Problema mea este urmatoarea ...... jack al meu are demodecie ....dar ...veterinarul .... ii da 3 injectii cand il duc ...in fiecare saptamana si imi da ceva solutie cu care sa ii fac baie .... dar chestie este ca nu imi palce deloc veterinarul pentru ca :
1. Nu imi da niciodata detaliii despre ce injectii ii da, cu ce il ajuta , ce contine etc.
2. Mi se pare ca , cam trage banii de pe mine
A-si vrea sa imi spuneti daca sunteti careva care ati facut asemenea tratament .... cam cat v-a costat .....pentru ca mie mi se pare mult cat dau ....si in plus in comparatie cu alte veterianre din Cluj (unde stau si eu ) un vaccin este 30-40 lei eu am dat 55 lei :|
Traditional, raia demodecica se trateaza prin frictionari locale cu AMITRAZ (pina la obtinerea unei vascularizari superficiale, care permite accesul substantei active la virusul responsabil), injectii cu Ivomec, si tratament de sustinere hepatica (Vitaminele A, D, E, K3, C, B1, B2, B6, B12, Pantotenat de Ca, Niacina, Colina, Acid Folic, Biotina, Metionina, Calciu lactic, Fosfor, Fe, Mg,)
Nu sunt vet, si nu pot sa recomand sau sa sustin un anume dozaj, si/sau tratament....