|
crb
|
 |
« Reply #15 on: December 11, 2006, 09:20:07 PM » |
|
...  ...frumushica Lolly...si Debra...oarece pb cu urechile..? cam mari? 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
mircea1984
|
 |
« Reply #16 on: December 11, 2006, 09:24:34 PM » |
|
La Debra? Probleme cu urechile? Nu! Esti primul care-mi spune  Da ce-i drept, sunt cam mari , cel putin aici in poza ca in realitate nu par asa de mari 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mircea1984
|
 |
« Reply #17 on: December 11, 2006, 09:30:47 PM » |
|
aici cred ca-s mai mici 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #18 on: December 11, 2006, 10:43:24 PM » |
|
...eu ziceam de Lolly,....inca are urechea dreapta pe crestetul capului....sau mi se pare...?
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
vom haus selia
|
 |
« Reply #19 on: December 11, 2006, 11:17:47 PM » |
|
Buna Mircea , Complimente pentru.catelusa , foarte bine intretinuta , din poze se vede ca traieste intr-un mediu familiar. Cred ca noi am corespondat in luna MAI daca nu gresesc .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andra
Jr. Member

|
 |
« Reply #20 on: December 11, 2006, 11:29:34 PM » |
|
e superba catelusa ta. sper sa cresca si a mea la fel de frumos.  am observat ceva. atunci cand era mica domina negru pe blanita, iar acum s-a deschis mult la culoare. sa inteleg ca se va schimba si a mea?  sa-ti traiasca si voi pe langa ea!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mircea1984
|
 |
« Reply #21 on: December 12, 2006, 12:02:04 AM » |
|
e superba catelusa ta. sper sa cresca si a mea la fel de frumos.  am observat ceva. atunci cand era mica domina negru pe blanita, iar acum s-a deschis mult la culoare. sa inteleg ca se va schimba si a mea?  sa-ti traiasca si voi pe langa ea! De obicei se intampla asa! Insa, conteaza mult si genitorii!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mircea1984
|
 |
« Reply #22 on: December 12, 2006, 12:08:27 AM » |
|
Buna Mircea , Complimente pentru.catelusa , foarte bine intretinuta , din poze se vede ca traieste intr-un mediu familiar. Cred ca noi am corespondat in luna MAI daca nu gresesc .
Da! Asa este domnule Zingale! Am corespondat in luna mai atunci cand dumneavoastra mi-ati trimis poza cu Raker dei Patrizi (tatal catelei mele-Debra) si cu ocazia asta ma voi LAUDA tuturor cu bunicul pe linie materna a lui Lolly! Asadar, RAKER dei PATRIZI:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mircea1984
|
 |
« Reply #23 on: December 12, 2006, 12:12:18 AM » |
|
...eu ziceam de Lolly,....inca are urechea dreapta pe crestetul capului....sau mi se pare...?
Aha! Scuzele mele! Intelesesem gresit! Pai ce sa-ti spun de urechea aia?! A ridicat-o asa cum se vede! Deocamdata, eu personal, nu-mi fac probleme! Sper sa nici nu fie! Oricum o observatie pertinenta! Multumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mircea1984
|
 |
« Reply #24 on: December 12, 2006, 12:20:35 AM » |
|
. atunci cand era mica domina negru pe blanita, iar acum s-a deschis mult la culoare. sa inteleg ca se va schimba si a mea?
Dar vreau sa-ti spun ca ti se va parea din ce in ce mai frumoasa!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andra
Jr. Member

|
 |
« Reply #25 on: December 12, 2006, 12:26:52 AM » |
|
Dar vreau sa-ti spun ca ti se va parea din ce in ce mai frumoasa!
asa e, dar totusi mi se pare ca nu apuc sa ma bucur suficient de fiecare perioada a ei. spre exemplu mi-e dor de perioada in care am adus-o. nu stiu daca ai vazut-o pe sasha. nu e la fel de dezvoltata ca si cateii vostri  , dar am inceput sa ne revenim. de aia am spus ca as vrea sa creasca ca a ta. eu oricum sunt foarte multumita de ea. pt mine e cea mai frumoasa , cea mai desteapta si cea mai cuminte catelusa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mircea1984
|
 |
« Reply #26 on: December 12, 2006, 12:33:56 AM » |
|
cea mai desteapta si cea mai cuminte catelusa  Asa e! Intotdeauna este asa! Si asa va fi mereu! Eu zic sa nu te intristezi si sa crezi mai departe ceea ce crezi si sa fii si un pic atenta la ce fel de mancare ii dai catelusei! Conteaza mult! In special in primele 6-8 luni!+ suplimentul de Ca si vitamine care frecvent este de nelipsit!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andra
Jr. Member

|
 |
« Reply #27 on: December 12, 2006, 12:40:29 AM » |
|
am foarte mare grija la hrana ei. de cand am luat-o o hranesc cu royal canine si pe langa asta mancam si lactate, fructe, legume, oua si supe cu carne.de 1 sapt am inceput sa luam si vitamine. doctorul e foarte multumit de cum a evoluat. fata de cum era cand am luat-o... era grasuta, dar nu prea crescuta. cred ca era umflata deoarece o hraneau cu multa supa (cred) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andra
Jr. Member

|
 |
« Reply #28 on: December 12, 2006, 12:41:51 AM » |
|
scuze am postat de 2 ori acelasi mesaj
<s-a rezolvat> Der G.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mircea1984
|
 |
« Reply #29 on: December 12, 2006, 12:48:02 AM » |
|
Eu spuun ca va fi OK! Va fi catelusa ta! Si ea pentru tine va fi ce va fi, asa cum a fost si mai este pentru mine Debra si mai nou, este si Lolly!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|