|
thorhaus
|
 |
« on: January 29, 2007, 11:24:42 PM » |
|
pt. a preveni eventuale polemici si din datoria de organizator va anunt ca am confimarea scrisa a urmatorilor arbitri:Erich Boesl si Hans-Peter Rieker.
|
|
|
|
« Last Edit: July 16, 2007, 11:13:44 AM by Der Gebrauchshund »
|
|
|
|
|
|
liviu bardar
|
 |
« Reply #1 on: January 30, 2007, 01:00:09 AM » |
|
|
|
|
|
« Last Edit: January 30, 2007, 09:25:13 AM by razvan »
|
|
|
|
|
|
|
VON HAUS BURA
|
 |
« Reply #2 on: February 05, 2007, 12:49:43 AM » |
|
felicitari ! ! ! super echipa de arbitrii....  ..succes in organizare ,veeeeeenim !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine
|
 |
« Reply #3 on: April 25, 2007, 10:05:43 AM » |
|
pt. a preveni eventuale polemici si din datoria de organizator va anunt ca am confimarea scrisa a urmatorilor arbitri:Erich Boesl si Hans-Peter Rieker.
salut!o intrebare am si eu:se va tine cont de regulamentul sv, dupa care se zice ca este facut si regulamentul cncg , ca se pot inscrie caini la clasa munca pana la 7(sapte!!!!!) ani?sau va fi ca la Arad?Pentru ca la Arad cainii peste 6 ani au intrat la clasa veterani!!!!Poate deranjeaza pe cineva ca sunt caini in Romania la 6 ani si un pic care mai castiga pe unde participa.Multumesc! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RHR
|
 |
« Reply #4 on: April 25, 2007, 05:44:42 PM » |
|
La Arad clasele au fost facute exact dupe regulamentul expozitional al CNCG actual in vigoare, care din pacate ... specifica virsta de 6 ani ca si virsta de incepere a clasei Veteran.... Ca de acest aspect nu s-a tinut cont si la alte expozitii nu e vina noastra( a organizatorilor de la Arad) Sa stii Vifore ca personal si eu sunt afectat de aceasta decizie ... dar daca nu se schimba ceva trebuie sa o respect( la craiova si Jacko ar avea deja 6 ani...  ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #5 on: April 25, 2007, 06:51:36 PM » |
|
mi se pare o mare prostie regula aceasta...
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
|
|
|
thorhaus
|
 |
« Reply #6 on: April 25, 2007, 10:16:58 PM » |
|
sper sa se rezolve dilema la proxima adunare generala! P.S. pt. cei care cred ca va fi slaba concurenta la clasele munca masculi si femele..  , si-au exprimat dorinta de a participa cateva canise italiene care detin masculi si femele V-A in campionatul italian
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #7 on: April 26, 2007, 06:27:36 AM » |
|
Posibilitati de cazare ?
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #8 on: April 26, 2007, 08:36:57 AM » |
|
Posibilitati de cazare ?
sunt intotdeauna ...
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #9 on: April 26, 2007, 08:44:58 AM » |
|
sper sa se rezolve dilema la proxima adunare generala!
....teoretic,...proxima ar fi in debutul anului 2008....  P.S. pt. cei care cred ca va fi slaba concurenta la clasele munca masculi si femele..  , si-au exprimat dorinta de a participa cateva canise italiene care detin masculi si femele V-A in campionatul italian 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #10 on: April 26, 2007, 08:53:35 AM » |
|
P.S. pt. cei care cred ca va fi slaba concurenta la clasele munca masculi si femele..  , si-au exprimat dorinta de a participa cateva canise italiene care detin masculi si femele V-A in campionatul italian Poate la noi nu vor primi VA ... 
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #11 on: April 26, 2007, 09:09:53 AM » |
|
Poate la noi nu vor primi VA ...  ....  to be or not to be VA in RO (too)....that is the question!.... 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine
|
 |
« Reply #12 on: May 03, 2007, 04:02:36 PM » |
|
La Arad clasele au fost facute exact dupe regulamentul expozitional al CNCG actual in vigoare, care din pacate ... specifica virsta de 6 ani ca si virsta de incepere a clasei Veteran.... Ca de acest aspect nu s-a tinut cont si la alte expozitii nu e vina noastra( a organizatorilor de la Arad) Sa stii Vifore ca personal si eu sunt afectat de aceasta decizie ... dar daca nu se schimba ceva trebuie sa o respect( la craiova si Jacko ar avea deja 6 ani...  )) RHR, sunt de acord, regulamentul trebuie respectat.Dar ce oare se schimba de la an la an?In 2005 , la Cluj, de ce nu s-a respectat regulamentul cncg?Sau a fost modificat in 2006?In 2005 , clasa munca, pana la 7(SAPTE) ani .2006, pana la 6(SASE) ani!S-a pierdut 1 an pe drum?Sau se platesc polite pe spinarea noastra?Eu poate voi avea caine la clasa munca sau nu, dar nu-mi place sa platesc pentru altii pentru ca nimeni nu plateste pentru mine!Pana acuma nu am obiectat nimic, am zis ca sunt nou, sa mai capat experienta.Dar vad ca unele regulamente sunt schimbatoare, dupa cum bate vantu!Deci: vreau, poate nu numai eu, un regulament stabil , care sa fie cat de cat apropiat de SV. 2006 a fost un an in care s-au vazut orgoliile dintre crescatori.In loc sa fie uniti, pentru a milita acordare de VA si in Romania, unii au spus pas!Ca asa e la romani, de ce sa castige x, ca eu nu am avut ocazia,pai de ce sa fie primul VA dat unui caine din Romania ca nu-mi place crescatorul sau proprietaru!Daca eu nu atunci nimeni, anul asta.Poate vedem la anul. Nu fac aluzie la nimeni, aceasta este opinia mea .Si asa va ramane! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
liviu bardar
|
 |
« Reply #13 on: May 03, 2007, 04:19:46 PM » |
|
Vifore....la cine dracu dam berea sa lase la munca pana la 10 ani....IFF face in 25 mai 8 ani si e-ntr-o forma super.....zau ca ar face figura din nou la Craiova...si Alma ta e-n forma....si-asa nu se respecta regulamentele...ce mare lucru sa dea guvernu' o "ordonanta de urgenta"...pentru binele rasei..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine
|
 |
« Reply #14 on: May 03, 2007, 04:28:11 PM » |
|
Vifore....la cine dracu dam berea sa lase la munca pana la 10 ani....IFF face in 25 mai 8 ani si e-ntr-o forma super.....zau ca ar face figura din nou la Craiova...si Alma ta e-n forma....si-asa nu se respecta regulamentele...ce mare lucru sa dea guvernu' o "ordonanta de urgenta"...pentru binele rasei.....  Liviule, sti ca mie intotdeauna mi-a placut competitia!Daca ar fi dupa mine nu ar conta varsta ci valoare!Foarte rar te intalnesti cu caini de valoare si atunci intervin unii, altii.Cel putin IFF a avut ocazia la CLUJ, dar daca nu se schimba, Alma nu va putea avea ocazia la CRAIOVA.De ce spun poate?Poate va ramane gestanta in septembrie, eu nu ma dau batut!O sa mai incerc, o data, de 2 ori, fara numar! Findca merita mai mult! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|