Offfffffffffffffff.................faceti ce faceti si va "intepati".

.....
chiar ma intrebam cum naiba de nu ne atacam unul pe celalalt....

Dragul meu Bura (te rog sa-mi permiti sa vorbim asa, te stimez mult), nu cred ca este cazul sa facem acum analize literare sau de alta natura. Sunt sigura ca acest topic va fi citit cu interes si mai ales ca vom fi cu totii acolo pregatiti macar sa-l urmarim pe unul dintre cei mai tari arbitri, ca sa nu mai vorbim de atentator.
fac apel la intelegerea si interesul comun chinologic, de promovare si informare despre dresaj. Va rog sa ma ajutati si sa incercam sa trecem cu vederea presupusele (sau nu) atacuri sau impusaturi...
Hai mai bine sa raspundem tuturor intrebarilor celor ce vor sa stie despre Campionat si despre probele sale.
Bura, Willy si ceilalti: va rog mult sa discutam despre Campionat si probele sale, despre posibilitatea participarii tuturor celor ce cred ca stiu si pot si mai ales vor sa vada si sa invete...eu, una, incerc sa cred ca vrem sa vedem cit mai multi ciobanesti germani la Campionat. Stim cu totii ca avem multe exemplare cu examen luat in tara sau in strainatate.
Hai sa fim acolo cu totii, unii cu caini sau fara, sa DISCUTAM DESPRE DRESAJ. Si ma refer la aspectele tehnice...
Stiu ca stiti cu totii mult, mult...stiu ca multi dintre voi muncesc cu cainii in conditii vitrege, stiu ca nu avem terenuri, ca nu avem logistica necesara dar asta nu inseamna ca nu putem sa ne unim fortele.
Sper ca aceste rinduri pe care le scriu intr-o mica pauza din organizarea celor doua Cacciburi din Bucuresti...
Astept ajutorul si implicarea celor ce stiu si vor, nu o fac pt mine sau pt CDC sau pt ce alta nebunie...
Chiar o facem pentru dresajul in Romania. Avem arbitru exceptional, avem atentator de calibru... Hai sa venim si hai sa vedem... sau sa invatam! de ce nu? Eu una astept sedintele tehnice ca pe niste lectii de dresaj...
Sper ca urmatoarea mea interventie sa nu mai fie umbrita de tristetea provocata de dialogurile pe care le-am "spicuit"...este pacat pt cainii nostri si mai ales pentru cei ce chiar fac DRESAJ!...
DIN CAUZA RABIEI DIN TIRGOVISTE, CAMPIONATUL DE VA MUTA DOICESTI, f aproape de prima locatie dar de ajuns ca sa iesim din zona de carantina...
Va astept!