Forum ciobanesc german

Membri => In memoriam => Topic started by: maryan_athos_13 on June 20, 2012, 03:52:03 PM

Title: in memoria lui lord
Post by: maryan_athos_13 on June 20, 2012, 03:52:03 PM
  :'( :'( :'(lord 19 oct.1997-26nov.2010.l-am iubit enorm..........si el pe mine mai mult.......si inca il iubesc si mi-e dooor .am nevoie de el mai mult ca de aer,sau deorice ...mai mult ca de dumnezeu.aceasta durere ma sfasie ma darama...te iubesc,lord ,iubirea mea ,printesa mea ,bobita mea.

Title: Re: in memoria lui lord
Post by: Lucky the one on June 20, 2012, 04:37:11 PM
RIP, Lord! :'(

Post by: maryan_athos_13 on June 20, 2012, 05:12:36 PM
multumesc din suflet .un cg e un suflet care poseda frumusete fara vanitate ,forta fara insolenta,curaj fara ferocitate.toate virtutile omului,fara insa a avea viciile sale.  byron.

Post by: mishu65 on June 20, 2012, 05:38:45 PM
Offf, Doamne, e cumplit! Imi pare rau ca suferi inca, poate daca-l inlocuiai cu un altul ar fi fost mai usor... Frumosii nostri prieteni dispar demni dar raman in sufletul nostru forever!

Post by: maryan_athos_13 on June 20, 2012, 06:05:01 PM
mi-am luat alt pui ,tot cg cu pedigree ,dar tot sufar dupa el.era primul care ma astepta in poarta ,nu manca decat din mana mea era umbra mea .prietenul meu cel mai bun care ma mangaia atunci cand aveam nevoie .si care si-ar fi dat viata pt.mine .si eu n-am putut sa stau cu el pana in ultima clipa .am fugit ca o lasa si am ramas cu o piatra pe inima.si cu remuscari.

Post by: alora on June 20, 2012, 08:45:19 PM
RIP Lord!
Nu te invinovati...noi suntem doar oameni, noi avem slabiciuni! Nu putem fi perfecti ca ei, prietenii nostri devotati!
Iubeste noul pui care-l ai...fa-l sa se simta iubit...ori va suferi si el, caci el iti simte starea sufleteasca. Nu-l fa sa nu se simta iubit!

Post by: maryan_athos_13 on June 20, 2012, 08:56:59 PM
ai dreptate pt.ca m-a cam respins .la inceput am crezut ca e vina lui,ca are o problema de comportament ,dar apoi mi-am dat seama ca ''problema''eram eu.

Post by: alora on June 20, 2012, 09:13:07 PM
dragul de el! Un sufletel nevinovat!

Post by: maryan_athos_13 on June 20, 2012, 09:46:17 PM
m-a si capsat in repetate randuri .acum mi-am schimbat atitudinea fata de el si ne intelegem mult mai bine .n-as dori nici o clipa sa creada ca nu-l iubesc,pt ca ar fi inca o greseala de neiertat.dar sti .....ce am pierdut...mi-a ramas o rana care nu se v-a vindeca niciodata.lord era mai mult decat perfect.era.....n-am sa-l uit niciodata.unii mi-au zis ca a trait bine 13 ani ,dar mie mi se pare ca au trecut asa repede.si am mai facut o greseala.cand am luat puiul i-am zis tot lord ,pt.ca imi imaginam ca o sa-mi aline durerea,dar a fost exact pe dos.de cate ori il strigam fugea in directia opusa.apoi am realizat ca de vina era energia mea sau mai bine zis durerea pe care o simteam .i-am schimbat numele si e mai bine asa.lord e inmormantat in gradina si cind mergem la el sta deoparte ,ma lasa in pace.se uita intrebator in ochii mei si sta deoparte.parca simte ca acolo e cineva special.

Post by: alora on June 20, 2012, 10:46:04 PM
da, simte mai mult decat ne putem noi inchipui...ne putem minti pe noi insine, dar nu pe ei!
Treci peste durerea ta, transform-o intr-o amintire placuta si mergi mai departe!

Post by: mishu65 on June 20, 2012, 11:24:16 PM
Dragul de el, nu-l pedepsi daca nu-i seamana lui Lord. E normal sa aiba personalitate si caracter diferit, cu timpul o sa-ti arate ca si el e deosebit. Toti sunt minunati, sigur ca unii rezoneaza mai bine cu stapanii dar cei ce vin in urma lor tb tratati cu atentie si iubire. Sa fiti fericiti si sanatosi!

Post by: maryan_athos_13 on June 21, 2012, 07:42:40 AM
cata dreptate aveti...dar cum spuneam suntem pe drumul cel bun.

Post by: maryan_athos_13 on June 21, 2012, 08:05:57 AM
mi-a facut bine sa-mi descarc sufletul poate asa iese odata durerea asta si nu mai adorm cu ochii umflati si cu nasul infundat in perna sa nu mi se auda suspinul.athos nu seamana deloc cu lord.eu credeam ca-mi iau un catel,ii pun ac.nume si gata.o sa fie la exact ca inainte,dar m-am inselat.se spune ca nu primim catelul pe care ni-l dorim,ci pe cel de care avem nevoie.si chiar am nevoie de noua mea raza de soare.ps.pe 18 a implinit 18 luni.

Post by: Lucky the one on June 21, 2012, 08:46:51 AM
Va dura un timp pana iti vei reveni cat de cat, insa nimic nu va mai fi ca atunci cand il aveai pe Lord. Cel putin eu dupa un an si doua luni inca plang dupa Lucky al meu,dar nu voi fi niciodata la fel de fericita. Iti va fi foarte dor! Este un moment cumplit in vietile noastre de iubitori de caini.
 Incercam sa te alinam...dar e foarte greu...

Post by: maryan_athos_13 on June 21, 2012, 09:21:06 AM
numai cine n-a trecut prin asa ceva nu stie ce inseamna sa-ti pierzi iubirea vietii tale...

Post by: Olga on June 21, 2012, 10:49:45 AM
R.I.P. Lord  :'( :'(
din trista mea experinat asemanatoare,mi-as permite sa-ti dau un sfat:sa nu-l compari niciodata pe puiut cu Lord,
am facut aceasta gresala si cel ce a pierdut a fost Raff,care nu a inteles mult timp de ce sunt altfel decat atunci cand era si Ox
multa putere pt a trece prin ac mare durere,si mai ales multa dragoste aratata puiutului care ti-o va rasplati cat de curand
locul lui Lord din inima nu-l va lua nimeni niciodata,dar puiutul are nevoie de tine

Post by: maryan_athos_13 on June 21, 2012, 12:00:17 PM
multumesc...ai dreptate.in loc sa ma bucur de copilaria lui,am stat si-am jelit.si-apoi ma intrebam de ce saracul catel ma respinge.nici mie nu mi-ar fi placut sa ma ia in brate o persoana cu ochii umflati de plans si trista.dar doare ca naiba....mai bine imi smulgeau un rinichi.cred ca ar fi durut mai putin.

Post by: maryan_athos_13 on June 21, 2012, 02:47:03 PM
ce pot sa spun e ca mi-am invatat lectia si cand ma apuca......trag aer in piept si afara la athos cu tot cu zambet.il mangai ,ne plimbam,ne jucam si mergem mai departe.vine la mine cu fatuca aceea dragalasa si nu-i pot rezista.acum e un super blanos.

Post by: maryan_athos_13 on June 21, 2012, 07:18:00 PM
va multumesc tuturor,in numele ingerasilor mei......unul in cer si altul aici pe pamant..........r.i.p.

Post by: vifor on July 02, 2012, 01:50:06 PM
 :'( R.I.P.

Post by: maryan_athos_13 on July 02, 2012, 02:18:56 PM
MULTUMESC.

Post by: maryan_athos_13 on November 26, 2012, 09:33:55 AM
Au trecut 2 ani............
Am avut intentia sa spun o povestioara despre tine , despre cat de special ai fost tu , dar nu pot .......
nu ma simt in stare ........as putea sa spun cat de tare ma doare , cat imi lipsesti ,dar  tu stii , ti-am spus-o de atatea ori.........
Acum doua seri , am iesit impreuna la plimbare .era intuneric si pentru 2 secunde am vut senzatia ca esti langa mine , am tresarit si m-am trezit la realitate.

Lord , te iubesc FOREVER !!!

Post by: alora on November 26, 2012, 10:00:49 AM
 :'( Mary, acum e Lord in imparatia cerului...alearga liber pe campuri pline de flori...asa am auzit ca e acolo!
R.I.P. Lord

Post by: verdi on November 26, 2012, 10:32:17 AM
Mary, poate ca acum 2 zile chiar era langa tine ..vroia sa iti multumeasca pentru relatia speciala pe care ai avut-o, totodata, sa te indrume sa ai aceeasi realatie si cu Athos ...eu sunt convinsa ca se mai intorc asa, din cand in cand la noi  ...

Post by: Olga on November 26, 2012, 11:03:57 AM
Am avut intentia sa spun o povestioara despre tine , despre cat de special ai fost tu , dar nu pot ...
acelasi sentiment ciudat,aceasi incapacitate de a putea scrie despre ei, desi am atatea sa scriu, am trait-o in octombrie si noiembrei la 2 respectiv 1 an de cand i-am pierdut pe Afy si  Ox
R.I. P. Lord!
(daca unde esti  tu sunt si ei doi. joaca-te cu ei, !)

Post by: mishu65 on November 26, 2012, 11:46:15 AM
Imi pare rau :d24

Post by: Lucky the one on November 26, 2012, 11:51:17 AM
Te inteleg foarte bine, Marian... :'(Este greu de pus in cuvinte regretul ca nu ii mai avem pe blanosii mult iubiti. Totusi il ai pe Athos si sper ca el reuseste sa iti incarce bateriile...

Post by: maryan_athos_13 on November 26, 2012, 04:29:25 PM
Va multumesc prieteni dragi ....

Athos ma ajuta , doar ca mi-a luat mult timp pana m-am adaptat la situatie , stiti si voi cat poate fi de greu.....
cineva spunea ,,timpul nu vindeca durerea,doar invatam sa traim cu ea''

Post by: Lucky the one on November 26, 2012, 04:42:18 PM
 :'(

Post by: alora on November 26, 2012, 07:49:39 PM
,,timpul nu vindeca durerea,doar invatam sa traim cu ea''
Bine spus!

Post by: vivat on November 26, 2012, 09:16:44 PM
Nah, ce mi-ai făcut, maryan! stau şi plâng ca o proastă de una singură, aş vrea să te ajut şi nu pot; poate ăsta-i singurul motiv pentru care cred că undeva mai este o lume în care se adună dispăruţii de aici, de lângă noi, cu căţel, cu purcel, toţi! ar fi prea groaznic să nu fie aşa! De aceea cred că Lord s-a întâlnit cu tatăl meu acolo, se joacă împreună şi au ieşit şi la pescuit, cred că sunt fericiţi. Ai simţit că Lord chiar era lângă tine cu două seri în urmă? A fost, şi eu îl mai simt pe tata, simt mirosul lui de ţigară, diferit de al meu, simt că mă ajută când am probleme, ştiu că e aici pe undeva doar că nu-l văd eu. E ca şi cum ar fi după colţ. Şi Lord e acolo. Să nu râzi, pare straniu dar nu este nimeni care să poată demonstra nici că e, nici că nu e aşa. Deci ... fruntea sus, odată şi odată o să ajungem să-i vedem de după colţ şi atunci o să râdem împreună de faptul că noi nu i-am văzut, deşi erau cu noi

Post by: maryan_athos_13 on November 27, 2012, 10:24:39 AM
Daca-i stii de cate ori l-am visat , mai demult , acum nu . prima data la cateva zile .se facea ca era pe un deal si trebuia sa plecam acasa , dar el n-a venit si tipam la Marian sa mi-l aduca iar el imi zicea ,,nu intelegi ca vrea sa ramana acolo cu Mosu' ?''. Si eu, NUUUUUU! vreau sa vina cu mine !!! De fiecare data vroiam sa-l iau acasa si el venea si apoi disparea iar eu il cautam .............
El se juca cu pietre , cum ma vedea , lua o piatra ca sa ne jucam .odata am gasit una in garaj si m-am cutremurat , ca Athos nu se atinge de pietre.
Inainte sa-l iau pe Athos , am sunat la dl. de cateva ori in zile diferite si n-a raspuns . M-am dus la Lord si l-am implorat ,te rog , imi dai voie sa-mi iau un catelus , ca altfel o sa mor de durere ......am intrat in casa , am sunat si dupa 2 zile aveam puiutul .
Nu sunt nebuna , nici nu cred in superstitii , dar asa s-a intamplat .

El a fost diferit , altfel ....a fost LORD .

Sper doar sa ma fi iertat , ca eu nu pot ..................

Post by: vivat on November 27, 2012, 10:37:32 AM
Daca-i stii de cate ori l-am visat , mai demult , acum nu . prima data la cateva zile .se facea ca era pe un deal si trebuia sa plecam acasa , dar el n-a venit si tipam la Marian sa mi-l aduca iar el imi zicea ,,nu intelegi ca vrea sa ramana acolo cu Mosu' ?''. Si eu, NUUUUUU! vreau sa vina cu mine !!! De fiecare data vroiam sa-l iau acasa si el venea si apoi disparea iar eu il cautam .............
El se juca cu pietre , cum ma vedea , lua o piatra ca sa ne jucam .odata am gasit una in garaj si m-am cutremurat , ca Athos nu se atinge de pietre.
Inainte sa-l iau pe Athos , am sunat la dl. de cateva ori in zile diferite si n-a raspuns . M-am dus la Lord si l-am implorat ,te rog , imi dai voie sa-mi iau un catelus , ca altfel o sa mor de durere ......am intrat in casa , am sunat si dupa 2 zile aveam puiutul .
Nu sunt nebuna , nici nu cred in superstitii , dar asa s-a intamplat .
El a fost diferit , altfel ....a fost LORD .
Sper doar sa ma fi iertat , ca eu nu pot ..................
Te-a iertat, fii sigură, chiar dacă i-ai greşit cu ceva; doar ştii că ei sunt câini, nu oameni, ştiu să ierte şi să iubească. Dacă nu era aşa nu ţi-ar fi adus pietricele la joacă, nu? Hai, nu mai fi tristă, îţi zic că el este cu voi, poate Athos îl vede şi o parte din iubirea pe care ţi-o transmite e trimisă de fapt de Lord. Primeşte-o, nu-l întrista!

Post by: Ralucag on November 27, 2012, 10:39:08 AM
Lord n-avea pentru ce sa te ierte, ei nu sunt ca noi oamenii! Ei sunt guvernati doar de sentimente de iubire si atat! Lord te-a iubit, te iubeste si te va iubi oriunde ar fi!  :-*

Post by: maryan_athos_13 on November 27, 2012, 10:49:33 AM
M-a iubit ..........ca nimeni altcineva ........si eu la fel .
O parte din acea iubire o primeste Athos .dar ceva e diferit .....in sufletul meu , am doi  :c3

Post by: vivat on November 27, 2012, 10:59:27 AM
M-a iubit ..........ca nimeni altcineva ........si eu la fel .
O parte din acea iubire o primeste Athos .dar ceva e diferit .....in sufletul meu , am doi  :c3
Aşa trebuie să fie, ai doi: unul vizibil şi unul invizibil

Post by: maryan_athos_13 on November 27, 2012, 11:02:21 AM
Multumesc

Post by: Ralucag on November 27, 2012, 11:20:58 AM
Pe Athosel nu l-a trimis Lord, ca sa-i ia lui locul, ci ca sa umple golul lasat de el! I-a zis asa:"Hey buddy, ia vino pana la mine! Fii atent, o vezi pe fata aia micuta si firava, dar puternica in acelasi timp! Este mamica mea! Eu a trebuit sa plec, ca am ceva treburi pe aici, drept pentru care tu trebuie sa ajungi la ea si sa continui nazdravaniile mele! Ai inteles? Si uite in cutiuta asta pretioasa se afla inimioara ei! Am luat-o eu, sa ma asigur ca o dau cui trebuie! Ai grija sa o pastrezi cu sfintenie! Vezi ca eu de aici vad tot! Sa nu incerci sa ma pacalesti, ca vad ca ai asa o fata de smecher!"  :d11

Post by: maryan_athos_13 on November 27, 2012, 12:17:00 PM
Multumesc

Post by: S.A.M. on April 01, 2013, 09:42:17 AM
Imi pare rau de pierderea suferita :(( .. stiu cum este si catelusa mea ciobanesc german pe nume Melysa a murit :((

Post by: maryan_athos_13 on November 26, 2013, 02:38:42 PM
a mai trecut un an ..... as vrea sa stii ca nu te-am uitat si mi-e dor de tine in fiecare zi . esti parte din sufletul meu !

Post by: vivat on November 26, 2013, 02:43:21 PM
 :'( M-am gândit zilele astea la el, știam că a mai trecut un an... RIP, Lord!

Post by: verdi on November 26, 2013, 03:50:25 PM
Da Mary, va mai trece inca unul... si inca unul, dar ei vor ramane mereu in inimile noastre ...   noi , care nu avem canise, ci avem numai  cate un prieten apropiat sufletului nostru (sau 2!), simtim mult mai acut pierderea lor , dar  avem si mai multe amintiri despre toate acele clipe fericite petrecute impreuna ...

Post by: Lucky the one on November 26, 2013, 04:08:23 PM
Regasesc mult din durerea mea, din dorul meu dupa Lucky al meu, in cuvintele tale Mary...
Te inteleg perfect si chiar daca anii trec, ne obisnuim cu durerea dar ea insa nu trece. Dorul de Lord va exista in continuare chiar daca ai un alt :c3 si asta pentru ca exact asa cum ai zis ei sunt parte din sufletele noastre.... :'(

Post by: maryan_athos_13 on December 09, 2013, 01:45:27 PM
Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase .
Pe mine personal , m-a ajutat foarte mult ,,descoperirea'' acestui forum .

Post by: Olga on December 09, 2013, 02:39:41 PM
Anii care trec nu pot sterge niste amintiri atat de frumoase,zilele petrecute alaturi de ei, nerepetabile..
Eu as vrea sa povestesc mai mult de Afy si Ox, dar cand este sa scriu imi seaca orice putere, simt doar o mare durere dupa ei..