|
Title: Puiuț ciobănesc german Post by: SAIG86 on February 28, 2017, 07:17:47 PM Bună seara tuturor membrilor acestui forum.
De aproximativ o lună și jumătate sunt (din nou) mândrul posesor de ciobanesc german. Numele lui este Cezar și are fix 3 luni. Ieri am terminat și noi schema de vaccinare și sâmbătă, ne pregătim sa ieșim pentru prima dată afară, în parc. La 3 luni are 10 kg și este destul de înalt, din punctul de vedere al vet-ului este imens la vârsta lui. Tatăl său, are 46 kg și mama 38...nu sunt supraponderali, dar sunt foarte înalți. Cezar, se comportă exact ca orice câine de vârstă lui, jucăuș, mâncăcios din cale afară, roade tot, mușcă tot etc.. Title: Re: Puiuț ciobănesc german Post by: freddy25 on March 01, 2017, 02:02:37 AM Sa-ti traiasca puiutul dar nu -l scoate din casa 14 zile de la ultima vaccinare. Atata dureaza ca vaccinul sa-si faca efectul si puiul sa fie imunizat.
Title: Re: Puiuț ciobănesc german Post by: SAIG86 on March 02, 2017, 07:16:04 PM Merci mult.
Vet-ul mi-a spus sa nu-l scot timp de cateva zile,mi-a spus minim 3 zile,sa-si faca efectul vaccinul.Eu l-as tine si doua saptamani,dar mi-e frica sa nu ajung cu el pe la un control neurologic.Din pacate,de fiecare data cand intru la el in camera,mai mult de 3-4 minute nu putem socializa,pentru ca incepe sa se invarta precum un titirez.In clipa in care am pus mana pe clanta de la usa sa ies afara,s-a potolit instant...doctorul mi-a spus sa ies cu el afara si se va tempera singur,are nevoie de joaca multa,spatii mari si mult antrenament...Sambata o sa vreau sa ies cu el afara si tot de atunci voi vrea sa-l tin in curte,doar peste noapte sa-l bag in casa,cel putin pe timpul asta ploios. |