Forum ciobanesc german
June 19, 2013, 12:01:47 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: cumpar pui agresiv femela ciobanesc german, 3 luni  (Read 4396 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cary
Jr. Member
**

"Ochii sunt oglinda sufletului"

« on: April 10, 2011, 04:50:33 PM »

Cumpar pui femela ciobanesc german, par scurt, negru-maro doar cu caracter(dominanta/curajoasa/agresiva) pt paza curte de 600 mp si dresaj. Ofer max 150 euro la cursul zilei. Sunt din Pitesti, am masina, ma pot deplasa daca nu e prea departe, sa iau catelusa. Mai am 2 cateluse:una mica, pekineza(care e doar un puf de blana razgait) si una de talie medie, maidaneza care are 13 ani si e inca ingerul pazitor al casei noastre. Acum 13 ani am mai avut o catelusa de ciobanesc german(de care m-am atasat f mult) pe care am crescut-o de pui si care mi-a fost furata in jurul varstei de 1 an si ceva. Am suferit si am zis ca nu mai vreau alt ciobanesc german. Acum insa Tasha(maidaneza mea draga salvata pe cand era pui, de pe strada) e in varsta si merita sa-si petreaca batranetele linistita, plus ca inca e capabila sa educe (ca o buna mama ce e) orice catelus indiferent de rasa. Pot posta poze cu cainii mei,pt cei interesati.  Rel la tel 0751820823 sau id messenger yahoo, e-mail carydur@yahoo.es 
franco von jeddorf
Newbie
*

« Reply #1 on: April 12, 2012, 09:14:56 AM »

am si eu o femela CG par lung de 6 luni - tot ce doresc este un stapan care sa se ocupe de ea daca mai e valabil anuntul mailul meu este mihai.florentina38@yahoo.com
cary
Jr. Member
**

« Reply #2 on: April 12, 2012, 11:17:49 AM »

Da e valabil...doresc doar o femela cu caracter si cu garantii de sanatate. Daca aveti vreun caine demn de denumirea de caine lup ma puteti contacta. Eu n-am nici o graba cat traieste catelusa mea... Tasha mea are garantat mai mult caracter decat o groaza de caini cu pedigree si premii. Desi are mai mult de 13 ani, continua sa fie o demna gardiana a curtii noastre. Va rog doar sa imi trimiteti e-mail,  oricum intru foarte rar pe forum, ma gandeam chiar sa imi sterg si contul va rog, daca se poate. In final, daca tot timpul se merge doar cu conditionari de genul cainele pt amic, cainele pt expozitie, caine pt soacra, sunt foarte aproape sa renunt la aceasta rasa desi o iubesc enorm si sa imi cumpar un jack russel terrier, un caine mititel cu o inima de leu, din cate am vazut. Wink O zi frumoasa de primavara va doresc tuturor si Paste fericit Smiley
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #3 on: April 12, 2012, 12:41:46 PM »

Nici un caine nu e agresiv la 3 luni asa ca ar trebui sa schimbi titlul. De asemenea, cand vrei un catel brav la toate trebuie sa cauti, nu sa astepti mura in gura, cu siguranta exista exemplare cu caracter foarte bun, bune animale de companie si bune de paza din adolescenta. Exista nenumarate oferte in ambele linii trebuie doar sa vrei sa te preocupi, implici...  Cand iubesti ceva nu renunti la acel ceva doar daca amorul e superficial.
Nu iti inteleg supararea si infatuarea, daca nu iti place forumul poti sa-l parasesti, de asemenea nu mai garanta la nimeni nimic pana nu cercetezi personal "o groaza de caini", sfatul meu, pe care bineinteles poti sa-l treci cu vederea...  doar ca nu e frumos sa vb. asa cu forumistii!
  Wink  O zi frumoasa de primavaraitia doresc tuturor si Paste fericit!   Wink

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
fl
Sr. Member

Lima von Vifor

« Reply #4 on: April 12, 2012, 02:17:35 PM »

Incearca in targ. Gasesti la maxim 150 euro si poate-ti iei si-un caine si-un lup si-ti mai ramane si rest.
Ce agresivitate cauti la 3 luni?
Poate doar sa vezi ca se agata de carpa.
Cumpar pui femela ciobanesc german, par scurt, negru-maro doar cu caracter(dominanta/curajoasa/agresiva)
Dominanta fata de cine, de fratii ei sau fata de alti caini?
Pai poate fi pitbull cu alti caini, dar miel cu oamenii.

Ce zici, nu sunt cam multe pretentii (si la 3 luni, si agresiv, si par scurt, eventual si din parinti cu pedigree) pentru maxim 150 Euro?

Later edit: In fond fraier e ala care da, nu care cere.

cary
Jr. Member
**

« Reply #5 on: April 12, 2012, 04:06:26 PM »

Eu zic ca infatuare aveti unii din voi care de fapt, faceti din asta o afacere, nu eu care vreau un singur  caine pentru  o intreaga viata. Apoi va dati aici mari ipocriti ca va pasa de caini... Banii am destui acum, poate sa va cumpar si canisele cu totul si de unde stii ca nu as da oricat pe unul, daca nu ar fi displazic, fricos ca dracul si in loc sa sara la eventualii hoti, poate i-ar linge mana sau s-ar piti dupa primul colt. Ceea ce ma deranjeaza enorm cand dau bani multi pe un caine e sa fiu conditionata nu sa aleg cel pe care vreau eu....Aia e problema cheie...la bani multi un produs mediocru, ca aia buni sunt rezervati prin cumetrii...Oricum din cate am citit eu, curajul de pe la expozitii e egal cu un mare 0 barat in viata reala. In rest, cred ca am citit destule si buna credinta am avut cu carul...asa de multa incat m-am plictisit complet de forumul asta.Am terminat polemicile stupide pe tema asta de acum 1 an, de fapt nici n-am mai intrat pe forum tot de atat timp, si Ariana ca tot esti mare administratoare, de nu mai poti in piele pe aici, fa-mi placerea sa imi stergi contul ca oricum nu mai intru. Salve.
fl
Sr. Member

Lima von Vifor

« Reply #6 on: April 12, 2012, 04:41:15 PM »

Wow!!!
Ce de nervi ai.
Pai daca ai atatia bani de ne cumperi cainii cu canise cu tot, de ce nu te duci "afara" sa-ti iei un exemplar asa cum iti doresti? Acolo pentru 150 Euro nici nu se obosesc sa-ti raspunda.
Ai habar cat baga un crescator intr-un pui pana la 3 luni?
Iti arat eu ciobanesti germani "de show", purtati prin expozitii, care te fac praf intr-un atac real, care chiar fac paza in curte. Sunt convis ca nu numai eu iti pot arata.
Spui ca puii buni sunt pastrati pentru cunostinte. Total gresit. Fiecare pui are pretul sau. Cat dai, atat face. Sau tu la 150 euro vrei sa ai si prima alegere? Nu ti se pare ca cel arogant esti tu? 
Pe principiul asta, du-te la BMW si spune-le ca sunt nesimtiti si afaceristi ca-si vand produsele de n ori mai scumpe decat cei de la Dacia (rog sa ma scuzati, nu am vrut sa fac reclama sau antireclama). Poate te iau in seama.
Sarbatori fericite!
AILYNE
Hero Member

Langa Brasov

« Reply #7 on: April 12, 2012, 05:38:06 PM »

Eu zic ca infatuare aveti unii din voi ....
Apoooi, da, se mai supara oamenii ... dar  sa nu-i mai bagi in seama , caci nu au inteles deloc ce fel de caine utilitar  vrei tu cu adevarat . Desi ar fi putut sa inteleaga , daca citeau mai atenti  precizarile tale , precum :
Da e valabil...doresc doar o femela cu caracter si cu garantii de sanatate................ doar cu conditionari de genul  .........., caine pt soacra,
Se gasesc si caini din astia , dar nu la targ  , cum ti s-a  recomandat aici .Cum nu te grabesti  

Eu n-am nici o graba
si deasupra  dispui si de ceva parale
... Banii am destui acum, poate sa va cumpar si canisele cu totul ..... as da oricat pe unul, daca nu ar fi ..... fricos ca dracul
eu zic ca merita sa astepti,  band  o cafea , iar apoi sa  stai la rand pentru un astfel de caine ( dar atentie, o canisa ar fi totusi prea mult , chiar daca ar face toti banii tai)

Un barbat savura o cafea la o terasa cand vede trecand pe strada o procesiune de inmormantare foarte neobisnuita.
Un sicriu negru mare era urmat la cativa pasi de un alt sicriu negru mare.
Intre sicrie mergea un barbat solitar cu un caine pitbull tinut in lesa.
In spatele lor mergeau insiruiti aproximativ 200 barbati.
In cortegiu nici o femeie.
Privitorul nu a putut sa-si stapaneasca curiozitatea, s-a apropiat de barbatul care ducea cainele si l-a intrebat:
 – Domnule, stiu cã este un moment nepotrivit sa va deranjez, dar ce tragedie s-a intamplat ? A cui este inmormantarea?
 Barbatul a raspuns:
 – Ei bine, în primul sicriu se afla sotia mea.
 – Ce a patit?
 – Cainele meu a atacat-o si a omorat-o.
 – Si cine se afla in al doilea sicriu?
 – Soacra mea. A incercat sa o salveze pe sotia mea, dar cainele s-a repezit si la ea si a omorat-o.
 A trecut un moment solemn de liniste intre cei doi barbati.
 – Domnule, pot sa va cer imprumut cainele , desigur , dupa inmormantare ?
 – Sigur ca da… asezati-va si dvs la coada!!!…
  Punga

Nu ma numiti caine...nu merit o astfel de  distinctie.Nu sunt atat de credincios,nici atat de devotat...sunt doar o fiinta umana.
( Anonym)
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!

« Reply #8 on: April 12, 2012, 06:38:53 PM »

Ba baiatule e deajuns sa cumperi un pui la 3 luni si sa incepi dresajul de agresivitate la o scoala buna undeva pe la 5 6 luni si cam asta e.Te incadrezi perfect in 7-800 de euro daca banii nu-s o problema!
ecn
Newbie
*

Ciobanesc German

« Reply #9 on: April 14, 2012, 10:26:25 AM »

Daca omul tot a promis ca nu mai intra ...

Ceea ce nu ai trait nu vei putea descoperi numai citind ...
Sony
Newbie
*

« Reply #10 on: April 14, 2012, 02:25:13 PM »

Sa inchidem topicul si sa lasam aceasta persoana in pace... alaturi de frustarile ei neconsumate si fata de crescatori, rasa, administratori si asa mai departe.
Bebe Bananai
Full Member

PITESTI - ARGES

« Reply #11 on: April 14, 2012, 05:13:06 PM »

Pt. cary am eu ce vrei tu, sunt din Pitesti suna la tel. 0740177248
DEDRI
JASMINE
Full Member

Cu stima si respect familia Dragomirescu & Jasmine

« Reply #12 on: May 02, 2012, 10:12:08 PM »

''CARY'' NU CRED CA GASESTI LA BANII ASTIA TOT CE DORESTI TU INFORMEAZA-TE CA LA CE CERI TU FARA 300-400 EURO NU IEI SI IN PLUS ORICE CAINE MIC ESTE LOTERIE , PAREREA MEA SA ITI SCHIMBI CONCEPTIA ASTA.

APRECIEZ OAMENII CARE AU CAINI CU O GENETICA VALOROASA SI CARE SELECTEAZA CIOBANESCU GERMAN , UNA DINTRE ACESTE CANISE ESTE CANISA VAN PAVORA, SUCCES IN CONTINUARE FAMILIA GHEORGHE SI URASC CORUPTIA , OAMENII MINCINOSI SI OAMENII CARE SUNT CU 2 FETE.
amn
Sr. Member

« Reply #13 on: May 02, 2012, 10:19:17 PM »

carry inca nu ti-ai luat catelul dorit? si acum un an doreai un catel, trebuie sa iei o hotarare altefel nu vei avea niodata catel. scuza-ma, dar ai pretentii tot mai mari.
cary
Jr. Member
**

« Reply #14 on: November 16, 2012, 04:18:30 PM »

Mi-am luat in sfarsit o catelusa..asta ca sa inchei definitiv topicul... o catelusa de lup cehoslovac, cu pedigree, pasaport, cip, carnet performanta.Are azi(16 nov 2012) exact 3 luni si sunt bucuroasa de alegere, are aspectul, simturile fine si vitalitatea rustica a lupului dar si inteligenta ciobanescului german.Nu are acel bolnavicios spate lasat care a degradat aceasta frumoasa rasa numita CG, e o parere strict personala. O sa ma duc cu ea la expozitii, din placere, fara sa ma conditioneze careva sau nu. Am fost si la Eurodog Show Bucuresti 2012, din curiozitate si am concluzionat ca a fost distractiv. Deocamdata o hranesc exclusiv cu gaturi crude de pui, ii dau vitamine PetPhos C/P=2 si oase de vita. E destul de rea, f activa, musca si trage de tot...mi-a asasinat deja vreo 4 pasari dar nu m-am suparat, in fond isi urma instinctul de vanatoare  Grin.M-as supara doar daca ar fi fricoasa ca multi CG. Domnule amn, am vrut sa iau o catelusa de la dvs. acum catva timp, ce il avea ca tata pe Inox, favoritul meu dintotdeauna dintre CG in ce priveste caracterul, am si prenotat-o atunci cum ati dorit, va dadeam cati bani doreati pe ea si veneam la Deva sa o iau. Totusi desi prenotata, nici macar nu ati binevoit sa ma anuntati printr-un simplu e-mail, nu zic telefon ca nu mai vreti sa o dati. Asta in timp ce eu asteptam sa ma anuntati cum ati hotarat(ca o pastrati sau nu). Ziceati pe topic ca eu sunt pretentioasa, cum oare ...cand eu cred ca  de fapt dvs.ati dovedit lipsa de respect. Nu sunteti singurul care procedati asa, unii conditioneaza clientul sau se razgandesc pe motiv de cumetrii sau expozitii. Deci un motiv in plus sa renunt la rasa asta, in afara de problemele de sanatate si caracter. Oricum a trecut mult timp de atunci, nici nu am mai intrat pe forum, m-am lasat pagubasa si a fost mai bine.Intr-un fel alaturi de altii, ale caror postari le-am citit de-a lungul timpului cand doream sa invat mai multe despre CG sau cu care am avut divergente de idei, mi-ati facut un bine, renuntand la CG am avut norocul sa descopar ulterior lupul cehoslovac, o rasa mai apropiata de origini decat CG si care corespunde gusturilor mele referitoare la aspect si caracter.http://en.wikipedia.org/wiki/Czechoslovakian_Wolfdog Cum gusturile nu se discuta... totul e bine cand se incheie cu bine si deci va doresc succes tuturor cu optiunile facute si am pus Punct acestui topic incheiat pentru mine cu happy-end. Smiley
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof