Forum ciobanesc german
December 04, 2017, 06:16:50 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: pui ciobanesc german cu care sa trec vama  (Read 87 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
marius1122
Newbie
*

« on: November 25, 2017, 09:34:09 PM »

Salut,

As dori sa cumpar un pui de ciobanesc german dintr-o zona aproiata Bacaului(Iasi,Piatra-Neamt,Vaslui, etc) in jurul perioadei de 20iunie 20 iulie 2018. Locuiesc in Belgia si voi fi nevoit sa trec vama cu el. Din cate am inteles trebuie sa treaca 21 de zile de la vaccinul antirabic, vaccin care se face la varsta de doua luni deci ar trebui sa il cumpar mai tarziu decat in mod normal. Nu am mai avut un caine pana acum si as avea nevoie de sfaturile voastre. Ma intereseaza un caine protector(nu de paza) care sa fie reticent(nu agresiv) fata de straini. Am ales aceasta rasa pentru ca este una de talie mare, inteligenta si relativ usor de dresat. Nu am nevoie neaparat de certificat pedigree(caz in care si pretul trebuie sa fie pe masura) dar vreau neaparat certificat de displazie de la parinti(desi nu stiu  daca face cineva certificat de displazie fara sa faca si certificat pedigree).
      Cum ar trebui sa procedez? Puteti sa imi recomandati niste canise/crescatori? cu cat timp inainte ar trebui sa iau legatura cu respectivii?

Multumesc anticipat,
Marius

LE: mi-am dat seama ca am scris intr-o sectiune gresita, Va rog daca puteti sa mutati topicul in General->pui
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: