|
Title: Rana la urechi de la muste Post by: dorutzu on July 21, 2010, 02:55:56 PM Are o rana la urechi din cauza atacului de muste.Ceva remedii, daca se poate ,de la cei care s-au confruntat cu aceasta problema.
Title: Re: Rana la urechi de la muste Post by: hkitty on September 04, 2010, 01:33:04 AM si a mea a facut la fel e ca o crusta asa care se intinde? am fost la vet si mi-a dat o crema a spus ca e o ciuperca si ca e posibil sa o fi luat de la ceilalti caini de pe strada. mergi la vet si o sa-ti dea o crema nu sunt sigura cum se numeste il dai de 2-3 ori pe zi timp de cateva sapt si trece. noroc bun.
Title: Re: Rana la urechi de la muste Post by: bobi_dinamovistu on September 04, 2010, 10:01:01 AM Aveam si eu aceleasi problema cu cainele de la tara, si doctorul mi-a prescris Pudra Naftalson, este pe baza de naftalina care tine mustele la distanta.
Title: Re: Rana la urechi de la muste Post by: cristimate on September 07, 2016, 07:35:08 PM Rana asta e la vârful urechilor si se intinede pe 2-3 cm patrati? Ambii mei caini o au.
Sa le pun pudra asta? |