|
Title: Bine v-am gasit ! Post by: whitesnake on March 13, 2016, 10:48:16 AM Buna ziua!
Sunt Sorin am 37 de ani,si de din luna August a anului trecut sunt posesor de CG. Are 9 luni, nu are acte(inafara de carnetul de sanatate),problema care sper so rezolv prin examene ;) .Tatal este Navarro iar mama Lady sau Laddy(nu mai stiu exact.O sa incerc sa atasej cateva poze.. (http://i64.tinypic.com/2v2b4gl.jpg) (http://i63.tinypic.com/n3kbc.jpg) (http://i66.tinypic.com/2j1pyjk.jpg) Title: Re: Bine v-am gasit ! Post by: Thara on March 13, 2016, 11:09:49 AM Ti-am mutat eu topicul aici, pentru ca l-ai deschis la sectiunea Intretinere.
nu are acte(inafara de carnetul de sanatate),problema care sper so rezolv prin examene ;) La Ciobanesc German Cartea de Origine este inchisa. Faptul ca vei participa la examene de lucru nu te va ajuta sa obtii pedigree la el. Desigur, daca tu doresti, nu te impiedica nimeni, pentru ca acolo pot participa si caini fara pedigree. Doar ca nu vei obtine certificat de origine. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!Title: Re: Bine v-am gasit ! Post by: whitesnake on March 13, 2016, 11:34:13 AM Ma refeream la acel pedigree C,greseala mea,acum am vazut ca CG e exceptie....
Title: Re: Bine v-am gasit ! Post by: Thara on March 13, 2016, 12:38:59 PM Ma refeream la acel pedigree C,greseala mea,acum am vazut ca CG e exceptie.... Si eu tot la el ma refeream, nu se poate. Si oricum, nu la examene de lucru se obtinea, ci prin participarea la expo de frumusete.Title: Re: Bine v-am gasit ! Post by: CeciliaT on March 13, 2016, 03:53:52 PM Este absolut superb! Sa va bucurati de el!
Title: Re: Bine v-am gasit ! Post by: whitesnake on March 13, 2016, 04:52:42 PM Multumesc,incerc sa-i ofer cam tot ce are nevoie.
Title: Re: Bine v-am gasit ! Post by: tavistan on March 14, 2016, 02:09:01 AM Catelul este superb, cu sau fara acte! Sa te bucure si tu sa-l bucuri pe el! Parca-i dat cu crema de ghete! :D
Title: Re: Bine v-am gasit ! Post by: Nică on March 14, 2016, 10:12:23 AM Superb mascul !!! Şi locaţia pentru pictorial este reuşită ;) ... Păcat că nu are act de origine.. Tatăl este acel Navarro de pe acest forum ?!!? :o
Title: Re: Bine v-am gasit ! Post by: whitesnake on March 14, 2016, 10:31:43 AM Da este mascul,pozele sunt facut aproape de pestera studentilor.Navarro... Da cred ca este cel de pe acest forum.
Title: Re: Bine v-am gasit ! Post by: Thara on March 14, 2016, 11:11:53 AM Navarro este un mascul care dpdv al aspectului mi-a placut si imi place mult. Imi pare rau sa vad insa ca in loc sa isi petreaca batranetile linistit este dat la monta cu catele fara acte. Sa nu ma intelegi gresit, ai un caine frumos, dar cel care are femela a incalcat atat legea curenta care prevede ca orice caine fara acte trebuie sterilizat, cat si o "lege" morala, care cel putin ar trebui sa te impiedice sa montezi un caine fara acte cand este plin de CG peste tot si un caine in varsta care "si-a facut treaba" la viata lui iar acum ar trebui sa se bucure de "pensie".
Title: Re: Bine v-am gasit ! Post by: whitesnake on March 14, 2016, 12:19:53 PM Din cate am inteles, Ozzy al meu este din ultima serie de pui din Navarro. Teoretic femela are acte de origine, dar nu la actualul propietar cv incurcatura.....
Title: Re: Bine v-am gasit ! Post by: whitesnake on May 11, 2016, 06:46:53 PM La antrenament !!!
(http://i67.tinypic.com/2qs4e4k.jpg) Title: Re: Bine v-am gasit ! Post by: alora on May 11, 2016, 07:44:53 PM superb taciunele...sa fie sanatos si sa te bucuri de el...
Title: Re: Bine v-am gasit ! Post by: whitesnake on June 09, 2016, 10:53:41 PM (http://i64.tinypic.com/zl283l.jpg)
Title: Re: Bine v-am gasit ! Post by: Bogdan on October 18, 2017, 08:58:07 PM Navarro este un mascul care dpdv al aspectului mi-a placut si imi place mult. Imi pare rau sa vad insa ca in loc sa isi petreaca batranetile linistit este dat la monta cu catele fara acte. Sa nu ma intelegi gresit, ai un caine frumos, dar cel care are femela a incalcat atat legea curenta care prevede ca orice caine fara acte trebuie sterilizat, cat si o "lege" morala, care cel putin ar trebui sa te impiedice sa montezi un caine fara acte cand este plin de CG peste tot si un caine in varsta care "si-a facut treaba" la viata lui iar acum ar trebui sa se bucure de "pensie". Thara, Navarro sa "bucurat" de viata pana in ultima clipa. De la o varsta te multumesti cu ce pica :) .Title: Re: Bine v-am gasit ! Post by: Thara on October 20, 2017, 12:29:53 PM Din cate am inteles, Ozzy al meu este din ultima serie de pui din Navarro. Teoretic femela are acte de origine, dar nu la actualul propietar cv incurcatura..... Thara, Navarro sa "bucurat" de viata pana in ultima clipa. De la o varsta te multumesti cu ce pica :) . Candva ai facut un circ in toata regula cu privire la regulamente si respectarea lor. De ce nu l-ai informat pe cel care l-a luat pe Navarro ca nu se reproduc exemplarele FARA PEDIGREE pentru ca este impotriva regulamentului FCI dar si impotriva legii de protectie a animalelor din Romania, care spune ca orice caine fara acte de provenienta TREBUIE STERILIZAT? Adica femela montata de Navarro din care a rezultat cuibul acesta nu avea ce sa caute la reproductie, indiferent ca "exista un pedigree undeva, candva, cumva..." Firesc este sa respectam TOATE regulamentele, nu doar pe cele care ne convin si avantajeaza si doar in circumstante favorabile noua. Altfel suntem ipocriti.Nu ma intereseaza cainii cu genealogie necunoscuta, ca sa nu spun "corciturile"! Asta este un fragment dintr-o postare de-a ta, pe tema unui caine al carui strabunic a "cazut" testul ADN. Strabunic care in rest a avut SchH 3 si test de displazie SV. Mergand pe acelasi principiu, cum sa il numim pe cainele din topicul acesta, a carui mama nu doar ca nu are test ADN, ci ii lipseste certificatul de origine? :lolEu insa nu il voi numi asa, bietul nu are nicio vina si nici proprietarul nu merita sa aiba cainele jignit doar datorita unor scandaluri si dispute mai vechi, chiar daca tu asa l-ai numit pe cainele meu din aversiune fata de crescatorul lui. Sa sti ca si eu tai si spintec atunci cand vine vorba de cainii mei, nu doar tu. Si mai am si o memorie enervant de buna. :) Title: Re: Bine v-am gasit ! Post by: Thara on October 20, 2017, 12:30:33 PM (http://i64.tinypic.com/zl283l.jpg) Felicitari! Title: Re: Bine v-am gasit ! Post by: Bogdan on October 20, 2017, 05:15:35 PM Candva ai facut un circ in toata regula cu privire la regulamente si respectarea lor. De ce nu l-ai informat pe cel care l-a luat pe Navarro ca nu se reproduc exemplarele FARA PEDIGREE pentru ca este impotriva regulamentului FCI dar si impotriva legii de protectie a animalelor din Romania, care spune ca orice caine fara acte de provenienta TREBUIE STERILIZAT? Adica femela montata de Navarro din care a rezultat cuibul acesta nu avea ce sa caute la reproductie, indiferent ca "exista un pedigree undeva, candva, cumva..." Firesc este sa respectam TOATE regulamentele, nu doar pe cele care ne convin si avantajeaza si doar in circumstante favorabile noua. Altfel suntem ipocriti. Asta este un fragment dintr-o postare de-a ta, pe tema unui caine al carui strabunic a "cazut" testul ADN. Strabunic care in rest a avut SchH 3 si test de displazie SV. Mergand pe acelasi principiu, cum sa il numim pe cainele din topicul acesta, a carui mama nu doar ca nu are test ADN, ci ii lipseste certificatul de origine? :lol Eu insa nu il voi numi asa, bietul nu are nicio vina si nici proprietarul nu merita sa aiba cainele jignit doar datorita unor scandaluri si dispute mai vechi, chiar daca tu asa l-ai numit pe cainele meu din aversiune fata de crescatorul lui. Sa sti ca si eu tai si spintec atunci cand vine vorba de cainii mei, nu doar tu. Si mai am si o memorie enervant de buna. :) Sustin in continuare cele spuse atunci si nu ma dezic nicicum de ele. Ca dovada, acelasi om care a produs catelul de mai sus la produs si pe acesta de mai jos, cu acte in regula. Se poate spune ca am adus un pacatos pe drumul cel bun. :) Ce zici, seamana fratiorii? https://www.facebook.com/vonmillerkennels/photos/pcb.835322603259719/835322563259723/?type=3&theater P.S. Si acesta e chiar ultimul pui al lui Navarro. Mama lui a fost ultima cu care s-a bucurat de viata :) P.S.2 De unde sti ca acel caine care a picat testul ADN e acelasi cu cainele care a fost radiografiat respectiv acelasi caine care a promovat IPO3 ? :drac Title: Re: Bine v-am gasit ! Post by: Thara on October 20, 2017, 07:10:24 PM Sustin in continuare cele spuse atunci si nu ma dezic nicicum de ele. Nu trebuie sa te dezici de ele, dar pentru cat de tare si raspicat ti-ai expus aceste pareri in trecut, cat de mult ai subliniat aspecte ce tin de chinologie adevarata, inselatorie, corectitudine, monte accidentale, caini fara acte, teste adn si examene de lucru s.a.m.d. ma asteptam sa nu apara asa ceva.P.S. Iti pot da mai multe exemple de lucruri care l-ar fi bucurat mai mult. Mama lui a fost ultima cu care s-a bucurat de viata :) P.S.2 Nu incerca manevra asta ca nu tine cu mine. :drac De unde sti ca acel caine care a picat testul ADN e acelasi cu cainele care a fost radiografiat respectiv acelasi caine care a promovat IPO3 ? :drac |