razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd
|
 |
« on: February 14, 2008, 06:58:36 PM » |
|
Clubul local de ciobanesc german Baia Mare, organizeza Expo Club Baia Mare - 05 aprilie 2008Arbitru: Margit van Dorssen, canisa von Arlettwww.arlett.deDomna arbitru a confirmat prezenta. In cateva zile se vor publica toate detaliile privind inscrierea, cazarea, samd.
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #1 on: February 15, 2008, 08:51:33 PM » |
|
Confirmare: From: Margit van Dorssen To: '*******' Sent: Monday, February 11, 2008 8:36 PM Subject: AW: Confirmation for Roumania
Hello Mr. Boros, hiermit bestätige ich das Richteramt auf Ihrer Zuchtschau am Samstag, den 5.4.2008. Ich werde am Freitag anreisen.
Mit freundlichen Grüßen, distinti saluti, atenciosamente, kind regards,
Bei Beantwortung dieser email bitte ich, meinen Text mitzusenden, damit ich die Korrespondenz leichter zuordnen kann. Danke! Please include my text in your answer for information purposes. Thank you!
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
|
|
Frauenbach
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: February 17, 2008, 11:17:23 AM » |
|
Sunt un mare fan al ciobanescului german. Cred ca in Baia Mare va fi o expozitie pe cinste. Va fi si o expozitie in Brasov, tot in 5 aprilie. Dar, expozitia din Baia Mare va fi super. Asa ca va las sa alegeti unde sa mergeti. E clar, ca expozitia din Baia Mare e pentru profesionisti, deoarece este o expozitie profesionista. Daca nu crezi, vino, si convingete!!! Te asteptam cu drag!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #3 on: February 17, 2008, 02:23:28 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #4 on: February 23, 2008, 07:34:45 AM » |
|
Buletin de inscriere, corectat 25 februarie 2008: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
man
Sr. Member

A u s b r u c h
|
 |
« Reply #5 on: February 23, 2008, 10:30:09 AM » |
|
Merge cineva de pe aici (de pe la campie)??
|
|
|
|
|
|
Ce nu te doboara te face mai puternic
|
|
|
|
|
udar
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: March 05, 2008, 12:21:54 PM » |
|
Am gasit in revista SV ca in data de 06.04.2008 doamna Margit von Dorssen arbitreaza in Austria (Szalaburg) un club. Oare unde va onora concursul la Baia Mare sau la austrieci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luna Isola
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: March 05, 2008, 05:22:11 PM » |
|
d-na Margit van Dorssen va arbitra in Baia Mare, in data de 05.04.2008, asa ca in 6.04. poate fi unde vrea ea.Important e ca in 05.04. este in Baia Mare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luna Isola
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: March 07, 2008, 09:43:01 PM » |
|
In fiecare zi vom da informatii despre expozitia de la Baia Mare. Concurentii vor fi primiti de famfara municipala pe covorul rosu si de D-l primar. Apropo de gulas...castigatorul guinnes book-ului de anul trecut pentru cel mai mare gulas , va prepara la expozitia noastra un babgulas excelent pentru concurenti si participanti. Va asteptam cu drag !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Frauenbach
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: March 08, 2008, 07:09:59 PM » |
|
"Am gasit in revista SV ca in data de 06.04.2008 doamna Margit von Dorssen arbitreaza in Austria (Szalaburg) un club. Oare unde va onora concursul la Baia Mare sau la austrieci"  )). Doamna arbitru va veni sigur in Romania in data de 05.04!!! Deoarece Clubul Local de Ciobensc German din Baia Mare stie cum trebuie sa invite o arbitra de renume...Nu va faceti griji, inscrieti-va si veniti in Baia Mare. Nu veti regreta!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luna Isola
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: March 12, 2008, 10:06:31 PM » |
|
In ciuda zvonurilor din partea invidiosilor, doamna Margit van Dorssen ne-a confirmat ca si-a cumparat biletul de avion, si soseste vineri la ora 12 in Cluj. Cei care nu cred, pot sa o astepte cu flori la aeroport. Boros Galina, Baia Mare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luna Isola
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: March 12, 2008, 10:16:33 PM » |
|
Ii rugam pe fanii canisei von Arlett, (stiind ca site`ul acesta este de buna credinta), sa-i anunte si pe ceilalti iubitori de ciobanesc german care nu frecventeza forumul, despre expozitia din Baia Mare. Deviza noastra: expozitie de club- expozitie profesionista - arbitru profesionist
Premiile va asteapta deja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luna Isola
Newbie
|
 |
« Reply #12 on: March 12, 2008, 10:26:11 PM » |
|
Premii
|
|
|
|
|
|
|
|
Luna Isola
Newbie
|
 |
« Reply #13 on: March 12, 2008, 10:33:03 PM » |
|
 Expo Club Baia Mare 05. 04. 2008 Ultima zi de inscrire este 25. 03. 2008 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luna Isola
Newbie
|
 |
« Reply #14 on: March 13, 2008, 06:14:06 PM » |
|
In premiera, Clubul Local Baia Mare, va avea stan in cadrul expozitiei, iar printre altele o sa puteti gasi, placi din granit, pe care sunt gravate poze cu campionii mondiali. Vom mai avea Albumul clubului loca in care va veti putea gasi si dvs.
|
|
|
|
|
|
|
|
|