|
Title: intepaturile de albina Post by: irinayvonne on April 19, 2006, 03:00:35 PM Ieri am ajuns acasa si l-am gasit pe Raj cu un ochi umflat si cu falca lasata! Il muscasera albinele! L-am luat repede si am plecat la cel mai apropiat veterinar, dar care era si cel mai prost cred. Mi-a zis ca nu are ce sa-i dea sa-l las asa ca i se dezumfla! Asa ca l-am sunat pe doctorul meu care mi-a dat 4 medicamente si azi este mult mai bine, aproape ca nici nu se mai vede
Title: Re: intepaturile de albina Post by: ulck on April 19, 2006, 03:57:51 PM Pana la urma in ce a constat tratamentul? Vreau sa-ti spun ca masculul meu este un mare amator de albine si viespi. in fiecare vara mananca o gramada. Nu stiu cum face are un stil de a le lua din zbor, le da druml pe jos le loveste cu laba de le ameteste si apoi le mesteca foarte incantat. Am incercat sa-l dezvat dar degeaba. N-a patit-o niciodata pana acum desi asta vara manca 3-4 pe zi. Am multi pomi in gradina, flori, etc. asa ca mereu sunt albine sau viespi in cautare de polen.
Title: Re: intepaturile de albina Post by: irinayvonne on April 20, 2006, 10:12:40 AM mi-a dat 5 pastile, imi scapa acum numele dar ti le dau cand ajung acasa. Se cumpara din farmacia umana
Title: Re: intepaturile de albina Post by: irinayvonne on April 20, 2006, 04:32:13 PM deci i-am dat (la 35 de kg): 1 tab. peritol; 1 tavegil, 2 prednisol de 5 mg, 2 furosemid
Title: Re: intepaturile de albina Post by: razvan on April 20, 2006, 05:16:30 PM Multumim, e bine de tinut minte!
Title: Re: intepaturile de albina Post by: irinayvonne on April 20, 2006, 05:21:35 PM cu placere! teoretic la farmacie se cere reteta pentru astea!!!!!!
Title: Re: intepaturile de albina Post by: razvan on April 20, 2006, 05:26:28 PM teoretic la farmacie se cere reteta pentru astea!!!!!! Mda, si pentru algocalmin si tetraciclina (contine antibiotic) se cere reteta ... :oTitle: Re: intepaturile de albina Post by: irinayvonne on April 20, 2006, 05:39:10 PM dar problema este ca in curtea de langa mine sunt cativa stupi! asa ca o sa-mi fac un stop acasa de medivamente pentru orice eventualitate
Title: Re: intepaturile de albina Post by: ulck on April 20, 2006, 06:30:59 PM Multumesc irinayvonne pentru informatie. Nu se stie cand este nevoie.
Title: Re: intepaturile de albina Post by: irinayvonne on April 21, 2006, 09:56:18 AM cu placere! paste fericit
Title: Re: intepaturile de albina Post by: ulck on April 21, 2006, 10:03:16 AM La fel iti doresc si tie si tuturor de pe forum.
|