Forum ciobanesc german

Membri => Povestiri adevarate => Topic started by: gabilol on June 05, 2009, 12:01:30 AM

Title: Bestialitate omeneasca
Post by: gabilol on June 05, 2009, 12:01:30 AM
http://stirileprotv.ro/exclusiv/stirile-tale/imagini-socante-catelus-batut-cu-coloana-franta.html

Title: Re: Bestialitate omeneasca
Post by: Thara on June 05, 2009, 06:57:46 AM
ha!o baba!  :d41
cand am vazut inregistrarea asta m-am pierdut cu firea!
sincer,cred ca in locul trecatorului care a vazut ce facea,ii luam bastonul,o luam la bataie si ii faceam acelasi lucru!
pacat ca unii trec prin viata ca trenul prin gara...  :-\
la 60 de ani domn'le!!!  :c9

Post by: Dandra on June 05, 2009, 09:57:23 AM
"Acest catelus de 4-5 luni a fost eutanasiat pentru ca intr-o dimineata, o femeie idioata, care nu ar mai trebui sa existe in viata, l-a lovit cu bestialitate cu coada de lemn a unei maturi si i-a rupt coloana vertebrala. La recomandarea medicului veterinar, care a considerat ca puiutul nu mai are nicio sansa de vindecare, acesta a fost eutanasiat. Ce pedeapsa merita aceasta femeie?,"

Sunt socat si dupa ce am urmarit filumetul de pe site-ul de stiri, am simtit ca se rupe inima in mine, sper sa nu vad niciodata live asa ceva, ca nu cred ca m-as putea controla  :d5 si l-as lua la bataie  :d6 pe cel sau cea care ar lovi un animal, indiferent daca e caine sau nu. Nimeni nu are dreptul sa ia viata unui animal, in cazul acestui catel a fost cea mai buna decizie "coloana vertebrala rupta" :cry. Sunt convins ca o sa ii dea Dumnezeu acelei femei exact pedeapsa pe care o merita daca justutia nu va face nimic pana atunci in aceasta privinta !!!

RIP catelusule  :'(  :'(  :'(  :'( , de acolo de sus sa stii ca suntem alaturi de tine. :d24

Post by: sheeba_roxy on June 05, 2009, 12:39:32 PM

pacat ca unii trec prin viata ca trenul prin gara...  :-\

trecatorul a ajutat catelul ducandu-l la veterinar unde acesta a luat decizia eutanasierii pentru binele catelului.

am trecut prin situatii de genul, sa fii pus in fata unei cruzimi, pe moment poti ramane fara reactie.

oricum bravo lui ca nu a ramas indiferent la suferinta catelului, daca toti am ajuta macar un catel pe luna , sa incercam sa ii gasim un adapost sau sa ii alinam suferinta in limita posibilitatilor am fi departe de unde ne aflam, dar sunt oameni care nu ajuta nici macar un om aflat in suferinta ...

Post by: Thara on June 05, 2009, 03:50:20 PM
pe moment poti ramane fara reactie.
eu personal,cu siguranta nu as fi ramas fara reactie!
 :d41

Post by: sheeba_roxy on June 05, 2009, 04:11:29 PM
poti sa ramai ideea e sa te dezmeticesti repede

Post by: Florin93 on June 06, 2009, 12:38:47 PM
Caine foarte rau la 4-5 luni? asta nu o mai cred .... si nu cred  ca acel catel a putut sa sara sa  o muste .... Din pacate traim intr-o Romanie in care pe autoritati le doare-n cot de animale  :d5

Post by: Thara on June 06, 2009, 02:04:45 PM
si nu doar pe autoritati...din pacate!  :-\

Post by: minnruz on June 06, 2009, 02:57:30 PM
ptiuuuu! mai este si din Braila. sper sa nu treaca prin fata mea cand va merge la magazin...

Post by: GODRA ATTILA on June 06, 2009, 04:32:44 PM
Din pacate asta este tara noastra frumoasa,plin de idioti si oameni fara suflet,ia sa vedeti voi citi caini fara stapin avem.Eu personal am vazut niste chestii cati sare creierul din cap.Ia ginditiva unde sintem,in jungla,fratilor.femeia aia ar trebui sa fie batuta,cum a batut ea catelul ala nenorocit.Deoparte,cei din conducerea tarii,guvernul,partidele,in loc sa cheltuiasca miliarde in campanii electorale,mai bine ar face ordine in tara asta.ca dezordine avem.Dar totul depinde de civilizatie,un lucru necunoscut in tara asta.scuze........

Post by: Florin93 on June 06, 2009, 04:43:24 PM
Din pacate asta este tara noastra frumoasa,plin de idioti si oameni fara suflet,ia sa vedeti voi citi caini fara stapin avem.
Iar dupa parerea mea cainii fara stapan nu au aparut de la sine ...... tot din cauza oamenilor au aparut: i-au tinut cat au fost pui sau pana cand au imbatranit iar apoi i-au aruncat in strada .... si din pacate cazurile animalelor chinuite sunt mult mai multe decat cele mediatizate. si nimeni nu face nimic. Intr-o tara civilizata acesti oameni erau in inchisoare demult...

Post by: blackcat on June 21, 2009, 11:13:57 PM
Saracu catel,nici nu vreau sa vad filmuletul ca incep sa plang!Eu in situatii de genu nu mai gandesc,ma bag pur si simplu si daca vedeam baba aia dand in catel,nebuna de mine nu mai tinea cont ca-i femeie batrana,ii trageam si doi pumni in gura!Sunt multi oameni care ar putea sa faca ceva dar nu fac!Nu ca sa ma laud,saptamanile trecute m-am bagat intre doi caini,maidanezi,care molfaiau o pisica!Eram cu cainele in lesa,nu puteam sa fac mare lucru cu o mana,prietena mea avea 3 in lesa,nu putea nici sa se miste,si lumea de pe strada ghiciti ce facea?Se uita mai frumos ca la circ,Doamne fereste sa puna unu mana sa ajute sau s-arunce o galeata de apa pe ei sa-i goneasca!!!Astea suntem si asta e educatia pe care unii din noi au primit-o!Din pacate bestiile care fac asa ceva sunt numiti tot oameni,dar dupa mine,cainii sunt mult mai oameni decat foarte multi dintre noi!Mai avem mult pana sa ne civilizam! >:(

Post by: Xdaf on June 23, 2009, 10:10:13 AM
In acest caz ii ziceam vreo doua dar daca dadea in cainele meu si ii facea asa cva creca ii rupeam eu iei gatu!

Post by: piciorus2002 on July 05, 2009, 08:46:13 AM
Din pacate traim intr-o Romanie in care pe autoritati le doare-n cot de animale  :d5

As mai adauga ca din '90 incoace pe autoritati le doare-n cot in primul rand de oameni. Datorita acestui fapt OMUL DE TIP NOU creat de comunisti a ajuns la maturitate apt sa-si faca mendrele si astfel ajungem pe zi ce trece sa vedem/auzim tot mai multe anomalii- ca in cazul cucoanei din Braila.

Cu ani in urma imi bateam gura pe forumuri impotriva anomaliilor din Brasovul meu - bunaoara chestia cu "prietenia" aratata ursilor (fotografii,mangaieri,mancare,circ in toata regula!) ce coborau din padure seara in cartierul Racadau,in cautarea hranei pe la containerele de gunoi. A fost nevoie sa treaca un an,sa apara victime in plina zi ca intr-adevar sa se faca ceva....

Optimist cum sunt v-as spune consolator in stilul lui Brucan: e abea inceputul....

Post by: Ariana on July 05, 2009, 08:50:52 AM
comunismul nu prea are legatura cu "omul de tip nou", incultura insa merge de minune.

Post by: piciorus2002 on July 06, 2009, 07:44:28 AM
Comunismul se tot lauda in anii '80 cu realizarea "omului de tip nou" -asta pentru cei suficient de in varsta sa-si mai aminteasca,cei nascuti atunci sau mai tarziu n-au de unde sti.
Ca acest "om" a fost dus la... perfectiune in epoca post-90 e "meritul" celor ce-au guvernat si n-au facut nimic sa redreseze balanta.
Bineinteles ca ingredientul "incultura" era deja inoculat,acum doar isi arata roadele ...

Post by: coco+missy on August 29, 2009, 02:03:44 PM
cum sa o muste la 4 luni!intradevar am 2 catele una de 3 luni o cheama missy si una de 9 ani vanessa.pe vanessa am primito cand avea 6 luni si musca .am luato ca si un caine de paza iar pe missy unul de companie.nu se intzeleg prea bn:D:D dar nu asta conteaza cel mai fioros caine incepe sa muste de la 6-7 luni ...un caine ca si acela musca doar oamenii care ii fac ceva (ii fura mancarea ,o loveste tare etc.)si il musca abia pe la 8 luni!BABA AIAI E NEBUNA!poate saracul caine voia sa se joace!

Post by: RaluMaya on January 06, 2010, 04:12:05 PM
ca tot vorbim despre bestialitatea omeneasca si cruzimea fata de animale. in 2 decembrie mie mi-a fost impuscata catelusa de catre niste braconieri care vanau mult prea aproape de casa mea....si asta se intampla in Cluj!!!!

Post by: Thara on January 06, 2010, 05:19:33 PM
unde mai exact in Cluj s-a intamplat?n-ai reusit sa-i dai pe mana politiei sau sa se ia ceva masuri?un asemenea act nu ar trebui trecut cu vederea de catre autoritati odata reclamat!
imi pare rau pentru catelusa!

Post by: RaluMaya on January 06, 2010, 05:42:28 PM
In spate la Selgros. Vin braconieri in fosta pepiniera RADP si impusca tot ce misca si se pare ca Piti le-a speriat vanatul. L-am prins pe unul dintre suspecti dar era in afara terenului meu si nu-i puteam face nimic. N-am cuvinte sa descriu chinurile prin care l-as trece pe ala care a impuscat-o pe Piti..oricat de cruda li s-ar parea unora atitudinea mea fata de cei ce fac astfel de lucruri, consider ca astfel de gunoaie nu merita sa traiasca si le doresc tuturor sa sfarseasca precum cel care a plecat la vanatoare de caini in Botosani si a sfarsit impuscat in cap. Am fost la asociatia vanatorilor si de o luna mi se tot promite o lista cu cei care au avut drept de vanatoare in data de 2.decembrie....sa vad cand o voi obtine..am mai aflat intre timp ca trebuie depusa plangere la politie la serviciul port arme pentru ca a fost vanatoare ilegala...dar politia cere dovezi de genul numar de masina, nume...ori asa ceva nu am. in afar de faptul ca impusca caini..sunt pericol si pentru ce care locuimin zona asa ca mai astept vreo saptamana lista promisa d ela asociatie si apoi categoric am de gand sa pun presa pe urmele lor pentru ca politia si primaria nu fac nimic impotriva gunoaielor astora. daca aveti alte idei.....

Post by: blackcat on January 06, 2010, 09:18:27 PM
Si mie-mi pare rau pentru ea si ma enerveaza la culme autoritatile care nu fac nimic!!!!Astia ar merita impuscati cum au impuscat ei catelusa!
Vorbind tot de cruzime,la ordinea zilei la noi e otravitul cainilor,maidanezi in general dar nu nu mai pentru ca se mai intampla sa manance si cate unul care are stapan(cum a patit pisicul meu dar acum e bine)!Am ajuns azi la veterinar si era cabinetul plin,pusesera otrava in tot orasul si veteriarii se chinuiau sa-i puna pe picioare pe cei adusi!Mai grav e ca ordinul vine de la autoritati,de la domn' primar si nu se poate dovedi pentru ca nu sunt destule dovezi!Cei de la asociatile pentru protectia animalelor au trimis scrisori la Politia Bucuresti dar degeaba iar cand au incercat sa vorbeasca cu primarul i-a facut ca la usa cortului!

Post by: oana_CS on April 01, 2010, 04:03:42 PM
eu  luam batu si ii rupeam coloana cum a facut ea la catelus.ala nu arata a caine care sa sara sa muste.

Post by: eros on April 06, 2010, 12:50:08 AM
 In general am observat ca batranii sunt o amenintare serioasa pentru bietele patrupede.Din cauza ca se plictisesc si au creierul putrezit(scuze dar majoritatea asa sunt), se gandes cu ce sa-si mai ocupe timpul.De exemplu, o baba nebuna de la bloc...a chemat politia sa se duca la fiecare apartament in care exista caini, sa dea avertisment sa nu mai scoatem cainii la bloc sa-si faca nevoile....frateeeeeeee e pamant nici macar iarba nu exista unde isi fac cainii din zona nevoile...si mai sunt si pungi de gunoaie...macar se mai ingrasa pamantul, creste iarba mai repede.   :d5

Post by: RaluMaya on April 28, 2010, 12:33:22 PM
http://www.stiridecluj.ro/national/video-cruzime-fara-margini--un-copil-i-a-taiat-unui-caine-labele-si-coada-imagini-socante

Post by: Florin93 on April 28, 2010, 10:36:23 PM
http://www.stiridecluj.ro/national/video-cruzime-fara-margini--un-copil-i-a-taiat-unui-caine-labele-si-coada-imagini-socante

se pare ca nu o sa scapam in graba de oameni ca astia  :vio

Post by: oana_CS on April 29, 2010, 06:24:34 AM
vedeti asta se intampla cu copii a caror parinti ii lasa in grija altora si ei pleaca in strainatati.ei ar trbui pedepsiti.copii astia fac adesea prostii de genu asta ca sa capteze atentie,duc lipsa de iubirea parintilor si vor sa se faca ascultati iar unii gasesc aceste cruzimi un mod bun in mintea lor daca nu au primit cei 7 ani de acasa si nu a fost invatat ce e bine si ce e rau.

Post by: oana_CS on April 29, 2010, 06:29:12 AM
fratilor nu va lasati copii in grija nimanui ca sa mergeti in strainatate sa faceti bani.dai dracu de bani copii sunt mult mai importanti decat ei.daca vrei sa lucri poti sa lucri si in tara nu tre sa pleci.ganditiva la copii!!!

Post by: gladiatorul on April 29, 2010, 10:32:43 AM
mama ala e un copil bolnav....

Post by: oana_CS on April 29, 2010, 04:12:31 PM
o fi bolnav dar tot cred ca din cauza parintilor plecati dincolo

Post by: eros on April 29, 2010, 11:48:02 PM
 Mai rau, daca in viitor de la maltratarea cainilor, acel copil va ajunge si la chestii de genul asta cu oamenii, pentru ca daca a facut asta cu un biet animal care nu i-a gresit cu nimic, va dati seama ce s-ar intampla daca va ura din tot sufletul pe cineva. Este un caz pierdut...deh trebuie sa existe si criminali...care majoritatea provin din familii destramate.Pacat ca un copil de varsta lui are asemenea procupari si atata sange rece cat sa aiba satisfactie cand casapeste o fiinta.Rusine in special pentru parintii lui!!

Post by: virgil on July 28, 2010, 02:04:01 AM
Daca miar fi impuscat cineva catelul cu permis de arma sau fara permis de arma brankonaj vinatoare legala nu conta,imi faceam singur dreptate....fiindca am ajuns la concluzia caci in romania daca astepti dupa autoritati ,politie,primarie....etc,poti astepta mult si bine de multe ori ei sunt care comit ilegalitatile sau clientela lor adica<rude,interlopi,sau oricine sare cu leul si este scapat la comanda.>Sa numi spuneti caci nu este adevarat,cineva ia dat o teapa mamei mele ....credeti caci a facut ceva politia....da de unde ...in afara de faptul ca la facut scapat....este foarte trist de ce se petrece :'(.

Post by: RaluMaya on July 29, 2010, 10:43:31 AM
Virgil, ai perfecta dreptate, politia nu face absolut nimic. Am chemat si eu politia pentru ca era un dubios la noi pe strada, in conditiile in care e si strada privata iar politia cand a venit m-a luat pe mine la intrebari de parca eram o infractoare. La fel si cu "tepele" suntem patiti si aici. Singurul lucru care ma retine sa merg direct la nemernicul ala si sa-l nenorocesc in bataie e ca mi-e frica sa nu- faca rau Mayei sau celorlalti caini ei vecinei mele. Crede-ma insa ca stiu unde sta, stiu numarul de la masina si cand se asteapta mai putin, il lovesc unde-l doare mai tare. Chiar daca peste un an doi, dar tot plateste el pentru ce a facut. Nu pot actiona direct pentru ca e un nebun cu relatii. I-a mai fost ridicat permisul de port arma si prietenul lui din politie i l-a recuperat. Si-a amenintat colegi vanatori ca-i impusca, asa ca avem de-a fac cu un nebun. Dar nu-l iert, poti sa fii sigur de asta.

Post by: virgil on August 02, 2010, 03:25:06 AM
Buna RaluMaya ce poti tu face in schimb ....sai dovedesti acelui ticalos si nemernic <iti spun asta dar sa nu te superi pe mine....aratai ca esti mai nebun -nebuna cu inca 150 de grade decit acea persoana...dute pe ministerul de interne are un website de petitii si trimite o petitie online cuiva care are mai multe macaroane pe umar decit prietenul acelui ticalos....daca trebuie dai si la o statie tv...de sasi faca  ei cruce cu cine sau pus tu trebuie sa lovesti de 10 ori mai puternic...sa fiu sincer daca poti scrie direct ministrului de interne...eu am avut pe undeva si citeva adese de secretari de stat de la interne...stii probabil  si eu voi avea un soc in urmatorii 10 ani cind ma voi muta definitiv in romania acuma doar vin in ro de 5-6 ori pe an acasa la tm.

Post by: virgil on August 02, 2010, 04:02:35 AM
Pai poate ar trebui sa te duci la protv si sa dai un interviu televizat ....abia atunci cred caci ar incepe rotitele  sa se miste ,eu nu incerc sa te incit nici la razbunare nici la violenta,dar mi se pare corect sa existe o lege pentru toti la fel indiferent caci suntem saraci sau bogati ...dar se pare nu exista o lege bazata pe etica ....doar poate in monitorul oficial pe hirtie.... :'(

Post by: virgil on August 02, 2010, 04:51:30 AM
ar trebui  dupa socoteala o petitie trimisa la ministerul de interne dar in care sa specifici sa fie trimis cu investigatia o comisie de la bucuresti deoarece acea persoana se pare cai are in buzunarul lui mic pe cei de la politia cluj...una la primarie chiar daca am inteles caci nau facut nimic de prima data cind au fost intrebati cu acea autorizatie de vinatoare daca a fost legala sau ilegala,una la asociatia pescariilor si viinatoriilor,una la protv ,una la protectia consumatorului,una probabil la un spital de boli nervoase si specificat cu lux de amanunte ,exact caci ia mai fost luat permisul dar prietenarul i la dat napoi trebuie luat niste intervie de la colegii lui vinatori cum ia amenintat....si probabil nu ar strica sa fie trimisa o petitie si la o asociatie de protectia animalelor si specificat caci traiti din cauza lui intro continua forma de stress din cauza sus numitului....

Post by: RaluMaya on August 02, 2010, 09:15:51 AM
Virgil, am fost si la presa si la politie si la asociatii de tot felul, din pacate...nimeni nu face nimic. Am ajusn la trista concluzie ca in Romania trebuie sa-ti faci dreptate singur. A fost politia la noi si intamplarea a facut ca erau pe strada, cum ti-am spus, strada e privata, cainii vecinei mele. Care crezi ca a fost concluzia politistilor? Noi suntem vinovati pentru ca nu tinem cainii in curte iar daca au posibilitatea sa iasa din curte, pentru ca nu sunt legati. Politia sa-ti spuna in 2010 sa-ti tii cainii legati. Ba mai mult, venea si puneau intrebari politisti sau ce-or fi fost care nici macar nu erau imbracati in uniforme si cu masini personale. I-am legitimat, aveauintr-adevar legitimatie de politie, am sunat la sectie sa ma interesez daca intr-adevar au un politist cu numele respectiv si am spus ca era cu masina personala si fara uniforma si facea investigatii. Nici o reactie. A fost evidetn pentru mine ca atat de la Asocitia vanatorilor cat si de la Politie stiau cu cine au de-a face. E ciudat cand iti dai seama cate sfori se trag in spate si ca esti un pion fara valoare in ochii lor. Si nu esti deloc protejat de politie. Nu ma super deloc pentru sugestiile pe care mi le dai, ba chiar ma bucur sa vad ca nu gandesc ca o nebuna cum mi-au spus unii. Am locuit mai mult timp in US, iar cand s-a intamplat ce s-a intamplat nici prin gand nu-mi trecea ca o astfel de fapta va fi trecuta cu vederea. Din pacate asta este societatea in care traim. Singura chestie care nu am facut a fost sa scriu la Ministerul de Interne. Voi incerca si asta. Din pacate nu am o dovada. Tot ce am sunt spusele paznicului domeniului de vanatoare din zona si a paznicilor unui en gros din zona carora le-au trecut alice pe langa cabina. Il pandesc si pana la urma isi primeste rasplata si nu va sti ce l-a lovit.

Post by: virgil on August 02, 2010, 10:31:43 PM
Ce nu am inteles a fost catelul tau sau al vecinei?parerea mea daca a fost al tau intro zi cind esti linistita fara emotii....scriele  tuturor organizatiilor ce ti leam mentionat....in aceiasi zi plus ministerului de interne in care sa ceri persoana sau persoanele care vor intreprinde investigatia<ma refer la cei din ministerul de interne>sa fie din afara clujului....plus am inteles caci exista un senator PDL care lucreaza cu publicul un baiat tinar tuns  chel si scriei tot ce miai spus mie....dar in aceiasi zi le scrii la toti si tii recordurile de la email ....plus undeva pe net am vazut o avocata specializata pe drepturile animalelor este singura care am vazuto de acest gen....parerea mea este caci acel domn cu relatii sus puse trebuie sa plateasca in mod legal pentru fapta comisa chiar daca a fost accident acel catelus avind o valoare emotionala in ochii stapinului sau stapiniilor lui....asa mi se pare etic si corect si nu cred caci esti nebuna,eu am trecut prin altele si mai si cu mama mea aici....politia nici aici nici in romania nau miscat un deget...nici asazisul MAE ....deci credema am si eu agenda mea ....si totusi incerg sa nu imi pierd mintiile prin cite am trecut,credema.

Post by: virgil on August 10, 2010, 10:06:52 AM
va  veni si vremea cind voi pune totul  pe hirtie o carte .....o carte

Post by: GClaudiu on August 10, 2010, 01:15:40 PM
Probabil dupa ce voi zice acum,ve-ti zice ca inca sunt copil si degeaba imi dau cu parerea,dar va zic ceva foarte,foarte adevarat.

Inainte sa ma nascu eu cu cateva zile, bunicul lui tata a facut rost de un ciobanesc carpatin de la un cioban,foarte destept si loial acel caine,daca bunicul lu tata era batran, bunicii mei sau mutat la tara ca sa aibe grija de el si dupa ce a murit bunicu lu tata,acolo au ramas.Imi aduc aminte ca pe la 10-12ani, cand ma duceam pe acolo in vacanta de vara,bunicul lu tata, ma intreba mereu "a dat matamarea de mancare lui Gicu (Gicu fiind cainele),sa nu moara de foame" el batran,tot se gandea la el.Bunicu meu,cand pleca la camp (cosit,prasit..etc ,ca la tara) il dezlega si el mergea pe langa caruta,fugea pe camp,dupa iepurii nu prea prindea,dar ii fugarea :)..Prin 2007-2008, vorbesc ai mei cu bunica`mea la telefon,ca tataia este pe camp :)eu cu sormea,vroiam sa vorbim cu el,ca numai vorbisem de mult,se face seara si tot nu ne sunase tataie si il sunam noi.. si :( incepe sa planga la telefon ca,cineva ia impuscat caini cu pusca cu alice,ca Gicu numai scapase era prea batran pentru lupta cu moarte :)dar Negruta scapase (Negruta,o catea metis,avea pe atunci 1-2ani)..
Iar tataia imi zicea la telefon ca a tipat la el sa numai traga, cica ala ia raspuns "Pai vrei sa trag si in tine,ai venit la vanatoare" prin satul ala pe acolo,sunt numai caprioare,iepuri,cerbi :D el se dusese sa coseasca niste iarba la animale..

El ca avea atunci vreo 60ani si niste pareze la activ,numai sa dus la Politie sau chestii dastea.. Numai noi,astia tineri putem opri chesti din astea,Romania a ajuns de rahat, ne manelizam pe zi ce trece,toti sufera de masini si de pistoale,dar altii poate isi iau ei de la gura o ciocolata,ca sa ia de 3lei mancare la caine sa ii ajunga macar la o masa si te trezesti cu el impuscat.

Post by: virgil on August 15, 2010, 10:36:00 AM
foarte  trist dar asta este situatia.....iar autoritatiile se fac ca nu vad ce se intimpla,asta este si mai trist.

Post by: fedor on August 18, 2010, 11:38:52 PM
romania!!!!!romania!!!ole ole ole.....taranca tampita

Post by: Ioana0013 on August 19, 2010, 09:22:56 AM
cand am vazut asta m.am dus, mi.am luat catelusa in brate si am inceput sa plang...mi.am imaginat cum ar fi daca ar fi fost catelusa MEA acolo..si am plans si mai rau...cum poate cineva sa fie atat de crud sa loveasca un cutzu.. :( :( :( :( :( :( :'( :'( :'(mi.e asa de mila de cutsu si am atatia nervi pe baba aia..

Post by: Ioana0013 on August 19, 2010, 09:27:53 AM
daca a fi fost acolo..cred ca nu puteAM NICI EU SA MA ABTIN...SI DACA AM FI FOST TOTI DE PE FORUM DE FATA..NU CAINELE ERA CEL CARE TREBUIA EUTANASIAT!!!

Post by: kiko on August 19, 2010, 11:02:53 AM
O nenorocita! Daca eram de fata cred ca faceam puscarie  >:(

Post by: Costin Soare on September 10, 2010, 03:12:51 PM
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/EXCLUSIV_Anchetatorii_i-au_impuscat_cainele_lui_Vintu_0_332966865.html

Post by: DanielOvidiu on March 19, 2011, 12:05:44 AM
Ai ce capu meu ce oameni.Oamenii astia trebuie impuscati in cap.
Daca as trece pe langa cineva sa bata cainele cu un bat sau matura cred ca nu m'as putea abtine si i'as rupe capu!!

Post by: oana_CS on March 19, 2011, 11:56:41 AM
si atunci plang unii cand ii musca copilul
<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/sa8vxSxGTuM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Post by: george zaharia on December 29, 2011, 10:06:21 AM
http://www.marinbadea.com/?p=1399

Post by: Serba Costy on December 29, 2011, 02:27:31 PM
Oamenii astia trebuiesc ei ingropati de vii pentru ca nu au pic de minte. Oare dc nu sunt asa oameni si la mine aici sa vada ei ce sa or sa pateasca daca fac asa ceva

Post by: DanyThor on January 11, 2012, 11:04:33 PM
astazi mergeam cu maya la plimbare si dintro curte virana a venit un miros de hoi cand mam apropiat sa vad ce mirosea era un  :c3 am ramas uimit cum uniii oameni isi omoara cainii la care altii(eu)abea asteapta sa ii creasaca.Maine am sa postez si cateva poze :'( :'( :'(

Post by: Lory on January 13, 2012, 12:18:34 PM
http://www.alexandriaonline.ro/caini-si-pisici-otraviti-in-parcul-anastasescu-din-rosiori-de-vedee-la-casa-de-copii-s.html