Domnule Nitescu (Draga Bogdan), invata diferenta intre arbitru SV si arbitru recunoscut de SV si implicit intre selectie SV si selectie recunoscuta de SV (la fel cu HD-ul).
Trec peste exprimarea ta.....hai sa o numesc "nefericita"......si totusi iti raspund.

(stiu ca nu se va sesiza nici un moderator cu privire la limbajul folosit)
Daniel, tocmai de aceea ti-am dat acea adresa (varianta 2008).
http://www.schaeferhund.de/site/typo3conf/ext/nf_downloads/pi1/passdownload.php?downloaddata=158Acolo, la pag. 28, exista un titlu "
SV-Richter und vom SV anerkannte Richter, die im Ausland wohnhaft sind" care inseamna "
Arbitri SV si arbitri recunoscuti de SV care au domiciliul in strainatate" si ca subtitlu "
SV-Richter sind mit (SV) gekennzeichnet", care inseamna "
Arbitri SV sunt marcati prin (SV)".Asta inseamna ca la acest capitol exista 2 categorii:
a) arbitri SV cu domiciliu in strainatate.
b) arbitri de ciobanesc german care nu sunt si arbitri SV dar a caror arbitraje sunt recunoscute de catre SV.
Daca nu vezi diferenta, nu-ti face probeleme, tu, oricum, nici nu vei simti, vreodata, diferenta.
Mai Daniele, nu crezi ca ai sarit calul cu exprimarea asta?

Nu cred ca eu sunt acela care "nu vede diferenta".

Scuza-ma, eu postez o scrisoare din 2007, iar tu una din 1997. Intr-adevar, mea culpa, mea maxima culpa!
Scuza-ma, tu postezi
o scrisoare "expirata" din 2007.......iar eu ti-am postat un
"atestat valabil inca din 1997".
Pricepi diferenta?
Dealtfel, daca te uiti pe
lista actuala (2008) a adresierului oficial SV.....la pag 33, vei gasi urmatoarele:
"Pettinaroli, Gabriele
Via C. Vinzio 22,
28075 Grignasco (No) 1, Italien
Tel./Fax ++39 0 163 417144,
Mobil ++39 3441590087,
eMail:
info@isoladeibaroni.com(69) ........................ (SV) Z(83-87, 92)"Malitiozitatea este o arma cu 2 taisiuri.....ai mare grija sa nu te tai!
Ceea ce crezi tu ca e tendentios "bagat" (ce cuvant vulgar, nu ti se pare?), sunt scrise cu italic, pentru a specifica ca sunt observatii personale. Scuze, nu am specificat.
Observatii personale......aiurea!
Observatiile tale personale prezinta o realitate partiala.....si prin aceasta "denaturata", inducand ideea gresita ca numai "arbitri din Germania si Austria".....!
1. NU exista EXCLUSIV arbitri SV "din Germania sau Austria".
2. NU DOAR EXCLUSIV selectiile efectuate de catre arbirtri din "Germania sau Austria" sunt recunoscute de catre SV!
Lucrurile astea le-am dovedit prin "adresierul oficial al SV 2008" si prin postarea certificatului de Koermeister SV al domnului Pettinaroli (valabil inca din 1997).
Nu doresc o polemica pe aceasta tema cu tine, eu mi-am spus parerea, luati-o drept sfat prietenesc sau drept
spam.

Pai daca nu vrei, atunci cand scrii sau citezi.......NU MAI SUBLINIA "cu rosu".....tot felul de gogorite!