noi toti(EXPOZANTI SAU SPECTATORI) nu am inteles de ce a castigat TEO v.h.SELIA in fata lui RACHER v.HUTWEIDE,.
-arbitrajul a fost de crestere, spre deosebire de celelalte femele care au pierdut un loc sau doua,pe motiv de jareti moi ,=defect de natura genetica,dl.Paffoni a considerat ca jareti masculului invingator(teo) sunt moi datorita unei administrari de hrana sa zicem-necorespunzatoare,deci nu sunt de natura genetica........
P.S. poate nu m-am exprimat corect si cu suficiente explicati(astept comentarii) ,sunt obosit si bucuros ca am putut sa tin expozitia mea zonala de la Craiova,nedorita de altii.........................
+antrenament insuficient,oricum teo este foate bine construit ,anatomic vorbind,static era clar mai bun teo.Ce e mai greu sa idreptam defectele de crestere sau pe cele genetice?

?
Aceasta a fost "pata" pe blazonul expozitiei... pe linga acordarea primului loc lui Teo,( pentru un caine de clasa 18-24 luni, explicatia arbitrului mi se pare puerila, ca sa nu zic infantila, mai ales ca cainele vine de la un CRESCATOR nu de la un Proprietar..desi eroare de nutritie =99,99% exclusa) ....se pare ca a "scapat "arbitrajului si miscare la fel de defectuoasa e trenului fata a aceluiasi mascul.... Teo , static, f frumos ->in miscare, ...jalnic => cine si ce a cistigat?
1.Dl Zingale , ....nu-mi dau seama daca a cistigat ceva, in afara de inca o cupa la panoplie;
2.Teo Haus Selia ....un sac de purina;
3. Eventualii crescatori care vor monta cu Teo, din necunostinta de cauza sau ignoranta sau... vor pierde cu siguranta...
4.Participantii la expozitie, care au asistat la arbitrajul clasei, au cistigat "experienta" de a vedea cum poti fi frustrat in public, din cauza de interese, altele decit cele chinologice, de fapt scopul in sine al expozitiei...
Personal, desi am plecat inaintea selectiei care era prevazuta, dau nota 10 organizatorilor, si....pentru chestiunea cu Teo, un "satisfacator"d-lui Paffoni, impecabil in rest,... pentru dl Zingale, 10 pentru prestatiile in ring a lui Esko del Miglio d'Oro si Ronja Westernvenn, 10ptr femela dela clasa baby, si "respins" pentru implicarea in "afacerea" Teo.... aceasta e opinia mea si a altora care au fost de fata, dar nu pot comenta pe forum , din lipsa mijloace....posibil ca dl Zingale
sa se inerveze, daca va citi comentariul, dar .... ar fi fair play sa nu o faca public, sa inteleaga ca : "multi vad, si... din ce in ce mai multi cunosc"...