Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #45 on: March 05, 2010, 09:20:02 AM » |
|
Ce mai face Maya? 
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
|
RaluMaya
|
 |
« Reply #46 on: March 05, 2010, 10:32:26 AM » |
|
Multumeste de intrebare  . E pe zi ce trece mai frumoasa si mai desteapta si mai alintata. Medicul spunea ca are gingiile palide si ca ar trebui sa-i facem ceva analize dar apoi am observat ca ii sunt palide doar cand e pe masa la medic asa ca probabil de frica. Va veni s ao vada in mediul ei natural sa lamureasca problema:)Urmeaza sa-i programam si operatia de hernie in curand. In rest, creste foarte bine, un pic prea repede parca, e foarte jucausa, deja si-a luat in primire teritoriul si latra tot ce il incalca. In schimb in parc a avut parte doar de intalniri cu catei mai mari decat ea si e putin cam speriata de ei dar pe masura ce mai creste si ea si incepe sa vada de ce e in stare sper ca va deveni mai sociabila. Am vazut poze cu Magnus pe dig in Gherla cred ca erau facute, e superb. Pupici si pentru Nati si pentru Magnus.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

|
 |
« Reply #47 on: March 05, 2010, 10:33:33 PM » |
|
Cu siguranta, cu cat o veti socializa mai mult cu atat va fi mai curajoasa! Asteptam poze s-o vedem pe ghemotoaca, sa vedem cat de mare s-a facut!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dana40
Jr. Member

|
 |
« Reply #48 on: March 05, 2010, 10:54:17 PM » |
|
Imi cer scuze ca te intreb, probabil deja ai scris despre asta, dar cred ca nu gasesc eu sau nu vad, dar ce s-a intamplat, de ce trebuie operata de hernie? Dupa descrierile tale este o puiuta tare vesela si desteapta care umple casa de bucurie. Sa-ti traiasca sa creasca mare si curajoasa si bafta multa la medic. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

|
 |
« Reply #49 on: March 05, 2010, 11:00:26 PM » |
|
Uneori la catei apare hernia ombilicala si trebuie corectata chirurgical daca nu dispare pana la cateva luni sau daca nu e reductibila. E o procedura simpla si desi implica anestezia generala nu trebuie sa va faceti griji. Si noi am supus-o pe Nati la aceeasi interventie chirurgicala si a fost foarte ok, doar ca estetic ne-a cam deranjat parutul tuns la burtica pana a crescut la loc. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dana40
Jr. Member

|
 |
« Reply #50 on: March 06, 2010, 12:49:37 AM » |
|
Da cunosc si eu ce reu se simt cand au parul ras pe burtica 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dana40
Jr. Member

|
 |
« Reply #51 on: March 06, 2010, 12:59:50 AM » |
|
Si cum sesizezi existenta herniei ombilicale, daca nu-i cu suparare? Daca sunt off topic, scuze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
"Un câine recunoscător valorează mai mult ca un om nerecunoscător’’ - Proverb arab.
Hero Member

|
 |
« Reply #52 on: March 06, 2010, 08:46:07 AM » |
|
Si cum sesizezi existenta herniei ombilicale, daca nu-i cu suparare? Daca sunt off topic, scuze.
Din cate stiu eu, apare o excrescenta in zona ombilicului. Nu foarte mare, dar se simpe pe sub pielea subtire dela burtica.
|
|
|
|
|
|
Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume. - Paul Louis Lampert
|
|
|
Xdaf
Newbie
|
 |
« Reply #53 on: March 06, 2010, 09:08:15 AM » |
|
Este fff frumoasa catelusa asteptam poze noi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaluMaya
|
 |
« Reply #54 on: March 06, 2010, 08:29:00 PM » |
|
E ca o umflatura cat varful unui deget in zona ombilicala. Se observa mai bine dupa ce manaca si cand este in picioare. Cand sta culcata nu se observa. Am citit ca poate fi rezolvata si cu frectie cu rivanol. Nu prea a functionat la puiuta noastra. Nu cred sa o doara pentru ca ii fac masaj si nu schiteaza nici un gest ca ar deranja-o. Da, intr-adevar este foarte vesela, alearga ca o ieduta, tocmai a atacat un pui de trandafir in gradina. Dar cea mai placuta indeletnicire pentru ea este agonisirea de crengi de prin parc, curte...Nu se intoarce aproape niciodata in casa fara o crenguta. Azi s-a intalnit cu un catel mai mic decat ea si nu i-a fost frica si i-a facut curte toata ziua "fratiorului" ei Ares. Am pus poze si cu el la un moment dat. Si chiar daca Ares a marait-o si a certat-o ea nu a mai plans, a pus doar codita intre picioare, s-a facut apoi una cu pamantul si s-a tarat centimetru cu centimetru spre el. Ai dreptate, Ariana, cu cat va socializa mai mult cu atat isi va depasi temerile. Pun imediat niste poze cu comoara noastra.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaluMaya
|
 |
« Reply #55 on: March 06, 2010, 08:31:26 PM » |
|
Saptamana trecuta a primit cadou un patut nou. A inteles imediat ca e al ei si a inceput sa-si care jucariile pe el.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaluMaya
|
 |
« Reply #56 on: March 06, 2010, 08:32:27 PM » |
|
Deschide singura usa de la cabina de dush si sare in dus:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaluMaya
|
 |
« Reply #57 on: March 06, 2010, 08:44:25 PM » |
|
Aprox 2 luni jumate aici
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaluMaya
|
 |
« Reply #58 on: March 06, 2010, 08:48:18 PM » |
|
periatul nu-mi prea place... peria da de fapt imi placea peria, dar acum nu mnai are coada de loc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaluMaya
|
 |
« Reply #59 on: March 06, 2010, 09:03:52 PM » |
|
si sa recuperam lipsa noastra de pe forum, aici in vizita la Gherla, unde partenerul de joaca preferat e "bunicul" lui Maya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|