Forum ciobanesc german
November 04, 2012, 02:14:06 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: animalele de casa...posibil pericol pentru o sarcina  (Read 6495 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #15 on: May 04, 2010, 09:22:05 AM »

Ne/am comandat o plasa la intrare pentru pisici, avem ingrozitor de multe cateodata(daca inchidem cainele in tarc si punem mancare pe undeva vin vreo 15), din care doar una este a noastra si doar trei sunt sociabile cu noi, doua dintre ele avand acum puiuti in magazii. Din pacate, cainele deja deparazitat cu Drontal acum doua luni si in general periodic are o enterocolita urata, cu paraziti...de alta natie decat cei care-i acopera Drontalul (asa ne/a explicat doctorul). Am hotarat sa nu mai dam neaparat deparazitari externe, cat sa facem mereu cate un examen coproparazitologic (la 3 luni, dupa cum am primit indicatie) si sa alternam produsele de deparazitat.
Nu ne gandim sa dam cainele, daca sotul meu nu e acasa, nici macar nu stau fara caine in casa. Nici n/as putea. Varainta cea mai restrictiva era sa/l culcam seara in padoc si sa/i restrictionam accesul in casa. Insa exista multe multe guri care vin cu tot felul de teorii si argumente (ca si la discutia despre teoria alfa) care ma pun cateodata pe ganduri (vin de la persoane apropiate, dar care totusi nu au trait practic experienta de a avea un caine si un copil mic concomitent). Socrii mei deja au scos cainele de pe lista, il vad stand numai in padoc forever. Unii scriau pe un forum chiar ca le/a murit copilul de 2 luni din cauza parului de caine. Oricum, am fi sperat ca sa fiu deja imunizata la Toxoplasma, dar nu e asa, IgG si IgM sunt negative amandoua.
Aveam nevoie de experiente concrete, ca si cea a Mayei.

cuget, deci exist!
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #16 on: May 04, 2010, 10:25:24 AM »

Mai sunt pe forum nenumarate experiente, poti sa le vezi mereu, de ex. Der Gerbrauch..., scolaro, Rinos (cu Amir), etc. Chestia cu parul e o tampenie pe care unii medici de oameni o scot pe gura fara sa se gandeasca la consecintele vorbelor asupra animalelor de companie si de obicei o spun oamenilor cu o cultura generala mai slabuta. Parul nu are nimic doar ouale de paraziti care pot ajunge accidental pe par de la cainii nedeparazitati; aici e vorba de spalatul pe maini si deparazitarea cainilor  Wink
Daca ai gradina cu legume trebuie sa le speli foarte bine inainte de a pune legumele pe masa, asta referitor la toxoplasmoza si societatea voastra de pisici.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
petshop4you
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #17 on: May 04, 2010, 10:44:22 AM »

Medicul care ne urmareste nici nu ne/a intrebat de animale de casa...si nici noi nu i/am spus. M/a trimis la tara, sa mananc bio si sa stau la aer curat. Am citit peste tot pe forum pe unde/mi aduceam aminte despre comportamente legate de viitorul copil.
Am ajuns sa spal legumele si fructele cu detergent de vase, mai ales pe cele de la noi.
Multumim de informatii si ii asteptam pe cei care s/au confruntat cu aceste situatii sa ne impartasesca in continuare sfaturi utile.

cuget, deci exist!
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof