Forum ciobanesc german
August 01, 2010, 01:48:09 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Linked Events
  • Expo Club/Selectie Constanta: July 11, 2009 - July 12, 2009
Pages: 1 2 3 4 5 [6]   Go Down
  Print  
Author Topic: SELECTIE&EXPOZITIE -11-12.07.2009 CONSTANTA !!!!  (Read 9785 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd

« Reply #75 on: July 14, 2009, 05:46:36 PM »

REZULTATELE CONCURSULUI , AFISATE DE ADMINISTRATOR SI CARE AR TREBUI CORECTATE.
Rezultatele sunt postate de organizatori, nu de 'administrator'!

darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
a_yonny
Hero Member

« Reply #76 on: July 14, 2009, 06:02:04 PM »

Poate ca nici macar nu erau cainii de pe pedigree..... Laughing
Oricum era cam zambaret....gandurile lui ziceau : "i-am facut pe fraieri" ..... Laughing Laughing Laughing Drac
KLIFF
Sr. Member

« Reply #77 on: July 14, 2009, 06:20:23 PM »

Poate ca nici macar nu erau cainii de pe pedigree..... Laughing
Oricum era cam zambaret....gandurile lui ziceau : "i-am facut pe fraieri" ..... Laughing Laughing Laughing Drac
Daca exista cineva fraierit in ecuatia asta, acela este cel care apeleaza la orice mijloace pentru a castiga nemeritat o cupa. Pentru doi concurenti lipsiti de fair-play nu merita sa ne batem capul. Daca sunt mai multi.....sa ma contacteze si le pot face rost de cupe la preturi reduse, fara sa mai fie nevoie sa care cainii in expozitii, numai sa ne lase in pace, se ne simtim bine in cercul iubitorilor de CG.

Faptele sunt urmatoarele:

1. S-a prezentat la mine proprietarul lui Rago Castelaro si al Ronei Castelaro pentru a-mi reprosa ca am inscris gresit cainii in catalog, la o alta clasa decat cea la care ar trebui sa concureze.
2. I-am transmis ca daca exista aceasta eroare (se mai intampla), sa intre cu cainii la clasa corespunzatoare varstei cainilor.
3. La verificarea amanuntita a datelor s-a constatat ca in catalog a fost inscris corect cainele, dar arbitrajul se desfasurase
4. Analizand situatia, am hotarat retragerea locurilor obtinute de Rago Castelaro si Rona Castelaro pentru absenta din ring la clasele corespunzatoare varstelor reale ale cainilor.

A mai existat o situatie interesanta ...daca tot e sa discutam despre goana dupa cupe. Cineva l-a contactat telefonic pe unul dintre organizatori si a insistat sa intervina la arbitru pentru ca exemplarul pe care il detine sa castige clasa. Organizatorul nu a acceptat desi era vorba de un caine din canisa lui. Sunt trei persoane prezente la expozitie care stiu de aceasta incercare de fraudare, dar m-am gandit ca e bine sa stie cat mai multe.
« Last Edit: July 14, 2009, 07:01:20 PM by KLIFF » Logged

Un plus de temperament!
valentin_dinu
Full Member

Rago

« Reply #78 on: July 14, 2009, 09:38:07 PM »

Se mai practica aranjamentele prin telefoane? Spuneti-le acelor persoane ca telefoanele sunt ascultate.Tot respectul pt acel organizator care a avut o pozitie decenta si corecta si nu a dat curs unei astfel de interventi.Acest exemplu ar trebui urmat de multi ,care inca mai practica asa ceva.
dannny_xxx
Global Moderator

everything I do, I do it for you

« Reply #79 on: July 14, 2009, 09:41:24 PM »

A fost o expozitie frumoasa , felicitari organizatorilor si participantilor. Pentru noi va fi o expozitie pe care nu o vom uita prea curand , fiind prima data cand am participat la clasa munca atat cu o femela cat si cu un mascul , chiar daca nu am obtinut decat FB1 suntem foarte fericiti si promitem ca vom mai fi prezenti la aceasta clasa  Wink
robert
Hero Member

"VOM TEAM DANIRO"

« Reply #80 on: July 14, 2009, 10:04:47 PM »

Felicitari organizatorilor, o expozitie reusita din aproape toate punctele de vedere, o sa revin cu placere 
VON HAUS BURA
Hero Member

pasiune la rang de arta !

« Reply #81 on: July 16, 2009, 12:17:52 PM »

vreau sa multumesc celor care au venit si au fost prezenti in ring, pentru sportivitatea de care au dat dovada......
ma vad obligat din bun simt sa dau niste explicatii , la toate speculatiile scrise :
1.d ul DIETER OSSER nu a venit in concediu sau la bere.....motivul pentru care era in bermude este ca .....bagajele nu au sosit odata cu el .....tocmai duminica a intrat in posesia lor.
2. legat de "ILEGALITATEA " comisa la clasa 9-12 masculi.....tot acest taraboi atit pe forum cit si la expo nu avea loc daca ...ACEL CAINE CARE PROVINE DIN CANISA MEA si in prezent cu proprietar din alta localitate , acceptam acei " CITEVA SUTE DE EURO " care era dispus proprietarul de drept sa i plateasca pentru locul 1.
VON HAUS BURA
Hero Member

« Reply #82 on: July 16, 2009, 12:41:06 PM »

THANK"S FOR ALL BULGARIAN PEOPLE AND ALL DOG"S !!!!!
BRAVO BULGARIA !!!!! Wink
dsh
Administrator

« Reply #83 on: July 16, 2009, 12:42:57 PM »

2. legat de "ILEGALITATEA " comisa la clasa 9-12 masculi.....tot acest taraboi atit pe forum cit si la expo nu avea loc daca ...ACEL CAINE CARE PROVINE DIN CANISA MEA si in prezent cu proprietar din alta localitate , acceptam acei " CITEVA SUTE DE EURO " care era dispus proprietarul de drept sa i plateasca pentru locul 1.
stati putin, ca nu inteleg - exista vreo legatura intre persoana care solicita locul I contra cost si cea care a facut sesizarea referitoare la schimbarea clasei (claselor) de catre un concurent? dincolo de participarea neregulamentara la o clasa mai mare de varsta (care e clar ca s-a produs), revolta a venit tocmai din partea cuiva care solicita o neregula si mai mare? (asta in masura in care neregulile sunt masurabile)

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
VON HAUS BURA
Hero Member

« Reply #84 on: July 16, 2009, 12:48:35 PM »

stati putin, ca nu inteleg - exista vreo legatura intre persoana care solicita locul I contra cost si cea care a facut sesizarea referitoare la schimbarea clasei (claselor) de catre un concurent? dincolo de participarea neregulamentara la o clasa mai mare de varsta (care e clar ca s-a produs), revolta a venit tocmai din partea cuiva care solicita o neregula si mai mare? (asta in masura in care neregulile sunt masurabile)
da ! este una si aceasi persoana !
adriana
Newbie
*

« Reply #85 on: July 16, 2009, 06:11:56 PM »

vreau sa multumesc celor care au venit si au fost prezenti in ring, pentru sportivitatea de care au dat dovada......
ma vad obligat din bun simt sa dau niste explicatii , la toate speculatiile scrise :
1.d ul DIETER OSSER nu a venit in concediu sau la bere.....motivul pentru care era in bermude este ca .....bagajele nu au sosit odata cu el .....tocmai duminica a intrat in posesia lor.
Din bun simt trebuie sa fac cateva precizari la speculatiile de mai sus:
1. Tot acest taraboi nu avea loc daca ati fi respectat regulamentul si ati fi permis intrarea in ring a cainilor, conform inscrierilor facute. Este vorba atat de clasa masculi , cat si cea de femele  9-12 luni. 
2. Dupa sesizarea facuta, ati afirmat  atat verbal, cat si pe forum ca ati descalificat cainii respectivi, lucru care s-a dovedit TOTAL NEADEVARAT, conform rezultatelor viciate postate pe site.
3. Pentru a abate atentia de la aceste nereguli -pentru care ar fi trebuit sa va cereti scuze- ati afirmat IN MOD CALOMNIOS - ca ati primit un telefon prin care vi se ofereau "cateva sute de EUR "(apropos: se spune "pe care era dispus" - nu "care era dispus") pentru Locul I". Credeti ca proprietarul unui caine, care il iubeste foarte mult, care nu participa la concursuri / expozitii pentru a scoate vreun profit de pe urma acestuia ar arunca asa... in situatia actuala cateva sute de EUR pentru un loc I la o expozitie zonala, la o clasa de varsta mai putin semnificativa ? Stiu ca aveti imaginatie! Dar prea multa imaginatie strica!
4. Probabil ca toata aceasta inversunare a dvs.provine din faptul ca unii oameni sunt prea orgoliosi si nu pot accepta ca un concurs/ expozitie organizata nu poate fi perfecta si poate avea si aspecte negative. Parca "KLIFF?Huh? - cine o fi?" ne solicita sa semnalam aspecte pozitive si negative ale competitiei. A, da! trebuia sa postam numai comentarii la superlativ!
Poate data viitoare, la urmatorul concurs veti fi mai rigurosi in ceea ce priveste inregistrarea si participarea concurentilor. Ar trebui sa multumiti pentru sesizarea aspectelor negative care ar putea fi evitate pe viitor.
Permiteti-mi sa nu mai particip la discutiile de pe forum referitoare la Concursul de la Constanta, pentru ca deja am consumat prea mult timp si prea multa energie pentru a incerca sa indrept ceva ce mi s-a parut nedrept.  Dar cu persoane care vor sa para altceva decat sunt in realitate, este greu!
In timpul asta, mai bine ma ocupam de Hector!
KLIFF
Sr. Member

« Reply #86 on: July 16, 2009, 09:23:01 PM »

Din bun simt trebuie sa fac cateva precizari la speculatiile de mai sus:
1. Tot acest taraboi nu avea loc daca ati fi respectat regulamentul si ati fi permis intrarea in ring a cainilor, conform inscrierilor facute. Este vorba atat de clasa masculi , cat si cea de femele  9-12 luni.  
2. Dupa sesizarea facuta, ati afirmat  atat verbal, cat si pe forum ca ati descalificat cainii respectivi, lucru care s-a dovedit TOTAL NEADEVARAT, conform rezultatelor viciate postate pe site.
3. Pentru a abate atentia de la aceste nereguli -pentru care ar fi trebuit sa va cereti scuze- ati afirmat IN MOD CALOMNIOS - ca ati primit un telefon prin care vi se ofereau "cateva sute de EUR "(apropos: se spune "pe care era dispus" - nu "care era dispus") pentru Locul I". Credeti ca proprietarul unui caine, care il iubeste foarte mult, care nu participa la concursuri / expozitii pentru a scoate vreun profit de pe urma acestuia ar arunca asa... in situatia actuala cateva sute de EUR pentru un loc I la o expozitie zonala, la o clasa de varsta mai putin semnificativa ? Stiu ca aveti imaginatie! Dar prea multa imaginatie strica!
4. Probabil ca toata aceasta inversunare a dvs.provine din faptul ca unii oameni sunt prea orgoliosi si nu pot accepta ca un concurs/ expozitie organizata nu poate fi perfecta si poate avea si aspecte negative. Parca "KLIFF?Huh? - cine o fi?" ne solicita sa semnalam aspecte pozitive si negative ale competitiei. A, da! trebuia sa postam numai comentarii la superlativ!
Poate data viitoare, la urmatorul concurs veti fi mai rigurosi in ceea ce priveste inregistrarea si participarea concurentilor. Ar trebui sa multumiti pentru sesizarea aspectelor negative care ar putea fi evitate pe viitor.
Permiteti-mi sa nu mai particip la discutiile de pe forum referitoare la Concursul de la Constanta, pentru ca deja am consumat prea mult timp si prea multa energie pentru a incerca sa indrept ceva ce mi s-a parut nedrept.  Dar cu persoane care vor sa para altceva decat sunt in realitate, este greu!
In timpul asta, mai bine ma ocupam de Hector!

1. Asa este. Acest taraboi nu mai avea loc. Dar despre incercarea de fraudare tot spuneam....Smiley
2. Dumneavoastra nu aveti de unde sa stiti ce am descalificat si ce nu, pentru ca nu v-ati aratat interesati de documente. V-ati aratat interesati de cupa pe care v-am dat-o ca sa ne lasati sa ne vedem de expozitie (noroc ca aveam disponibilitati prin neprezentarea unor caini in concurs). Ca idee suplimentara, mai avem cateva si suntem dispusi sa vi le facem cadou, cu conditia sa nu cadeti in patima de a suna la organizatori inaintea concursurilor.
3.Nu am spus ca nu exista nereguli. Am spus chiar ca exista doi concurenti lipsiti de fair play, referindu-ma atat la cel care a intrat cu cainii la alta clasa cat si la cel care a telefonat pentru a influenta rezultatul.
4.Nu se pune problema de a abate atentia de la neregulile referitoare la schimbarea clasei, deoarece telefonul cu pricina a fost dat cu cateva zile inainte de expozitie, fapt care mi-a fost adus la cunostinta inca de la inceputul saptamanii trecute si care, evident, ne-a facut beneficiarii unor momente de amuzament la ceas de seara. Ca telefonistul nu va recunoaste traficul de influenta.....nu am nici un dubiu, dar asta nu inseamna ca faptele nu pot fi relatate.

Daca e sa vorbim de elemente negative va spun eu ca au fost cateva, pe care nu le-ati observat si in plus NU AM INTERVENIT LA ARBITRU (ceea ce, in perceptia unora, este chiar de neacceptat).

« Last Edit: July 16, 2009, 09:30:21 PM by KLIFF » Logged

Un plus de temperament!
Pages: 1 2 3 4 5 [6]   Go Up
  Print  

Jump to:  

doctorvet