Cand vede o carpa este NENOROCIRE ,se prinde de ea si ramane "fixat" asa ,iar carpa o prinde fff adanc in gurita.Daca trag ,se rupe (carpa ,desigur,in nici intr-un caz dintii lui), daca nu trage el cu putere si tot o rupe ,asa ca sunt nevoita sa ii fac corectia cu "babinutele in canini " ca sa lase
Ce/s alea "babinutele in canini "? Niciodata nu corectez cainele ca sa lase, n/am facut asa cu nici un caine pe care l/am avut. Toti trei au invatat sa lase la comanda, dar momit cu altceva. Cu Toy inca lucram la partea asta. Ca sa lase carpa, mingea ii arat alta minge, ii dau o bucatica de mancare, incep sa ma joc altceva, cat sa/si piarda temporar interesul pentru carpa respectiva.
Iar a doua problema este latratul ...n-am vazut un latrator mai mare ca el
Ce-mi recomandati ?Sunt in cautare de solutii ..chiar astept un raspuns pertinent si o solutie care sa ma scoata din "impas" .
E mic si el si comunica. Poate are nevoie de ceva. Poate sa latre de nevoie, de nervos, de frustare ca nu poate sa faca ceva. Crescatorul imi spusese ca Toy era f. "latrareata" cand era mica, iar acum, de vreo luna de cand o avem n/a latrat decat de vreo 2 ori noaptea cand eu dormeam sa bine ca tot n/am auzit, so be happy.