Forum ciobanesc german
August 01, 2010, 01:53:25 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Cabinete veterinare Craiova  (Read 3066 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
blackcat
Full Member

Ayana

« on: February 22, 2009, 09:00:43 PM »

Buna!M-am gandit ca poate-i cineva de prin Craiova si are nevoie!
Primul cabinet la care va sfatuiesc sa va duceti e Family Vet(Strada Stefan Cel Mare,nr.104) baietii de acolo sunt super priceputi(mie mi-au salvat pisica  si toata lumea are numai cuvinte de lauda la adresa lor)
Al doilea ar fi cabinetul doctorului Safta,pe strada George Fotino(nu stiu exact numaru dar daca intrebati pe cineva va spune)

Orice ar faceti,sa NU va duceti la cabinetul lui Bichea,e de-a dreptul retardat ca medic(in rest nu stiu cum o fi,il intreseaza doar banii),de obicei cand intri in cabinet nici nu se uita la animalutul cu care te duci,eventual se uita dar numai dupa ce-i dai  ceva bani sau in cazu in care nu esti inscris in cabinetul lui nici nu dicuta cu tine pana nu-i zici ca inscri cainele sau pisica,etc. la el(chit ca-i urgenta,nu-l intereseaza) si inca un cabinet in care nu e prea bine sa calcati e cel de pe Carol I(nu stiu exact cum il cheama dar au avut autorizatia suspendata de vreo doua ori din ce-am auzit,iar altii spun ca nici n-ar fi cabinet,oricum nu sunt buni)

Inca ceva,domnul doctor Bichea,o sa va dea un numar,pt eventuale urgente daca va duceti la el,daca aveti acele eventuale urgente ati face bine sa nu-l sunati pentru ca o sa va faceti o groaza de nervi,de obicei nu raspunde(si nu bat campii,ce-am scris stiu din proprie experienta sau de la prieteni)
« Last Edit: February 22, 2009, 09:47:53 PM by blackcat » Logged

"Winners never quit and quitters never win."
thorhaus
Hero Member

« Reply #1 on: March 14, 2009, 11:35:33 AM »

Buna!M-am gandit ca poate-i cineva de prin Craiova si are nevoie!
Primul cabinet la care va sfatuiesc sa va duceti e Family Vet(Strada Stefan Cel Mare,nr.104) baietii de acolo sunt super priceputi(mie mi-au salvat pisica  si toata lumea are numai cuvinte de lauda la adresa lor)
Al doilea ar fi cabinetul doctorului Safta,pe strada George Fotino(nu stiu exact numaru dar daca intrebati pe cineva va spune)

Orice ar faceti,sa NU va duceti la cabinetul lui Bichea,e de-a dreptul retardat ca medic(in rest nu stiu cum o fi,il intreseaza doar banii),de obicei cand intri in cabinet nici nu se uita la animalutul cu care te duci,eventual se uita dar numai dupa ce-i dai  ceva bani sau in cazu in care nu esti inscris in cabinetul lui nici nu dicuta cu tine pana nu-i zici ca inscri cainele sau pisica,etc. la el(chit ca-i urgenta,nu-l intereseaza) si inca un cabinet in care nu e prea bine sa calcati e cel de pe Carol I(nu stiu exact cum il cheama dar au avut autorizatia suspendata de vreo doua ori din ce-am auzit,iar altii spun ca nici n-ar fi cabinet,oricum nu sunt buni)

Inca ceva,domnul doctor Bichea,o sa va dea un numar,pt eventuale urgente daca va duceti la el,daca aveti acele eventuale urgente ati face bine sa nu-l sunati pentru ca o sa va faceti o groaza de nervi,de obicei nu raspunde(si nu bat campii,ce-am scris stiu din proprie experienta sau de la prieteni)

Schilder
blackcat
Full Member

Ayana

« Reply #2 on: March 14, 2009, 04:05:47 PM »

Mersi,cu prima ocazie cand o sa mai trec pe la cabinete o sa iau si ceva numere de telefon si programul de la amandoua Smiley

alessya1405
Hero Member

Rick

« Reply #3 on: March 16, 2009, 10:37:45 AM »

Pe langa ce recomanda blackcat, eu recomand cu caldura cabinetul Dr. Safta Doru - ClinyPet http://www.clinypet.ro/. Acolo am gasit intotdeauna o vorba buna si tratament pe masura, nu numai pentru catei, dar si pentru alte animale, inclusiv reptile. Cand a fost nevoie, pentru Dick mi-a facut comanda speciala pentru niste antibiotice foarte puternice, pe care nu le puteam gasi altfel, deci chiar pun suflet cand trateaza un animal, mai ales cand este un caz foarte grav...
blackcat
Full Member

Ayana

« Reply #4 on: March 16, 2009, 11:48:17 PM »

Nu puteam sa nu scriu si de cabinetul doctorului Safta,sora mea a avut nevoie de dansul la 12 noaptea.Spre surprinderea noastra telefonul nu era inchis si in cel mai scurt timp a fost la cabinet.Pe catelusa ei o muscase un caine exact de sub ochi,rana i se vindecase partial dar nebuna noastra si-a rupt crusta.Problema era ca nu i se mai oprea sangerarea(era si Duminica noaptea) asa ca datorita dansului o avem azi pe Amma.

Mersi Alessya pt link,am gasit acolo numerele de telefon de la cabinetul doctorului Safta,o sa le pun si pe cele de la Family vet cand mai ajung pe-acolo!

ClinyPet(Dr.Safta Doru)
CRAIOVA - Dolj
Str. George Fotino, Nr. 12A
0251-547.824
0722-404.451
drsaftavet@yahoo.com
« Last Edit: March 16, 2009, 11:54:22 PM by blackcat » Logged

alessya1405
Hero Member

Rick

« Reply #5 on: March 17, 2009, 11:19:47 AM »

Si de Family Vet am auzit numai de bine, desi nu am fost niciodata ca pacient. Ne-au sponsorizat la un concurs organizat de noi in Craiova, si le-am facut si o sigla la repezeala, pentru a o pune pe site. Din pacate le-a placut varianta mai simplista. Oricum, personajele sunt foarte importante pentru mine: motanul meu, Dl. Goe si Tora.  Wink
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

doctorvet