Forum ciobanesc german
February 09, 2010, 04:47:54 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Calendar Expozitional C.N.C.G 2010

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Linked Events
  • Campionatul National de Dresaj: October 15, 2008 - October 19, 2008
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Campionatul National de Dresaj Canin 2008 - Targoviste  (Read 9919 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd

« on: August 22, 2008, 12:35:25 PM »

Formular de inscriere
« Last Edit: September 05, 2008, 02:58:31 PM by razvan » Logged

darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
VON HAUS BURA
Hero Member

pasiune la rang de arta !

« Reply #1 on: August 22, 2008, 01:09:30 PM »

Vesti bune Vesti bune Vesti bune
baghera
Newbie
*

« Reply #2 on: August 22, 2008, 03:56:39 PM »

Si acum sa ne ocupam de treburi mult mai grele decit expozitiile de frumusete  :wink:
Dragilor, sper sa ne sprijiniti si sa ne ajutati in promovarea acestui campionat si sper sa fim cit mai multi prezenti la ceea ce va fi o adevarata demonstratie in arta dresajului a participantilor romani si straini!
In scurt timp va vom prezenta Regulamentul Campionatului ca sa stim cine si cum poate participa si va vom raspunde unro intrebari extrem de interente precum "Cine este Dl arbitru?" si "Cine este Atentatorul?" ... cv ul celor doi este extrem de interesant chiar impunator...va veti convinge singuri!
O reala ocazie pentru instructori sa-si etaleze rezultatele muncii lor :wink  :clap:  :clap:  :clap
Suntem pe baricade!!! 

Sincer va asteptam pe toti! Constanta stiu ca fi alaturi de noi prin participare numeroasa si de calitate! Smiley

PS: asteptam intrebarile voastre strict legate de campionat... Wink
« Last Edit: August 22, 2008, 04:29:52 PM by crb » Logged
ioanatio
Sr. Member

PABLO(Bond von Vifor)

« Reply #3 on: August 22, 2008, 04:56:42 PM »

prima intrebare,si cea mai fireasca:sigur nu se va anula si ex asta? Grin
ca sa stiu daca iar ma agit degeaba Undecided

A DOG IS THE ONLY THING ON EARTH THAT LOVES YOU MORE THAN HE LOVES HIMSELF
Der Gebrauchshund
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #4 on: August 22, 2008, 08:37:03 PM »

"Cine este Dl arbitru?"
Vic Wilms 

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
baghera
Newbie
*

« Reply #5 on: August 22, 2008, 11:00:38 PM »

pt Ioanitio: nu inteleg de unde ai atita siguranta, dragul meu forumist! vorbesti de parca si alta initiativa de a mea s-a soldat ca atare...te inseli amarnic! se vede ca nu ma cunosti! dar vei avea ocazia si sincer mi-ar face placere sa ne cunoastem si sa colaboram...sau poate am facut-o?  Cool
Ideea este ca se va tine si ca avem nevoie de cei ce vor cu adevarat sa ne demonstreze ca au caini dresati ... si stiu eu despre ce vorbesc! este simplu! Campionatul se va tine nu de alta dar deja mi s-au anuntat niste straini!  Wink Ups! Sint sigura ca aceasta mica informatie nu va speria pe nimeni.
Prin prisma experientelor neplacute la care am participat fiind prezenta la unele examene de lucru mai ales la aceasta superba rasa (chiar o iubesc si o respect...si chiar m-am ocupat de ea, pt cei ce nu m-au "prins" cind alergam de nebuna pe la campionate sau la expo club), sper din tot sufletul sa avem cea mai numeroasa prezenta din partea celei mai bine reprezentate rase din Romania, ca numar de produsi...
Stiu ca sunt caini buni in tara, nu multi dar sunt (si o spun cu tristete...), stiu ca avem si dresori buni... si s-a facut acest efort pentru a-l invita pe acest arbitru tocmai pentru a da un suflu nou si a marca cu adevarat adevaratele succese! Iar despre atentator...credeti-ma ca este cool! (atentie: ma refeream ca profesionst  Laughing)....
Asa ca...vorba multa / saracia omului! La treaba si la campionat!  Drac
ioanatio
Sr. Member

PABLO(Bond von Vifor)

« Reply #6 on: August 23, 2008, 11:07:09 AM »

care"siguranta"?eu doar am intrebat,ceea ce este f normal avind in vedere cite examene de lucru s-au anulat...aminat ..etc anul asta si anul trecut.
 Iar de cunscut,ne cunoastem de cand cu examenul din Brasov,zarnesti. Smiley...eu sint Ioana cu Pablo....cel care a luat locul 1 Wink...dar daca zici ca vin si straini inseamna ca vom avea concurenta serioasa Undecided Drac

dux
Hero Member

« Reply #7 on: August 23, 2008, 01:53:19 PM »

Si acum sa ne ocupam de treburi mult mai grele decit expozitiile de frumusete  :wink:
Dragilor, sper sa ne sprijiniti si sa ne ajutati in promovarea acestui campionat si sper sa fim cit mai multi prezenti la ceea ce va fi o adevarata demonstratie in arta dresajului a participantilor romani si straini!
In scurt timp va vom prezenta Regulamentul Campionatului ca sa stim cine si cum poate participa si va vom raspunde unro intrebari extrem de interente precum "Cine este Dl arbitru?" si "Cine este Atentatorul?" ... cv ul celor doi este extrem de interesant chiar impunator...va veti convinge singuri!
O reala ocazie pentru instructori sa-si etaleze rezultatele muncii lor :wink  :clap:  :clap:  :clap
Suntem pe baricade!!! 

Sincer va asteptam pe toti! Constanta stiu ca fi alaturi de noi prin participare numeroasa si de calitate! Smiley

PS: asteptam intrebarile voastre strict legate de campionat... Wink
ma bucur foarte mult. eu nu am stiut pana acum de un campionat de o asemenea anvergura.din pacate nu pot participa deoarece pe 31 august voi participa la o alta competitie de dresaj si anume campionatul politiei de frontiera .vor participa 14 tari din care si germania.toate tarile sunt membre u.e. ,adica tari unde se face dresaj de inalt nivel.iar dupa campionat trebuie sa ma duc la centrul de dresaj sibiu pentru a participa la un curs de formare anti drog.asta pana pe 28 noiembrie.
eu apreciez foarte mult persoanele care sunt ,,pro lucru''.adica in mod indirect sunt interesate de caracterul cainelui si nu de frumusetea lui.mi-ar face placere sa ne cunoastem.
baghera
Newbie
*

« Reply #8 on: August 25, 2008, 12:38:47 PM »

va astept cu mult interes si...cu mult drag! Chiar ma bucur ca sunteti alaturi de noi, cei "pro lucru". Chiar vreau sa iasa frumos, frumos! si sa avem multi caini!! Vom filma totul, va fi super!!
Hai sa le aratam belgienilor ca avem si noi caini in Romania! 
ioanatio
Sr. Member

PABLO(Bond von Vifor)

« Reply #9 on: August 25, 2008, 04:38:09 PM »

eu una promit ca vom incepe antrenamentele si sper sa ne prezentam mai bine decit la brasov LOL.si poate de data asta ne va merge si noua camera Grin

Der Gebrauchshund
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #10 on: August 26, 2008, 07:31:09 AM »

eu una promit ca vom incepe antrenamentele si sper sa ne prezentam mai bine decit la brasov LOL.si poate de data asta ne va merge si noua camera Grin
Mergem sa te filmam!

ioanatio
Sr. Member

PABLO(Bond von Vifor)

« Reply #11 on: August 26, 2008, 05:10:43 PM »

pai asa sa faci  Drac

Der Gebrauchshund
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #12 on: August 26, 2008, 05:43:29 PM »

pai asa sa faci  Drac
Give me beer

ioanatio
Sr. Member

PABLO(Bond von Vifor)

« Reply #13 on: August 26, 2008, 06:08:52 PM »

da vodka ce are? Grin

oricum ..eu sper sa mai vad si alti cg de show pe acolo....sau nu.... Drac

crb
Hero Member

« Reply #14 on: August 26, 2008, 06:09:44 PM »

da vodka ce are? Grin

oricum ..eu sper sa mai vad si alti cg de show pe acolo....sau nu.... Drac

te risti ? LOL

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora