|
Title: ZOOPLUS.RO Post by: FIGO on June 11, 2015, 03:05:23 PM Pentru cei care comanda de pe situl zooplus.ro, vedeti ca de la 1 iunie in ciuda faptului ca pe factura apare noul TVA de 9%, pretul cu TVA au ramas neschimbate (au marit ei preturile fara TVA). Puteti insa lua legatura cu ei si intreba in acest sens, mai ofera inteleg discounturi in astfel de cazuri.
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: scorp1on on September 21, 2015, 02:44:55 AM Tipic romanesc,dar vor da inapoi cu preturile sa speram :)
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: scorp1on on September 30, 2015, 07:31:05 PM De la ei am luat si eu royal canin maxi junior 15+3 kg si am dat 199 ron ,faza e ca ajunge in cam 3 zile ca vine din Germania
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: scorp1on on November 15, 2015, 12:31:22 PM E cel mai tare magazin online, nu vreau sa le fac reclama, dar daca cineva gaseste mai ieftin sa ne spuna.In 3 zile ajunge comanda din Germania si au oferte foarte bune in comparatie cu emag sau alte siteuri.De exemplu maxi junior 15kg+4 kg gratis si mai ai si cupon de reducere de 5% costa 189 ron.
http://www.zooplus.ro/shop/caini/hrana_uscata_caini/royal_canin_size/maxi/241773 cupon reducere cod : 5prroaff Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: verdi on June 29, 2016, 01:19:52 PM Apropo de zooplus, cum vi se pare hrana http://www.zooplus.ro/shop/caini/hrana_uscata_caini/markus_muehle/black_angus/457046 (http://www.zooplus.ro/shop/caini/hrana_uscata_caini/markus_muehle/black_angus/457046)
Noi o luam de cateva luni si le merge foarte bine cainilor nostri ... o mai foloseste cineva ? Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: freddy25 on June 29, 2016, 03:28:05 PM In ultimele 2-3luni marfa e trimisa din Polonia. Nu-mi dau seama daca e din aceasta cauza dar boabele de Eukanuba primite ultima data nu i-au priit unuia din catei, a facut un fel de criza biliara si coincidenta sau nu si goldenul unui prieten a avut probleme digestive tot de la un sac de Eukanuba primit din Polonia. Daca au patit si alti useri ceva asemanator, va rog sa postati pe forum ca sa stie lumea.
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: FlorinC. on June 29, 2016, 07:30:37 PM Eu!
Cu un sac de Arion, mi s-a intamplat acum cateva luni bune, pe la inceputul anului mai precis si cu unul de Royal. Catelusa mea pur si simplu nu voia sa manance. Iar acum o mananca Arion cu o mare placere. Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: verdi on June 30, 2016, 07:34:07 AM Am vazut ca vin din Polonia mai nou, insa nu am avut probleme cu mancarea.
Insa, cred ca e bine sa le comunicam cand sunt probleme. Mie mi s-au parut foarte deschisi de cate ori i-am abordat. Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: craciuncostel on June 30, 2016, 11:39:57 AM Sacul meu de eukanuba de 15 +3 kg era prin Ungaria ieri, sper să nu fie probleme, vă voi ține la curent. Și așa sunt stresat că am dat comanda prea târziu și mi se termina Bosch-ul și nu mai am cum să introduc mâncarea nouă treptat, acuma ma mai gândesc că poate i se va face și rău de la eukanuba. Pfft
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: freddy25 on June 30, 2016, 02:29:32 PM Chiar, daca sacul vine din Polonia, sa nu uiti sa ne spui cum il tolereaza. Iarna le dau Eukanuba la ai mei fiindca e mai satioasa decat Petkult.
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: craciuncostel on July 01, 2016, 03:23:44 PM A ajuns azi dimineață. A venit din Polonia. Sacul este făcut în Olanda. Îmi place că are fermoar și rămâne etanș. Am desfăcut sacul mic de 3 kg mai întâi. De la 450 gr cât dădeam royal canin acuma trebuie să îi dau 850 gr... Acum ii dau prima masă, mai vedem ce se întâmplă...
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: freddy25 on July 01, 2016, 03:33:56 PM A ajuns azi dimineață. A venit din Polonia. Sacul este făcut în Olanda. Îmi place că are fermoar și rămâne etanș. Am desfăcut sacul mic de 3 kg mai întâi. De la 450 gr cât dădeam royal canin acuma trebuie să îi dau 850 gr... Acum ii dau prima masă, mai vedem ce se întâmplă... Nu se poate, ai citit tu gresit ceva. Vezi ca e vorba de greutatea catelului la momentul acesta, nu de greutatea pe care o va avea ca adult, cum e la Royal Canin. Daca ii dai prea mult, risti sa se strice la burta.Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: craciuncostel on July 01, 2016, 03:44:11 PM Vai de mine, că dreptate ai. Naiba să îi ia cu greutatea lor la adult, asa era și la Bosch și la royal canin. Mulțumesc de atenție, îi dădeam supradoza. Trebuie să îi dau cam 400 gr ~. Off. Mulțumesc
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: craciuncostel on July 05, 2016, 08:29:41 AM Dulău băga ca spartul noua mâncare mâncare. De fapt... orice i-aș da. Fie că este royal canin, Bosch sau acum eukanuba pe toate le-a acceptat fără mofturi.
Am făcut schimbarea datorita scaunului de aspect apă plus nisip, scaun ce îl are de când îl am așa. Gustarea de după amiază este orez cu morcov și pastarnac cu apa neschimbata ca să îi facă scaunul mai consistent dar nu s-a îmbunătățit prea tare. În fine, cu eukanuba culoarea s-a schimbat în negru și este mult mai tare acum, rar mai face nisipos. Mă rog, momentan. Mai vedem... Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: freddy25 on July 05, 2016, 11:23:51 AM De la eukanuba nici unul din cainii pe care i-am avut nu a avut scaun moale. Dar fii atent. Ca se poate intampla daca ii dai portii prea mari. De asemenea sa ai grija ca ingrasa mult mai mult decat alte marci. Daca e pui, trebuie sa fie suplu pana pe la 2ani pentru a nu-si forta articulatiile
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: craciuncostel on July 11, 2016, 03:14:28 PM Da, după o săptămână confirm faptul că în sfârșit are scaune adevărate tari pe care le pot curăța foarte ușor acum. Probabil royal canin ul a fost problema...
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: FlorinC. on July 11, 2016, 04:19:59 PM Cel mai probabil a fost transportat in conditii de prielnice.
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: freddy25 on July 11, 2016, 04:47:05 PM Eu mi-am hranit fostii caini din 1996 pana in 2010 cu Eukanuba si confirm ca nu au avut niciodata scaune proaste cu aceasta hrana ceea ce nu pot afirma despre Acana, de exemplu. Alta hrana cu care i-a mers excelent unuia din catei este Artemis junior medium&large breed doar ca din 2010-2011 cand costa vreo 190 lei sacul de 13,6kg, a ajuns la aproape 300 lei si chiar peste aceasta suma ceea ce mi se pare exagerat. La pretul asta e mai convenabil sa le cumpar carne de vitel in carcasa.
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: Thara on July 11, 2016, 11:09:29 PM Ma gandeam recent sa revin la Eukanuba (este chiar bun pretul pe zooplus)...Momentan nasosul meu primeste Pro Plan, de cca 1 an si jumatate. Inca nu stiu cu ce sa o inlocuiesc...Inainte parca era mai simplu. Acum sunt o gramada de produse pe piata, cu prezentari care mai de care, dar la o privire mai detaliata din pacate cam cu atat ramai. Ma gandeam si la Acana, dar a mancat la un moment dat si s-a oprit brusc, cred ca nu i-a mai placut gustul (!?) pentru ca orice altceva ii dadeam papa cu pofta. ::)
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: freddy25 on July 12, 2016, 12:49:08 AM Proplan contine soia pe cand Eukanuba - nu. Deci avantaj Eukanuba.
Ingrediente proteine deshidratate de pasăre, grâu, porumb, pui (14%), grăsime animală, făină de soia, pulpă uscată de sfeclă, orez (4%), gluten, autolizat, minerale, ulei de peşte. Astea sunt ingredientele de la Proplan adult athletic iar la Eukanuba cu miel pentru talie mare sunt urmatoarele Ingrediente: carne uscată de pui și curcan ﴾sursă naturală de glucozamină și suflat de condroitină﴿, porumb, făină de sorg, pulpă uscată de sfeclă ﴾2,6%﴿, proteine animale hidrolizate, orez ﴾14%﴿, ouă întregi uscate, clorură de potasiu, clorură de sodiu, fructooligozaharide ﴾0,26%﴿, carbonat de calciu, hexametafosfat de sodiu, miel ﴾14%﴿, grăsimi animale, ulei de pește, orz. Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: FlorinC. on July 12, 2016, 02:36:24 AM Ai vreo sursa anume unde gasesti mai detaliat produsul? Sau citesti de pe sac?
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: Thara on July 12, 2016, 08:42:24 AM Mersi Freddy.
Ai vreo sursa anume unde gasesti mai detaliat produsul? Sau citesti de pe sac? Informatiile astea se gasesc pe pagina produsului, de regula cam toate magazinele online afiseaza descrierea, ingrediente si recomandarea de hranire. Este si pe zooplus. Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: FlorinC. on July 12, 2016, 10:21:52 AM Da multumes. Si eu procedez la fel.
Am crezut ca ai o sursa de increderea, pentru ca priducatorii "omit" sa dea cateva detalii despre produs in legatura cu procentajul/gramajul continutului. Oricum toate contin cereale in diferite proportii (incepand 70%) dar nu o fac public, sau spun ca principalele componente sunt aromele iar apoi spun si de fainoase, desi in cea mai mare proportie sunt facute din cereale. Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: Thara on July 12, 2016, 10:50:21 AM Hihi, in cautarea mea recenta dupa alte marci de hrana am avut ocazia sa citesc vrute si nevrute... Cert este ca nu putem sti 100% ceea ce este in hrana uscata. Dam niste bani in ideea ca luam ceva bun, cautam o hrana cat mai echilibrata, raportandu-ne la ceea ce ne zice eticheta. Citeam la una dintre marci, sortimentul spune ca este cu somon, dar la descriere apare "61% pui si somon"... Pai, ori este cu somon, ori este cu pui si somon. Ca nu este tot una ca are 50-55% pui si restul somon, sau invers, sau fara pui. Concret, toate marcile de hrana recente in tara au descrieri pompoase, de cativa anisori vad ca a prins trend-ul cu "numai carne, bla bla". Dar orice producator, in spatele etichetei, va dori sa scoata cat mai mult profit, asta insemnand investitii cat se poate de mici/ieftine.
In alta ordine de idei, am luat doi saci de Eukanuba Performance. :) Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: freddy25 on July 12, 2016, 11:40:13 AM Performance are un procent mare de grasimi si cred ca intr-o saptamana va incepe sa-i scada pofta de mancare. Ai mei asa fac incat pentru a nu ramane cu sacul de Petkult, am mai cumparat un sac cu hrana light cu 11% grasimi si le dau amestecate jumi-juma. Cred ca Eukanuba Performance e o hrana adecvata anotimpului rece. Sa ne spui daca va fi asa cum am previzionat.
In legatura cu faptul ca firmele producatoare ar minti in legatura cu compozitia, ma gandesc ca macar in State unde FDA este foarte strict, nu-si permit sa-si dea cu firma-n cap, mai ales ca exista si mari firme concurente care atata ar astepta ca sa-i scoata de pe piata pe unii care nu ar respecta reteta trecuta pe sac. Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: Thara on July 12, 2016, 05:03:27 PM M-ai facut curioasa si pe mine. Sa vedem, te tin la curent. Deocamdata mai am dintr-un sac de Pro Plan si am luat mai repede Eukanuba tocmai in ideea de a face treptat trecerea.
Cat despre marcile de hrana, si mie mi-ar placea sa cred ca asa este, probabil intr-o anumita masura o fi, dar cand vad explozia de produse care mai de care mai "pline de carne" de pe piata, parca cumva nu prea imi vine sa le dau crezare. Nu spun ca ceea ce scrie pe etichete este complet fals, ci doar ca probabil au ei metode sa mai "ciupeasca" din stanga sau din dreapta cate ceva, mai fac cate un compromis. Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: RazvanNg on July 20, 2016, 11:26:37 AM A trecut si Klaus la Eukanuba, "bogat" in miel si orez. L-am primit tot din Polonia, produs in Olanda. Am inceput sa ii fac trecerea de la Acana Puppy Large Breed, are un an si 3 luni.
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: FlorinC. on July 20, 2016, 12:37:37 PM Si eu am cumparat de 4-5 ori de import. Iar apoi mi-am dat seama ca nu au conditii speciale de transport, asa ca am renuntat.
Decat sa se altereze in tir, nu mai bine dau cu 20 de lei mai mult dar stiu ca nu sta prea mult pe transport. Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: freddy25 on July 20, 2016, 01:58:35 PM Decat sa se altereze in tir, nu mai bine dau cu 20 de lei mai mult dar stiu ca nu sta prea mult pe transport. Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: Thara on July 20, 2016, 02:08:27 PM Mie mi-au ajuns sacii chiar bine, erau in cutie, ambalati ok. Nu se altereaza asa usor. Si confirm si eu cele spuse de Freddy, aici nu sunt depozitati prea in regula sacii, din contra chiar.
cred ca intr-o saptamana va incepe sa-i scada pofta de mancare. Pana acuma cel putin mananca tot cu atata pofta, el oricum e genul care linge vasul la sfarsit, probabil datorita faptului ca a fost foarte bine hranit de fostii proprietari. >:(Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: freddy25 on July 20, 2016, 03:11:44 PM Si mi-e mi-a sosit sacul de eukanuba senior, vad ca mananca cu pofta de vreo 2zile, sa vedem cat ii tine.
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: verdi on July 21, 2016, 09:06:09 AM am mai facut si eu o comanda, tot de Black Angus. Celor 2 caini ai nostri le merge tare bine cu ea.
http://www.zooplus.ro/shop/caini/hrana_uscata_caini/markus_muehle/black_angus/379575?rrec=true Daca o fi si adevarat ce scriu ei, mi se pare un raport calitate/prêt foarte bun. Ce parere aveti ? ''În centrul filosofiei care stă la baza produselor Markus-Mühle Mark este o alimentație cât mai similară posibil cu dieta naturală a câinilor. Toate alimentele sunt preparate dintr-o combinație de proteine animale și carbohidrați de primă clasă plus cele mai bune ingrediente vegetale. Caracteristica specială a mâncării Black Angus este procesul de producție prin presare la rece. Acesta asigură că nu se modifică structura naturală a proteinelor și carbohidraților care are loc în mod normal în gătirea la temperaturi înalte. Astfel, ingredientele valoroase, precum vitaminele, nutrienții și oligoelementele sunt protejate și conservate în cel mai mare grad posibil. Mâncarea Black Angus nu conține arome, conservanți sau coloranți chimici astfel că e deosebit de bine acceptată. Puritatea naturii garantează o experiență culinară de neuitat! •Potrivită pentru câini de orice rase peste 12 luni. •Proteine de vită, rață și hering de calitate înaltă și ușor de digerat pentru sprijinirea dezvoltării sănătoase și întărirea musculaturii. Herring furnizează acizi grași esențiali care stimulează metabolismul și care sunt esențiali pentru dezvoltarea și întreținerea pereților celulari. •Carbohidrați și fibre pot regla semnificativ aportul de energie, pot regla tractul intestinal, optimiza digestia și întări sistemul imunitar. • Extract de midie buze-verzi bogat în sulfat de condroitină și glucozamină glucan, pentru încetinirea procesului de deteriorare a cartilajelor și stimularea regenerării celulelor cartilaginoase, iar datorită conținutului ridicat de acizi grași EPA / DHA poate ajuta la protejarea articulațiilor. •Verdețuri, fructe de pădure, rădăcini și semințe acest complx vegetale furnizează fitonutrienți revitalizanți pentru ochi, nervi, rinichi, ficat, sistemul digestiv și sistemul imunitar. •Procesare prin presare la rece amestecul și presarea peletelor din toate ingredientele naturale are loc fără aburi și fără temperaturi înalte, astfel încât structura de bază a ingredientelor rămâne neschimbată, fapt ce are un efect stimulativ asupra intestinelor iar efectul biologic al verdețurilor și al extractului de midie poate fi atins la maxim. •Fără ingrediente modificate genetic •Fără arome, coloranți sau conservanți chimici •Fără minerale anorganice precum carbonat de calciu, pudră din piatră sau var alimentar Specialiștii în nutriție de la Markus Mühle au avut întotdeauna o abordare diferită. Ei oferă doar mâncare care este cât mai naturală posibil. Black Angus Adult cu rață & hering este alimentul ideal pentru câinele dumneavoastră în cei mai buni ani ai vieții sale. Proteinele foarte ușor de digerat pot ajuta la menținerea masei musculare, iar amestecul de verdețuri atent selecționate și rația echilibrată de acizi grași sprijină și întăresc sistemul imunitar. •Rață & vită Angus asigură un grad mare de acceptare și sunt surse foarte ușor de digerat de proteine, ideale pentru câini cu sensibilități alimentare sau pretențioși. •Hering furnizează acizi grași Omega-3 & Omega-6 care stimulează metabolismul și sunt esențiali pentru construirea și menținerea în bună stare a pereților celulari. •Orez brun integral e o sursă de carbohidrați ușor de digerat care garantează un aport energetic optim și favorizează menținerea greutății ideale. •Turbă uscată bogată în substanțe nutritive naturale care promovează digestia și contribuie la o floră intestinală sănătoasă Atenție: la prepararea alimentelor Markus Mühle nu se folosesc arome, coloranți sau antioxidanți chimici și nici ingrediente modificate genetic. Termenul scurt de valabilitate de 8 luni de la data fabricării al mâncării Markus Mühle dovedește acest lucru. Ingrediente: carne uscată și mărunțită de vită Black Angus (17,3%), orez brun integral măcinat, carne uscată și măcinată de rață (9,7%), carne uscată și măcinată de hering (6,6%), mei mărunțit, amaranth mărunțit, verdețuri verzi proaspete, semințe de in, amestec de alge, ulei de herring, amestec de uleiuri vegetale presate la rece, pulpă de sfeclă, gelatină, turbă uscată (2%), Yucca Schidigera uscată și mărunțită, semințe de armurărariu, semințe de fenicul, afine uscate, gălbenuș de ou praf, dioxid de siliciu (1,5%), extract de midii derivate din Perna canaliculus (1,5%), proteine de moluște marine derivate din Perna canaliculus (1%), minerale argiloase verde. Aditivi vitamina A (10.000 IE/kg), vitamina D3 (1.000 IE/kg), vitamina E (200 mg/kg), vitamină B1 [mononitrat de tiamină] (3,5 mg/kg), vitamina B2 [riboflavină] (7 mg/kg), vitamina B6 [clorură de piridoxină] (4,2 mg/kg), vitamina B12 (42 µg/kg), biotină (210 µg/kg), acid folic (0,35 mg/kg), niacină (21 mg/kg), vitamina C [L-acid ascorbic] (140 mg/kg), acid pantotenic [calciu-D-pantotenat] (8 mg/kg), clorură de colină (1.500 mg/kg), mangan (48 mg/kg), cupru (10 mg/kg), zinc (120 mg/kg), fier (200 mg/kg). Analiză proteine 25.2 % grăsime 10.1 % fibre 6.0 % cenuşă 7.5 % calciu 1.35 % fosfor 1.12 % magneziu 0.08 % sodiu 0.39 % Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: RazvanNg on July 21, 2016, 09:28:56 AM Mi se pare ok, pare un fel de Platinum. Carne are procentual cam cat are si Eukanuba cu Miel (33-34 %), diferenta fiind presarea la rece. Nu prea stiu ce presupune asta, insa.
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: FlorinC. on July 21, 2016, 12:20:31 PM Sunteti cei mai buni promoteri... Macar va ies si voua ceva?
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: verdi on July 21, 2016, 12:38:39 PM Sunteti cei mai buni promoteri... Macar va ies si voua ceva? o remarca nu chiar la locul ei.... nu cred ca este un forum in care este interzisa scrierea unor anumite marci ... chiar ma intereseaza parerea celor cu mult mai multa experienta decat am eu si poate si dvs... e gresit sa cer o parere ??? nu cred !!! Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: freddy25 on July 21, 2016, 01:26:21 PM Eu am cumparat acum vreo doi ani un sac de Markus Muhle Naturnah si au avut toti 5 scaune moi. Totusi procentul de 10%grasimi parca e un pic cam mic. Doar daca ai caini seniori ar merge.
Cand aveau diaree, se rezova cu Lukullus dar nu cred ca e o hrana sa o dai pe termen lung fiindca are foarte putine grasimi, practic ar fi buna pentru caini supraponderali. Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: JI on September 12, 2016, 06:12:46 PM Am achitionat de la zooplus "Taste of the Wild Southwest Canyon- 13 kg" la pretul de 239 lei, pentru lupul meu care are 2 ani si 9 luni. Am platit online dupa efectuarea comenzii, contul meu a fost debitat in data de 4 sept si abia astazi, 12 septembrie, am primit sacul cu mancare. In ciuda reclamei acestui tip de hrana uscata, de la ora 11:00 am cand i-am pus prima portie de hrana, nici nu s-a atins de ea! Pe site-ul zoo plus erau vreo patru postari la superlativ in privinta "Taste of the Wild". Sunt dezamagit pentru ca acest produs are un cost ridicat, iar lupul meu nu pare sa fie atras de loc de el.
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: Thara on September 12, 2016, 07:55:48 PM Asaaaaa, si ce are de-a face cu magazinul faptul ca un Ciobanesc German (lupul este la munte, in padure) nu se impaca bine cu o anume marca de hrana? Pentru orice detinator de caine ar trebui sa fie limpede ca buna ziua ca o mancare, oricat de buna este, se poate sa nu fie pe placul oricarui caine. TOTW, dpdv al compozitiei, este o hrana foarte buna. Ca la un anumit numar de caini nu le place, asta nu inseamna ca automat este o hrana proasta. Iar orice magazin, online sau nu, NU este responsabil pentru alegerile cumparatorilor. Iar daca ati fi citit termenii de livrare, ati fi vazut ca dureaza putin mai mult pentru ca sacii nu vin din Romania.
In mod normal, o hrana noua se introduce TREPTAT, combinata la inceput cu vechea hrana. Si este chiar indicat sa se cumpere o cantitate mai mica. Cei care isi permit sa ia direct 1 sau 2 saci, fara sa o testeze, au motivele lor. Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: JI on September 12, 2016, 08:09:29 PM Mesajul este pentru cei care ar putea crede, ca mine, in postarile laudative de pe zooplus. Eu nu am spus ca este o hrana proasta, ci doar ca lupului meu nu-i place si este foarte posibil ca si alti CG sa aibe gusturi similare. In concluzie, pentru a-i proteja pe cei tentati sa faca o achizitie similara de "Taste of the Wild Southwest Canyon", postez acest mesaj pe forum, pentru ca acesta este scopul unui forum: sa faciliteze schimbul liber si onest de idei.
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: freddy25 on September 12, 2016, 11:42:53 PM Oho, cate tipuri de hrana de cea mai buna calitate au refuzat cainii mei... Doar ca eu cumpar inainte doar 1kg pentru testare si daca o accepta, cumpar cu sacul. Dar au fost cazuri cand au mancat cu pofta un sfert de sac si dupa aceea nu au mai vrut sa manance.
Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: Stoe on September 14, 2016, 12:16:57 PM Si eu am trecut de la Acana la Markus Muhle, din cauza scaunelor moi. Wolf a acceptat-o imediat (de altfel rar nu accepta o mancare noua) si e mult mai bine.
Sugestie: chiar daca apreciati o marca/sortiment anume de mancare, incercati tot timpul si chestii noi. Eu asa am facut mereu (desi aveam o marca de baza, odata la 3 saci luam altul diferit). In felul acesta cainele va fi mult mai "deschis" la gusturi noi. Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: craciuncostel on September 14, 2016, 02:37:45 PM Puțin offtopic... Am luat eukanuba de pe zoofast acum, pe zooplus durează prea mult timp. Ultima comandă am dat-o pe 4 august și a venit pe 16 august, în timp ce de pe zoofast am dat-o luni și a venit vineri. Plus că transportul gratuit este peste 150 RON pe zoofast deci nu mai trebuie să mă combin cu cineva astfel încât să trec de 200 RON pe zooplus.
Problemă observată, câinele meu s-a îngrășat de când cu eukanuba. La 7 luni are aproape 37 kg deși am respectat cu strictețe cantitatea de pe sac de ~500 gr pe zi iar ca gustări câinele primește în plus zilnic fie 200 gr gâturi de pui crude, fie 200 gr brânză de vaci și gălbenuș (de două ori pe săptămână) plus 10 gr ulei de somon. Nici un alt supliment, vitamine sau altceva. Am scăzut acum la recomandarea veterinarului 100 gr de granule pe zi. Oare să o amestec pe viitor cu Bosch sau efectiv scad cantitatea mai mult decât scrie pe sac? Title: Re: ZOOPLUS.RO Post by: RazvanNg on September 15, 2016, 12:22:51 PM Puțin offtopic... Am luat eukanuba de pe zoofast acum, pe zooplus durează prea mult timp. Ultima comandă am dat-o pe 4 august și a venit pe 16 august, în timp ce de pe zoofast am dat-o luni și a venit vineri. Plus că transportul gratuit este peste 150 RON pe zoofast deci nu mai trebuie să mă combin cu cineva astfel încât să trec de 200 RON pe zooplus. Problemă observată, câinele meu s-a îngrășat de când cu eukanuba. La 7 luni are aproape 37 kg deși am respectat cu strictețe cantitatea de pe sac de ~500 gr pe zi iar ca gustări câinele primește în plus zilnic fie 200 gr gâturi de pui crude, fie 200 gr brânză de vaci și gălbenuș (de două ori pe săptămână) plus 10 gr ulei de somon. Nici un alt supliment, vitamine sau altceva. Am scăzut acum la recomandarea veterinarului 100 gr de granule pe zi. Oare să o amestec pe viitor cu Bosch sau efectiv scad cantitatea mai mult decât scrie pe sac? Alea 500 de grame probabil sunt dacă ii dai doar boabe. Al meu are 1 an și 3 luni și ii dau 380 de grame pe zi, cu ulei de somon. Atât. Fără mâncare gătită. Are 35 de kg acum, veterinarul a zis ca arata foarte bine. Depinde foarte mult și de nivelul de activitate al câinelui. |