Din cauza unor conditii considerate obiective (proprietari de CG care si-au reevaluat posibilitatea participarii la Campionat dupa concentrarea competitiei intr-o singura zi) CLCG Constanta a hotarat prelungirea termenului de inscriere pana pe data de 19 octombrie / inclusiv.
o masura inteleapta,care ar trebui urmata de acceptarea la grup de urmasi si a puilor mai mici de 1 an ,ca in Italia ,Austria si cam toate, mai putin Germania este adevarat, dar va spun doar un singur lucru ,eu dupa Uri della grande valle AM suficienti pui MAI MARI DE UN AN! DAR!!:
1. multi au montat la ESKO DEL MIGLIO D:ORO dupa ce au vazut-o pe CENA V.H. SELIA cand avea doar 5 luni
2. la ZAMB WILDSTEKER LAND cand au vazut-o pe ROMANO ALMA si avea tot sub un an!
etc., exemplele mai pot continua.!,
se creeaza un precedent care nicidecum nu ajuta chinologia romaneasca si asa vai de mama ei!
dupa aceea hotarare de la Sibiu de care nu-mi aduc aminte( nici vicele chinotehnist) nu avem de castigat nimic! e mai drastica decat orice si luata intr-un moment de aiureala generala,daca a fost luata ,eu nu cred pana nu vad procesul verbal!
dupa noi FURBO ,LARUS, NERO,ETC. NU AR FI FOST AUSLESI!