Forum ciobanesc german
August 22, 2013, 08:55:26 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Va rog sa ma sfatuiti  (Read 4891 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #15 on: January 21, 2007, 11:27:03 AM »

O sa incerc sa caut o catea de cca 3-4 luni - sper sa mearga - ce ziceti?
Daca esti din constanta, ia legatura cu repsy pentru un puiut!

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
crb
Hero Member

« Reply #16 on: January 21, 2007, 02:45:17 PM »

Aveti dreptate. Un pui este cel mai de dorit in astfel de situatii. Stiu asta. Insa ma gandeam ca un catel ceva mai mare de 10 saptamani - deja trecut de fazele rosului si al facutului in casa - mi-ar fi fost ceva mai simplu.

Nu ma gandeam sa mi iau "din prima" un caine trecut de 1 an, care are deja o "experienta de viata". Cu ceva timp in urma am crescut un CG pe care l-am preluat cand avea 2 ani (stapanul pleca din bucuresti). Cu el a fost ok pentru ca eram singur si aveam tot timpul din lume sa-i dedic. De data asta nu mai e chiar asa.

O sa incerc sa caut o catea de cca 3-4 luni - sper sa mearga - ce ziceti?
...faza rosului si kk-ului prin casa face parte din socializare!....catelul isi marcheaza terenul...rosul ca si la om aprox <=> schimbat dintzi,...totul se petrece intre 6-8 luni...facutul in casa...daca ai un caine crescut la curte....in casa o sa faca si la 8 luni...e adevarat,...e mai rapid procesul de invatzare la 6 luni ca la 2 luni...dar problema ramane....
INTREBARE: ai mai avut caini?..ceva experientza?...daca nu...

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #17 on: January 21, 2007, 02:58:07 PM »

Buna seara,

In trecut am mai avut un CG mascul - fara acte si pretentii.A murit de batranete. de atunci am mai avut un dog dar spun cu toata sinceritatea ca nu exista comparatie. De aceea revin si caut tot aici.

crb, neatentule!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
crb
Hero Member

« Reply #18 on: January 21, 2007, 03:59:32 PM »

crb, neatentule!
....sorry....

MagicWolf
Newbie
*

« Reply #19 on: January 21, 2007, 07:00:49 PM »

Sunt din Bucuresti. Nu e complet imposibil sa ma deplasez, dar daca se poate fara......ar fi minunat. Mai ales ca in bucuresti as putea tine legatura cu crescatorul (local).

O sa iau legatura cu canisele din Bucuresti mai intai. Nu de facutul in casa ma tem pana la urma. Am mai trecut prin asta cand bietul Dick nu se mai ridica de pe canapeaua lui.

Multumesc
crb
Hero Member

« Reply #20 on: January 21, 2007, 09:34:36 PM »

...daca nu ai pretentzii...daca tot nu conteaza displazia si ADN-ul  Angry...geme Bucurestiul de crescatori....vezi ca e pe forum sectiunea "canise"...

Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #21 on: January 21, 2007, 09:54:40 PM »

...daca nu ai pretentzii...daca tot nu conteaza displazia si ADN-ul  Angry...geme Bucurestiul de crescatori....

Si omul respectiv ce trebuie sa inteleaga sau sa subinteleaga din ceea ce ai scris?
crb
Hero Member

« Reply #22 on: January 21, 2007, 10:53:00 PM »

..
Si omul respectiv ce trebuie sa inteleaga sau sa subinteleaga din ceea ce ai scris?
...un singur lucru: daca vrea caine de companie ,...nu conteaza nici crescator ,..nici ascendenti...nici HD,..nici ADN...daca vrea sa ajunga si in expo,...treaba se complica...
...daca te-ai gindit cine stie unde,...ghinion, te ataci din nou, de unul singur...

MagicWolf
Newbie
*

« Reply #23 on: January 21, 2007, 11:38:29 PM »

Ideea e simpla: Nu vreau neaparat un caine care sa castige titluri nationale/ concursuri de lucru. vreau un caine frumos, in care sa am incredere, sanatos, de rasa pura, dintr-un cuib al unui crescator serios, cu care sa tin legatura si care sa ma sfatuiasca ulterior. Nu ma duc in targ, nu sun la ziar si nu ma arunc la prima oferta. De-asta am intrat aici. In speranta ca gasesc oameni pasionati (si am gasit - multumesc tuturor) cu care sa ma sfatuiesc si daca mi se si ofera ceva....atunci nu ma opreste nimeni sa iau cateaua:)

Nu am foarte multi bani dar stiu ca (zice americanul) "pay peanuts, get monkeys" Smiley
Asa ca pentru viitoarea mea prietena.....fac orice

Apropos.....nu-s nici prea tanar (fac 40 de ani la vara)
crb
Hero Member

« Reply #24 on: January 21, 2007, 11:47:01 PM »

....
Apropos.....nu-s nici prea tanar (fac 40 de ani la vara)
FERICITULE!..eu mai am 4 sapt si am "sarit" pragu'...

MagicWolf
Newbie
*

« Reply #25 on: January 22, 2007, 01:04:56 AM »

Multi inainte, Crb:) sa fii sanatos - asta e tot ce conteaza:)
crb
Hero Member

« Reply #26 on: January 22, 2007, 05:38:26 AM »

...OFF TOPIC TOTAL...: CINE SI CE NU TE PLICTISESHTE Bogdane...?...pe acest forum...?.."respectul interlocutorului".... pare a fi unul din "crez"-urile d-tale

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #27 on: January 28, 2007, 01:22:44 PM »

.....un singur lucru: daca vrea caine de companie ,...nu conteaza nici crescator ,..nici ascendenti...nici HD,..nici ADN...daca vrea sa ajunga si in expo,...treaba se complica...
...daca te-ai gindit cine stie unde,...ghinion, te ataci din nou, de unul singur...

"crb"...nu sunt de acord !
Indiferent daca omul vrea caine de companie sau expozitii...S-A HOTARAT PENTRU UN CIOBANESC GERMAN....desigur...SANATOS !!!

Asa ca e mai bine, oricum, sa achizitioneze unul din parinti selectionati si testati displazic-nu de alta, dar se apropie mai mult de standardul rasei- (ideal SV...daca mai au si ADN examinat..... )

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof