dresarea

(1/2) > >>

dan/bruno:
Am un ciobanesc de Bucovina de aproape 7luni si vreau sa-l dresez pentu paza si protectie . Am vazut ca se incepe cu formarea muscaturi ,dar daca nu vrea sa muste sau ai e frica ce pot face?
SI mai vreau sa stiu ce pot face ca sa-mi fac celalalt caine care are 3ani [este maidanez] mai sigur pe el si mai increzator deaoarece este foarte nesigur ?

Serba Costy:
Parerea mea este ca e cam devreme la ciobanescul de bucovina sa incepi dresajul de agresivitate. Incearca sa faci cu el 2-3 luni disciplina si odata cu trecerea timpului el va mai creste, va fi mai matur si mai increzator in el. Incearca sa faci dresajul de agresivitate controlat sa nu-ti scape de sub control sa muste pe cineva si sa nu-i mai dea drumul decat foarte greu. Bafta multa!

dan/bruno:
Multumesc de sfat

Bogdan:
Quote from: dan/bruno on March 26, 2012, 02:25:26 PM

Am un ciobanesc de Bucovina de aproape 7luni si vreau sa-l dresez pentu paza si protectie . Am vazut ca se incepe cu formarea muscaturi ,dar daca nu vrea sa muste sau ai e frica ce pot face?
SI mai vreau sa stiu ce pot face ca sa-mi fac celalalt caine care are 3ani [este maidanez] mai sigur pe el si mai increzator deaoarece este foarte nesigur ?

Cati ani ai si cate kilograme?

dan/bruno:
eu 16 si 66 de kilograme si catelu 6luni si 3 saptamani si 48kilograme cam 50 .De ce intrebi?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page