razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« on: November 02, 2009, 12:52:11 PM » |
|
12 decembrie 2009 - Bucuresti - sala de Sport din Institutul Agronomic - Bucuresti Arbitri invitati: Danilo Giorgio - Italia, Bas Bosch - Olanda Cistigatorii sunt desemnati CAMPIONI DE CLUB 2009, se face "Selectie" pentru acordarea dreptului de monta. Buletin de inscriere on-line
|
|
|
|
« Last Edit: November 02, 2009, 06:51:42 PM by razvan »
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #1 on: November 21, 2009, 09:00:21 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #2 on: December 05, 2009, 08:18:55 AM » |
|
Anunt:
Datorita unor probleme personale neprevazute, dl Bas Bosch nu va putea onora invitatia de a arbitra clubul in acest an. Probabil va veni anul viitor. In locul dinsului va arbitra Annette Wijnsouw, presedinta clubului de Dogue de Bordeaux din Olanda
~120 caini inscrisi (90 online)
|
|
|
|
« Last Edit: December 05, 2009, 09:00:32 AM by razvan »
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #3 on: December 08, 2009, 08:01:16 AM » |
|
Newfoundland 5 St Bernardshund 4 Dogue de Bordeaux 6 Leonberger 1 Bulldog 5 Bullmastiff 14 Fila Brasileiro 1 Deutsche Dogge 8 Tosa 5 Mastiff 1 Dogo Argentino 15 Shar Pei 17 Cane Corso 35 Dogo Canario 17
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #4 on: December 14, 2009, 06:41:18 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OANAE
Full Member

Vegas von Haus Bura
|
 |
« Reply #5 on: December 14, 2009, 07:29:51 PM » |
|
 In sfarsit ceva poze  si astea pe forumul de CG  Bravo! Multumim 
|
|
|
|
|
|
"...Let us always take time to listen to what our dogs are telling us. They are talking all the time..."
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #6 on: December 14, 2009, 07:33:56 PM » |
|
 In sfarsit ceva poze Sunt si pe forumul molossclub. Asta seara sau maine inca cateva zeci de poze ... dureaza un pic prelucrarea, sunt ~400 de poze CLARE! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #7 on: December 14, 2009, 07:49:13 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OANAE
Full Member

Vegas von Haus Bura
|
 |
« Reply #8 on: December 14, 2009, 08:07:53 PM » |
|
Sunt si pe forumul molossclub. Am vazut intre timp, dar de cata liniste e pe acolo in ultima vreme m-am plictisit si survolam pe aici ca eram sigura ca postezi tu ceva.
|
|
|
|
|
|
"...Let us always take time to listen to what our dogs are telling us. They are talking all the time..."
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #9 on: December 15, 2009, 10:56:39 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #10 on: December 17, 2009, 06:18:37 AM » |
|
Mai multe poze: Forum DMC
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #11 on: January 28, 2010, 06:43:07 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|