|
Title: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on April 01, 2010, 08:52:15 PM Va propun ca pe acest topic sa atacam sub forma de discutie orice abuz sau incalcare de regulament si/sau statut in cadrul CNCG.
Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on April 01, 2010, 09:02:50 PM Si primul subiect:
Am auzit azi de intentia de a i se retrage calificativul de V1 si titlul de Invingator Club Romania lui Sitta van Pavora pe motiv ca ar fi cazut examenul de selectie de la Satu Mare din toamna trecuta. ERONAT!!!. Conform regulamentului de selectie al CNCG, Sitta nu a fost declarata "nepotrivita pentru selectie" conform art. 7.5 din regulamentul de selectie. Deoarece a avut o retinere la proba de curaj, conform aceluias regulament a fost "amanata pentru un an la selectie". Vezi art. 7.4 din Regulamentul de selectie: " 7.4. Amânarea cu 1 an se face atunci când : a. Dezvoltarea corporala nu permite înca selectia, dar pe viitor se prevede ca o va permite; b. Comportamentul câinelui, sau la probele de tarie, curaj si combativitate nu a obtinut un rezultat care permite selectia; c. Amânarea conform art.7.4. se poate face numai o singura data; daca din acest motiv, câinele esueaza si a doua oara, atunci el nu este potrivit pentru selectie. " Nici unde in acest Regulament de selectie nu scrie ca nu are voie sa participe la expozitii si sa se reproduca, asa cum sustin unii. Daca s-ar retrage titlul pentru Sita ar insemna ca se face an mare ABUZ! Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: dsh on April 01, 2010, 10:33:39 PM 1. ce titlu a obtinut Sitta la Iasi? Invingator de Club? sau Campioana Nationala?
2. poate, conform regulamentului, un caine fara selectie sa devina Campion National? intreb fara vreun interes de a dezbate cazul Sittei - personal nu agreez ideea retragerii titlului ei. Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on April 01, 2010, 10:40:56 PM 1.Campioana Nationala.
Scuze, dar ideea de a se lua masuri contrare regulamentelor in viguoare m-a facut sa gresesc in exprimare. 2. hai sa citim in Regulamentul de Expozitii al CNCG. Oare exista? Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on April 01, 2010, 10:49:16 PM Am gasit:
"Art.10. Evaluări La expoziţii pot fi acordate următoarele calificative, ce au calitatea de evaluări: - EXCELENT câinilor din clasa muncă ce corespund standardului rasei, răspund cu stricteţe unor criterii ce le relevă anumite calităţi; sunt siguri pe ei, nu reactionează la zgomotul pistolului, au "A" pe pedigree. Premolari l dubli sunt admişi - FOARTE BUN este calificativul maxim la clasele juniori si tineret. Câinii de la aceste clase care obţin acest calificativ corespund standardului în aceeaşi proporţie ca cei care obţin excelent la clasa munca. Pot obţine acest calificativ si câinii care au abateri de +/- l cm. sau cu un premolar lipsa, sau cu un canin lipsa - BUN este calificativul acordat exemplarelor ce corespund standardului în general, dar au abateri sesizabile. Lipsa a 2 premolari sau a unui premolar l si a unui canin, sau lipsa unui premolar 2 si a unui premolar 3, sau lipsa a 2 canini, sau lipsa unui premolar l si a unui premolar 2, sau lipsa a 2 prcmolan 2 sunt admise. - SATISFĂCĂTOR este calificativul ce se acorda exemplarelor care în ziua expoziţiei se dovedesc sensibile la focul de arma. sau au abateri ce nu permit un calificativ superior. - NESATISFĂCĂTOR se acorda exemplarelor ce se sperie la focul de arma si au si abateri grave de la standard. - EXCELENT RECOMANDAT se acorda numai în cadrul expoziţiei naţionale si trebuie să respecte urmatoarele condiţii: l. se acordă numai în clasa muncă. 2. se acorda numai câinilor ce posedă certificat de selecţie clasa l. cu dentitie completă si certificat de munca minim cu SchH2." Din cate se vede din acest articol din Regulamentul expozitional, lucrurile sunt clare. Cum spune un prieten:" regulamentul e clar nu are selectie nu ia VA a luat V1 campioana nationala simplu" Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on April 20, 2010, 07:59:40 PM Va rog frumos, pe cei care stiti unde este Regulamentul de Anduranta, sa-l faceti public.
A fost organizat examen de Anduranta la Gaiesti si sunt curios dupa ce Regulament s-a arbitrat? Sau .......???? Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on November 21, 2010, 08:17:46 PM --- On Sat, 11/20/10, Liviu Sfarghiu <liviusfarghiu@yahoo.com> wrote: From: Liviu Sfarghiu <liviusfarghiu@yahoo.com> Subject: Adunare Generala To: "Arhilei" <claudiu.arhilei@yahoo.com>, "Attilo" <grofdog@yahoo.com>, "Marian" <alinmarian_nick@yahoo.com>, "Bogdan" <bnitescu_1963@yahoo.com>, "Bogdan P." <nadgob_nr1@yahoo.com>, "Boros" <boros@clicknet.ro>, "Giovanni" <giovanni852@upcnet.ro>, "Iulia Leca" <iulia.leca@gmail.com>, "Moflic" <vhausmofli@yahoo.com>, "Nica" <nicu_k9@yahoo.com>, "Timus" <office@timusdent.ro>, "Roland" <r.reckerth@hema.ro>, "Silviu" <ssilvestriss@yahoo.com>, "Sorin" <romano_sdragomir@yahoo.com>, "Vifor" <sorstf@yahoo.com>, gubalex@yahoo.com, "Remus" <remusnicula@yahoo.com> Date: Saturday, November 20, 2010, 11:22 PM Stimati colegi La sedinta Comitetului de Conducere a C.N.C.G din data de 13.11.2010 de la Cluj s-a hotarat desfasurarea unei Adunari Generale a C.N.C.G. la Sibiu in data de 19.12.2010.Locatia acestei A.G. va fi la Liceul de Arta str.Al. Odobescu nr.2.Ora de desfasurare 10.00 Ordinea de zi: -raportul anual -tehnic (viepresedinte chinotehnic si vicepresedinte de lucru ) -economic ( primvicepresedinte) -prezentarea activitatii (presedinte) -prezentarea deciziilor C.C.(presedinte) -stabilirea datei de desfasurare a Adunarii Generale extraordinare de modificare a statutului -aprobarea calendarului competitional 2011 -diverse Pentru pregatirea acestui eveniment rog presedintii de cluburi locale sa-mi trimita la adresa de corespondenta tabelele cu membrii de club.Rog deasemenea presedintii cluburilor zonale sa-mi trimita procesele verbale de alegeri a delegatilor pentru A.G.(conform statutului ) pana in data de 05.12.2010. Membrii care nu pot face dovada ca sunt delegati de C.L sau C.Z nu vor fi primiti in sala. Adresa de corespondenta a C.N.C.G.: Sfarghiu Liviu Sat.Carlig Com.Popricani 707381 Jud.Iasi Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on November 21, 2010, 08:18:45 PM Prin aceasta convocare din nou se incalca Statutul CNCG.
Stie cineva ce articole din Statut sunt incalcate?????? Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on November 21, 2010, 08:21:55 PM Va dau eu indicii:
"Art.37. Adunarea Generala 1. Adunarea Generala are loc anual în perioada dintre 1 Martie si 30 Aprilie." Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on November 21, 2010, 08:24:37 PM "Art.48. Sedinte
AG poate fi convocata de CC, în perioada prevazuta la Art.37.," .... " .... sau la cererea a mai mult de jumatate dintre delegati daca acestia o fac în scris presedintelui. " Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on November 21, 2010, 08:27:41 PM Din pacate pentru Conducerea CNCG nu suntem in nici una din cele doua situatii.
In plus ordinea de zi nu are nimic de-a face cu ordine de zi discutata la Cluj, unde se stabilise sa se discute despre Examenul de munca de la Craiova. Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on November 21, 2010, 08:29:58 PM In plus din convocator eu inteleg ca, conducerea CNCG nici macar nu stie care sunt membrii CNCG, solicitand in acest scop listele de la Cluburile Zonale. Pai pe baza "chitantelor" eliberate la plata taxei nu se poate sti numarul de membrii?????
Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on November 21, 2010, 08:38:27 PM Am gasit: "Art.10. Evaluări La expoziţii pot fi acordate următoarele calificative, ce au calitatea de evaluări: - EXCELENT câinilor din clasa muncă ce corespund standardului rasei, răspund cu stricteţe unor criterii ce le relevă anumite calităţi; sunt siguri pe ei, nu reactionează la zgomotul pistolului, au "A" pe pedigree. Va mai dau un subiect de meditatie: Stiti ca la Campionatul CNCG, femela Romano Princess nu avea stampilele pentru displazie pe pedigree???? Cum a fost posibil sa ia calificativul excelent in conditiile in care, asa cum se vede in textul de regulament de mai sus, nu ar fi putut obtine acest calificativ? Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on November 21, 2010, 08:43:19 PM Uitandu-ma la toate postarile de pe acest topic constat ca doar eu am descoperit incalcari de regulament.
Oare chiar asa sa fie? Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: anja on November 21, 2010, 08:59:48 PM poate nu vor sa rupa tacerea, care e de aur.....si sa nu cumva sa gaseasca o alta tacere...de tinichea
Uitandu-ma la toate postarile de pe acest topic constat ca doar eu am descoperit incalcari de regulament. Oare chiar asa sa fie? poate nu vor sa rupa tacerea, care e de aur :c22.....si nu cumva sa gaseasca o alta tacere...de tinichea ??? Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Costin Soare on November 21, 2010, 09:02:09 PM Uitandu-ma la toate postarile de pe acest topic constat ca doar eu am descoperit incalcari de regulament. Cu siguranta nu esti singurul (sau singur ;)) dar cred ca oamenii sunt in perioada de analiza. Sper ca nu mai este nevoie de multe dovezi de acest gen pentru ca publicul si iubitorii de CG sa isi dea seama de cine conduce si in ce fel soarta rasei pe care o iubim atat!Oare chiar asa sa fie? Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Der Gebrauchshund on November 21, 2010, 09:06:21 PM Uitandu-ma la toate postarile de pe acest topic constat ca doar eu am descoperit incalcari de regulament. Doar ale tale sunt concentrate pe acest topic, ...deocamdata.Oare chiar asa sa fie? Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on November 21, 2010, 09:09:27 PM Doar ale tale sunt concentrate pe acest topic, ...deocamdata. Cred ca e cel mai potrivit topic pentru insiruirea numeroaselor incalcari de regulament savarsite ..... din pacate de catre conducera CNCG.Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Dakonia on November 21, 2010, 09:24:26 PM Va mai dau un subiect de meditatie: Stiti ca la Campionatul CNCG, femela Romano Princess nu avea stampilele pentru displazie pe pedigree???? Cum a fost posibil sa ia calificativul excelent in conditiile in care, asa cum se vede in textul de regulament de mai sus, nu ar fi putut obtine acest calificativ? Abracadabra... :c28 Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: ARES CANDO-ROSCH on November 21, 2010, 09:37:57 PM Va mai dau un subiect de meditatie: Si cand te gandesti ca existenta stampilelor pe pedigree a fost verificata de domnul Giovani Zingale....Presedinte Chinotehnic CNCG.....Stiti ca la Campionatul CNCG, femela Romano Princess nu avea stampilele pentru displazie pe pedigree???? Cum a fost posibil sa ia calificativul excelent in conditiile in care, asa cum se vede in textul de regulament de mai sus, nu ar fi putut obtine acest calificativ? Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on November 21, 2010, 09:41:49 PM Si cand te gandesti ca existenta stampilelor pe pedigree a fost verificata de domnul Giovani Zingale....Presedinte Chinotehnic CNCG..... ... si cand te gandesti ca eu fiind cu femela in ring la aceea clasa l-am intrebat direct pe Giovanni despre aceasta femela. Daca are stampilele de displazie pe pedigree si mi-a raspuns ca a verificat si ca totul e ok. Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: ARES CANDO-ROSCH on November 21, 2010, 09:50:31 PM Sa nu uitam nici de Romano Zena, aflata in proprietatea domnului Sorin Dragomir, nascuta la data de 03.05.2004, iar la campionat a fost inscrisa la "clasa munca" unde varsta maxima este de 6 ani conform Regulamentului Expoziţional al CNCG.
Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Der Gebrauchshund on November 21, 2010, 10:22:21 PM Cred ca e cel mai potrivit topic pentru insiruirea numeroaselor incalcari de regulament savarsite ..... din pacate de catre conducera CNCG. Toate la timpul lor.Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on November 22, 2010, 12:43:16 PM Ia uitati ce am mai descoperit rasfoind arhivele forumului:
"Aromaroma" de ceai 1 Noiembrie 2006 Andreea Ciuperca Pe Popa Tatu s-a deschis o ceainarie cu wireless si narghilea. In lumina difuza, pe o masa intr-un colt, o narghilea. Are bratele infasurate in jurul gatului si o farfuriuta cu petale uscate in fata. E bonus. "La inceput ne gandisem sa avem o singura narghilea, in camera roz. Dar cererea era mare si n-avea rost sa-i trimitem pe toti cei care voiau narghilea intr-o singura camera. Asa ca am adus-o si pe a doua. Oricum, narghileaua e un bonusâ€, puncteaza Laura Peters, cea care, impreuna cu sotul ei, au adus Aromaroma pe Popa Tatu, la numarul 61. O camera verde, una roz si in fata barului, si pe hol, e galben. Internet wireless si ceai din Italia. Ciocolata calda care se poate manca si cu lingurita. Intr-o casa din 1930, in fostul sediu al Asociatiei Chinologice a Municipiului Bucuresti, cainii inca mai sunt bine-veniti, dar insotiti de stapani, in ceainaria Aromaroma, deschisa acum doua saptamani. Un neamt si sotia acestuia, romanca, au refacut locul si, cu rigoare nemteasca, fac tot ce pot ca "oaspetii†sa se simta bine. Ceaiuri, cafele si alte licori Ceainaria Aromaroma, cu cele trei camere ale sale, poate fi un bun loc pentru a chiuli din birou, fara insa sa-ti lasi treaba neterminata. "Sunt multi clienti care vin cu laptopurile aici si lucreaza in timp ce savureaza un ceaiâ€, spune Laura Peters. Lucas, baietelul lor de trei luni, supravegheaza tot ce se intampla in cafenea. "E cel mai fidel client al nostruâ€, glumeste jumatatea feminina a familiei Peters. Preturile la produse sunt ca pentru un bar din centru: un espresso scurt e 4,9 lei, cappuccino costa 6,9 lei, iar daca vreti o cafea dupa reteta casei, va costa 12,5 lei si are in ea lichior de menta, ciocolata si frisca, preferinta Laurei. Dar ceaiul este vedeta casei: 48 de sortimente pe care vi le puteti alege dupa culoare, daca aromele va suna necunoscut, ceea ce e foarte probabil. Pretul pentru un ceai, adus in vase speciale, e 6,9 lei. Si-l puteti indulci cu miere, zahar brun sau cu ce va trece prin cap din oferta. Noutatea pe piata bucuresteana o reprezinta ciocolata crema, care se poate manca cu lingurita si care costa destul de mult: 11,9 lei, dar are aroma de lamaie cu pin sau cu fistic, chilli si alte picanterii. "Ne-au placut foarte mult ceainariile din Paris si Barcelona si am incercat sa facem asa ceva si in Bucurestiâ€, spune Laura Peters. Tot in stil parizian vor fi si gustarile pe care o firma de cattering le va asigura, in curand, celor care au uitat de ei in cafenea si foamea le da ghionturi. Iar de la 1 noiembrie, in "happy hoursâ€, adica de la 12.00 - cand se deschide ceainaria - la 16.00, vor fi reduceri la diferite produse din local. DE INCHIRIAT Petreceri cu parfum "Romanii nu sunt mari bautori de ceai, dar speram sa-i convingem cu produsele noastreâ€, a adaugat Peters, care considera ca, din punctul de vedere al competitiei, pe piata din Bucuresti se "bat†cu "Rendez-vousâ€. Spera, daca treaba merge, sa mai deschida si in alte locuri din Capitala astfel de puncte de relaxare la un ceai. Pana atunci, ceainaria de pe Popa Tatu isi asteapta clientii cu un loc in care se pot distra. "Facem si petreceri private aici. Si totul e absolut negociabil, de la pretul camerei de inchiriat pana la produsele pe care si le pot aduce de acasa. Au fost cazuri in care, daca au vrut pizza, le-am comandat pizzaâ€, spune Laura Peters. Va puteti alege muzica si meniul, prietenii si culoarea camerei in care sa va distrati. "Ii lasam sa faca ce vor, iar cand e petrecere privata, ceainaria nu se inchide la 12 noaptea. Se sta pana dimineata, cu dansuri si nebuniiâ€, incurajeaza distractia proprietara ceainariei "aromateâ€. Evenimentul zilei (http://www.evz.ro/article.php?artid=278639) No comment!! ...postarea asta este din 2006 si nimeni din CC al CNCG nu a facut nimic pentru a avea un nou sediu social. Oare pana unde poate sa mearga incompetenta acestor oameni? Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: anja on November 22, 2010, 12:54:01 PM eee.....si tu acuuu ;D.....daca spatele e puternic ;)....merg pina in panzele albe ;)....dupa umila mea parere :cshy....e cazul sa se trezeasca si cei care inca mai stau in spatele (profita de) CC....totul duce spre distrugerea celor care intradevar le pasa de :c3....siiiii.....ulciorul nu merge la nesfirsit la apa :c19
Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Der Gebrauchshund on November 22, 2010, 02:13:11 PM Record absolut in 2010!
2 Adunari Generale nestatutare, a 3-a nestatutara convocata deja. Multa bafta in continuare! Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: ARES CANDO-ROSCH on November 22, 2010, 02:17:23 PM Record absolut in 2010! ....si, spre surprinderea multora, masurile intarzie sa apara!!!2 Adunari Generale nestatutare, a 3-a nestatutara convocata deja. Multa bafta in continuare! Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Der Gebrauchshund on November 22, 2010, 02:48:22 PM Sa nu existe dubii si interpretari:
http://www.workdogs.ro/statut.htm http://www.ciobanescgerman.com/2007/03/04/regulament-expozitional-cncg/ Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on November 22, 2010, 03:00:48 PM Revenind la discutiile despre acordarea calificativului VA, si la faptul ca Bogdan Nitescu a anuntat ca aceste reguli au fost schimbate printr-o decizie a CC al CNCG, constat ca in conformitate cu Statutul, orice modificare de regulament se decide DOAR in AG a CNCG.
Asta inseamna ca anul acesta Lancelot a fost FURAT de calificativul de VA Romania, cu toate ca in conformitate cu regulamentul expozitional, avea dreptul la acest calificativ. "Art.56. Schimbari de regulament Schimbarile de regulament pot fi decise numai de catre AG, cu o majoritate de doua treimi." Cred ca, din graba, s-a strecurat o mica gresala! Cerintele pentru acordarea calificativului de "VA" (Excelent selectionat) nu s-au schimbat, respectiv sunt aceleasi de anul trecut. Adica : Masculi: Minim IPO2 Clasa munca cu brevet de selectie eliberat de un club recunoscut S.V Grup de urmasi (min 4 produsi peste varsta de un an prezentati in campionat) Femele: Minim IPO1 Clasa munca cu brevet de selectie eliberat de un club recunoscut S.V Sa prezinte dovada ca a avut pui inregistrati in c.o.r. (copie dupa un certificat de origine a unui pui) Cel putin pana in prezent eu nu stiu sa existe vreo hotarare a AG sau a CC care sa stabileasca alte criterii pt. acest an. Extras din Regulamentul Expozitional: "- EXCELENT RECOMANDAT se acorda numai în cadrul expoziţiei naţionale si trebuie să respecte urmatoarele condiţii: 1. se acordă numai în clasa muncă. 2. se acorda numai câinilor ce posedă certificat de selecţie clasa l. cu dentitie completă si certificat de munca minim cu SchH2. 3. câinii care candidează pentru al doilea an la acest calificativ, trebuie să aibă SchH3." Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Der Gebrauchshund on November 22, 2010, 03:00:57 PM Cap.IX. Organele CNCG
Art.38. Comitetul de conducere (CC) este alcatuit din: Presedinte, Primvicepresedinte, Vicepresedinte chinotehnic, Vicepresedinte utilitar. De asemenea, din CC fac parte si presedintii CZ. Un presedinte onorific este inclus si el cu loc si vot în CC. CC este raspunzator pentru rezolvarea tuturor problemelor CNCG între doua Adunari Generale. Membrii CC al CNCG trebuie sa fi fost cel putin 5 ani membri ai CNCG. De îndatoririle CC tin în special reprezentarea CNCG în toate problemele juridice sau alte probleme importante, supravegherea conducerii afacerilor si a administrarii averii (patrimoniului) CNCG, conducerea diferitelor comitete (comitetul cu cresterea animalelor, comitetul de instructie, de administratie si cel contabil), convocarea sedintelor. Cunoasteti nominal aceste persoane? Hai sa-i prezentam aici. Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Der Gebrauchshund on November 22, 2010, 03:04:56 PM Revenind la discutiile despre acordarea calificativului VA, si la faptul ca Bogdan Nitescu a anuntat ca aceste reguli au fost schimbate printr-o decizie a CC al CNCG, constat ca in conformitate cu Statutul, orice modificare de regulament se decide DOAR in AG a CNCG. Isi aduce aminte cineva, cand a fost ultima Adunare generala a Clubului National de Ciobanesc German statutara? Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Der Gebrauchshund on November 22, 2010, 03:07:08 PM CC este raspunzator pentru rezolvarea tuturor problemelor CNCG între doua Adunari Generale. Dar ultimele doua statutare?Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: ARES CANDO-ROSCH on November 22, 2010, 03:09:28 PM ::) ::) ::)
Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on November 22, 2010, 03:10:17 PM Cap.IX. Organele CNCG Art.38. Comitetul de conducere (CC) este alcatuit din: Presedinte, Primvicepresedinte, Vicepresedinte chinotehnic, Vicepresedinte utilitar. De asemenea, din CC fac parte si presedintii CZ. Un presedinte onorific este inclus si el cu loc si vot în CC. CC este raspunzator pentru rezolvarea tuturor problemelor CNCG între doua Adunari Generale. Membrii CC al CNCG trebuie sa fi fost cel putin 5 ani membri ai CNCG. De îndatoririle CC tin în special reprezentarea CNCG în toate problemele juridice sau alte probleme importante, supravegherea conducerii afacerilor si a administrarii averii (patrimoniului) CNCG, conducerea diferitelor comitete (comitetul cu cresterea animalelor, comitetul de instructie, de administratie si cel contabil), convocarea sedintelor. Cunoasteti nominal aceste persoane? Hai sa-i prezentam aici. Presedinte - Sorin Dragomir, Primvicepresedinte - Liviu Sfarghiu, Vicepresedinte Chinotehnic - Giovanni Zingale, Vicepresedinte utilitar - Csibi Karoly, Presedinte de onoare - Bogdan Nitescu. Acestia sunt cei alesi in anul 2007, DAR nu cred ca sunt cei care ne reprezinta legal. ;) Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Der Gebrauchshund on November 22, 2010, 03:15:52 PM 2007?? :-\ La Adunarea Generala nestatutara de la Iasi, din 2007, a fost numit Mihai Bura vice chinotehnic. Sau te referi la Adunarea Generala nestatutara de la Brasov, ... scuze, Ilia?!
Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on November 22, 2010, 03:19:56 PM 2007?? :-\ La Adunarea Generala nestatutara de la Iasi, din 2007, a fost numit Mihai Bura vice chinotehnic. Sau te referi la Adunarea Generala nestatutara de la Brasov, ... scuze, Ilia?! Cine mai stie???? Acestia au foat la finalul anului 2009 si tinand cont ca in acest an nu au fost Adunari Generale Statutare, inseamna ca acestia au ramas. Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: ARES CANDO-ROSCH on November 22, 2010, 04:02:13 PM Presedinte - Sorin Dragomir, Primvicepresedinte - Liviu Sfarghiu, Vicepresedinte Chinotehnic - Giovanni Zingale, Vicepresedinte utilitar - Csibi Karoly, Presedinte de onoare - Bogdan Nitescu. Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: ARES CANDO-ROSCH on November 22, 2010, 04:20:26 PM Cap.XII. Sanctiuni ale CNCG
Art.4. Motive de excludere Excluderea din CNCG se poate datora : 1. Încalcarii grosolane a regulamentelor, hotarârilor, directivelor sau a avertismentelor CNCG-ului sau ale organelor sale componente. 2. Periclitarii sau vatamarii CNCG-ului. 3. Atitudinii opozabile intereselor clubului sau participarii la manifestatii neoficiale. Tot aici intra si ofensele împotriva arbitrilor sau a functionarilor, precum si calomnierea celorlalti membri. Cunoasteti vreun membru al Comitetului de Conducere care s-ar afla in situatia calomnierii unui alt membru CNCG? Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Claudiu on November 23, 2010, 09:56:11 AM Bogdan,Sorin,Liviu,Giovani
Am mai multe intrebari pentru voi si as vrea pe cat posibil sa-mi dati raspuns la ele. Ma simt total dezamagit cand aud din diferite locuri tot mai multe nereguli in club, si anume. 1. Este adevarat ca CNCG nu are sediu. 2. Este adevarat ca CNCG nu figureaza in registrul ONG.. 3. Este adevarat ca bilantul pe 2009 nu este inregistrat la finante. Daca toate cele mentionate de mai sus se adeveresc eu zic ca ar trebui sa ne dam demisia in grup ,intrucat nu este admisibil asa ceva in atatia ani de conducere sa fim mintit an de an. Din momentul comfirmari eu voi fi primul care imi voi da demisia CC. Cu stima, Claudiu Arhilei von UFERWALD Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: vom Haus Barder on November 23, 2010, 10:40:01 AM Asta-i prietenul meu Claudiu Arhilei (extrachinologic, pana azi)
Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: KLIFF on November 23, 2010, 10:40:45 AM Bogdan,Sorin,Liviu,Giovani Am mai multe intrebari pentru voi si as vrea pe cat posibil sa-mi dati raspuns la ele. Ma simt total dezamagit cand aud din diferite locuri tot mai multe nereguli in club, si anume. 1. Este adevarat ca CNCG nu are sediu. 2. Este adevarat ca CNCG nu figureaza in registrul ONG.. 3. Este adevarat ca bilantul pe 2009 nu este inregistrat la finante. Daca toate cele mentionate de mai sus se adeveresc eu zic ca ar trebui sa ne dam demisia in grup ,intrucat nu este admisibil asa ceva in atatia ani de conducere sa fim mintit an de an. Din momentul comfirmari eu voi fi primul care imi voi da demisia CC. Cu stima, Claudiu Arhilei von UFERWALD Multumim pentru atitudine, Claudiu! Mi-am dat seama ca esti un om corect si de caracter inclusiv prin comportamentul tau de la celebrele AG, in care ai refuzat predarea cotizatiilor catre CNCG din cauza refuzului de se elibera chitante, ceea ce este absolut firesc. Ai respectul meu. Din pacate (asa e pe la noi), primii care au curajul asumarii unor greseli sunt cei care nu le-au savarsit. Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on November 23, 2010, 10:59:31 AM In tot ceea ce a facut Claudiu in decursul anilor pentru Ciobanesc German, a dat dovada de foarte mult caracter, neacceptand solutiile indoielnice.
Bravo Claudiu pentru pozitia adoptata. Nelegalitatea nu trebuie acceptata de catre nimeni sub nici o forma. :c16 :c16 :c16 Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Costin Soare on November 23, 2010, 11:27:55 AM Bogdan,Sorin,Liviu,Giovani Claudiu, felicitari pentru pozitia adoptata, sper sa fie un exemplu pentru restul conducatorilor CNCG si un semnal de alarma pentru cei care continua sa sustina acoperirea acestor nereguli.Am mai multe intrebari pentru voi si as vrea pe cat posibil sa-mi dati raspuns la ele. Ma simt total dezamagit cand aud din diferite locuri tot mai multe nereguli in club, si anume. 1. Este adevarat ca CNCG nu are sediu. 2. Este adevarat ca CNCG nu figureaza in registrul ONG.. 3. Este adevarat ca bilantul pe 2009 nu este inregistrat la finante. Daca toate cele mentionate de mai sus se adeveresc eu zic ca ar trebui sa ne dam demisia in grup ,intrucat nu este admisibil asa ceva in atatia ani de conducere sa fim mintit an de an. Din momentul comfirmari eu voi fi primul care imi voi da demisia CC. Cu stima, Claudiu Arhilei von UFERWALD Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: ARES CANDO-ROSCH on November 23, 2010, 11:43:24 AM Bogdan,Sorin,Liviu,Giovani Un gest de onoare. Felicitari domnule Claudiu Arhilei! Am mai multe intrebari pentru voi si as vrea pe cat posibil sa-mi dati raspuns la ele. Ma simt total dezamagit cand aud din diferite locuri tot mai multe nereguli in club, si anume. 1. Este adevarat ca CNCG nu are sediu. 2. Este adevarat ca CNCG nu figureaza in registrul ONG.. 3. Este adevarat ca bilantul pe 2009 nu este inregistrat la finante. Daca toate cele mentionate de mai sus se adeveresc eu zic ca ar trebui sa ne dam demisia in grup ,intrucat nu este admisibil asa ceva in atatia ani de conducere sa fim mintit an de an. Din momentul comfirmari eu voi fi primul care imi voi da demisia CC. Cu stima, Claudiu Arhilei von UFERWALD Felicitari, anticipat, intregului CC al CNCG pentru acelasi gest de onoare! Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Der Gebrauchshund on November 23, 2010, 12:20:25 PM Bogdan,Sorin,Liviu,Giovani Primul membru al Comitetului de Conducere al CNCG, care realizeaza si recunoaste in public, ca nu se poate continua in aceasta directie.Am mai multe intrebari pentru voi si as vrea pe cat posibil sa-mi dati raspuns la ele. Ma simt total dezamagit cand aud din diferite locuri tot mai multe nereguli in club, si anume. 1. Este adevarat ca CNCG nu are sediu. 2. Este adevarat ca CNCG nu figureaza in registrul ONG.. 3. Este adevarat ca bilantul pe 2009 nu este inregistrat la finante. Daca toate cele mentionate de mai sus se adeveresc eu zic ca ar trebui sa ne dam demisia in grup ,intrucat nu este admisibil asa ceva in atatia ani de conducere sa fim mintit an de an. Din momentul comfirmari eu voi fi primul care imi voi da demisia CC. Cu stima, Claudiu Arhilei von UFERWALD Felicitari Claudiu pentru curaj! Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Der Gebrauchshund on November 23, 2010, 06:25:15 PM Record absolut in 2010! Poate conducerea CNCG doreste sa promoveze turismul in Romania, punand delegatii la drum (inutil), de mai multe ori pe an. Sau vor sa recupereze anii fara intalniri?! Puteau s-o denumeasca "mikulas" party 2010, dar era mai greu sa strecoare niste amenintari la adresa celor, care au curajul sa ia atitudine, la o astfel de intalnire, avand un nume mai festiv.2 Adunari Generale nestatutare, a 3-a nestatutara convocata deja. Multa bafta in continuare! (http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201008/w460/adevaratul_logo_68505500.jpg) Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: RIA on November 23, 2010, 10:43:21 PM Cred, ca ajungem intr-un punct destul de critic de unde greu vom gasi o solutie de scapare. Am primit si eu convocarea de la Liviu si cred ca este din nou o scapare a conducerii CNCG. Am fost in acest an la 2 AG si dupa ce am plecat ni sa comunicat ca sunt nestatutare! La a 3-a stau foarte bine si ma gandesc daca ma voi duce.
Am sperat ca dupa atatia ani de existenta a acestui club si dupa atatea schimbari in conducera lui vom ajunge acolo unde vrem cu totii: la performanta si la un mediu in care valoarea ciobanescul german din Romania sa creasca. De aceea am ales o conducere si un CC care sa ne ajute sa facem acest lucru, lucru care din pacate datorita INTERESELOR PERSONALE si" luptelor interne ale conducatorilor" a ajuns sa nu se mai tina cont de problemele cu care se confrunta rasa asta la noi in tara. ( DISPLAZIA , SELECTIA). Problemele sunt destul de grave si nu stiu de ce CC nu le-a rezolvat ,fiindca toti anii acestia ei au avut sustinerea noastra ,a crescatorilor, aproape neconditionata. Astazi , realizez ca aceasta conducere nu mai poate sa tina in frau lucrurile si ca exista haos , dezordine si cei mai grav nemultumiri in randul celor care au pus si ei umarul la evolutia acestui club. Suntem cativa dintre noi care se asteptau poate la o mai buna organizare si mai mult la RESPECTAREA unui statut si a unor regulamente care au fost preluate din statutul SV , validate de AG si apoi ignorate si modificate dupa bunul plac! Toate aceste probleme , m-au determinat(si o spun cu un mare regret in suflet pentru ca pe cativa dintre voi va cunosc si in afara acestui club si de-a lungul anilor ne-a legat o prietenie bazata in primul rand pe sinceritate si din partea mea acest lucru nu se va schimba),sa va cer sa luati deciziile prin care clubul sa nu aiba de suferit. Cred ca toate aceste acuzatii care vi se aduc din partea membrilor si care nu sunt de neglijat ar trebui sa va dea de gandit,iar daca nu sunt adevarate va rog sa o dovediti. In Romaia exista un singur club de ciobanesc german si asa trebuie sa ramana!(este parerea mea) Remus Nicula Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on November 24, 2010, 09:01:45 AM Bravo Remus pentru corectitudinea abordarii tale.
Sunt si eu curios daca de aceasta data conducerea CNCG va iesi sa ne explice cum s-a ajuns in situatia asta. Ai toata stima mea pentru modul impartial dar si intransigent al luarii tale de pozitie. Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Marcu Vasile on November 24, 2010, 12:02:17 PM Cine credea ca CC al CNCG "doarme" ? ;)
Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: vifor on November 24, 2010, 01:00:40 PM Am fost in acest an la 2 AG si dupa ce am plecat ni sa comunicat ca sunt nestatutare! La a 3-a stau foarte bine si ma gandesc daca ma voi duce. Si cine e de vina Remus?Conducerea CNCG?Sau acei reprezentanti care nu au venit?Se pot vedea si cei care nu au fost prezenti, sau poate sa-i aducem cu forta sau....sa desfiintam si sa comasam la alte zone?Tu ce ai alege?Si eu am fost prezent, si vin si la a 3-a! Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Bogdan on November 24, 2010, 01:03:13 PM Si cine e de vina Remus?Conducerea CNCG?Sau acei reprezentanti care nu au venit?Se pot vedea si cei care nu au fost prezenti, sau poate sa-i aducem cu forta sau....sa desfiintam si sa comasam la alte zone?Tu ce ai alege? Atat timp cat conditiile necesare unei adunari statutare (altele decat qvorumul) nu sunt indeplinite poti sa mergi la 100 de AG. Ramai doar cu banii cheltuiti.Si eu am fost prezent, si vin si la a 3-a! Title: Re: Incalcari de statut si regulamente de catre Comitetul de Conducere al CNCG Post by: Florin Deznan on November 24, 2010, 05:25:40 PM Si cine e de vina Remus?Conducerea CNCG?Sau acei reprezentanti care nu au venit?Se pot vedea si cei care nu au fost prezenti, sau poate sa-i aducem cu forta sau....sa desfiintam si sa comasam la alte zone?Tu ce ai alege? Si eu am fost prezent, si vin si la a 3-a! Vifor, cine e de vina ca acel convocator a fost facut prost? Tu sau eu care am fost acolo la Brasov? Nu, ci Presedintele CNCG care prin Statut are datoria sa convoace AG a CNCG. |