Forum ciobanesc german

Membri => In memoriam => Topic started by: Tud44or on March 04, 2014, 10:28:58 AM

Title: Nero sufletul si viata mea...
Post by: Tud44or on March 04, 2014, 10:28:58 AM
Imi amintesc cu mare drag cand prima oara a ajuns acasa la noi.Din 26 Decembrie viata mi s-a schimbat radical datorita lui.Cele mai frumoase clipe si bucurii pe care le poate avea un copil de 13 ani mi-au apartinut.Luni inspre Marti noaptea Nero cea mai draga fiinta a mea dupa familie s-a stins din viata din cauza unei boli urate.Daca Dumnezeu a considerat ca e mai bine pentru el in ceruri,atunci eu nu ma pot opune,insa nici cand o sa fiu batran nu o sa il las sa plece din inima mea.Doamne odihnestei sufletelul de 3 luni si 2 saptamani in pace.:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(

Title: Re: Nero sufletul si viata mea...
Post by: Olga on March 04, 2014, 11:41:55 AM
 :'( :'( :'( :'( pt suferinta prin care treci si pt sufletul mic ridicat la ceruri

Post by: Tud44or on March 04, 2014, 12:11:20 PM
:'( :'( :'( :'( pt suferinta prin care treci si pt sufletul mic ridicat la ceruri
multumesc mult.:'( cred ca sti prin ce suferinta trec...R.I.P Nero

Post by: Olga on March 04, 2014, 12:19:06 PM
Viata m-a facut sa trec de doua ori pe acest drum pavat cu durere, ce seaca ochii de lacrimi si face ca inima sa nu uite niciodata
R.I.P. Nero

Post by: verdi on March 04, 2014, 01:00:54 PM
Pf, Nero, ce ingeras s-a indragostit de tine de te-a chemat la el asa de devreme ?!

Tudor, suntem multi care stim prin ce treci ... durerea e mare ...si va fi in continuare.
Insa el va ocupa in continuare un loc important in inima ta...

RIP Nero!

Post by: Tud44or on March 04, 2014, 02:59:29 PM
Pf, Nero, ce ingeras s-a indragostit de tine de te-a chemat la el asa de devreme ?!

Tudor, suntem multi care stim prin ce treci ... durerea e mare ...si va fi in continuare.
Insa el va ocupa in continuare un loc important in inima ta...

RIP Nero!
multumesc mult ca va pasa...Pana la urma sa dea Domnul sa ne intalnim in lumea cealalta!

Post by: mishu65 on March 31, 2014, 09:38:30 PM
multumesc mult ca va pasa...Pana la urma sa dea Domnul sa ne intalnim in lumea cealalta!

Imi pare rau de ingerasul asta mic, cred si sper ca toti ne vom revedea pe lumea cealalta cum bine spui.

Post by: w.marius on March 31, 2014, 10:13:40 PM
R.I.P

Post by: vifor on April 12, 2014, 11:45:54 AM
R.I.P.

Post by: Lucky the one on April 14, 2014, 09:48:32 AM
Stim prin ce treci... :'( Doare tare! O durere care nu trece ci cu care te obisnuiesti sa traiesti! Si eu ma gandesc si sper ca intr-o zi ne vom intalni si vom ramane impreuna pentru totdeauna! Asta ma alina....
 R.I.P. Nero!

Post by: Iuliann on April 19, 2014, 03:43:45 PM
R.I.P :(