Forum ciobanesc german
August 01, 2010, 01:37:40 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Linked Events
  • Campionatul National de Lucru: October 23, 2009
  • Romanian Sieger 2009: October 24, 2009 - October 25, 2009
Pages: 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36   Go Down
  Print  
Author Topic: Campionatul National de Ciobanesc German 2009, Iasi, 23-25.10.2009  (Read 37254 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd

« Reply #510 on: November 11, 2009, 07:43:13 PM »

de ce nu se mai pot vedea pozele si filmuletele
Ba se vad foarte bine ....

darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
crb
Hero Member

« Reply #511 on: December 13, 2009, 04:03:50 PM »

Inca nu putem estima aceste lucruri, sper sa apara dupa sarbatorile de iarna. Pretul nu se poate inca sti depinde de numarul de caini inscrisi. Daca vom reusi sa iesim pe zero profit va fi foarte bine. Ideea este sa ne facem cunoscuti sa aratam ca avem caini buni, ca putem mobiliza un numar mare de participanti la un Campionat National ,ca putem aduce arbitri buni si nu in ultimul rand ca putem organiza o competitie la un inalt nivel. Acesta ar constitui castigul cel mai mare atat pentru club cat si pentru crescatori.

news Huh

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd

« Reply #512 on: February 22, 2010, 09:56:14 AM »

Pozele de la  Campionat: http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,4106.msg96961.html#msg96961

Se va pune acolo tot ce a iesit ok.

Pozele sunt facute de mine si de Iulia, cu ajutorul lui Silviu Stoica, caruia pe acesta cale tin sa-i multumesc!

darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #513 on: February 22, 2010, 12:32:35 PM »

MARE PACAT ca nu s-au gasit bani pt. editarea albumului! Cry

Sa speram ca de anul acesta nu organizatorul va fi cel care sa se inhame la a edita un astfel de catalog, ci CNCG sa reuseasca sa scoata acea revista prevazuta si in statut. Chiar daca nu lunar dar semestrial cred ca ar fi realizabil. La cate manifestatii avem programate pentru acest an, ar fi suficient material.
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #514 on: February 22, 2010, 01:47:03 PM »

pacat...

Rico Stress
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #515 on: February 23, 2010, 01:26:06 PM »

Sa speram ca de anul acesta nu organizatorul va fi cel care sa se inhame la a edita un astfel de catalog, ci CNCG sa reuseasca sa scoata acea revista prevazuta si in statut. Chiar daca nu lunar dar semestrial cred ca ar fi realizabil. La cate manifestatii avem programate pentru acest an, ar fi suficient material.

Ca sa poata fi scoasa o astfel de revista , trebuie sa stim cati doritori sunt sa o cumpere, sa se faca un calcul  cat ar costa , si trimestrial ar fi bine sa fie editata, cat ar costa un catalog pentru campionat si cine s-ar incumeta sa o editeze.Cel care s-ar ocupa de editare ar trebuii sa fie prezent la toate expozitiile de club si la campionat.Si cred ca nu ar fi rentabil sa fie sub 50 de reviste, deci 50 abonamente.Costul unui abonament, parerea mea , cred ca ar fi in jur de 150-200 lei.Pentru abonati catalogul sa fie gratis, Ei, cine se baga sa editeze?sunt cel putin 50 de platitori, dar nu numai pentru un an?!unii nu platesc cotizatia anuala dar sa mai plateasca si un abonament!Eu unul as dorii sa platesc abonamentul, poate sa fie si mai scump de pretul estimat de mine!Doritori?Ce zici Florine, ar fi ceva abonamente?
« Last Edit: February 23, 2010, 01:29:01 PM by vifor » Logged
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #516 on: February 23, 2010, 02:24:27 PM »

Revista clubului ar trebui distribuita tuturor membrilor clubului in baza cotizatiei platite.
Organizatorii expozitiilor pot pune la dispozitia redactiei revistei, toate pozele facute la acel eveniment, urmand ca acestea sa fie tiparite in revista alaturi de articole referitoare la expozitia respectiva.
In legatura cu costurile de editare, acestea ar trebui incluse in costul cotizatiei anuale.
Problema este ca noi nu reusim sa adunam taxa de membru in mod eficient si nici suma de bani (50 ron/an) nu cred ca are o baza de calcul serioasa.
In plus, cati membrii are CNCG? Cati sunt platitori? Ce se intampla cu taxa de membru? Avem angajati la club?
Iata cateva intrebari a caror raspunsuri ne pot ajuta pe viitor a organiza mai bine activitatea clubului si implicit strangerea cotizatiilor anuale si a editarii reviste.
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #517 on: February 23, 2010, 04:36:08 PM »

Revista clubului ar trebui distribuita tuturor membrilor clubului in baza cotizatiei platite.
Organizatorii expozitiilor pot pune la dispozitia redactiei revistei, toate pozele facute la acel eveniment, urmand ca acestea sa fie tiparite in revista alaturi de articole referitoare la expozitia respectiva.
In legatura cu costurile de editare, acestea ar trebui incluse in costul cotizatiei anuale.
Problema este ca noi nu reusim sa adunam taxa de membru in mod eficient si nici suma de bani (50 ron/an) nu cred ca are o baza de calcul serioasa.
In plus, cati membrii are CNCG? Cati sunt platitori? Ce se intampla cu taxa de membru? Avem angajati la club?
Iata cateva intrebari a caror raspunsuri ne pot ajuta pe viitor a organiza mai bine activitatea clubului si implicit strangerea cotizatiilor anuale si a editarii reviste.
E mult mai greu asa, este mai ieftin cum spui tu, dar....Daca ar fi o persoana, firma, care s-ar ocupa de aceste evenimente ar fi mai bine, ar face pentru profit.Nu uita, Razvan a fost prezent la multe expo, a facut poze, GRATIS, cati dintre organizatori au cerut pozele facut de razvan, ca sa le distribuie concurentilor?Eu la Pitesti am filmat , am trims filmari aproape la toti participantii, GRATIS, cei care au cerut!Eu am suportat costurile.
Eu cred ca cel mai bine e sa fie o persoana care poate face revista, catalogul, care sa munceasca pe profit.Daca s-ar face din cotizatie, aceasta ar trebui dublata, cel putin, si iar revenim la neplata ei!Costurile de expediere la fiecare membru, ar trebuii sa ne bazam pe un nr minim de membrii platitori, an de an , care sa mai si cresca!Greu, foarte greu Florine!
Eu sustin ideea acreditarii unei persoane, firme , care sa se ocupe de redactare. Poate Razvan ar fi cel indicat, este implicat cu trup si suflet la cg.De el depinde, daca da, eu il voi sustine.
O alta problema este si implicarea cluburilor locale, cotizatie, sa puna la dispozitie date despre eveniment, locatie, concursuri anterioare, ...... si multe altele.
Florin Deznan
Hero Member

« Reply #518 on: February 23, 2010, 06:20:00 PM »

Si ideea ta se poate aplica fara nici un fel de problema, dar cum ramane cu revista care TREBUIE publicata de CNCG?
CC al CNCG trebuie sa hotarasca ca vor lucra cu Razvan pentru editarea revistei, Razvan le spune ca tiparaste minim 100 - 200 bucati si ca, costul total cu cele 100 - 200 bucati e X. Acest cost X se imparte la numarul de membrii si se adauga in costul taxei anuale de membru. Astfel si Razvan e sigur ca va avea desfacerea necesara numarului minim ce trebuie comandat si CNCG se achita de obligatia din statut.
In legatura cu strangerea taxei anuale, iti spun ca sunt solutii de a fi adunata.
kiko
Sr. Member

Rico Stress

« Reply #519 on: February 24, 2010, 10:50:19 AM »

Sunt multe motive pentru care am venit la Iasi. Unul dintre ele era catalogul. As fi si platit pentru el dar nu a intrebat nimeni, altele au fost datele problemei atunci

Rico Stress
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd

« Reply #520 on: February 25, 2010, 10:22:17 AM »

Ok.
Dupa cum am vorbit si cu Vifor la telefon: nu sunt persoana in masura sa editez o revista. In schimb, pot furniza poze si eventual cateva randuri de la expozitiile la care particip.

Vifor: NU poti obliga pe nimeni ca pe timpul si banii personali sa fie prezent la TOATE Expo Club, multe dintre ele de 2 zile! Sa facem o socoteala cam cat costa drum/cazare/masa? Sa nu mai vorbim de uzura masinii/aparatelor …
Sa ne intrebam cat valoreaza munca de o zi/doua/trei de pozat? Sa inmultim cheltuielile de mai sus cu cel putin 2? Ca o singura persoana nu poate face poze la toti cainii/nota si care caine e in ce poza. Stii bine ca la Iasi eram la un momendat 3 persoane ….
Cine crezi ca sta cel putin o saptamana (lucrand seara, ca mai avem slujbe in timpul zilei) sa trieze poze si sa tehnoredacteze fise de arbitraj? Crezi ca, cu tot abonamentul propus de tine, se acopera macar aceste cheltuieli? Ca sa nu mai vorbim de profit ….
Despre costurile de tiparire nu ma pronunt, pentru ca habar nu am, dar cred ca nu sunt deloc mici …

Ca sa editezi o revista pe care sa mai ceri si bani, trebuie o echipa in spate, nu o persoana-doua …
Ca sa editezi o revista, trebuiesc si alte materiale, nu numai poze/fise de arbitraj. Cine le scrie?

Inca ceva: cati sponsori crezi ca gasesti pentru o revista tiparita in 50 de exemplare, si cam ce suma crezi ca sunt dispusi sa dea?

Florin: stiu ce scrie in statut despre revista, parerea mea este ca a fost cam mult entuziasm cand s-a prins in statut asa ceva …

Ps: multe ziare renunta la editiile tiparile … noi ne apucam sa tiparim reviste …

Parerea mea ….

crb
Hero Member

« Reply #521 on: February 25, 2010, 07:06:31 PM »

.....Eu unul as dorii sa platesc abonamentul, poate sa fie si mai scump de pretul estimat de mine!Doritori?Ce zici Florine, ar fi ceva abonamente?

... dupa numaratoarea de membri de la ultima AG...Ilia, 2007 (parca) DOAR CZ ARAD avea peste 120 membri.... nici nu vreau sa imi imaginez cati membri CNCG erau atunci .... si implicit, abonamente !   LOL
« Last Edit: February 25, 2010, 07:44:08 PM by crb » Logged

crb
Hero Member

« Reply #522 on: February 25, 2010, 07:18:22 PM »

.....Si cred ca nu ar fi rentabil sa fie sub 50 de reviste, deci 50 abonamente.Costul unui abonament, parerea mea , cred ca ar fi in jur de 150-200 lei....

...ipoteza GRESITA ! ...pentru rentabilitate, se cere un tiraj de minimum minimorum 500 bucati ! ...prin 2008, dupa ce mi-am luat legitimatia SV, am zis sa fac un test de costuri....o revista cu o paginatie ca cea atasata, (bine, "koerungul" , de la Sieger, ar fi fost tradus in RO), cca 80 caini per numar, cu ceva reclama, costa cca 30-35 RON, la o calitate superioara celei a "Cainele meu".... si o aparitie de 6 numere pe an... dupa mine, un pret de vanzare corect ar fi fost de min 50 RON...de ce caini din Germania? pentru ca despre aia gasesti informatii sa umpli 50 coli fata verso (ceva de gen, cu caini din RO, ti-ar cere eforturi inimaginabile, sa umpli macar 20 coli A4, odata la 2 luni...)... ai fi dat 50 RON la 2 luni...? tu poate da! dar cati altii..? pina la 500 e cale luuunga ...
« Last Edit: February 25, 2010, 07:20:57 PM by crb » Logged

crb
Hero Member

« Reply #523 on: February 25, 2010, 07:24:35 PM »

....

Vifor: NU poti obliga pe nimeni ca pe timpul si banii personali sa fie prezent la TOATE Expo Club, multe dintre ele de 2 zile! Sa facem o socoteala cam cat costa drum/cazare/masa? Sa nu mai vorbim de uzura masinii/aparatelor …
....

...cu semi-profesionalism, din elan "hobby-st" ...aspectul asta l-am tratat prin 2006....(mi-e lene sa caut sa pun quote, sper sa nu ma insele memoria Smiley ) ... si atunci, ca si acum, pentru a realiza ceva de gen, partea "semi-profesionista" s-ar fi cerut sprijinita de CNCG....mai mult ca atunci, acum, ideea mi se pare si mai neavenita ...
« Last Edit: February 25, 2010, 07:45:03 PM by crb » Logged

crb
Hero Member

« Reply #524 on: February 25, 2010, 07:46:58 PM »

....
Florin: stiu ce scrie in statut despre revista, parerea mea este ca a fost cam mult entuziasm cand s-a prins in statut asa ceva …

....

..parerea mea e ca acel "entuziasm" cum il numesti tu , putea fi corectat in cele 5-6 AG-uri tinute de la infiintare... parerea mea  Lips Sealed

Pages: 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36   Go Up
  Print  

Jump to:  

doctorvet