosii pentru a pune gazon, hotarat fiind sa-mi fac teren de antrenament....m-a intrebat, in timp ce citea mirat ceea ce scria pe unul din sacii de seminte: "Si lolium asta se mananca, vecine?" Culmea...era serios  . . Pentru un om cu mainele obisnuite cu sapa, poate e normal sa creada ca orice se seamana va ajunge in farfurie. Ce mai e normal?
|
|
|
|
|
|
Un plus de temperament!
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #565 on: March 02, 2010, 10:58:27 PM » |
|
PS. Despre normalitate...hmm Cand ma gandeam sa-ti dau un raspuns "academic" mi-am adus aminte de vecinul de langa canisa mea. Cand m-a vazut ca desfiintez cultura de rosii pentru a pune gazon, hotarat fiind sa-mi fac teren de antrenament....m-a intrebat, in timp ce citea mirat ceea ce scria pe unul din sacii de seminte: "Si lolium asta se mananca, vecine?" Culmea...era serios  . . Pentru un om cu mainele obisnuite cu sapa, poate e normal sa creada ca orice se seamana va ajunge in farfurie. Ce mai e normal? Eu despre ce vorbesc! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gogutzu
|
 |
« Reply #566 on: March 02, 2010, 11:57:38 PM » |
|
Superba micuta. Imi cer scuze fata de sotia ta, dar aportul majoritar e de partea ta. Sanatate maxima intregii familii.
|
|
|
|
|
|
Câinele - singura vieţuitoare care a dus la perfecţiune vocaţia prieteniei. Vasile Ghica.
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #567 on: March 03, 2010, 12:05:50 AM » |
|
Superba micuta. Imi cer scuze fata de sotia ta, dar aportul majoritar e de partea ta. Sanatate maxima intregii familii.
Vrei sa spui ca "tipul tatalui" se transmite bine? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
man
Hero Member

. A u s b r u c h .
|
 |
« Reply #568 on: March 03, 2010, 07:18:06 PM » |
|
Pana atunci insa, continuam antrenamentele  acum ca s-a efectuat acomodarea cu lesa, si avand in vedere ca vine primavara..., sa ne asteptam sa vedem poze in care plimba puii in lesa?? p.s. Este superba! Sa va traiasca!
|
|
|
|
|
|
Ce nu te doboara te face mai puternic.
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #569 on: March 08, 2010, 12:48:13 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|