Forum ciobanesc german
October 13, 2016, 10:05:51 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Analize la sange in Bucuresti  (Read 9703 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ringo
Full Member

« Reply #15 on: October 06, 2007, 05:27:57 PM »

Fac lobby pentru Facultatea de Medicina Veterinara - cum am ajuns, am intrat, analizele au durat putin, rezultatele le-am primit imediat, un alt medic mi le-a interpretat. Curat, liniste, profesionalisti si responsabili - acesta a fost sentimentul meu.
r.c.
Hero Member

"Train people to train their dogs"

« Reply #16 on: October 06, 2007, 07:11:34 PM »

Intamplator.
de obicei te uita dumnezeu pe holurile alea, daca ai norocul sa te bage cineva in seama e vreo asistenta , care mai sterge si pe jos sau un student care abia asteapta sa faca practica pe cainele tau, asta daca nu e vreun jmeker pe acolo, care a vb innainte la tel ku profesoru...caz in care intra innaintea ta..........  Varza
 Iar marii profesori sunt uneori prea blazati ca sa-ti acorde atentie maxima.

www.RingstarClub.ro
www.facebook.com/Ringstar.Club
Ringo
Full Member

« Reply #17 on: October 06, 2007, 07:33:40 PM »

Vorbesc serios!
Acum cativa ani am fost tot cu un CG si am patit ce povesteti tu.
Du-te acum sa vezi ca am dreptate!
kristal
Full Member

Athia

« Reply #18 on: October 06, 2007, 10:00:08 PM »

Tot respectul pentru cativa medici de la Facultate: Dr Ionascu Iuliana-oftalmologie, este cea mai dulce fiinta pe care am cunoscut-o, Dr Mario Codreanu un internist si echografist foarte bun si mai sunt 2-3 medici la fel de buni ca ei! Eu am ramas placut impresionata!

Singura fiinta trup si suflet alaturi de noi, iubind fara sa ceara nimic in schimb pana la moarte.
r.c.
Hero Member

« Reply #19 on: October 06, 2007, 10:49:31 PM »

cea mai dulce fiinta pe care am cunoscut-

Asta e tare   Laughing Laughing Laughing,

www.RingstarClub.ro
k3na
Hero Member

ALMA-the best

« Reply #20 on: October 06, 2007, 11:26:49 PM »

daca nu ma insel dr. mario codreanu este (sau a fost) seful clinicii. pe langa reputatia dansului, te baga in seama si pe strada daca ai o problema cu vreun animal si il rogi frumos sa/si dea cu parerea. in rest, in clinica e chiar ok, poate putin aglomerat(de studenti). n/a intrat in fata mea nimeni de cate ori am fost si n/am avut pile Wink. singurul lucru mai putin in regula care mi s/a intamplat este faptul ca nu mi/au anesteziat cainele la radiografie ca sa stea nemiscat, dar am auzit ca in romania nu/l "adoarme" nimeni pentru o radiografie, de altfel nu mi l/au adormit nici la alte clinici. in plus au preturi mai mici. noi ne/am inteles cel mai bine cu dr. togoe.
ps: am avut si o experienta mai putin placuta la facultate; dupa ce ca imi era greu sa/l tin pe rucar nemiscat pe masa de radiografiere(nu stiu daca are o denumire speciala), mi/au mai dat si o haina mare si f grea pe mine care ma incomoda un pic. Grin

cuget, deci exist!
Ringo
Full Member

« Reply #21 on: October 07, 2007, 01:30:10 PM »

Apropos de absolventii acestei facultati. Cand cutu meu era mic, a mancat o bucatica de branza cu stricnina pusa de cei de la primarie pentru a asana comunitarii. Habar nu am avut de ce cutu meu, dupa 10 minute de stat in parc, a cazut din picioare. L-am luat in brate si am plecat nauci cu el spre masina ca sa il ducem la un cabinet veterinar. Pe strada, s-a oprit o masina, a coborat un tanar alergand spre noi, s-a uitat la caine si ne-a spus sa il urmam ca in urmatoarea jumatate de ora avem o sansa sa il salvam. Am ajuns la cabinetul lui - era medic veterinar. I-a dat barbiturice si noi am continut trei zile cu apa si albus. A fost un infern de viata si pentru noi si pentru cutu, dar l-am salvat. Medicul a continuat sa vina de doua ori pe zi sa ii faca injectiile cu barbiturice.
Este adevarat ca acelasi medic i-a taiat pintenul din spate cam adanc la un picior si toata viata cutu meu a suferit.
Mai este adevarat ca medicul se anunta, cand intra in casa la mine cu formula:  <Nu refuz un pahar de cognac>, dar sa nu uitam ca si medicii sunt oameni si nu Dumnezeu.
ioanatio
Sr. Member

PABLO(Bond von Vifor)

« Reply #22 on: October 07, 2007, 03:49:40 PM »

Intamplator.
de obicei te uita dumnezeu pe holurile alea, daca ai norocul sa te bage cineva in seama e vreo asistenta , care mai sterge si pe jos sau un student care abia asteapta sa faca practica pe cainele tau, asta daca nu e vreun jmeker pe acolo, care a vb innainte la tel ku profesoru...caz in care intra innaintea ta..........  Varza
 Iar marii profesori sunt uneori prea blazati ca sa-ti acorde atentie maxima.

ASA!uite cine stie!

A DOG IS THE ONLY THING ON EARTH THAT LOVES YOU MORE THAN HE LOVES HIMSELF
r.c.
Hero Member

« Reply #23 on: October 07, 2007, 06:14:15 PM »

Unii dintre profesori merita tot respectul , sunt buni profesionisti, dar de regula se intampla ce am spus mai sus.
 Eu am alergat 0 noapte intreaga , acum un an , cu un pui, dupa un cabinet dotat cu instalatie de oxigen. Asta mi-ar fi putut salva puiul. Am fost la facultate , vorba aia , mama cabinetelor, ca sa aflu ca au o astfel de instalatie , de ultima generatie ,dar ca zace nemontata in subsol , pt ca nimeni nu s-a obosit sa o monteze si sa invete cum se foloseste. Oxigen am gasit , abia dimineata ,la un cabinet particular , intr-o scara de bloc, dar din pacate prea tarziu pt pui.
  Eu unul prefer sa ma duc in alta parte ,unde cainii mei , sunt tratati rapid, cu aparatura de ultima generatie, si avem parte de toata atentia , pretul nu conteaza cand e vb de sanatatea lor.Nu neg ca cer parerea unora dintre profesori , atunci cand e nevoie.
 Fiecare se duce unde crede de cuvinta.

www.RingstarClub.ro
ioanatio
Sr. Member

PABLO(Bond von Vifor)

« Reply #24 on: October 07, 2007, 07:54:14 PM »

pai sa-ti spun eu de ce zace in subsol!pt k le-a fost donata de stim noi cine si ei nu stiu sa o foloseasca,d aia Laughing

A DOG IS THE ONLY THING ON EARTH THAT LOVES YOU MORE THAN HE LOVES HIMSELF
Ringo
Full Member

« Reply #25 on: October 07, 2007, 08:19:28 PM »

Ai dreptate sa ai un <colt> impotriva celor ce nu ti-au intins o mana de ajutor atunci cand ai avut nevoie. Te doare neglijenta si nepasarea celor care ar trebui sa vegheze ca toata aparatura sa functioneze cum trebuie pentru a salva vietii. Si, ma tare te doare cand ramai fara sufletelul drag. Eu am pierdut doi CG si acum sunt pe ultima suta de metri un un alt cutu drag.
Pai, oare nu se gaseste un student intreprinzator ca sa incerce sa le puna in functiune?
Sau, calul de dar, nu se cauta si se lasa de izbeliste?
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #26 on: October 08, 2007, 04:48:20 PM »

oare nu se gaseste un student intreprinzator ca sa incerce sa le puna in functiune?

credeti ca "un student" are dreptul sa se atinga de aparat? Nu stiu ei sa le foloseasca asa ca n-au nici un interes sa invete studentii.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: