danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #15 on: May 25, 2007, 02:08:03 PM » |
|
Nodurile din cate stiu eu arata ca va mai creste ... asta stiu eu .... nu am auzit ca apar din lipsa de calciu. Oricum toti catei au acele noduri
|
|
|
|
|
|
My little dog - a heartbeat at my feet.
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #16 on: May 25, 2007, 05:40:30 PM » |
|
ce noduri? desenati/mi si mie ca nu pricep. eu nu stiu ai mei sa fi avut noduri. serios.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #17 on: May 25, 2007, 05:47:07 PM » |
|
Uite-te in poza aceasta ... am facut un cerc rosu unde sunt nodurile ce noduri? desenati/mi si mie ca nu pricep. eu nu stiu ai mei sa fi avut noduri. serios.
|
noduri.JPG (66.97 KB, 645x840 - viewed 114 times.)
|
|
|
|
My little dog - a heartbeat at my feet.
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #18 on: May 26, 2007, 10:39:34 PM » |
|
Cand am fost cu ea la doctor el mi-a spus ca nodurile de la incheieturile picioarelor i s-au format datorita lipsei calciului,este adevarat?
nu
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #19 on: May 27, 2007, 10:56:28 PM » |
|
aha...ms
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
abalaceanu
Jr. Member

Torhaus June
|
 |
« Reply #20 on: June 23, 2007, 10:37:09 AM » |
|
mutumesc pentru sfaturi.Puiul meu a facut 6 luni si si pot spune despre ea ca s-a dezv foarte bine,dar comportamentul ei nu l-am mai intalnit la nici un caine(mai am un cg are7ani,un brak german,un peckinez),este foarte impulsiva,rea, face numai prostii,acum 2 zile a rupt cablu de impamantare de la contoarul electric.Nu pot sa o stapanesc deloc,imi place de ea ca se joaca fff. mult si imi pare rau sa o cert cand face prostii dar e prea de tot.Ce sa-i fac?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abalaceanu
Jr. Member

Torhaus June
|
 |
« Reply #21 on: June 23, 2007, 10:42:41 AM » |
|
Mai vreau sa va intreb ceva:am facut un padoc de 6m patrati ,este bine ca ea si cu celalalt cg sa stea inchisi in padoc sau sa stea liberi prin curte.In padoc au custi separate dar nu stiu daca este bine sa stea inchisi acolo,si daca da cat timp?Eu sunt de parere ca ei trebuie sa stea liberi ,sa alerge dar aici pe forum am citit ca mai mult stau inchisi.De ce?Eu ii inchid numai cand intru cu masina in curte,cand vine cineva la mine si atata.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #22 on: June 23, 2007, 10:56:47 AM » |
|
inchiderea in padoc are 2 motive si explicatii principale; 1. prin ea proprietarul scapa de nefacutele cainelui (gen ros cablul de impamantare) si pazeste cainele de eventuale accidente auto-cauzate (gen ros cablul de impamantare  ) 2. impune o rutina care ajuta la educarea cainelui - padocul este ,,locul" lui, din care iese exclusiv in functie de dorinta stapanului - la joaca, la lucru (dresaj) sau pur si simplu pentru ca stapanul e in toane bune si azi ii permite sa mai... roada cablul de impamantare  daca ai un catel cu care comunici foarte bine, cu care ai parcurs un program de subordonare si care nu creaza probleme e absolut ok sa-l tii in curte, bucurandu-se de toata libertatea (asta e insa mai greu cu un pui); daca in perioada asta, in care puiul se dezvolta (ma refer la dezvoltarea psihica) nu exista constrangeri si limitari (ca padocul) comportamentul nedorit devine rutina si va fi apoi tot mai greu de corectat
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
abalaceanu
Jr. Member

Torhaus June
|
 |
« Reply #23 on: June 25, 2007, 06:43:22 PM » |
|
aici ai dreptate pt este foarte libera si face ce vrea ea.Nu prea asculta,nu o intereseaza decat joaca si "balacitul" in cratrita cu apa.O sa-i fixez un progam cand trebuie sa stea inchisa si cat trebuie sa stea libera.Dar intrebarea mea este ca celalalt CG trebuie sa-l inchid si pe el? Nu a stat niciodata inchis,este foarte disciplinat,dar daca June o sa fie inchisa si el nu cred ca nu o sa fie bine.Ma refer ca sa nu prinda ura June pe Flex.Ce crezi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abalaceanu
Jr. Member

Torhaus June
|
 |
« Reply #24 on: July 24, 2007, 09:35:35 PM » |
|
Va rog daca se poate sa-mi spuneti si mie daca este ceva in neregula cu ce am sa scriu:June are o pozitie de stat in sezut nu prea normala.In loc sa stea in "fund" ea sta cu el intr-o parte.M-am intalnit cu crescatorul ei si mi-a zis ca ar fi din cauza caar fi avut o crestere brusca,si ca ar fi prea inalta pt varsta ei,aproape cm h.Puteti sa-mi spuneti ce h trebuie se aibe un pui de varsta ei si cate kg,si daca este ceva in neregula cu sezutul ei?Sa ma duc cu ea la doctor?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abalaceanu
Jr. Member

Torhaus June
|
 |
« Reply #25 on: July 24, 2007, 09:37:08 PM » |
|
Am uitat sa mentionez ca are luni impliniti pe iulie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abalaceanu
Jr. Member

Torhaus June
|
 |
« Reply #26 on: July 24, 2007, 09:37:58 PM » |
|
pe 23 iulie.Cred ca este din cauza caldurii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #27 on: July 24, 2007, 10:05:47 PM » |
|
Am uitat sa mentionez ca are luni impliniti pe iulie  X luni....? 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
|
|
Lady
|
 |
« Reply #29 on: July 25, 2007, 08:31:57 AM » |
|
cred ca are 7 luni...in primul mesaj scrie ca in mai avea 5 luni, so... 
|
|
|
|
|
|
My sunshine does not come from the skies, it comes from the love in my dog eyes
|
|
|
|