bubytzu
Newbie
I LOVE MY BOY,MY FRIEND
|
 |
« Reply #15 on: August 13, 2007, 12:53:14 PM » |
|
bine,stiu foarte bn k nu am experienta am catelul de 7 luni pe cand voi ati crescut generatii intregi ,dar in alta parte am pus un articol sa nu uitam de calciu si vitamine si ati parut cam morocanosi ''imi cer scuze dar asa mi s-a parut''oricum eu dadusem celor fara exp si noi pe aici ca mine am si specificat.Si inca ceva catelul meu e unul obisnuit nici nu ii cunosc parintii nu k ai vostri care au parinti importanti:campioni .Am intrat pe acest forum sa invat sa imi scresc puiutul cat de bn invatand din sfaturile voastre.
|
|
|
|
|
|
Cainii sunt singurele fiinte care ne iubesc mai mult decat pe ei insusi.
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #16 on: August 13, 2007, 01:04:36 PM » |
|
pot sa imi sterg contul de pe acest forum si tot ce am scris sa dispara?   ....adica,..."imi iau jucariile si plec!"....nu e atitudinea celui care declara ca vrea tot binele pentru catelul lui....pur si simplu iei si citesti "da cappo al fine"...topicurile care te intereseaza...iti trebuie si rabdare (sa citesti si sa iti cresti catelul corect)...parerea mea 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
|
bubytzu
Newbie
I LOVE MY BOY,MY FRIEND
|
 |
« Reply #17 on: August 13, 2007, 01:25:57 PM » |
|
Da ai dreptate,am fost lasa dar m-am suparat putin la comenturile voastre.NU o sa mai dau nici un sfat doar o sa ascult sfaturi.Si o sa pun intrebari. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #18 on: August 13, 2007, 01:34:50 PM » |
|
Foarte bine. Intradevar ai pus un articol cu un sfat bun de altfel dar ai completat cu altele foarte nepotrivite de aceea s-au luat colegii mei de tine. Si eu am caine la fel ca tine fara pedigree, ingrijirea si atentia oricum sunt la fel si pentru unul cu pedigree si unuia fara pedigree. Mult succes cu cresterea catelului tau si sper sa treaca repede peste durerile picioarelor .... si eu am trecut prin asa ceva si mi se rupea sufletul cand vedeam ca sufera Da ai dreptate,am fost lasa dar m-am suparat putin la comenturile voastre.NU o sa mai dau nici un sfat doar o sa ascult sfaturi.Si o sa pun intrebari. 
|
|
|
|
|
|
My little dog - a heartbeat at my feet.
|
|
|
bubytzu
Newbie
I LOVE MY BOY,MY FRIEND
|
 |
« Reply #19 on: August 13, 2007, 01:47:39 PM » |
|
Nu il mai dor acum ,se simte foarte bn pt ca ii dau calciu amestecat cu vitamine pt ca asa mi-a dat doctorul si calmante
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #20 on: August 13, 2007, 02:32:19 PM » |
|
Vezi sa nu-i dai calmante mereu ... sa-i dai doar cand il doare Ma bucur ca se simte mai bine Nu il mai dor acum ,se simte foarte bn pt ca ii dau calciu amestecat cu vitamine pt ca asa mi-a dat doctorul si calmante
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bubytzu
Newbie
I LOVE MY BOY,MY FRIEND
|
 |
« Reply #21 on: August 13, 2007, 06:21:26 PM » |
|
Da ,doar cand il dor acum am urmat 10 zile cu calmante la recomandarile doctorului . +calciu si vitamine vreo luna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #22 on: August 13, 2007, 06:24:35 PM » |
|
10 zile de calmante? nu e cam mult? Ariana ne poti zice ceva? Da ,doar cand il dor acum am urmat 10 zile cu calmante la recomandarile doctorului . +calciu si vitamine vreo luna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

|
 |
« Reply #23 on: August 13, 2007, 06:52:00 PM » |
|
Da ai dreptate,am fost lasa dar m-am suparat putin la comenturile voastre.NU o sa mai dau nici un sfat doar o sa ascult sfaturi.Si o sa pun intrebari.  nu trebuie sa te superi pe oamenii de aici. ei chiar vor sa ajute  daca razvan te-a rugat sa scrii cat de cat corect (sau ma rog, inteligibil; aceeasi rugaminte as fi vrut sa ti-o adresez si eu) a fost pentru ca noi toti sa intelegem ce ai vrut sa zici - suntem nitel mai mari ca tine (n-o lua ca pe "noi suntem batrani si stim ce spunem") si nu suntem prea familiarizati cu limbajul asta. riscam sa nu intelegem bine si doamne fereste sa dam vreun sfat prost  sau, din lipsa timpului, sa renuntam sa citim ce s-a scris. cel care are de pierdut e catelul tau, si cred ca nu vrei asta - in fond, daca ai ajuns pana la noi, inseamna ca iti pasa de el si ca vrei ce e mai bun pentru el nu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bubytzu
Newbie
I LOVE MY BOY,MY FRIEND
|
 |
« Reply #24 on: August 13, 2007, 08:33:13 PM » |
|
Sigur asa este,nu am vrut sa va jignesc.Daniela m-a incurajat sa raman pe acest forum si ii multumesc.chiar daca imi stergeam contul tot citeam ce e scris pe aici deoarece in mare parte sunt articole foarte interesante care ajut pe oricine are un  Astazi am citit multe sfaturi utile care ma pot ajuta sa imi ajut catelul.va multumesc tuturor pt sfaturi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #25 on: August 13, 2007, 10:00:53 PM » |
|
Ma bucur mult ca ai ramas ... eu datorez acestui forum toate cunostintele de acum ... si mi-am facut si multi prieteni care m-au ajutat f mult la inceput. Felicitari pentru interes si tine-o tot asa .... sigur vei fi un stapan bun pentru catelul tau .. Sigur asa este,nu am vrut sa va jignesc.Daniela m-a incurajat sa raman pe acest forum si ii multumesc.chiar daca imi stergeam contul tot citeam ce e scris pe aici deoarece in mare parte sunt articole foarte interesante care ajut pe oricine are un  Astazi am citit multe sfaturi utile care ma pot ajuta sa imi ajut catelul.va multumesc tuturor pt sfaturi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bubytzu
Newbie
I LOVE MY BOY,MY FRIEND
|
 |
« Reply #26 on: August 13, 2007, 11:34:32 PM » |
|
:)iti multumesc daniela tu m-ai incurajat sa raman.intr-adevar este foarte bun forumul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #27 on: August 14, 2007, 12:19:10 AM » |
|
Este ... pot zice ca e de aur mai ales cand ai o problema si sunt multi oameni care te ajuta imediat ... doar pentru ca imparti aceeasi pasiune ca ei. :)iti multumesc daniela tu m-ai incurajat sa raman.intr-adevar este foarte bun forumul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #28 on: August 16, 2007, 04:53:42 PM » |
|
10 zile de calmante? nu e cam mult? Ariana ne poti zice ceva?
depinde de calmante, eu as fi recomandat 5 zile cu o vizita si reexaminare dupa acestea...trebuie avut grija deoarece pot afecta stomacelul.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #29 on: August 16, 2007, 05:11:05 PM » |
|
Rymadil au fost calmantele si eu le-am citit prospectul si nu sunt asa de bune pentru stomac ... depinde de calmante, eu as fi recomandat 5 zile cu o vizita si reexaminare dupa acestea...trebuie avut grija deoarece pot afecta stomacelul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|