Forum ciobanesc german

General => Pui => Topic started by: Xernaxe on September 26, 2017, 11:15:38 PM

Title: Ajutor va rog
Post by: Xernaxe on September 26, 2017, 11:15:38 PM
Salutare, abea azi am cumparat un ciobanesc german in varsta de 3 luni, insa am o mica problema. El a stat la bloc, iar eu stau la curte acum, noaptea asta il tin in casa pana ii fac o cusca teapana. Insa, e vreo sansa pentru mine sa il invat sa faca afara in loc sa faca pe covor? Nu e vorba de lasat afara deoarece doar ce statusem cu el jumatate de ora afara si cand am intrat in casa mi-a lasat o surpriza pe covor. Si a doua problema e ca e dependent de atentie, nu poate sa fie lasat 5 secunde singur ca incepe sa planga si sa latre, eu am scoala deci nu pot sta in permanenta cu el. Si ma gandesc ca as distruge somnul vecinilor mei dupa ce i-as termina cusca, ca asta ar insemna sa nu mai stau cu el. Ce sfaturi imi dati si mie

Title: Re: Ajutor va rog
Post by: Xernaxe on September 27, 2017, 11:22:41 PM
A da, adaug si ca are o micuta problema cu o persoana din familie, cam da sa muste si latra intr-un mod agresiv, sare la pozitie de "atac" cu toate ca a stat cu Ghost( cg-ul) la fel de mult cat am stat eu cu el. Cu mine nu are nimic insa ma deranjeaza comportamentul lui agresiv cu persoanele din familia mea cu care interactioneaza destul de mult.