|
Title: Catelusa Dolly , a murit.. cel mai bun prieten al meu ! Post by: Christiann on August 19, 2013, 12:24:31 PM Astazi pe data de 19.08.2013 , cainele meu Dolly in varsta de 11 ani a murit , dar nu a avut o moarte naturala ci prin eutanasiere :'( ... sa va povestesc putin din istorie . :'(
Acum 2 ani si ceva a fost am fost cu ea la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti si in urma la niste analize a fost diagosticata cu o tumoare/cancer . Din cauza la marii doctori am stat si asteptat dupa ei aproximativ 3 luni , iar tumoarea a mai crescut in acest timp .. pana cand am gasit un doctor foarte bun veterinar , care doar a vazut-o si in saptmana aceea a si operat-o , dar sanse ne-a dat doar 2 - 3 ani ca mai traieste . In tot acest timp dupa operatie iam dat tratament , manca foarte bine , avea in jur de 50 - 60 kg, ajunsese si mai grea intr-o perioada , tata fiind foarte atasat de ea ca si mine si o hranea foarte mult si avea foarte mare grija de ea ! Dupa 2 ani , deja nu mai putea sa se ridice singura , in ultima perioada nu mai se ridica deloc , facea pe ea ... adica se chinuia foarte mult , incepuse sa isi ia parul din spate , veneau jegoasele de muste pe ea ... facuse si viermi ... era intr-o stare foarte grea , urata , deja incepea sa miroasa si am zis ca sa nu o mai chinuim sa ii facem injectia , iar astazi doctora a venit acasa ca sa moara in mediul nostru familial , acasa la ea , ia facut o anestezi si apoi injectia , dar nu ii mai gasea vena sa ii faca ... deci foarte grav era saraca . :'( Dumnezeu sa o ierte ! Acum se odihneste si ea si ne protejeaza de sus ! Dolly va ramane in sufletul meu cel mai bun caine , cel mai destept caine , cel mai bun prieten ! :c3 Tot un ciobanesc german o sa iau ! Un Prieten Adevarat ! (http://iceimg.com/i/9d/35/91ea849418.png) Title: Re: Catelusa Dolly , a murit.. cel mai bun prieten al meu ! Post by: Iuliann on August 19, 2013, 12:27:32 PM R.I.P imi pare rau pentru ea :(
Title: Re: Catelusa Dolly , a murit.. cel mai bun prieten al meu ! Post by: Christiann on August 19, 2013, 12:28:57 PM Multumesc foarte mult Iuliann !
Title: Re: Catelusa Dolly , a murit.. cel mai bun prieten al meu ! Post by: freddy25 on August 19, 2013, 01:16:11 PM RIP, Dolly !
Title: Re: Catelusa Dolly , a murit.. cel mai bun prieten al meu ! Post by: verdi on August 19, 2013, 02:24:11 PM Dolly, ce haita frumoasa faceti voi acolo unde sunteti ! ..cu toti prietenii nostri care au plecat deja .. .
R.I.P., Dolly ! Title: Re: Catelusa Dolly , a murit.. cel mai bun prieten al meu ! Post by: Sheyla on August 19, 2013, 03:35:21 PM Imi pare sincer rau, recent si printesa mea a plecat dintre noi si stiu ce sentimente te incearca. E o durere pe care cu greu o poti exprima prin cuvinte. Un alt catel iti va alina cu siguranta sufletul si va face trecerea peste acest moment mai usoara. La mine asa s-a intamplat.
Inca o data, imi pare rau pentru trecerea in nefiinta a lui Dolly dar te felicit pentru curajul de a-i curma suferinta. Sunt sigura ca a fost o decizie grea... Title: Re: Catelusa Dolly , a murit.. cel mai bun prieten al meu ! Post by: Lucky the one on August 19, 2013, 04:35:30 PM RIP, Dolly. Raman amintirile...
Title: Re: Catelusa Dolly , a murit.. cel mai bun prieten al meu ! Post by: Christiann on August 19, 2013, 04:45:48 PM Multumesc tuturor pentru cuvintele de incurajare si pentru condoleante ....
Title: Re: Catelusa Dolly , a murit.. cel mai bun prieten al meu ! Post by: Ralucag on August 19, 2013, 04:54:08 PM :'( Dolly, sunt sigura ca ai primit niste aripi de ingeras pe cinste!
Title: Re: Catelusa Dolly , a murit.. cel mai bun prieten al meu ! Post by: mishu65 on August 19, 2013, 06:32:08 PM Imi pare rau, condoleante. Macar nu se mai chinuie acum.
Title: Re: Catelusa Dolly , a murit.. cel mai bun prieten al meu ! Post by: Christiann on August 20, 2013, 08:13:10 AM Multumesc mishu65 ...
Title: Re: Catelusa Dolly , a murit.. cel mai bun prieten al meu ! Post by: Did on August 20, 2013, 08:01:10 PM Imi pare rau,R.I.P Dolly! :( Singura alinare e ca a trait 11 ani frumosi in care a fost fericita.
Title: Re: Catelusa Dolly , a murit.. cel mai bun prieten al meu ! Post by: Christiann on August 20, 2013, 09:16:16 PM Da Did ... dar imi va parea rau mult timp ... eu sunt foarte sufletist si Dolly a fost primul meu caine si de fiecare cand aud de lup ma gandesc la ea .
Title: Re: Catelusa Dolly , a murit.. cel mai bun prieten al meu ! Post by: BLUE-R on August 21, 2013, 01:44:57 PM R.I.P., Dolly... :d24
Title: Re: Catelusa Dolly , a murit.. cel mai bun prieten al meu ! Post by: dcneu on August 21, 2013, 03:30:29 PM Imi pare rau.
Title: Re: Catelusa Dolly , a murit.. cel mai bun prieten al meu ! Post by: mama_lui_nero on August 22, 2013, 01:08:30 PM R.I.P. Dolly!!!
|