Forum ciobanesc german
July 25, 2008, 01:12:13 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Rezultate Expozitii de Club Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Linked Events
  • Expo Club Craiova: April 29, 2006
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: expo club craiova  (Read 11476 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dsh
Hero Member

« Reply #15 on: March 11, 2006, 12:18:24 PM »

stiam ca s-a discutat ca se va lua in considerare si Craiova, nu ca sa hotarat...

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Der Gebrauchshund
Global Moderator

Deutscher Schäferhund

« Reply #16 on: March 11, 2006, 11:13:21 PM »

Fiecare intelege ce poate sau ce vrea  Smiley
Absolut totul e interpretabil.

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd

« Reply #17 on: April 05, 2006, 02:29:12 PM »

Buletin de inscriere online? Sau format doc/pdf sa-l atasam aici ?

darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
dsh
Hero Member

« Reply #18 on: April 05, 2006, 03:03:30 PM »

craiova

* craiova 1.jpg (151.78 KB, 873x618 - viewed 129 times.)

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
dsh
Hero Member

« Reply #19 on: April 05, 2006, 03:05:09 PM »

craiova

* craiova 2.jpg (142.93 KB, 786x549 - viewed 124 times.)

Der Gebrauchshund
Global Moderator

Deutscher Schäferhund

« Reply #20 on: April 05, 2006, 03:53:58 PM »

Selectia o va arbitra dl Paffoni?

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
dsh
Hero Member

« Reply #21 on: April 10, 2006, 07:05:45 PM »

presupun ca da...
 Undecided
?

crb
Global Moderator

« Reply #22 on: April 10, 2006, 09:45:57 PM »

Welcome back, dsh.. chiar daca telegrafic...
Si chiar nimeni nu a fost la CAC? Nea Boian nu intra pe forum? pare sa fi fost cu veshnicul Lino...
crb
Global Moderator

« Reply #23 on: April 29, 2006, 09:08:55 PM »

Telegrafic si el fugitivo, pina la sintetizarea tuturor claselor:
Munca masculi: 5 participanti cu examen de lucru, 3 fara, primii patru:
1. Esko del Miglio d'Oro
2. Ulk v Uferwald
3. Romano Lino
4.Wut Hannoveranerhof
Munca Femele:
Ronja Westernwenn - singura cu examen de munca
+ 3 catele fara ex de lucru

thorhaus
Full Member

« Reply #24 on: April 29, 2006, 11:59:12 PM »

noi toti(EXPOZANTI SAU SPECTATORI) nu am inteles de ce a castigat TEO v.h.SELIA in fata lui RACHER v.HUTWEIDE,.
-arbitrajul a fost de crestere, spre deosebire de celelalte femele care au pierdut un loc sau doua,pe motiv de jareti moi ,=defect  de natura genetica,dl.Paffoni a considerat  ca jareti masculului invingator(teo) sunt moi datorita unei administrari de hrana sa zicem-necorespunzatoare,deci nu sunt de natura genetica........
P.S. poate nu m-am exprimat corect si cu suficiente explicati(astept comentarii) ,sunt obosit si bucuros ca am putut sa tin expozitia mea zonala de la Craiova,nedorita de altii.........................
thorhaus
Full Member

« Reply #25 on: April 30, 2006, 12:14:00 AM »

+antrenament insuficient,oricum teo este foate bine construit ,anatomic vorbind,static era clar mai bun teo.Ce e mai greu sa idreptam defectele de crestere sau pe cele genetice?HuhHuh?
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #26 on: April 30, 2006, 12:20:34 AM »

Bravo organizatorilor si participantilor!

Asteptam date, rezultate, poze, etc.
crb
Global Moderator

« Reply #27 on: April 30, 2006, 07:35:02 AM »

noi toti(EXPOZANTI SAU SPECTATORI) nu am inteles de ce a castigat TEO v.h.SELIA in fata lui RACHER v.HUTWEIDE,.
-arbitrajul a fost de crestere, spre deosebire de celelalte femele care au pierdut un loc sau doua,pe motiv de jareti moi ,=defect  de natura genetica,dl.Paffoni a considerat  ca jareti masculului invingator(teo) sunt moi datorita unei administrari de hrana sa zicem-necorespunzatoare,deci nu sunt de natura genetica........
P.S. poate nu m-am exprimat corect si cu suficiente explicati(astept comentarii) ,sunt obosit si bucuros ca am putut sa tin expozitia mea zonala de la Craiova,nedorita de altii.........................
+antrenament insuficient,oricum teo este foate bine construit ,anatomic vorbind,static era clar mai bun teo.Ce e mai greu sa idreptam defectele de crestere sau pe cele genetice?HuhHuh?
Aceasta a fost "pata" pe blazonul expozitiei... pe linga acordarea primului loc lui Teo,( pentru un caine de clasa 18-24 luni, explicatia arbitrului mi se pare puerila, ca sa nu zic infantila, mai ales ca cainele vine de la un CRESCATOR nu de la un Proprietar..desi eroare de nutritie =99,99% exclusa) ....se pare ca a "scapat "arbitrajului si miscare la fel de defectuoasa e trenului fata a aceluiasi mascul.... Teo , static, f frumos ->in miscare, ...jalnic => cine si ce a cistigat?
1.Dl Zingale , ....nu-mi dau seama daca a cistigat ceva, in afara de inca o cupa la panoplie;
2.Teo Haus Selia ....un sac de purina;
3. Eventualii crescatori care vor monta cu Teo, din necunostinta de cauza sau ignoranta sau... vor pierde cu siguranta...
4.Participantii la expozitie, care au asistat la arbitrajul clasei, au cistigat "experienta" de a vedea cum poti fi frustrat in public, din cauza de interese, altele decit cele chinologice, de fapt scopul in sine al expozitiei...

Personal, desi am plecat inaintea selectiei care era prevazuta, dau nota 10 organizatorilor, si....pentru chestiunea cu Teo, un "satisfacator"d-lui Paffoni, impecabil in rest,... pentru dl Zingale, 10 pentru prestatiile in ring a lui Esko del Miglio d'Oro si Ronja Westernvenn, 10ptr femela dela clasa baby, si "respins" pentru implicarea in "afacerea" Teo.... aceasta e opinia mea si a altora care au fost de fata, dar nu pot comenta pe forum , din lipsa mijloace....posibil ca dl Zingale sa se inerveze, daca va citi comentariul, dar .... ar fi fair play sa nu o faca public, sa inteleaga ca : "multi vad, si... din ce in ce mai multi cunosc"...
crb
Global Moderator

« Reply #28 on: April 30, 2006, 09:19:07 AM »

pui Haus Selia

* Pui H Selia.jpg (119.77 KB, 766x630 - viewed 108 times.)
crb
Global Moderator

« Reply #29 on: April 30, 2006, 10:59:57 AM »

cap Esko del Miglio d'Oro

* Cap_Esko_2.jpg (47.47 KB, 316x372 - viewed 109 times.)
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora