|
Title: Este CG pur sau nu? Post by: Ionut93 on April 04, 2013, 12:17:38 PM Salut tuturor ! Am si eu un CG de numia 3 luni pe nume Rocky si nu sunt sigur daca esti pur sau nu.Adica nici nu prea stiu :))) Si as vrea sa aud si de la voi cate o parere daca se poate.qjPPyMeCeh0
Title: Re: Este CG pur sau nu? Post by: Iuliann on April 04, 2013, 03:40:10 PM Da frate este CG :)
Title: Re: Este CG pur sau nu? Post by: Taz 23 on April 04, 2013, 04:11:13 PM sa iti traiasca Rocky ,fai topic la catelul meu
Title: Re: Este CG pur sau nu? Post by: Horatiu Popescu on April 04, 2013, 05:29:47 PM I-ai vazut parintii? Dar bunicii? Daca da, ar mai trebui sa iei mostre de sange (ma rog, nu tu, ci medicul) si sa-i faca testul ADN ca sa ai dovada ca parintii si bunicii lui chiar sunt ai lui. Ar fi de stabilit daca si bunicii lui provin din parinti ciobanesc german. Si in acest caz ar trebui sa faci un test ADN, asta daca mai traiesc acesti strabunici. Si tot asa, pe cateva generatii in urma. Daca testele ADN ies "bine"atunci da, poti sa spui ca ai un ciobanesc german. Pana atunci insa, iubeste-ti cainele si ingrijeste-l. Si daca nu ar fi de rasa pura (sa zicem ca faci testele ADN pe 5-6 generatii in urma si undeva apare un maidanez in arborele genealogic), ar conta pentru tine?
Title: Re: Este CG pur sau nu? Post by: Ionut93 on April 06, 2013, 12:30:01 PM Nu, nu conteaza daca e cg pur, doar doream sa stiu. Procesul e complicat....
Mersi Raluca, sa iti traiasca si tie Taz ! Title: Re: Este CG pur sau nu? Post by: Taz 23 on April 06, 2013, 12:31:13 PM mersi Ionut :)
Title: Re: Este CG pur sau nu? Post by: SpaD on February 24, 2014, 07:29:22 PM Buna ziua dragi prieteni . Am si eu o cateluse :c3 de numai 6 luni . Totul a plecat dintr-o gluma adresata vecinului meu care are un caine de 1 an :c3 . El este sub-sef de politie in Craiova. Atunci i-am zis : imi poti face si mie rost de un caine :c3 ? , Iar el a zis sa vorbesc la sectie si o sa iti fac rost .. Stiti ce ma framanta ? Mi-a dato pe gratis . Ori mi-a dato pe gratis fiindca este vecin cu mine , ori nu este rasa pura .. Tocmai deasta va cer ajutorul.. o sa va las niste imagini sa ma lamuriti si pe mine cat puteti voi acolo
-------------> http://tinypic.com/view.php?pic=osa5c2&s=8#.UwyoPeN5Pk0 --------------> http://tinypic.com/view.php?pic=2qxvzuc&s=8#.UwyoN-N5Pk0 ---------------> http://tinypic.com/view.php?pic=2mmfkhu&s=8#.UwyoguN5Pk0 ----------------> http://tinypic.com/view.php?pic=51o5cz&s=8#.Uwyol-N5Pk0 Aici micuta aceea este un pitbull de numai 3 luni . :) Title: Re: Este CG pur sau nu? Post by: Iuliann on February 24, 2014, 08:25:16 PM E de rasa, dar daca o ti legata mai rau ii strici rasa tu :-j
Title: Re: Este CG pur sau nu? Post by: FIGO on August 04, 2014, 10:18:12 AM Eu am o regula simpla: cand te indoiesti daca ceva este autentic sau nu, inseamna ca nu e.
Title: Re: Este CG pur sau nu? Post by: Nyke99 on August 04, 2014, 03:05:12 PM Eu am o regula simpla: cand te indoiesti daca ceva este autentic sau nu, inseamna ca nu e. Nu mai abera cu regulile tale si sa dezamagesti oamenii(poate un copil)permitei sa se bucure de catel, daca te pricepi la caini? posteaza aici daca este de rasa si ce inseamna rasa pura, asa va ramane comentul tau aici si vor putea rade si alti de regula ta, bine k esti doar unul si sper cu doar o regula. Title: Re: Este CG pur sau nu? Post by: FIGO on August 04, 2014, 03:21:31 PM Nu mai abera cu regulile tale si sa dezamagesti oamenii(poate un copil) Unii oameni prosti cred ca daca dau cu capul de o suta de ori in pragul de sus, usa se va inalta pentru ei.permitei sa se bucure de catel, daca te pricepi la caini? posteaza aici daca este de rasa si ce inseamna rasa pura, asa va ramane comentul tau aici si vor putea rade si alti de regula ta, bine k esti doar unul si sper cu doar o regula. Title: Re: Este CG pur sau nu? Post by: FIGO on August 04, 2014, 03:26:30 PM Eu am o regula simpla: cand te indoiesti daca ceva este autentic sau nu, inseamna ca nu e. Nu mai abera cu regulile tale si sa dezamagesti oamenii(poate un copil) Fireste ca nu conteaza daca este rasa pura sau nu si ar trebui sa il iubesti si ingrijesti la fel. Dar ca sa fiu mai clar pe intelegerea omului de neanderthal cu "adidasi nyke" daca iti doreai atat de tare un caiine cu pedegree trebuia sa iti procuri unul care venea cu actele respective. Altminteri exista un proverb : calul de dar nu se cauta la dinti.permitei sa se bucure de catel, daca te pricepi la caini? posteaza aici daca este de rasa si ce inseamna rasa pura, asa va ramane comentul tau aici si vor putea rade si alti de regula ta, bine k esti doar unul si sper cu doar o regula. Title: Re: Este CG pur sau nu? Post by: Nyke99 on August 04, 2014, 03:33:26 PM specifica ce caine este sau ce inseamna rasa pura,
nu mai face pe filozoful,k esti praf |