Forum ciobanesc german
August 01, 2010, 01:45:01 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: musca intruna!  (Read 6746 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
cycyca13
Sr. Member

Cecilia & ISA

« Reply #30 on: April 28, 2009, 01:17:08 PM »

Luati jucarii noi.. chitatitoare!! chit - chit !!! si aveti rabdare! din experienta mea ( 2 caini crescuti) e normal sa nu te intelegi cu ea la varsta asta.

“Prima arta creata de om a fost educatia cainelui, iar fructul acestei arte a fost cucerirea si stapanirea pasnica a intregului pamant”
lavinia_cg
Full Member

« Reply #31 on: October 20, 2009, 05:12:50 AM »

Am citit acest topic cap-coada si trebuie sa il "reclam " si eu pe Cezarica al meu ca este cam dominant si are mari,dar mari "inclinatii" spre carpe si latrat  Grin
Cand vede o carpa este NENOROCIRE ,se prinde de ea si ramane "fixat" asa ,iar carpa o prinde fff adanc in gurita.Daca trag ,se rupe (carpa ,desigur,in nici intr-un caz dintii lui  ) ,daca nu trage el cu putere si tot o rupe ,asa ca sunt nevoita sa ii fac corectia cu "babinutele in canini " ca sa lase  Cry
Iar a doua problema este latratul ...n-am vazut un latrator mai mare ca el  Shocked
Ce-mi recomandati ?Sunt in cautare de solutii ..chiar astept un raspuns pertinent si o solutie care sa ma scoata din "impas" .
« Last Edit: October 20, 2009, 05:14:42 AM by lavinia_cg » Logged
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #32 on: October 20, 2009, 07:30:36 AM »

Ce ai explicat tu aici nu arata ca un caine este dominant!

Am citit acest topic cap-coada si trebuie sa il "reclam " si eu pe Cezarica al meu ca este cam dominant si are mari,dar mari "inclinatii" spre carpe si latrat  Grin
Cand vede o carpa este NENOROCIRE ,se prinde de ea si ramane "fixat" asa ,iar carpa o prinde fff adanc in gurita.Daca trag ,se rupe (carpa ,desigur,in nici intr-un caz dintii lui  ) ,daca nu trage el cu putere si tot o rupe ,asa ca sunt nevoita sa ii fac corectia cu "babinutele in canini " ca sa lase  Cry
Iar a doua problema este latratul ...n-am vazut un latrator mai mare ca el  Shocked
Ce-mi recomandati ?Sunt in cautare de solutii ..chiar astept un raspuns pertinent si o solutie care sa ma scoata din "impas" .

My little dog - a heartbeat at my feet.
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #33 on: October 20, 2009, 09:50:55 AM »

Cand vede o carpa este NENOROCIRE ,se prinde de ea si ramane "fixat" asa ,iar carpa o prinde fff adanc in gurita.Daca trag ,se rupe (carpa ,desigur,in nici intr-un caz dintii lui), daca nu trage el cu putere si tot o rupe ,asa ca sunt nevoita sa ii fac corectia cu "babinutele in canini " ca sa lase  Cry
Ce/s alea "babinutele in canini "? Niciodata nu corectez cainele ca sa lase, n/am facut asa cu nici un caine pe care l/am avut. Toti trei au invatat sa lase la comanda, dar momit cu altceva. Cu Toy inca lucram la partea asta. Ca sa lase carpa, mingea ii arat alta minge, ii dau o bucatica de mancare, incep sa ma joc altceva, cat sa/si piarda temporar interesul pentru carpa respectiva.
Iar a doua problema este latratul ...n-am vazut un latrator mai mare ca el  Shocked
E mic si el si comunica. Poate are nevoie de ceva. Poate sa latre de nevoie, de nervos, de frustare ca nu poate sa faca ceva. Crescatorul imi spusese ca Toy era f. "latrareata" cand era mica, iar acum, de vreo luna de cand o avem n/a latrat decat de vreo 2 ori noaptea cand eu dormeam sa bine ca tot n/am auzit, so be happy.

cuget, deci exist!
lavinia_cg
Full Member

« Reply #34 on: October 20, 2009, 04:39:15 PM »

Ce/s alea "babinutele in canini "?
Grin babinutele=buzitele ,este o forma de corectie ,sa zic asa "invatata" de mine nu de acum ,de vreo 15 ani de la "mai marii" in ale dresajului de obedienta .Acum...nu stiu daca este o corectie buna sau nu insa am inteles ideea ta ,voi merge conform sugestiei tale ,este una buna Smiley
In ceea ce priveste latratul....asta-i alta poveste .Se pune pe latrat cand vrea joaca ,cand "fura" prosoapele de la baie ,cand bea apa (latra la vasul de apa si vrea sa il rastoarne cu labuta ) ,la picioarele mele ,etc.ai inteles ideea  Wink A!si latraaaaaaa tare si mult (stii latratul ala de pui ,zgomotos si pitigaiat  Cheesy Grin )
Nu plange/latra niciodata cand ramane singur acasa ,este cuminte si nici nu roade  Smiley 
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #35 on: October 21, 2009, 09:19:31 AM »

Inseamna ca ai o explozie de puiut. Numai cat citesc si ma binedispun. Stii cum se zice de copii, daca/s neastamparati, inseamna ca/s sanatosi. Asa era Alma, latra si maraia la orice, de la jucarii pana la oricare dintre noi cand era pitica, dar cu timpul s/a lasat de sportul asta. Pe vremea aia imi era ff frica de caini,mai ales de piticania mea, asa ca o scoteam afara la joaca si 4-5 ore pe zi. Acum nu mai am acest timp si ma surpind ca cert cainele fiindca alearga ca nebunul prin curte o ora pe zi. Apoi imi fac autocritica.

cuget, deci exist!
lavinia_cg
Full Member

« Reply #36 on: October 22, 2009, 12:16:44 AM »

k3na,asa-i ...este un nebun si jumatate insa intr-un fel imi pare bine ca e asa ,vom coordona nebuniile lui in "zona" de interes pt noi ,si anume....vom incepe cu el un predresaj si-i vom dezvolta inclinatia pentru carpa  LOL
Multumim pt sfaturi ,imi pare bine sa aud ca am un caine temperamental si ca asta se si cauta la cg  Cool Seara buna!
CatalinCG
Jr. Member
**

« Reply #37 on: February 08, 2010, 12:21:22 PM »

Va salut la fix am gasit acest topic. Am un pui de 2 luni pe nume Sam . El nu musca si el ca orice catel jucariile imi musca piciorul si mana numai cand am manusa in mana Smiley) . Ce sa fac ?
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to:  

doctorvet