Forum ciobanesc german

Diverse => Sondaje cu si despre CNCG => Topic started by: crb on June 01, 2008, 09:58:39 PM

Title: Sa devin membru CNCG ?
Post by: crb on June 01, 2008, 09:58:39 PM
..din nou votare dificila, sugestiile sunt binevenite ! ;)

Title: Re: Sa devin membru CNCG ?
Post by: scolaro on June 02, 2008, 06:43:58 AM
Daca fiecare club local ar avea propriul teren de atrenament, daca ar disparea certurile si ranchiuna si lumea s-ar pune pe treaba in pace si intelegere, caci a creste CG, fie ca profesie, fie ca hobby, e un lucru minunat, m-as inscrie in toate cluburile aflate pe o raza de 200 km  :c8

Post by: crb on June 02, 2008, 07:14:06 AM
Daca fiecare club local ar avea propriul teren de atrenament, daca ar disparea certurile si ranchiuna si lumea s-ar pune pe treaba in pace si intelegere, caci a creste CG, fie ca profesie, fie ca hobby, e un lucru minunat, m-as inscrie in toate cluburile aflate pe o raza de 200 km  :c8

Notat sugestia : De gasit cadrul posibilitatii concesionarii de terenuri pentru CL-uri... :)

Post by: Ariana on June 02, 2008, 08:27:12 AM
Si pe mine ma doare cel mai mult absenta unui teren de antrenament dotat pe cat posibil cu minimum necesar ....ar fi ideal sa existe in Gherla   :lol...dar nu sunt absurda....insa macar in Cluj sa existe unul "batut in cuie". Exceptional ar fi sa existe si un dresor care sa te ghideze macar de doua ori pe luna (bineinteles contracost)...sa-ti evalueze "odrasla", sa se ocupe de grupul care ar veni la terenul de antrenament.

Post by: Bogdan on June 02, 2008, 09:51:54 AM
Si pe mine ma doare cel mai mult absenta unui teren de antrenament dotat pe cat posibil cu minimum necesar ....ar fi ideal sa existe in Gherla   :lol...dar nu sunt absurda....insa macar in Cluj sa existe unul "batut in cuie". Exceptional ar fi sa existe si un dresor care sa te ghideze macar de doua ori pe luna (bineinteles contracost)...sa-ti evalueze "odrasla", sa se ocupe de grupul care ar veni la terenul de antrenament.
Ariana, la Cluj ai cam toate optiunile, mai putin terenul, care este unul privat, darse poate lucra si acolo destul de bine, si chiar sub supravegherea unui instructor.
Cat despre dotarea terenurilor, peste tot in lume cluburile fac acest lucru, municipalitatea doar pune la dispozitie un teren.

Post by: Bogdan on June 02, 2008, 10:00:58 AM
Partea cea mai proasta cu Cluburile Locale este ca nu au nici macar un chitantier la indemana pentru membri care platesc cotizatia. Eu am ramas putin dezamagit cand prima mea chitanta sa intors de la "centru" cu alt nume decat numele meu, deci in acte nu figurez ca membru CNCG si nu sunt eu de vina.
In opini mea, un CL care se respecta tb sa aiba personalitate juridica, dar aici intervin costuri suplimentare caretb sustinute de un numar foarte mic de cotizanti, dar poate intr-o alta forma de organizare numarul membrilor ar creste.

Post by: Ariana on June 02, 2008, 10:32:50 AM
Hai sa fim rezonabili, ceea ce este la Cluj nu e tocmai ce imi doresc...un teren ingradit, cat de cat amenajat si faptul ca D-l Ciora si echipa va straduiti sa faceti ce puteti mai bine nu ma incalzeste cu nimic. Stiu ca am cam ratat ocazia cu Nati...am avut o tentativa insa n-am reusit sa fac ce mi-am propus  dar pe viitor ar fi bine sa avem posibilitati mai multe!  ;)