Buna!M-am gandit ca poate-i cineva de prin Craiova si are nevoie!
Primul cabinet la care va sfatuiesc sa va duceti e Family Vet(Strada Stefan Cel Mare,nr.104) baietii de acolo sunt super priceputi(mie mi-au salvat pisica si toata lumea are numai cuvinte de lauda la adresa lor)
Al doilea ar fi cabinetul doctorului Safta,pe strada George Fotino(nu stiu exact numaru dar daca intrebati pe cineva va spune)
Orice ar faceti,sa NU va duceti la cabinetul lui Bichea,e de-a dreptul retardat ca medic(in rest nu stiu cum o fi,il intreseaza doar banii),de obicei cand intri in cabinet nici nu se uita la animalutul cu care te duci,eventual se uita dar numai dupa ce-i dai ceva bani sau in cazu in care nu esti inscris in cabinetul lui nici nu dicuta cu tine pana nu-i zici ca inscri cainele sau pisica,etc. la el(chit ca-i urgenta,nu-l intereseaza) si inca un cabinet in care nu e prea bine sa calcati e cel de pe Carol I(nu stiu exact cum il cheama dar au avut autorizatia suspendata de vreo doua ori din ce-am auzit,iar altii spun ca nici n-ar fi cabinet,oricum nu sunt buni)
Inca ceva,domnul doctor Bichea,o sa va dea un numar,pt eventuale urgente daca va duceti la el,daca aveti acele eventuale urgente ati face bine sa nu-l sunati pentru ca o sa va faceti o groaza de nervi,de obicei nu raspunde(si nu bat campii,ce-am scris stiu din proprie experienta sau de la prieteni)