|
dsh
|
 |
« on: April 14, 2010, 12:41:05 PM » |
|
Clubul Local de Ciobanesc German Gaesti organizeaza duminica, 18 aprilie 2010, Examen de Anduranta!!! arbitru: ing. Sorin Dragomir informatii suplimentare la telefon: 0720 63 62 25 - dl. Valentin Dinu
|
|
|
|
« Last Edit: April 14, 2010, 12:48:00 PM by dsh »
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #1 on: April 14, 2010, 01:35:18 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #2 on: April 14, 2010, 03:11:29 PM » |
|
Ideea e grozava, dar... e posibil asa ceva in Romania? Nu vreau sa par in ochii celor de pe forum ca fiind "Gica Contra" la tot ce se incearca sa se faca in cadrul CNCG. Dar nu pot sta pasiv cand vad ca se incearca tot felul de activitati neprevazute in Regulamentele Clubului. Avem Regulament pentru Anduranta? Intreb fara rea intentie. Poate exista, dar nu sunt eu informat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine
|
 |
« Reply #3 on: April 14, 2010, 03:23:54 PM » |
|
Ideea e grozava, dar... e posibil asa ceva in Romania? Nu vreau sa par in ochii celor de pe forum ca fiind "Gica Contra" la tot ce se incearca sa se faca in cadrul CNCG. Dar nu pot sta pasiv cand vad ca se incearca tot felul de activitati neprevazute in Regulamentele Clubului. Avem Regulament pentru Anduranta? Intreb fara rea intentie. Poate exista, dar nu sunt eu informat.
Daca se vrea normalitate de ce nu?E un lucru bun sa dai un test de anduranta in Romania.Regulamentul sa fie oare marea problema????Se alearga la bicicleta, pauza de rigoare, controlul medical, si iar alergare.Eu salut acest test de anduranta!Pacat ca produsii canisei mele dau testul in alta tara, altfel as fi fost si eu prezent!Dar pe viitor, sigur!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #5 on: April 14, 2010, 03:30:04 PM » |
|
Cred ca ar fi mai nimerit sa se intocmeasca Regulamente corecte, astfel ca proprietarii de caini sa nu-si cheltuie banii degeaba pentru niste examene ce nu sunt recunoscute dincolo de terenul pe care s-au desfasurat. Si eu sunt pentru aceste examene si tu sti bine ca e asa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valentin_dinu
Full Member

Rago
|
 |
« Reply #6 on: April 14, 2010, 07:31:41 PM » |
|
Bun si tu ce crezi Florin ca este gresit in acest lucru ? Toate au un inceput .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
thorhaus
|
 |
« Reply #7 on: April 14, 2010, 08:04:27 PM » |
|
unul din caini care a luat selectie S.V., la Craiova in 05.04.2009, nu a avut ex. de anduranta! ce credeti!? a primit kkl1.a! de ce?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valentin_dinu
Full Member

Rago
|
 |
« Reply #8 on: April 14, 2010, 08:32:54 PM » |
|
Dane tot tu si explicatia Tudorica.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
thorhaus
|
 |
« Reply #9 on: April 14, 2010, 09:01:18 PM » |
|
Dane tot tu si explicatia Tudorica.
acelasi caine nu a avut decat un arbitraj premergator selectiei ,cu arbitru care nu era nici pe departe S.V.! ,mai mult ex. de IPO era luat in Ro!,si mai mult: nu avea nici ADN.! eu cunosc perfect regulamentele S.V.,C.N.C.G. , asta fiind motivul pt. care l-am incurajat pe propietar sa vina la selectie., dar de anul asta au aparut alte modificari asa ca ATENTIE MAXIMA!! ANDURANTA se da in prezenta unuia dintre chinotehnisti:,locali, zonali sau national!un arbitru e binevenit, dar nu obligatoriu, asa cum este si anduranta(in RO)! p.s. explicatia este pe alte topicuri, subiect de contradictie, intre Dani Toth si Giovanni, cel mai bine ar trebui sa-l intrebati pe chinotehnistul clubului!
|
|
|
|
« Last Edit: April 14, 2010, 09:03:27 PM by thorhaus »
|
|
|
|
|
valentin_dinu
Full Member

Rago
|
 |
« Reply #10 on: April 14, 2010, 09:21:00 PM » |
|
Mersi Tudore,ai perfecta dreptate, deja am avut discutii pe aceasta tema cu presedintele chinotehnic al CNCG.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #11 on: April 14, 2010, 09:32:48 PM » |
|
Tudore, in ce regulament din Romania ai gasit tu ca : "ANDURANTA se da in prezenta unuia dintre chinotehnisti:,locali, zonali sau national!un arbitru e binevenit, dar nu obligatoriu, asa cum este si anduranta(in RO)!"     ?? In Romania nu exista acest tip de examen si este pacat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florin Deznan
|
 |
« Reply #12 on: April 14, 2010, 09:45:51 PM » |
|
Bun si tu ce crezi Florin ca este gresit in acest lucru ? Toate au un inceput .
Nu este gresit sa dai test de anduranta. Inox il are promovat, ceea ce inseamna ca eu sunt adeptul acestui examen. Dar eu sunt de parere ca:"acolo unde nu e regula e sigur neregula". In virtutea acestui principiu atrag atentia lipsei de reglementare. Ce urmaresc prin aceasta? Simplu, sa incepem sa lucram la regulamente astfel incat sa incurajam performanta cainilor si nu doar sa ne multumim cu prezentarea lor in expo de frumusete doar pana la clasa 18-24 luni. Doresc sa nu ne mai multumim cu putin. Doresc sa nu mai fac parte dintr-o organizatie care este inerta. Ci doresc sa fac parte dintr-o organizatie activa si inovatoare. Suntem crescatorii rasei celei mai numeroase din Romania si cred ca putem contribuii toti la selectia exemplarelor care vor perpetua aceasta rasa la noi in tara. Eu pentru aceste motive sunt membru CNCG. Care sunt motivele voastre?
|
|
|
|
« Last Edit: April 14, 2010, 09:54:15 PM by Florin Deznan »
|
|
|
|
|
valentin_dinu
Full Member

Rago
|
 |
« Reply #13 on: April 14, 2010, 09:58:12 PM » |
|
Deci nu este gresit sa sustinem testul de anduranta ? Referitor la expresia "acolo unde nu este regula e sigur o neregula " eu sunt de o alta parere si anume ca poate fi o scapare, dar sunt de acord cu tine ca trebuie sa reglementam anumite lipsuri din regulament.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
thorhaus
|
 |
« Reply #14 on: April 14, 2010, 10:25:58 PM » |
|
Nu este gresit sa dai test de anduranta. Inox il are promovat, ceea ce inseamna ca eu sunt adeptul acestui examen. Dar eu sunt de parere ca:"acolo unde nu e regula e sigur neregula". In virtutea acestui principiu atrag atentia lipsei de reglementare. Ce urmaresc prin aceasta? Simplu, sa incepem sa lucram la regulamente astfel incat sa incurajam performanta cainilor si nu doar sa ne multumim cu prezentarea lor in expo de frumusete doar pana la clasa 18-24 luni. Doresc sa nu ne mai multumim cu putin. Doresc sa nu mai fac parte dintr-o organizatie care este inerta. Ci doresc sa fac parte dintr-o organizatie activa si inovatoare. Suntem crescatorii rasei celei mai numeroase din Romania si cred ca putem contribuii toti la selectia exemplarelor care vor perpetua aceasta rasa la noi in tara. Eu pentru aceste motive sunt membru CNCG. Care sunt motivele voastre?

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|