| Cabinete veterinare Oradea |
| (1/6) > >> |
|
alexuna: Salut! As dori sa recomand un cabinet veterinar din Oradea proprietarilor de animale. Cabinetul se afla pe strada Slatinei nr. 29, in zona Rogerius - fabrica de paine Dorbob. Serviciile lor sunt impecabile, au si urgente la nr de telefon 0742638946 sau 0740979725 - Dr. Ioana Dalea si Dr. Rus Mihai. |
|
DDaniel: Salut Alexuna ! Multumesc mult pentru recomandare! sunt intr-adevar cei mai buni si crede-ma am fost la toti medicii din Oradea cu labradorul meu iar sora mea, cu pisicile ei, la fel. O problema care parea foarte complicata s-a rezolvat dupa luni de zile foarte usor si la un pret rezonabil. Am sa-i recomand in continuare la toate cunostintele cu animale. Pacat ca nu i-am gasit de mai multa vreme, as fi evitat multa osteneala. Iti multumim inca o data si o seara placuta ! ;) Tu ce probleme ai avut cu animalutul tau ? |
|
alexuna: Buna seara ! Eu am o femela de bichon havanez care a fatat 6 puisori superbi acum 2 luni si jumatate. Intr-o noapte, in timp ce inca alapta, puisorii aveau vreo 2 saptamani, a inceput sa tremure atat de tare incat nu putea sta pe picioare. Era fierbinte si plangea in continuu. Am sunat la doamna doctor la care mergeam in mod obisnuit, dar care nici de data asta nu a raspuns la telefon, am sunat la alti medici - de-ai prietenilor, si i-am gasit pe cei de pe Slatinei in cele din urma, pe internet. Au venit in 15 minute. Catelusa avea o temperatura de peste 41 de grade, fierbea si dadea semne de epuizare deja din cauza frisoanelor. Mi s-a spus ca are o cadere de calciu, ceea ce a si fost adevarat - la 10 minute dupa perfuzia cu calciu s-a linistit complet iar apoi si temperatura i-a scazut. S-a dovedit a avea si probleme cu o ureche, o otita cronica, tratata la fel cum am fost eu consiliata de-a lungul vremii de catre medicii la care am fost cu o problema sau alta, adica aproape deloc. Cam asta a fost. Oricum nu se poate uita cat de promti au fost si prin ce am trecut vazand ca nimeni nu raspunde la telefon. Voi ce probleme ati avut? |
|
elefant: În legătură cu cei de pe Slatinei. Un prieten de al meu a fost cu un Bobermann la ei, pe care l-au diagnosticat cu puroi la uter. Au vrut să-l trimită în ungaria, zicând dacă nu e operat în 2 ore moare câinele. S-a dus la cei de pe Decebal şi l-a operat. Câinele e bine fără să meargă în ungaria. Şi totul era de Revelion. Şi pe Decebal e urgenţă Non Stop şi medicul de acolo a lucrat în ungaria, ştie meserie. În sfârşit avem şi urgenţe pentru căţeii noştri în Oradea. ;) |
|
IoanaVet: Domnule "Elefant", sunt medicul de pe Slatinei 29, Oradea care a consultat dorbermannul (daca e vorba de acelasi caz, de pe 31.12), si l-a diagnosticat cu piometru. Recomandarea mea a fost sa il operez URGENT iar domnul (proprietarul) si-a luat cainele de pe masa si mi-a spus ca "eu nu operez cateaua asta" si a plecat. Am aflat ulterior ca operatia s-a incheiat cu succes, in Ungaria. Deci, fie sunteti GRESIT informat, fie cu buna stiinta imprastiati zvonuri nefondate la adresa noastra - a medicilor de pe Slatinei 29, Oradea. Pentru o discutie eleganta pe tema aceasta va rog sa imi scrieti pe adresa de mail ioana.vett@yahoo.com. |
| Navigation |
| Message Index |
| Next page |