Forum ciobanesc german
August 01, 2010, 02:02:42 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Linked Events
  • Expo Club Baia Mare: April 05, 2008
Pages: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 [14]   Go Down
  Print  
Author Topic: Expo Club CNCG Baia Mare  (Read 29172 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Luna Isola
Jr. Member
**

« Reply #195 on: April 15, 2008, 10:47:46 PM »

Referitor la Lancelot acesta a fost la dresaj in Ungaria 6 luni .a absolvit 4 examene sustinute in Germania SV ; ex.disp.ED.HD...BH,ANDURANTA, SChH 1,SChH 2 de la doi arbitri SV.Cu o saptamana  inainte de expo. l-am adus acasa si nu am avut timp sa-l pregatim pentru ca noi am pregatit expozitia care ni s-a parut mai inportanta decit a castiga locul 1. Asta ar trebui sa fie deviza fiecarui organizator .locul 1 expozitia.
Luna Isola
Jr. Member
**

« Reply #196 on: April 15, 2008, 11:00:43 PM »

Referitor la CAC Brasov...am auzit ca nu s-a scris arbitrajul cainelui pe foaia de arbitraj ci numai calificativul si locul...oare este adevarat???astept raspuns de la cineva care a concurat la Brasov.
thorhaus
Hero Member

« Reply #197 on: April 15, 2008, 11:22:37 PM »

Referitor la CAC Brasov...am auzit ca nu s-a scris arbitrajul cainelui pe foaia de arbitraj ci numai calificativul si locul...oare este adevarat???astept raspuns de la cineva care a concurat la Brasov.

DA!
dux
Hero Member

« Reply #198 on: April 15, 2008, 11:55:11 PM »

asa am patit eu anul trecut la constanta.cand mi-a arbitrat malineza arbitrul a pus doar calificativul.am ramas surprins.cand l-am intrebat mi-a spus ca este o practica des folosita afara.
ulck
Hero Member

« Reply #199 on: April 16, 2008, 11:28:43 AM »

Vreau sa-i multumesc D- lui Bogdan Nitescu pentru traducerea profesionista pe care a facut/o in timpul interviului realizat cu Margit van Dorssen. De altfel, la fel de corect a tradus si in timpul expozitiei. Inca o data multumiri.
liviu bardar
Hero Member

« Reply #200 on: April 16, 2008, 01:07:46 PM »

In sfarsit te-ai prins!
Mai bine mai tarziu decat niciodata!  Roll Eyes
Spune-le si altora!

Liviule, decat sa exagerezi, mai bine.....schimba dioptriile ochelarilor si nu te mai incrunta (ca faci riduri)......ca o data cu varsta (printre altele).....se duce si vederea! Laughing

Adevaru' e ca am ceva probleme cu ochelarii....vad totul marit  (si asta imi convine de 2-3 ori pe zi, doar)....
Cand urmaresc un caine, ii dau jos....cred ca si tu ai avut aceeasi problema cand te uitai la Iff....da' nu-ti dadeai jos ochelarii...
Pe Ulk l-am vazut la antrenamente la Deva de multe ori ....eu sunt subiectiv la caini, in ceea ce-mi place....tin mult la ceva ce e putin important in arbitraje....expresia capului, a fetei.....el nu mi-a placut ca avea (mic ) urechile cam prinse lateral....si nu semana cu Iff..... Laughing
Poate ca de aia mi-a venit sa-l "altoiesc" mai mult.
Oricum e , fata de Tenno, subangulat pe fata si hiperangulat pe spate. Dar e un caine f. bine antrenat si asta ii diminueaza insuficienta... LOL
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #201 on: April 16, 2008, 02:23:51 PM »

Bla Bla Bla... LOL

Nu raspund.....ca nu are legatura cu Baia Mare si vreau sa vad daca da Daniel berea ! Wink

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,2205.msg42278.html#msg42278
« Last Edit: April 16, 2008, 02:25:37 PM by Bogdan Nitescu » Logged
Der Gebrauchshund
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #202 on: April 16, 2008, 02:37:06 PM »

Nu raspund.....ca nu are legatura cu Baia Mare si vreau sa vad daca da Daniel berea ! Wink

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,2205.msg42278.html#msg42278
Berea o da administratia forumului, pentru cei care se mentin "on topic"  LOL Cu atata sprijin si sponsorizari, clar ca ne permitem  Grin

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
Der Gebrauchshund
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #203 on: April 17, 2008, 11:53:14 AM »

Clasa munca-masculi

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
Pages: 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 [14]   Go Up
  Print  

Jump to:  

doctorvet