|
|
|
Tin3l
|
 |
« Reply #31 on: September 21, 2008, 08:57:44 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a_yonny
|
 |
« Reply #32 on: September 21, 2008, 09:56:44 PM » |
|
Felicitari si pentru aceasta expozitie.....cam obositor acest sfarsit de saptamana dar plin de satisfactii  ......Felicitari organizatorilor si participantilor si multe succese in continuare ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #33 on: September 21, 2008, 10:13:36 PM » |
|
1: Fimo 2: Darko, ring central  
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
mery_ingrid2005
Newbie
|
 |
« Reply #34 on: September 22, 2008, 11:57:17 AM » |
|
Fain concurs! Si cand pleci si cu multe premii este si mai fain...DARRRRRR asta nu inseamna ca toti ceilalti participanti nu trebuie sa fie mandrii de animalutele lor . Din contra, pentru fiecare participant si nu numai, cel mai bun va ramane intotdeauna, patrupedul sau. Intotdeauna. Bravo Darko! Bravo Larus! Bravo Raisa! Ati fost la inaltime.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #35 on: September 22, 2008, 02:11:14 PM » |
|
|
|
|
|
« Last Edit: September 22, 2008, 05:38:29 PM by razvan »
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
|
|
kiko
Sr. Member

Rico Stress
|
 |
« Reply #36 on: September 22, 2008, 02:58:39 PM » |
|
foarte frumos puiutzul. l-am vazut live, e pufos si promite 
|
|
|
|
|
|
Rico Stress
|
|
|
Balonash
Jr. Member

|
 |
« Reply #37 on: September 22, 2008, 03:21:52 PM » |
|
si eu l-am vazut pe darko, f. dragalas! si tot de la stapanii lui inca o femela frumoasa...
|
|
|
|
« Last Edit: September 22, 2008, 03:24:24 PM by Balonash »
|
|
|
|
|
|
a_yonny
|
 |
« Reply #38 on: September 22, 2008, 04:29:56 PM » |
|
Multumesc foarte mult Razvan pentru poze.....au iesit super .....Peste vreo 2 ani poate visez si eu la un Magicon  si eu l-am vazut pe darko, f. dragalas! si tot de la stapanii lui inca o femela frumoasa...
Bineinteles ca femela e frumoasa ....doar a castigat CACIB-ul la care visez de ceva vreme  Si ma bucur ca v-a placut piticul meu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kiko
Sr. Member

Rico Stress
|
 |
« Reply #39 on: September 22, 2008, 08:38:07 PM » |
|
eu sunt cu negriciosul, am stat langa voi mereu duminica 
|
|
|
|
|
|
Rico Stress
|
|
|
|
a_yonny
|
 |
« Reply #40 on: September 22, 2008, 08:46:11 PM » |
|
p.s. Femela frumoasa e mama lui "dragalasu'" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Conni
Newbie
|
 |
« Reply #41 on: October 08, 2008, 11:11:16 AM » |
|
maine urc si eu poze de duminica. nu stiu detalii despre castigatori. mi s a parut insa zelos un tip din organizare care nu a vrut sa ma la se sa intru cu rico chiar daca aveam carnet de sanatate si legitimatie de asociatie. ciudat... am intrat pana la urma. si inca o parere de incepator... mi se pare hilar sa alergi dupa caine in concurs si inca vreo 4 insi sa i atraga atentia de pe margine alergand si maimutarindu se, numai sa arate cainele bine in concurs. arbitru szolt molnar, tot parere de incepator, premiile au fost pe bune. la mai mare!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|