|
Title: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: Tano on August 25, 2012, 03:55:50 PM Eu folosesc Proplan ... voi care ziceti ca este mai buna( valori nutritive etc) . Toate care le-am enumerat sunt super-premium
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: freddy25 on August 25, 2012, 05:24:24 PM Eu folosesc Proplan ... voi care ziceti ca este mai buna( valori nutritive etc) . Toate care le-am enumerat sunt super-premium Acana e mai buna decat celelalte dar depinde si de toleranta cainelui fiindca sunt multe tipuri de Acana si trebuie sa alegi tipul cu care ii merge cel mai bine. Unele au cam multa grasime caz in care pot aparea probleme hepatice, altele au prea multa proteina. Cainelui meu i-a mers foarte bine cu Proplan pupy cat a fost mic. In schimb de la Acana puppy large breed avea scaune moi. Acum, adult fiind il hranesc cu Acana miel si mar si o tolereaza foarte bine, nici urma de scaune moi ci dimpotriva.Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: huby on August 25, 2012, 10:04:01 PM mie imi merge cel mai bine purina
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: brunodm on September 03, 2012, 08:38:43 AM de Belcando ce ziceti?
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: lavi on September 05, 2012, 10:47:37 AM recomand acana;este superioara calitativ celorlate marci si are proteina de buna calitate
acum depinde de fiecare blanos ce prefera; http://www.petshop4you.ro/acana-m-11.html Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: freddy25 on September 05, 2012, 12:33:02 PM De ce tot recomanzi petshop4you? Lucrezi acolo? Mie nu mi pare ca au preturile cele mai mici iar gratutatea la transport este pentru comenzi de peste 1200lei comparativ cu alte firme care asigura transport gratuit pentru comenzi de 300, 200 si chiar 100 lei.
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: radu10101992 on September 05, 2012, 01:00:44 PM Cel mai bine este sa ii iei cate 1 kg din fiecare sa ii dai sa vezi daca ii place . Eu ii dau royal.
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: freddy25 on September 05, 2012, 03:12:58 PM de Belcando ce ziceti? Nu e rea dar are prea putine proteine si grasimi pentru un caine tanar. Zic ca ar fi mai bun pentru caini seniori sau castrati. Belcando Activ si Belcando junior sunt in regula dar celelalte mi se par prea sarace in proteine si grasimi. Daca te hotarasti, ia putin prima data sa nu ramai cu sacul cum am patit eu ca mofturosul meu a refuzat categoric marca asta. In schimb ii placea tare mult conserva cu miel si rosii.Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: Anca Margea on September 06, 2012, 05:52:19 PM Buna tuturor!
Sunt noua pe acest forum si in ceea ce priveste cainii. Cu toate acestea, am avut norocul sa devin posesoarea unui minunat exemplar de CG cu parul lung. Acum are aproape un an si nu stiu exact ce mancare sa folosesc (junior, young adult etc.) Teoretic e inca pui si i-as da mancare pt juniori dar nu sunt sigura. Acum primeste Le Chef (Diary Menu), sacul albastru, dar cred ca nu e potrivit deoarece nu are scaunul tocmai tare. Mentionez ca inca traieste cu mama lui in varsta de 6 ani si amandoi mananca acelasi tip de mancare. Va rog mult niste sfaturi daca aveti. Multumesc anticipat! Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: brunodm on September 07, 2012, 12:53:10 PM E junior
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: Anca Margea on September 07, 2012, 12:56:07 PM E junior Ma gandeam, dar pana la ce varsta?Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: freddy25 on September 07, 2012, 02:54:20 PM In primul rand as vrea sa stiu daca mancarea Le chef pe care i-o dai este una care e la sac de 20kg si costa putin sub 80 lei. Daca e asa, nu ma mir ca nu-i place. Uita-te pe sac si scrie-ne lista de ingrediente si procentajul in proteine, grasimi, carbohidrati si cenusa.
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: Anca Margea on September 07, 2012, 03:46:53 PM Da, este sacul de 20kg si de unde il iau costa chiar 95lei. Dar pana acum nu a avut probleme cu ea. In fine, uite aici lista de ingrediente si procentajul:
- proteine: 26% - grasimi: 10% - cenusa: 11,5% - calciu: 2,8% - celuloza: 2,8% iar de carbohidrati nu zice nimic. Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: freddy25 on September 07, 2012, 04:14:12 PM Nu ai scris ingredientele ci doar procentajul. La o prima vedere are prea putina grasime pentru un caine adult si sanatos. In al doilea rand are prea multa cenusa. Pare mai degraba o hrana pentru un caine batran decat pentru un junior. Pretul pe care l-am indicat l-am gasit dand o cautare pe google si era doar pe un anunt al unei persoane din Salaj pe www.tocmai.ro E important si din ce-s facute boabele. Una e sa aiba proteine din 70% carne proaspata si din faina de carne cum e orijen si alta din resturi si soia.
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: Anca Margea on September 07, 2012, 04:19:20 PM da, imi pare rau. O sa scriu ingredientele imediat ce ajung acasa diseara. Mentionez ca si el si mama lui (care are 6 ani) mananca aceeasi mancare. Pana acum au mancat amandoi mancarea de catei pe care o avea Rocky, dar de o luna bunica numai sacul acesta il gaseste. Oricum, maine o sa ma duc cu el la un nou vet sa vedem ce zice.
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: Arpad on September 07, 2012, 08:55:07 PM de Belcando ce ziceti? Al meu a mancat cateva luni si eu zic ca e foarte buna!Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: Arpad on September 07, 2012, 08:56:32 PM Ma gandeam, dar pana la ce varsta? Pana la 15 luni,dupa aceea poti trece pe mancare de adult!Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: Anca Margea on September 07, 2012, 09:48:54 PM Deci nu mai avem mult pana la manvarea de adult. Oricum, vad ca are pofta de mancare si-si mananca din nou boabele.
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: maryan_athos_13 on September 07, 2012, 10:08:36 PM Al meu a mancat cateva luni si eu zic ca e foarte buna! Si eu ii dau Belcando Adult Active .Acum ce-i dai ?Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: freddy25 on September 07, 2012, 10:30:21 PM Si eu i-am cumparat o data un saculet de 5kg de Belcando junior. Nici macar nu a gustat. A mirosit si a plecat. Cred ca la un campionat de mofturosi al meu ar lua locul I.
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: Arpad on September 08, 2012, 12:04:58 AM Si eu ii dau Belcando Adult Active .Acum ce-i dai ? Am cumparat un sac de Bewi,acusi e gata si nu stiu ce sa fac,sa continui cu Bewi sau sa trec din nou la superpremium...Bewi e mai ieftin dar totul pare ca e in ordine!Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: alora on September 08, 2012, 12:45:00 AM Al meu a mancat cateva luni si eu zic ca e foarte buna! Ok...tu zici ca-i buna! dar Bondi? El ce zice? sau ...ma rog, ce hamaie el?Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: Arpad on September 08, 2012, 05:30:01 AM Ok...tu zici ca-i buna! dar Bondi? El ce zice? sau ...ma rog, ce hamaie el? O mananca fara probleme,blana arata bine,totul e ok si din punctul lui de vedere.....Nu stiu mai am 2-3 zile la dispozitie sa ma hotarasc ce sa-i iau!Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: maryan_athos_13 on September 08, 2012, 06:05:34 AM Si Athos a mancat Bewi ,pana in ianuarie, apoi am gasit Belcando la 12 lei kg. M-am gandit ca e mai buna fiind mancare superpremium si avand in vedere ca diferenta de pret e de 1 leu la kg. am zis sa incerc.
De cand am descoperit acest forum , mi-am dat seama ca nu stiu nimic despre cresterea unui :c3 . Din ce am citit pe aici , am facut numai greseli : am depasit DZR de hrana si ca e posibil ca din aceasta cauza sa se fi dezvoltat atat de mult .(cand l-am luat era slabut, ca sa nu zic prea slab si era lihnit de foame tot timpul....cand il apuca, incepea sa roada bolul si mormaia asa ca i-am marit un pic ratia , ca n-am vrut un catel hamesit ),apoi am gasit aici un fratior care e la fel de inalt Pana acum m-am simtit vinovata ca n-a mancat puiul superpremium cand era in crestere , apoi aflu ca si de la aceasta mancare se dezvolta mai mult decat ar trebui :-\ , De la orez cu pui , i s-a stricat blana , deasupra cozii , parul a devenit roscat la varf si are un fel de matreata foarte marunta (ii dau ulei de somon , cam in cat timp isi face efectul?) chiar nu mai stiu cum e mai bine.... Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: alora on September 08, 2012, 05:53:36 PM Eu cred ca in nestiinta ta, ai facut treaba buna cu Athos! Arata bine baiatul! ;)
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: maryan_athos_13 on September 08, 2012, 06:04:52 PM Multumesc . :) Si-o fi pus si ,,mama natura '' amprenta .
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: alora on September 08, 2012, 06:19:43 PM tu esti parte din "mama natura!" ;)
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: Corbul on September 13, 2012, 08:59:18 AM Salut doreste cineva 1 sac 15 kg Eukanuba Puppy & Junior Large Breed ? Vine din Anglia cam peste 1 luna. Eu am luat 2 saci si Terra o sa faca 1 an jumate cand o sa termine primul sac si cred ca trebuie sa o trec pe hrana de adult.
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: Corbul on September 13, 2012, 09:01:35 AM Am o intrebare,daca ii dau hrana Junior dupa ce sare de 1 an jumatate, este vreo problema?
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: verdi on September 13, 2012, 09:18:58 AM O mananca fara probleme,blana arata bine,totul e ok si din punctul lui de vedere.....Nu stiu mai am 2-3 zile la dispozitie sa ma hotarasc ce sa-i iau! Noi i-am dat lui Bruno aproape toata viata Bewi-dog si nu a avut absolut nici o problema din cauza asta ...au aparut alte probleme odata cu inaintarea in varsta, insa nu digestive. Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: brunodm on September 14, 2012, 09:24:37 AM La ce pret e eukanuba?
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: Twinky on September 14, 2012, 10:47:28 AM http://www.petshop4you.ro/eukanuba-c-48_51_190.html aici ai preturile Eukanuba. Pe alte site-uri poate hrana asta e mai scumpa, poate pe al site e mai ieftina. Oricum, diferenta nu este mai mare de +/- 10 lei.
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: brunodm on September 14, 2012, 12:23:36 PM Salut doreste cineva 1 sac 15 kg Eukanuba Puppy & Junior Large Breed ? Vine din Anglia cam peste 1 luna. Eu am luat 2 saci si Terra o sa faca 1 an jumate cand o sa termine primul sac si cred ca trebuie sa o trec pe hrana de adult. La ce pret?Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: Corbul on September 14, 2012, 09:43:43 PM 160 lei sacul de 15 kg sigilat. O sa vina cam in 2- 3 saptamani.
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: Olga on October 11, 2012, 01:01:46 PM Ce parere aveti despre Pro Plan Large Breed de la Purina pt puiuti de 4 luni,253 ron/sac de 14 kg?
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: voiqu on October 23, 2012, 01:38:20 PM Si cei de la pentruanimale (http://"http://pentruanimale.ro/caini-113/") vand marcile astea de mancare. In plus pt o comanda de peste 50 lei, livrarea e gratuita pentru bucuresteni
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: lavi on October 23, 2012, 01:57:40 PM la http://www.petshop4you.ro sint si variante de 18kg la eukanuba si hills ;de ex eukanuba adult large breed este 260lei;si hills adult large breed 299lei
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: raduro on November 08, 2012, 03:43:25 AM Dintre cele enumerate,...de departe ACANA,....la adult ACANA Pacifica si ACANA Grasslands.
Title: Re: Care mancare ziceti ca este mai buna din Acana, Purina ProPlan , Royal Canin Post by: raduro on November 08, 2012, 03:49:19 AM ...sau de la acelasi fabricant cu Acana,...PetFood Champions,...daca bugetul permite,.... best off este ORIJEN 6 Fish.
|