|
VON HAUS BURA
|
 |
« on: March 10, 2008, 12:16:49 AM » |
|
Clubul Zonal Dobrogea anunta organizarea CAMPIONATULUI NATIONAL DE CRESTERE, a anului 2008 ,in orasul CONSTANTA la data de 01-02.11.2008. Arbitrii care ne vor onora cu prezenta sunt urmatorii : CLASELE (M/F):3-6,6-9,9-12,12-18 -DL. GIUSEPPE PAFFONI(IT)arbitrul S.V. CLASELE(M/F) :18-24,MUNCA -DL.RICHARD BRAUCH(GER) arbitrul S.V.-CANISA VOM ELZMUNDUNGSRAUM PROBA DE CURAJ (M/F) -DL. CSIBI CAROLY(RO) ATENTATORII....inca nu s au stabilit.
CONDUCEREA C.Z.DOBROGEA
|
|
|
|
« Last Edit: September 23, 2008, 04:40:09 PM by razvan »
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #1 on: March 10, 2008, 08:46:45 AM » |
|
Multa multa BAFTA la organizare!!!!!!!!!Cu toate scuzele de rigoare, dl Paffoni nu este arbitru SV (cel putin inca nu, conform listei cu arbitri al SV, din 04.03.2008)
|
|
|
|
« Last Edit: March 13, 2008, 08:28:55 AM by Der Gebrauchshund »
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #2 on: March 10, 2008, 08:53:46 AM » |
|
Multa bafta la organizare, venim !  Desi nu e facut public pe nicaieri ia uitati peste ce am dat: Clubul local de Ciobanesc German Constanta 
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #3 on: March 13, 2008, 01:18:20 AM » |
|
mersi de urari !!!  va asteptam cu drag ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #4 on: August 14, 2008, 07:48:47 PM » |
|
Misu, Adi: un banner 468x60? sa punem stirea si pe portal .... Plus daca ati stabilit locatie, taxe ... cam ce vorbiram in Han ...
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #5 on: August 17, 2008, 11:28:58 PM » |
|
Misu, Adi: un banner 468x60? sa punem stirea si pe portal .... Plus daca ati stabilit locatie, taxe ... cam ce vorbiram in Han ...
da !sory....vorbescu adi , el se ocupa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KLIFF
|
 |
« Reply #6 on: August 18, 2008, 12:11:57 PM » |
|
Banner-ul e in lucru si il vei primi in cel mai scurt timp, cu detalii atasate. Cu organizarea am cam terminat .... si acum ne pregatim pentru confruntarea sportiva de pe gazon  (spre exemplificare pozele urmatoare) Am mutat postarile despre pescuit la Pescuit sportiv si pescari. E totusi topicul Campionatului National de Crestere ...
Razvan.
|
|
|
|
« Last Edit: August 18, 2008, 06:44:06 PM by razvan »
|
|
Un plus de temperament!
|
|
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )
|
 |
« Reply #8 on: September 18, 2008, 10:07:27 AM » |
|
pentru a evita eventalele polemici, cu privire la arbitraj si nu numai si a nu lasa loc diferitelor interpretari de orice fel, DIN RESPECT PENTRU PARTCIPANTI....CANISA VON HAUS BURA , nu va avea caini prezenti,care se afla in proprietatea ei, la aceasta editie a CAMPIONATULUI NATIONAL. VA ASTEPTAM CU DRAG.....CONDUCEREA CLUBULUI LOCAL  Misule, este nobila initiativa ta.........dar, in opinia mea,.......total neproductiva! Cat timp arbitrajul este unul impartial, eu personal, nu vad rostul unui astfel de gest. Mai gandeste-te.......
|
|
|
|
« Last Edit: October 04, 2008, 10:37:29 PM by Bogdan Nitescu »
|
|
|
|
|
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine
|
 |
« Reply #9 on: September 18, 2008, 10:29:31 AM » |
|
pentru a evita eventalele polemici, cu privire la arbitraj si nu numai si a nu lasa loc diferitelor interpretari de orice fel, DIN RESPECT PENTRU PARTCIPANTI....CANISA VON HAUS BURA , nu va avea caini prezenti,care se afla in proprietatea ei, la aceasta editie a CAMPIONATULUI NATIONAL. VA ASTEPTAM CU DRAG.....CONDUCEREA CLUBULUI LOCAL  Misule, Bogdan are dreptate. Muncesti 1 an de zile ca sa nu participi la Campionat?De ce?Sa nu fie polemici?Polemici or sa fie mereu!Eu, daca voi organiza vreodata CNCG voi participa cu cainii mei!!!!!Am facut o greseala in 2004 cand nu am adus-o pe Alma la Bucuresti, era in Muntenia, vezi Doamne sa nu fie discutii!Dar in 2004 Alma a fost V 20 la S.A.S., deci nu era loc de discutii! Parerea mea este ca trebuie sa participi, dar , tu hotarasti! Bafta!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #10 on: September 18, 2008, 10:30:23 AM » |
|
Haide MIHAI!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #11 on: September 18, 2008, 10:37:02 AM » |
|
Haide MIHAI!!  Sa inteleg ca vi la campionat?  Misu: bogdan si vifor au dreptate!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #12 on: September 18, 2008, 10:40:42 AM » |
|
Sa inteleg ca vi la campionat?  Never say never!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #13 on: September 18, 2008, 10:44:17 AM » |
|
Never say never!
Desi este toamna spre iarna, promit ca te duc in Vama! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KLIFF
|
 |
« Reply #14 on: September 18, 2008, 10:45:43 AM » |
|
Inscrierile pentru campionat pot fi facute la http://www.ciobanescgerman.eu/?page_id=13Va rog sa semnalati eventualele greseli din pagina pentru a le remedia in scurt timp. Limba germana este pentru mine o necunoscuta totala, deocamdata, asa ca s-ar putea sa fie scrise bazaconii.
|
|
|
|
|
|
Un plus de temperament!
|
|
|
|