|
VON HAUS BURA
|
 |
« on: April 17, 2008, 01:23:11 AM » |
|
ieri am fost la ex. de sold si cot cu 4 caini, la acest cabinet. am intrebat cit ne costa ED+HD de caine....am fost anuntat ca 65 euro/caine/. cind am ajuns sa platesc......surprizaaaaa...pentru 4 caini, respectiv 3 -hd si 4 -ed....1285 ron/total. este corect ?! pai va spun eu ca nu!cine nu crede pot sa i dovedesc cu factura eliberata de catre ei......si inca ceva...este vorba despre pre-displazie la acesti caini, nu displazie oficiala( care este facuta de catre medicul italian).....ASA CA DACA TINETI LA PUNGA VOASTRA AVETI GRIJAAAAAA!
Titlu editat de Kintasha
|
|
|
|
« Last Edit: April 17, 2008, 04:56:06 PM by Kintasha »
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #1 on: April 17, 2008, 08:41:53 AM » |
|
ieri am fost la ex. de sold si cot cu 4 caini, la acest cabinet. am intrebat cit ne costa ED+HD de caine....am fost anuntat ca 65 euro/caine/. cind am ajuns sa platesc......surprizaaaaa...pentru 4 caini, respectiv 3 -hd si 4 -ed....1285 ron/total. este corect ?! pai va spun eu ca nu!cine nu crede pot sa i dovedesc cu factura eliberata de catre ei......si inca ceva...este vorba despre pre-displazie la acesti caini, nu displazie oficiala( care este facuta de catre medicul italian).....ASA CA DACA TINETI LA PUNGA VOASTRA AVETI GRIJAAAAAA!
Predisplazie la 85 eurooo?? Ai si platit atat? 
|
|
|
|
« Last Edit: April 17, 2008, 05:04:39 PM by Kintasha »
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #2 on: April 17, 2008, 08:58:50 AM » |
|
DA ! din pacateeee.... nu este vorba de tarif, fiecare are dreptul sa practice ce tarif doreste, dar......cind suni din provincie si intrebi cit este, ei iti comunica 65 euro si dupa aceea cind achiti este vorba de cu totul alta suma ...NU PREA ESTE O.K. ! COMPARTIMENTUL CHINOTEHNIC AL CNCG ar trebui sa se auto sesizeze, am inteles ca s a semnat chiar si un protocol...in sensul acesta, nu de alta dar sa nu mai existe si alti membrii pacaliti !
|
|
|
|
« Last Edit: April 17, 2008, 05:04:53 PM by Kintasha »
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #3 on: April 17, 2008, 09:18:48 AM » |
|
Eu, nu plateam...
|
|
|
|
« Last Edit: April 17, 2008, 05:05:06 PM by Kintasha »
|
|
|
|
|
|
mit Spiellust
|
 |
« Reply #4 on: April 17, 2008, 09:20:44 AM » |
|
Daca n-ai atatia bani la tine!!!! Ce faci???
PS La Maco in Ungaria, pretest sold+cot costa aprox. 37 eur!!!!!
|
|
|
|
« Last Edit: April 17, 2008, 05:05:32 PM by Kintasha »
|
|
FROM ALL THE THINGS I'VE LOST I MISS MY MIND THE MOST
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #5 on: April 17, 2008, 09:28:03 AM » |
|
Daca n-ai atatia bani la tine!!!! Ce faci???
Eu, nu plateam...
PS La Maco in Ungaria, pretest sold+cot costa aprox. 37 eur!!!!!
Nici eu nu platesc mai mult la Debrecen... mai greu insa pentru cei de mai departe... departe, atat de departe....
|
|
|
|
« Last Edit: April 17, 2008, 05:05:48 PM by Kintasha »
|
|
|
|
|
|
|
|
mit Spiellust
|
 |
« Reply #6 on: April 17, 2008, 09:30:30 AM » |
|
|
|
|
|
« Last Edit: April 17, 2008, 05:06:05 PM by Kintasha »
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #7 on: April 17, 2008, 09:50:57 AM » |
|
|
|
|
|
« Last Edit: April 17, 2008, 05:07:46 PM by Kintasha »
|
|
|
|
|
|
mit Spiellust
|
 |
« Reply #8 on: April 17, 2008, 09:59:27 AM » |
|
Hai ca iar am luat-o pe "aratura"!!!
Acum ffff serios vorbind, se intampla si in "alte tari"- nu dau nume, pe factura pe langa testele de displazie sa apara costurile anestezicului!!!!!!
|
|
|
|
« Last Edit: April 17, 2008, 05:08:08 PM by Kintasha »
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #9 on: April 17, 2008, 10:04:44 AM » |
|
Acum ffff serios vorbind, se intampla si in "alte tari"- nu dau nume, pe factura pe langa testele de displazie sa apara costurile anestezicului!!!!!!
1) MARCO VET BUCURESTI TL 021 4908020 /
Preturile practicate pentru membrii inregistrati sunt
- Consultatia 0 euro - Anestezie 15 euro - Radiografie bazin 15 euro - Radiografie articulatie humeroradioulnara 15 euro - Examen tabla dentara 10 euro - Prelevare probe de sange pentru AND 5 euro TOTAL CELEMASCHE + 65 EURO
La aceste preturi se vor adauga pretul pentru Identificarea animalului prin implantare de Microchip,pretul analizelor de sange pentru Determinarea anomaliilor genetice si costul Expedierii prin posta
|
|
|
|
« Last Edit: April 17, 2008, 05:08:29 PM by Kintasha »
|
|
|
|
|
|
liviu bardar
|
 |
« Reply #10 on: April 17, 2008, 10:41:34 AM » |
|
Cred ca si astia de la Marco Vet ar trebui sa aiba dreptul la replica....cine-i cunoaste sa-i anunte sa citeasca pe aici, daca au cu ce sa se apere s-o faca, daca nu , sa astepte clienti in continuare de pe forum....asa ar fi "fair-play" Altfel suna cam a barfa (denigrare) pe la "spate"......si nu-i frumos, Misulica.... 
|
|
|
|
« Last Edit: April 17, 2008, 11:09:31 AM by liviu bardar »
|
|
|
|
|
|
vom haus selia
|
 |
« Reply #11 on: April 17, 2008, 01:24:39 PM » |
|
Stimate domnule Bura, stimati colegi, Citind cele scrise de dl. Bura (insarcinat cu afacerile al CNCG) pe forum (putea sa ma sune si direct si poate ar fi fost mai simplu), desi inca nu avem un contract de colaborare semnat si parafat cu centrul Marcovet (avem doar un acordo verbale), am telefonato cu ei, le-am prezentat cele afirmate de dl. Bura si i-am intrebat daca este adevarat. Lucrurile s-au intamplat asa cum a spus dl. Bura. Cei de la Marcovet, datorita insistentelor mele, l-au sunat pe dottore Massimo Floris in Italia si au vorbit cu el. Ei mi-au spus ca totul s-a intamplat pt. ca inca nu avem un contract de colaborare semnat. Eu personal am sunat in Italia in numele CNCG si am vorbit mai bine de 15 minute cu dr. Massimo Floris care a fost foarte surprins de cele intamplate si ca un om de onoare ce este isi respecta cuvantul dat si isi pastreza oferta ce a fost negociata cu noi (CNCG). De asemenea am stabilit ca in cel mai scurt timp sa semnam oficial acordul intre CNCG - dottore Massimo Floris si Marcovet.
In concluzie, domnul Bura poate sa ia legatura cu centrul Marcovet si sa primeasca inapoi diferenta de bani intre cea convenita pt. membri CNCG (cu cotizatia platita la zi) si cea platita de dansul.
Zingale Giovanni
|
|
|
|
« Last Edit: April 17, 2008, 05:07:24 PM by Kintasha »
|
|
|
|
|
|
liviu bardar
|
 |
« Reply #12 on: April 17, 2008, 01:41:18 PM » |
|
Cat de eleganta rezolvare....deci nu l-au "furat" pe dl. Bura ...."necinstitii" aia...  Ce topic jenant....mai ales titlul....RAZVANE....poate-ar trebui ras....aduce prejudicii afacerii Marcovet si poate iesi cu "cantec"....  Ce-nseamna sa te iei dupa primul impuls fara sa judeci...  Domnule Manager....se poate asa ceva ?
|
|
|
|
« Last Edit: April 17, 2008, 05:06:41 PM by Kintasha »
|
|
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #13 on: April 24, 2008, 01:24:20 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #14 on: June 28, 2009, 01:31:48 PM » |
|
..si asa a ramas...toti suntem mai mult sau mai putin multumiti de rezultatele testelor, ..da intrebarea ramane : relatia CNCG vs CELEMASCHE este (a fost) reglementata ... unde? in legatura cu caredintre AG-urile netinute? 2008 sau 2009 ?
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|