Forum ciobanesc german
December 28, 2017, 06:12:14 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: jeck si jasko  (Read 12093 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
crb
Hero Member

« Reply #15 on: December 20, 2005, 09:42:19 PM »

Comparativ, dimensional," fac cu schimbul", niciodata nu esti sigur saptamaina care vine care "va da" impresia ca e mai MARE...
In principiu, daca genealogia comunicata e corecta (nu am pedigreele) ar trebui sa "semene " cu Ulk v Arlett... sunt destul de bine cosancvinizati....Ramane de vazut daca avem surprize (cu ei : buni sau F buni sau.... + pedigreele)

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
crb
Hero Member

« Reply #16 on: January 14, 2006, 04:59:11 PM »

cum vi se par la 5 luni si jumatate?Huh Huh

* Jasko_poster.jpg (73.17 KB, 750x516 - viewed 456 times.)

* Jeck_poster.jpg (93.8 KB, 1144x882 - viewed 451 times.)

crb
Hero Member

« Reply #17 on: January 14, 2006, 06:01:08 PM »

Vin cu o precizare suplimentara: spre surprinderea mea, la o masurare destul de precisa, au la greaban cca 52 cm !?! Nu am mai avut masculi, la varsta lor o fi bine? ca ...si asa am emoti despre "substanta" mie unul mi se par destul de fini pe oase....

dsh
Hero Member

« Reply #18 on: January 14, 2006, 07:48:22 PM »

posibil sa nu fie niste masculi foarte inalti; adica... sa fie in standard Cheesy
din cate stiu, puii tai sunt linie rikkor, asa ca ar avea de unde mosteni o constitutie ceva mai fina, cu segmente scurte...
altfel, mie mi se par chiar frumosi, amandoi; primul (jasko) nu stiu cum e pus in pozitie, dar greabanul pare cazut si linia superioara franta in dreptul lui; probabil el e cel mai fin - in poza nu pare, cu exceptia capului, care, intr-adevar, ar putea fi mai puternic; ca proportii imi place, cel putin in poza asta; si angulatiile cred ca sunt bune, doar ca mie imi place o tibie mai lunga, ceea ce linia rikkor n-a avut niciodata - it's just me Roll Eyes
da' ce bine seamana! nici jeck nu are un greaban foarte inalt; crupa cred ca-i mai buna la jasko (la jeck pare usor tesita); frontul lui jeck cum e? in poza arata un pic deschis...
na, ca m-am apucat si de arbitraje... Cheesy ia sa ma potolesc! Vaca

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
crb
Hero Member

« Reply #19 on: January 15, 2006, 10:17:03 AM »

Sunt destul de dificil de pus in pozitie, ... de neastamparati, si, ....cu unul care urla inchis in padoc, celalalt nu sta nicicum, si cu amandoi liberi,... nici vorba sa faci ceva; Cat despre linia superioara a lui Jasko, mai mult ca sigur nu am reusit sa surprind cea mai buna "punere" in pozitie la cea mai buna poza; intr-adevar, Jasko e ceva mai armonios pe forme, dar Jeck e ceva mai masiv, cu un stop mai bun; printre altele, la cca 5.5 luni nu ar fi cazul sa ma ingrijoreze "erectia" (beep) urechilor?

crb
Hero Member

« Reply #20 on: January 15, 2006, 10:27:47 AM »

Si inca o precizare. Daca informatiile mele sunt exacte, ar fi cu oarece cosancvinizari de tipul :
•   4,4 - 5........................................... in VA1 Ulk von Arlett
•   5,5 - 5........................................... in VA4 Mark vom Haus Beck
•   5,5 - 5,4......................................... in VA 1 Jeck vom Noricum

Ceea ce ma cam ingrijoreaza (vis-a-vis de substanta si talie), pentru ca doar Ulk e tipul de caiine mai "in standard" (vorba ta), daca nu ma inseala memoria... Sad, Huh, Undecided

mirela
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #21 on: January 16, 2006, 02:48:42 PM »

nu m-am putut abtine : sunt foooarte frumosi !
pupici pe boticurile lor dragalase !  Smiley Kiss
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #22 on: February 04, 2006, 09:41:38 PM »

crb, iata ce am aflat:

Am vorbit cu mai multi medici vet. (unul crescator de C.G.) si in privinta unui lucru toti au fost de acord : masaj obligatoriu al urechilor, zilnic, cat de mult se poate, cu scopul de a-i imbunatatii circulatia locala si a impiedica formarea cutei care separa partea verticala de cea pleostita !!! Daca a aparut vreo cuta aceasta trebuie masata cu insistenta pentru a o "anihila" pe cat posibil.
  De asemenea mi s-a mai spus--->  Ca  i.v. 10 zile consecutiv(dar 10 zile, zi de zi, in jur de 100-500 mg/Kg) deoarece este probabil sa nu asimileze Ca la nivelul optim si daca au trecut mai mult de 3 saptamani de la ultima inj. cu AD3E sa i se mai faca una. Mie osatura mi se pare ok asa ca as recomanda o determinare a calcemiei iar apoi in urma rezultatului dozarea cantitatii de calciu administrat.
  Revin insa la cel mai important lucru : MASAJUL cat de muuult in fiecare zi !! Pana la 9 luni exista destule sanse sa-si ridice urechiusele.
  crb, in legatura cu consangvinizarea intra pe mess sa-ti trimit foile sau le trimit prin mail (?)

P.S. Razvan, daca doresti si consideri muta-mi postul la topicul despre urechi.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
crb
Hero Member

« Reply #23 on: February 05, 2006, 09:39:07 AM »

ok merci,... cat despre documentatie, mai bine mail, ca msn imi face fitze...

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: