|
Title: Muzica Post by: Thara on January 23, 2009, 04:02:57 PM cum am vazut ca nu a vorbit nimeni despre muzica,m-am gandit sa incep eu. ;D ce preferinte muzicale aveti? :)
Title: Re: Muzica Post by: spike07 on January 23, 2009, 04:09:14 PM orice din afara de manele, populara si country :lol
Title: Re: Muzica Post by: Kintasha on January 23, 2009, 04:14:16 PM rockkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :loveyou :tasman :d41
Title: Re: Muzica Post by: Thara on January 23, 2009, 04:14:41 PM orice din afara de manele, populara si country :lol d:43Title: Re: Muzica Post by: metallica21 on January 23, 2009, 04:26:42 PM tot ce tine de metal :D (fac parte dintr-o trupa de speed metal) dar mai ascult si altele: trance, DnB,clasica (elev al liceului de arta ploiesti-sectia muzica :drac)
Title: Re: Muzica Post by: dsh on January 23, 2009, 04:32:19 PM wow! kintasha, u've got a club! :lol1
Title: Re: Muzica Post by: spike07 on January 23, 2009, 04:34:34 PM si mie imi place rock... dar si house, trance, elecrto... eurodance... si mai ales oldies si cele clasice (ben E. king, Israel Kamakawiwo'ole, michel buble.... rychard cleyderman , bethoven, etc etc.
Title: Re: Muzica Post by: Der Gebrauchshund on January 23, 2009, 04:45:08 PM Mie-mi suna toata ziua capul, ce-mi mai trebuie muzica?!
Title: Re: Muzica Post by: Kintasha on January 23, 2009, 05:03:58 PM wow! kintasha, u've got a club! :lol1 DSH, pe-aproape :))) Title: Re: Muzica Post by: Ariana on January 24, 2009, 04:38:32 PM In adolescenta eram cu house-ul, acum imi place in general muzica buna apartinand multor stiluri si culturi(best of 80's, 90's ...) si la nebunie unii compozitori de muzica clasica si unele arii de opera. Cu cele din urma insa exista mult loc pentru autocultivare a gusturilor! :lol
Title: Re: Muzica Post by: wildspirit on January 24, 2009, 06:20:44 PM Rock.Nici macar nu stiu de care rock..tot ce suna bine si nu prea zgomotos e ok.Versurile pentru mine conteaza insa cel mai mult.Daca versurile spun ceva,imi transmit mie ceva totul devine arta.
Clasica..pot sa zic ca ascult destul de des.Impreuna cu muzica atmosferica,ambientala,de meditatie,yoga si alte chestii stranii :lol Hm..nu suport manelele,house-ul,populara..nu prea ma incanta muzica asta comerciala.De nici un fel. Cateva trupe de suflet W.A.S.P. E prima trupa rock cu care am inceput..majoritatea baladelor sunt deosebit de placute.Apoi Anathema,o trupa nu foarte cunoscuta ,formata din artisti adevarati.Placebo mai nou.Si nu in ultimul rand Bjork.Cand o aud cantand simt ca arta chiar exista :) Title: Re: Muzica Post by: scolaro on January 24, 2009, 07:29:45 PM "Casta Diva" din "Norma" de Bellini, doar interpretare Callas, "Hotel California" si "November Rain". Restul le ascult, ma plictisesc, imi plac altele. Astea trei imi plac sempre...
Title: Re: Muzica Post by: Kintasha on January 24, 2009, 07:43:49 PM Anathema,o trupa nu foarte cunoscuta nu-s chiar un noname cei de la Anathema ;)Title: Re: Muzica Post by: Thara on January 24, 2009, 07:55:03 PM Cateva trupe de suflet W.A.S.P. W.A.S.P. au fost la Cluj in 2006 :P :lolTitle: Re: Muzica Post by: wildspirit on January 25, 2009, 01:56:04 AM Kintasha nu sunt no name dar cu siguranta cei care nu sunt in domeniu nu au auzit de ei :) I-am vazut de 2 ori..o data la Sibiu Artmania 2007 si o data la un concert acustic in mai 2008 la Bucuresti.Sunt magnifici..n-am vazut in viata mea atata daruire.
Thara..am plans o saptamana ca n-am ajuns la concert :lol1 Chiar atunci eram mai prinsa in muzica lor. Title: Re: Muzica Post by: rtelcean on February 11, 2009, 06:35:12 PM Metal forever ... :vio ... si cred ca si la Dark ii place, desi la rev, cand am testat cum suna boxele inainte de chef, si am dat tare brusc, a sarit in fata boxei si a inceput sa latre ... :) oricum, ca sa il acoperi pe dark iti trebuie scule de concert :)) :vaca
Title: Re: Muzica Post by: ringo_CG on February 11, 2009, 07:43:19 PM poi ce sa zic...eu ascult ceva rap si hip-hop underground,rock cat de mult posibil,putin gothic in specia INOPIA si cateodata,depinde de stare putin tizziano ferro sau eros ramazzoti...cam atat,
Title: Re: Muzica Post by: piciorus2002 on February 13, 2009, 09:11:37 AM Extrem de elevate gusturi pe aici,ce as mai putea spune nou? iata ceva despre muzica in viata mea:
Mai noi:predominant indy-rock (putin cunoscut europenilor) cu maestrii genului - Arcade Fire,Killers,Death Cab for Cutie,Decemberists -practic acelasi gen,recomand o incercare. Inca mai merge grozav si alternative (british) rock de la sfarsitul anilor '90: Pulp, Mobby, Cure,OMD. La capitolul "clasici intangibili si de nelipsit" ii includ pe cei de la QUEEN, PINK FLOYD,Dire Straits,Fleetwood Mac. Ascult cu placere si country,dupa dispozitie (in general pe masina): Johny Cash,Willie Nelson,Shania Twain,Al Martino. Nu pot sa uit nici capitolul reggae (cam in penumbra in ultimii ani): Bob Marley,Jimmy Cliff,UB 40. Nu pe ultimul loc as include la gramada clasici (si mai putin "clasici")ai rock-ului romanesc: Iris,Sfinx,Holograf,Mondial,Celelalte Cuvinte,Rosu si Negru,Hara,Vama Veche. Muzica clasica o ascult cu mare placere,in special cea simfonica : Mozart (concertele pentru pian),Beethoven (concertele pentru pian si in special "no 5"),Paganini ( concertele 1,2 pt vioara),Wagner (multilateral) si oricat de mult.... Mozart :). Uneori merge Chopin,alteori coruri din Turandot,Traviata,Aida (Verdi in special) Ce nu inghit oricand si oricum: muzica romaneasca "de pahar", muzica populara (cu Ileana Sararoiu,Benone Sinulescu,Sofia Vicoveanca),hip-hop. Ce nu consum niciodata: rap,bug mafia si altii asemeni lor. De "manele" nu amintesc aici -nu includ asemenea chestii la capitolul "muzica", mai repede la un eventual topic "tanguiri tiganesti & de mahala" :) Uitai sa pomenesc de muzica in contextul lui Oskar: sta cu ochii beliti si urechile precum radarul la Beethoven.In rest....paraseste "amfiteatrul" fara dorinta de a reveni,scheauna in surdina sau mormaie :) Trebuie...educat,ca doar e ...cioban,saracul ... Title: Re: Muzica Post by: hano on February 14, 2009, 05:20:20 PM rock cat cuprinde....de la Irisul vechi (corabia cu panza), RIFF, Timpuri noi, Vita de vie etc pana la directia 5 veche (Pantofi de lac, in di an ka etc) - astea de pe la noi
in rest - place mult zgomotul de prin Seattle (Pearl Jam, Soundgarden Nirvana etc), Pink Floyd, Led Zeppelin, Skid Row etc si bineinteles 80's si 90's...LA Guns - ulterior GNR, Metallica, Halloween, Bon Jovi, Megadeth ...etc...dar cel mai mult Iron Maiden iar mai nou Sonata Arctica, Queensryche, Nightwish dar sunt momente cand un B B King, un Clapton (perioada de blues/soul), un Satriani, Bob Marley ma ung pe suflet si ar mai fi destule..... Title: Re: Muzica Post by: hano on February 14, 2009, 07:29:46 PM ,UB 40,Roxette,Meatloaf,Aerosmith,Guano Apes,The Cranberries,,Janis Joplin,Scorpions...mai ascult destule,dar in mare,astea imi plac... :lol
:sch :d2 :d16 :d30 d:43 :vesti we are not dead....yet dar am uitat sa adaug QUEEN..rules Title: Re: Muzica Post by: wildspirit on February 14, 2009, 07:35:55 PM Nightwish,WithinTemptation,Pink Floyd,Lake of Tears,Iced Earth,Hypocrisy,Massive Attack,Portishead..
Problema e sa stii ce sa asculti de la anumite trupe.Nu e posibil sa aibe toate melodiile faine..si daca incepi prost,clar nu mai asculti altceva.. Title: Re: Muzica Post by: Thara on February 14, 2009, 07:48:17 PM Problema e sa stii ce sa asculti de la anumite trupe.Nu e posibil sa aibe toate melodiile faine..si daca incepi prost,clar nu mai asculti altceva.. sigur,daca incepi cu stangul... :(Massive Attack,Portishead.. d:43 de astea am uitat! :DTitle: Re: Muzica Post by: hano on February 14, 2009, 07:59:56 PM subscriu...
Pink Floyd,Lake of Tears,Massive Attack,Portishead.. problema e ca ultimele doua nu la volan...la fel nici billy idol/speed sau megadeth/train of consequences....noroc ca politistul era tanar si m-a inteles....nu mi-a dat amenda de radar :d16 Title: Re: Muzica Post by: hano on February 14, 2009, 08:09:18 PM am un vecin manelist care scoate niste boxe obosite in curte...si m-am enervat le-am scos si eu (si am sistem profi :drac) si baga nene numai roave suparate...de atunci nu mai face...si au trecut ceva luni :drac
Title: Re: Muzica Post by: hano on February 14, 2009, 08:14:30 PM cine nu e....pacat ca virusul manelei nu are aceeasi problema ca virusul HIV....de ce nu iau tiganii HIV???ca are si virusul mandria lui :lol :lol :offtopic :offtopic
mea culpa Title: Re: Muzica Post by: Thara on February 14, 2009, 08:15:13 PM cine nu e....pacat ca virusul manelei nu are aceeasi problema ca virusul HIV....de ce nu iau tiganii HIV???ca are si virusul mandria lui :lol :lol :offtopic :offtopic :lol1 :lol1 :lol1mea culpa Title: Re: Muzica Post by: wildspirit on February 14, 2009, 08:19:41 PM Vecinii mei toti asculta manele,fratele meu la fel :lol Am ascultat si eu pe la 13 ani asa..eu si prietenii mei nu vorbim niciodata despre asta :lol1 e "trecutul rusinos".Si acum ascult unele manele dinalea de suflet..si ma gandesc cum eram pe vremuri si cum ma afecta o manea.. :lol1
Portishead-Machine gun :jump1 Title: Re: Muzica Post by: wildspirit on February 14, 2009, 08:25:35 PM :c5 :c31
Title: Re: Muzica Post by: Thara on February 14, 2009, 08:26:19 PM me? :c8
Title: Re: Muzica Post by: wildspirit on February 14, 2009, 08:28:58 PM Hai sa nu mai discutam despre asta,da?Am marturisit..gata :lol
Va recomand 3 balade w.a.s.p. Breathe,Hold on to my heart si Keep holding on.Astea 3 au fost primele.. Title: Re: Muzica Post by: hano on February 14, 2009, 08:38:26 PM sau
As da zile de la mine Sa mai fiu o zi cu tine ...eu banuiec ca asta e problema lui Roxi :drac Sau dedicatie de la Hano pentru Tara/Thara Doar la tine, ma gandesc la tine Doar la tine ma gandesc Am avut :c3 o mie Tot pe tine te iubesc curtoasy to my neibours Title: Re: Muzica Post by: hano on February 14, 2009, 08:41:31 PM :offtopic :offtopic
la stiri antena 1...indragostitii au pregatite multe surprize printre care o cina romantica stropita din belsug cu sampanie si baie inspumata..... :c21 :d45..... :lol1 :lol1 Title: Re: Muzica Post by: Neroo on February 24, 2009, 01:56:57 AM Minimal , trance , house , r&b , hip-hop , rapp , rock , etc.
Title: Re: Muzica Post by: irish boy on March 07, 2009, 12:52:56 AM pe barry white nu-l iubeste nimeni?
Title: Re: Muzica Post by: Der Gebrauchshund on March 07, 2009, 09:04:08 AM pe barry white nu-l iubeste nimeni? Ally mcBeal!Title: Re: Muzica Post by: dsh on March 07, 2009, 05:12:52 PM Ally mcBeal! :lol1 :lol1 :lol1Title: Re: Muzica Post by: irish boy on March 12, 2009, 08:10:21 PM hai ca nu e doar ally mcbeal. :lol
Title: Re: Muzica Post by: wildspirit on March 12, 2009, 09:19:31 PM Concert Anathema 29 aprilie bucuresti.
:lol Title: Re: Muzica Post by: Thara on March 12, 2009, 09:21:01 PM Concert Anathema 29 aprilie bucuresti. let me guess...claaaaaarrrr ca te duci,right? :lol Title: Re: Muzica Post by: wildspirit on March 12, 2009, 09:22:17 PM Trup si suflet voi fi acolo :lol
Title: Re: Muzica Post by: Thara on March 12, 2009, 09:23:51 PM :d32
Title: Re: Muzica Post by: black mamba on March 16, 2009, 11:44:11 PM Ce-am mai asteptat asta-vara concertul Manowar ( ;) Kings of Metal)... S-a anulat. Poate se va intimpla anul asta. Noroc chior, in schimb! Am avut bilete la Metallica si la Iron Maiden. Ar fi printre preferinte in materie de metale, metale. Mai ascult Venom, Motorhead, Nirvana, Rammstein, Morgana Lefay, Black Sabbath, Megadeth, Therion, Tiamat, Sepultura...
Title: Re: Muzica Post by: black mamba on April 14, 2009, 01:42:51 PM Nici nu stiu la ce ar merge mai bine. La filme sau la muzica? Fiind un videoclip, totusi, il pun la muzica desi este un colaj din filmul "O brother, where art thou?"
08e9k-c91E8 Am uitat esentialul: Soggy Bottom Boys- I Am A Man Of Constant Sorrow (In constant sorrow through his days.) I am a man of constant sorrow, I've seen trouble all my day. I bid farewell to old Kentucky, The place where I was born and raised. (The place where he was born and raised ) For six long years I've been in trouble, No pleasures here on earth I found. For in this world I'm bound to ramble, I have no friends to help me now. (He has no friends to help him now.) It's fare thee well my old lover. I never expect to see you again. For I'm bound to ride that northern railroad, Perhaps I'll die upon this train. (Perhaps he'll die upon this train.) You can bury me in some deep valley, For many years where I may lay. Then you may learn to love another, While I am sleeping in my grave. (While he is sleeping in his grave.) Maybe your friends think I'm just a stranger My face, you'll never see no more. But there is one promise that is given I'll meet you on God's golden shore. (He'll meet you on God's golden shore.) Title: Re: Muzica Post by: black mamba on April 25, 2009, 12:45:40 PM Pink Floyd - Another Brick In The Wall
L-ISJAct04Y&feature=PlayList&p=654671AF7A00CE62&playnext=1&playnext_from=PL&index=3 Nu-i genial? Title: Re: Muzica Post by: dsh on June 03, 2009, 07:47:39 PM cu ei m-ai nimerit si pe mine - BA DA!!!!!!!!!!!!
Title: Re: Muzica Post by: wildspirit on June 03, 2009, 09:50:54 PM Am vazut filmul..Pink Floyd The Wall.Dramatic..defapt nu sunt cuvinte pentru a descrie asa ceva.
Title: Re: Muzica Post by: dsh on June 07, 2009, 10:53:21 AM muzica
LU_QR_FTt3E Title: Re: Muzica Post by: dsh on June 20, 2009, 11:13:39 PM tot muzica
s2XzoA94Zws Title: Re: Muzica Post by: Hannah on June 24, 2009, 11:50:58 PM Cum vi se pare? :D
A-Q3SnPxQn4 Title: Re: Muzica Post by: sheeba_roxy on June 26, 2009, 09:55:08 AM Megastarul Michael Jackson s-a stins din viata.RIP :'( :'(
Imi cer scuze daca deranjez pe cineva dar cred ca multi dintre voi sunteti sau ati fost candva fani Michael Jackson. Title: Re: Muzica Post by: Dandra on June 26, 2009, 11:03:37 AM RIP :'(
Title: Re: Muzica Post by: Florin93 on July 15, 2009, 03:52:33 PM Sylver - Forgiven
http://www.youtube.com/watch?v=otRnb4DJQXI E veche dar mi se pare super ::) Title: Re: Muzica Post by: GODRA ATTILA on July 15, 2009, 06:57:28 PM http://www.youtube.com/watch?v=4f6HJVvnBIU&feature=related
:vio Title: Re: Muzica Post by: Dandra on January 27, 2010, 03:40:03 PM http://www.youtube.com/watch?v=ah33Up5NTB4
Title: Re: Muzica Post by: teodor ricardo on February 08, 2010, 09:37:31 PM http://www.youtube.com/watch?v=e3kyNGVK-hI
Title: Re: Muzica Post by: Canto on March 08, 2010, 05:32:58 PM ok copii, un site cu APROAPE toate melodiile facute vreodata
http://www.lyricstube.net/ Title: Re: Muzica Post by: cornelius_valeriu on April 20, 2010, 05:40:30 PM "Poetica Jazz-ului romanesc" de Gabriela Melinescu (ROMANIA LITERARA, nr.41, 2007) ... (...)
Maria Raducanu a fost o aparitie fara precedent - sunetul ei pur nu se aseamana cu sunetul nimanui desi ea canta melodiile Mariei Tanase dar si alte cantece din folclorul romanesc, dar si fado-ul portughez si cantecele de jale si bucurie, in alte limbi, posedand geniul de a "canta" in diferite dialecte, de a fraza limba ca un poet. Si "coregrafia" ei este pura si personala, o silueta amintind "Rugaciunea" lui Brancusi, meditand prin cantec in fata Providentei, punandu-se in genunchi fara sa atinga podeaua, parca "levitand" ca sfintii ridicati de Duhul Sfant. Dar Maria Raducanu, "fata de la Husi", a studiat mai intai Literatura si Filologia si numai dupa aceea s-a afirmat in Muzica, talmacind muzica traditionala romaneasca intr-un fel unic. (...)... acea stare psihica si fizica plina de armonie care ma face sa ma gandesc nu numai la Orfeu si la arta samanilor dar si la cantecul ielelor (care exista si in folclorul suedez si e tinuta la mare cinste), la cantecul si la dansul lor in cerc. Acestea au darul de a-i vraji pe cei care asculta si vad, creand acea stare de suflet vindecatoare pe care grecii au numit-o Katharsis. 9Ex0MQt86Zo Title: Re: Muzica Post by: bobo70 on April 20, 2010, 11:41:00 PM "Poetica Jazz-ului romanesc" de Gabriela Melinescu (ROMANIA LITERARA, nr.41, 2007) ... (...) Superb.Maria Raducanu a fost o aparitie fara precedent - sunetul ei pur nu se aseamana cu sunetul nimanui desi ea canta melodiile Mariei Tanase dar si alte cantece din folclorul romanesc, dar si fado-ul portughez si cantecele de jale si bucurie, in alte limbi, posedand geniul de a "canta" in diferite dialecte, de a fraza limba ca un poet. Si "coregrafia" ei este pura si personala, o silueta amintind "Rugaciunea" lui Brancusi, meditand prin cantec in fata Providentei, punandu-se in genunchi fara sa atinga podeaua, parca "levitand" ca sfintii ridicati de Duhul Sfant. Dar Maria Raducanu, "fata de la Husi", a studiat mai intai Literatura si Filologia si numai dupa aceea s-a afirmat in Muzica, talmacind muzica traditionala romaneasca intr-un fel unic. (...)... acea stare psihica si fizica plina de armonie care ma face sa ma gandesc nu numai la Orfeu si la arta samanilor dar si la cantecul ielelor (care exista si in folclorul suedez si e tinuta la mare cinste), la cantecul si la dansul lor in cerc. Acestea au darul de a-i vraji pe cei care asculta si vad, creand acea stare de suflet vindecatoare pe care grecii au numit-o Katharsis. 9Ex0MQt86Zo Fara cuvinte.... Title: Re: Muzica Post by: John on April 23, 2010, 10:54:09 AM Multumesc cornelius_valeriu! O postare care m-a imbogatit.
Multumesc pentru ca ne-ai prezentat aceasta voce superba. Mi-ar placea sa ne mai recomanzi ceva in aceeasi tema. :c8 Title: Re: Muzica Post by: tudor on November 08, 2010, 08:16:55 PM R8WhAfZphQQ
Skillet - "Whispers in the Dark" din albumul "Comatose" (2006) Title: Re: Muzica Post by: cutare on November 22, 2010, 01:47:43 AM cui ii place genu asta auditie placuta ;)
http://youtu.be/vBeKgoqVopk Title: Re: Muzica Post by: cutare on November 22, 2010, 02:26:33 AM pardon ;D
LdINTPZVKJI Title: Re: Muzica Post by: miky_1 on November 23, 2010, 07:13:01 PM QNJL6nfu__Q
scuze,voi erati la alt gen de muzica....mie imi place MJ(si sper ca si altora ) Title: Re: Muzica Post by: cutare on November 23, 2010, 08:24:27 PM merge merge :)
Title: Re: Muzica Post by: Sorina on November 23, 2010, 08:31:18 PM QNJL6nfu__Q "They don't care about us" ni se potriveste noua(romanilor).Trebuie pusa imn national,poate se "desteapta" si parlamentarii odata.scuze,voi erati la alt gen de muzica....mie imi place MJ(si sper ca si altora ) Title: Re: Muzica Post by: miky_1 on November 23, 2010, 09:20:19 PM ;D..da.din pacate
P.S deranjeaza pe cineva MJ? ca sa stiu sa nu mai postez Title: Re: Muzica Post by: cutare on November 25, 2010, 08:16:13 PM Stiu ca asta nu-i un gen chiar asa de cunoscut desi tinde sa devina din ce in ce mai comercial, nu prefer chiar tot ce include, dar asta e o piesa buna.
vQ3kdCN9jec Title: Re: Muzica Post by: anja on November 25, 2010, 08:26:17 PM http://www.youtube.com/watch?v=SRWh8uTZYes
sper sa fie bine, si sa va placa:) fiindca nu am inteles limbajul lui razvan cum trebuie sa postez....am pus numai linkul:) Title: Re: Muzica Post by: cutare on December 01, 2010, 12:48:21 AM Nu inteleg o iota din versurile pe care le canta baietii astia, dar suna excelent. Pentru pasionati de muzica buna si implicit cunoscatori, Bobby McFerrin e cel cu paru' lung, si o piesa celebra a lui e " Don't Worry Be Happy ", iar celalalt e un basist renumit de muzica jazz si funk. iimMKWF7SK0 Title: Re: Muzica Post by: Sorina on December 01, 2010, 01:16:06 PM P.S deranjeaza pe cineva MJ? ca sa stiu sa nu mai postez Pe mine una nu ma deranjeaza,melodia asta fiind printre putinele melodii ale lui MJ pe care le ascult.Title: Re: Muzica Post by: miky_1 on December 02, 2010, 10:56:34 PM ;D ;D
Title: Re: Muzica Post by: ovidiu c on April 18, 2011, 03:25:00 PM www.youtube.com/watch?v=mA36ZbA0pNQ&feature=relmfu
Title: Re: Muzica Post by: AILYNE on April 19, 2011, 08:27:37 PM Nu inteleg o iota din versurile pe care le canta baietii astia,... suna excelent. Dar nici fata noastra nu e mai prejos!!! d:12 Atat doar , ca din ce in ce mai putini isi mai aduc aminte de ea. Paunita Ionescu :d11 http://youtu.be/XAHsHoTG1W0 Title: Re: Muzica Post by: cutare on April 20, 2011, 12:55:55 AM Excelent! Imi pare bine ca sunt pe forum ascultatori de muzica buna!
Title: Re: Muzica Post by: AILYNE on April 20, 2011, 07:36:47 AM Excelent! ........ ascultatori de muzica buna! Pentru ei ( dar nu numai) ,o alta interpreta , inca o dovada elocventa pentru sustinerea ideii ca, :,,La usa inimii cuiva nu trebuie nici sa ciocanesti, nici sa navalesti , nici sa te rogi, ci trebuie doar sa canti" d:12 Sa canti si sa cuceresti inimi , asa cum o face si Lara Fabiani :c8 http://www.almacarioca.com.br/arte050.htm In pragul sarbatorilor Pascale doresc sa ma prezint cu aceasta dedicatie muzicala in fata usilor voastre, :loveyou a tuturor forumistilor si a cateilor vostri dragi, tolaniti pe prispe, pentru a va ura UN PASTE FERICIT :d34 Title: Re: Muzica Post by: razvan on May 06, 2011, 06:45:58 PM Dedicatie pentru sudul tarii! :-\
k-6JQhJcrYs Title: Re: Muzica Post by: bobo70 on May 09, 2011, 12:52:09 AM Acum vin de la un concert cu ei si am ramas sub impresia lui.....
Stiu ca regula spune ca oamenii mediocrii raman sub impresia ultimei chestii citite/vazute/auzite, dar mie mi-a adus aminte de anii trecuti de mult.... W-0_SFPOAJ0 NKNfb13vcDI&NR=1 Inca una ascultata azi,..... live....! znVB3-b4qkI&NR=1 Title: Re: Muzica Post by: Dakonia on May 12, 2011, 11:10:17 PM Din ciclul - cine se gandeste la Sirena da de :drac -......o piesa de suflet.
http://www.youtube.com/watch?v=ouZQ7rgAq-I Title: Re: Muzica Post by: Grogo on August 24, 2011, 03:06:07 PM Melodia asta este marfa-http://youtu.be/eX8ewdvYH4s
Title: Re: Muzica Post by: VINCENT on September 06, 2011, 07:47:08 PM http://www.youtube.com/watch?v=gYhu0bptggU
Title: Re: Muzica Post by: VINCENT on September 06, 2011, 07:49:39 PM http://www.youtube.com/watch?v=lLS-9xzqaZU
Title: Re: Muzica Post by: merlin on September 15, 2011, 03:48:25 PM .
-vNFGQRyPG8&feature=related Title: Re: Muzica Post by: KANGDANLIN on March 24, 2012, 01:55:42 AM Rice Miller aka Sonny Boy Williamson
DFRMBWgyH-M#! Title: Re: Muzica Post by: AarosVoiq on March 24, 2012, 11:28:02 AM http://www.youtube.com/watch?v=NerDlHRmE2I&feature=fvst
Title: Re: Muzica Post by: alora on May 30, 2012, 09:04:16 PM un lucru este clar! WeiSS nu suporta tobele. Sotul a trebuit sa le vanda, pentru ca de cate ori se apropia de el numai...WeiSS scancea si fugea sa rupa uasa sa iasa din casa! Asta nu inseamna ca lui WeiSS nu-i place muzica! Canta in mod constant:
http://www.youtube.com/watch?v=k8Dz3691_BY Poate pentru ca eu il cantam vara trecuta cand era la radio? Doar ii place lui? Numai el stie! Title: Re: Muzica Post by: maryan_athos_13 on July 21, 2012, 01:22:28 PM Eu vreau,nu vreau ascult MANELE !!!....de la vecini !!! Cateodata pana la ora 22.
Intr-o zi n-am mai suportat si-am strigat la ei sa dea muzica mai incet si mi-a zis ca ,,nu e zece''.... Era zece fara cinci..... De atunci o lasa mai incet... Title: Re: Muzica Post by: bobo70 on December 23, 2012, 09:58:14 AM Pana la urma postez doar link-ul:
JETD3x5I-Mc Title: Re: Muzica Post by: maryan_athos_13 on January 01, 2013, 02:51:13 PM Va invit sa ascultati piesa mea de suflet.
http://www.youtube.com/watch?v=5s0APcdMwFU&feature=youtu.be Title: Re: Muzica Post by: Iulia Stanciu on January 01, 2013, 05:29:44 PM Paradise
http://www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg Title: Re: Muzica Post by: razvan on January 14, 2013, 08:09:38 PM Florin Chilian - Zece
DQbv1HS47qs Title: Re: Muzica Post by: Palade1 on January 14, 2013, 08:46:44 PM Florin Chilian - Zece DQbv1HS47qs Veche dar e frumoasa :D Title: Re: Muzica Post by: razvan on March 14, 2013, 11:31:43 AM :)
_h2eBowOq2Q Title: Re: Muzica Post by: alora on March 15, 2013, 01:39:16 AM frumos! foarte relaxant...acum pot sa incep o noua zi...sau sa evadez pe malul marii...
Title: Re: Muzica Post by: AILYNE on March 15, 2013, 10:16:40 AM frumos! foarte relaxant... ......si foarte emotionanta prietenia dintre cei doi protagonisti .Este un nou clip despre o dragoste profunda exprimata nonverbal ,vizibila doar prin limbajul corporal al celor doi , increzatori unul in celalalt pana la limita maxima ce poate atinge increderea. Cu cata forta razbate dragostea dintre puiul de om si acest nobil animal , pe care-l strange pustiul a piept spre final . Supeeeeerb :c28 Title: Re: Muzica Post by: razvan on December 21, 2013, 08:55:44 PM Valeriu Stelian - Vino Doamne!
iB7DnJtrncg Title: Re: Muzica Post by: Aurel on December 21, 2013, 11:45:05 PM http://www.youtube.com/watch?v=nKlg4UXZPe4
http://www.youtube.com/watch?v=Lp0-G7LITeg http://www.youtube.com/watch?v=2MAk9p_MvKI&list=PL1474B883251595FF Title: Re: Muzica Post by: Aurel on December 21, 2013, 11:58:16 PM :c8
http://www.youtube.com/watch?v=tMJn55gzf7E Title: Re: Muzica Post by: radu10101992 on December 22, 2013, 12:26:01 AM http://www.youtube.com/watch?v=DaH4W1rY9us
Title: Re: Muzica Post by: AILYNE on December 24, 2013, 11:24:36 AM Va doresc tuturor CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI, completand urarile mele cu doua alternative la colinzile traditionalele de Craciun.
http://youtu.be/wc5qePnxg2g http://youtu.be/WSUFzC6_fp8 http://youtu.be/WSUFzC6_fp8 Title: Re: Muzica Post by: razvan on March 06, 2014, 01:05:05 PM Ploaie in luna lui Marte ...
VcbU2cj3Acg Title: Re: Muzica Post by: razvan on March 24, 2014, 08:09:11 PM Indila - Dernière Danse (Clip Officiel)
K5KAc5CoCuk Title: Re: Muzica Post by: ririnel on March 24, 2014, 08:55:04 PM Pentru ca este tot in franceza, iar pe fetita mea :c3 o sa o cheme Bella :P :
rMltoD1jCGI&feature=kp |