Forum ciobanesc german
August 01, 2010, 01:23:02 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
pensiune
Anunturi: Rezultate si Poze Examen de Lucru BH-IPO cu arbitru S.V

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 ... 21   Go Down
  Print  
Author Topic: Maya  (Read 6936 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
RaluMaya
Sr. Member

« Reply #60 on: March 06, 2010, 09:11:41 PM »

aici sunt la vadul crisului, in 20 februarie cand am implinit 3 luni.
RaluMaya
Sr. Member

« Reply #61 on: March 06, 2010, 10:55:10 PM »

ultimele poze pt moment cu noul meu culcus, alaturi de jucarii, si cu urechile ciulite atent la stapanul meu ce rade de mine si imi spune Batman(chiar asa mari sunt urechile mele?Huh)
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #62 on: March 06, 2010, 11:25:07 PM »

Foarte frumoasa s-a facut Maya! Urechile sunt intradevar mari...insa asa sunt la majoritatea puilor de cg de varsta aceasta. E tare haioasa, sa fie sanatoasa si sa creasca mare! Kiss

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
RaluMaya
Sr. Member

« Reply #63 on: March 08, 2010, 10:54:22 AM »

Multumim Ariana. Azi noapte am tras o sperietura groaznica cu Mayuta. Pe la 4 noaptea tusea parca se sufoca. Am trezit-o si a mai facut asa de vreo 4 5 ori si era foarte speriata si ea. Se lipea de mine si se uita la mine speriata pentru ca nu stia ce i se intampla. Apoi s-a asezat pemine, cu labutele pe umerii mei si ma pupa pe fata si a adormit cu fatuza ei pe fata mea si s-a linistit in cele din urma. Apoi chiar a iesit din camera si a dormit in hol. Dimineata se zbenguia fara nici o problema si ma pupa parca imi multumea ca ma linistit-o in timpul noptii. Am sunat azi noapte la TRIVET pentru ca m-am gandit sa nu fi inghitit ceva dar nu a raspuns nimeni. Exista un cabinet non stop care sa poata fi sunat in timpul noptii? Am vorbti cu medicul ei dimineata si mergem dupa masa sa o vada, el spune ca s-ar putea sa fie o raceala.
dragomir
Full Member

Calarasi

« Reply #64 on: March 08, 2010, 05:03:54 PM »

offfff,mititica  Kiss sa ne tii la curent cu amanunte.
RaluMaya
Sr. Member

« Reply #65 on: March 09, 2010, 09:58:16 AM »

A racit putin lupita dar acum e bine si cu chef de joaca...defapt cheful de joaca ei nu i-a disparut deloc, doar stapanii erau speriati:)
adri
Sr. Member

« Reply #66 on: March 09, 2010, 02:39:59 PM »

sa facut frumoasa
griji de voi Smiley
robingo2004
Full Member

« Reply #67 on: March 11, 2010, 08:31:26 PM »

Intradevar te sperii cand iti vezi copilul ca are ceva si nu stii ce,dar este foarte bine ca a trecut si e totul bine..bucurii multe
RaluMaya
Sr. Member

« Reply #68 on: March 17, 2010, 12:28:15 PM »

Intr-adevar, pentru mine personal nu as merge de atatea ori la medic, in schimb pentru Maya il sunam pe medic si de 2 3 ori pe saptamana si mergem pe la el, cum ni se pare ca ceva nu e in regula cu ea. Ba ca a tusit, ba ca a avut o alergie de piele, ba se scarpina la urechi. A muscat-o si un paianjen si i s-a facut o umflatura mica pe burticica. Chiar l-am intrebat daca e normal si nu devin paranoica cu printesuca. E adorata familiei. Si de 3 zile suntem si eu si sotul meu plecati pana pe la ora 6 de acasa si Maya sta singurica in casa. Pana acum era cumnata mea la noi si statea ea acasa cu Mayuta dar acum trebuie sa se descruce singurica. Ma doare sufletul ca o las singura acasa si seara cand ajungem ne jucam cat mai mutl cu ea ca sa compensam. Ea in schimb e foarte cuminte, nu a facut nici o prostie, isi vede de jucariile ei, are acces in bucatarie living si intr-o camera. Nu face in casa, nici macar de canarii care sunt in colivie in living nu se atinge. Intelege ca trebuie sa ramana singurica si e foarte foarte cuminte. O iubesc:) si mi-e deja dor de ea:)
Boomer
Jr. Member
**

« Reply #69 on: March 17, 2010, 03:24:13 PM »

Vai ce frumoasa e, sa va traiasca si sa traiti clipe dulci alaturi de ea. Si Maya, sa fi cuminte si sa nu-ti superi stapanii caci ei te iubesc foarte mult.

RaluMaya
Sr. Member

« Reply #70 on: March 17, 2010, 09:57:04 PM »

Am o intrebare. Maya mai are 3 zile pana implineste 4 luni si tocmai am vazut ca ii lipseste dintisor din fata. E normal? Incepe atat de devreme sa schimbe dintii. Nu  rupt, se vede ca lipseste cu desavarsire si gingia e putin rosie.
dragomir
Full Member

Calarasi

« Reply #71 on: March 17, 2010, 10:00:57 PM »

Buna,nu te ingrijora ca este normal.
robingo2004
Full Member

« Reply #72 on: March 20, 2010, 04:21:44 PM »

la fel am patitsi eu cu catelul meu..pana am terminat vaccinurile l`am tinut in casa si tot la fel pa la 6-7 seara dar spre final s-a marit si il mancau dintisorii si rodea..dar sa vezi chin cand l`am scos afara ca protesta,acum e ok nu mai are voie sa intre in casa fara aprobare si intelege iti trebuie rabdare..
dia_boca
Hero Member

Rocky & Modjo

« Reply #73 on: March 20, 2010, 04:26:57 PM »

piticutei!!

he he, deja de pe la 4 luni, aveam pusi deoparte vreo doi dintisori de-ai lui Modjo... LOL

"Dogs are God's angels sent here to look out for us," Denice Shaughnessy
RaluMaya
Sr. Member

« Reply #74 on: March 20, 2010, 11:33:27 PM »

Maya va trimite un pupic si un latrat de 4 luni, si azi de ziua ei a stat toata ziulica afara, de pe la 11 pana pe la 9 seara (asta in conditiile in care stapanii nu au gardul la casa terminat asa ca pana acum iesea doar in lesa). A fost cuminte si nu s-a departat de stapani si casa, a mai jucat fotbal cu copii vecinilor si a descoperit ca desi are doar 4  luni poate sa prinda in dintisorii ei mingea de fotbal... care spre norocul nostru era deja sparta ca altfel eram buni de plata Smiley Si ieri si azi a socializat mai bine cu alti catei si nu s-a mai ascuns asa de mult intre picioare la  noi.

SA CRESTI MARE SI CUMINTE MAYA! TE IUBIM
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 ... 21   Go Up
  Print  

Jump to:  

doctorvet