pt Ioanitio: nu inteleg de unde ai atita siguranta, dragul meu forumist! vorbesti de parca si alta initiativa de a mea s-a soldat ca atare...te inseli amarnic! se vede ca nu ma cunosti! dar vei avea ocazia si sincer mi-ar face placere sa ne cunoastem si sa colaboram...sau poate am facut-o?
Ideea este ca se va tine si ca avem nevoie de cei ce vor cu adevarat sa ne demonstreze ca au caini dresati ... si stiu eu despre ce vorbesc! este simplu! Campionatul se va tine nu de alta dar deja mi s-au anuntat niste straini!

Ups! Sint sigura ca aceasta mica informatie nu va speria pe nimeni.
Prin prisma experientelor neplacute la care am participat fiind prezenta la unele examene de lucru mai ales la aceasta superba rasa (chiar o iubesc si o respect...si chiar m-am ocupat de ea, pt cei ce nu m-au "prins" cind alergam de nebuna pe la campionate sau la expo club), sper din tot sufletul sa avem cea mai numeroasa prezenta din partea celei mai bine reprezentate rase din Romania, ca numar de produsi...
Stiu ca sunt caini buni in tara, nu multi dar sunt (si o spun cu tristete...), stiu ca avem si dresori buni... si s-a facut acest efort pentru a-l invita pe acest arbitru tocmai pentru a da un suflu nou si a marca cu adevarat adevaratele succese! Iar despre atentator...credeti-ma ca este cool! (atentie: ma refeream ca profesionst

)....
Asa ca...vorba multa / saracia omului! La treaba si la campionat!