Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 12:15:05 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8   Go Down
  Print  
Author Topic: CNCG COMUNICAT CHINOTEHNIC  (Read 50411 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vom haus selia
Hero Member

FAPTE NU VORBE

« Reply #90 on: July 07, 2008, 11:25:48 AM »

Pai daca organizati proba de anduranta in Luna lui CUPTOR, cati participanti a-ti vrut sa aveti?
Eu cred ca proba de anduranta a fost motiv de sueta la hotel, nu cred ca a-ti sperat la vreun participant.

In ultimele saptamani de caldura am prieteni care au pierdut o parte din batraneii lor fara sa-i supuna la "teste de anduranta". Pur si simplu le-a cedat inima de atata caldura si voi vreti teste de anduranta.

Nu mai spun nimic, ca se interpreteza gresit pe urma si nu am chef de dat explicatii. Cautati cauza pentru 0 (zero) participanti in ograda proprie si o sa-mi dati dreptate.
``````````````````````````````````````````````````````````````````````
si  e' correttto "ai dreptete"

proba de anduranta era semplice motivo per giustificare la venuta di uno staff della SAS ,per la prim volta in Romania.

Speravo che gli allevatori rumeni (non i privati o pseudo allevatori) capissero l'importanza dell'evento.

La data non mi e' stato possibile deciderla Io perche' il signor Verpelli e' un uomo estremamente impegnato .

La sua visita e' un passo avanti per il CNCG.
 la mancata  presenza dei GROSSI ALLEVATORI rumeni magari quelli dei questa zona dovrebbe farvi capire la realta' oggi del CNCG.

CRITICATE TUTTO E TUTTI ,
PIANGETE CHE NON SI FA' NULLA,
NULLA VI CONVIENE
TUTTO E' SBAGLIATO

QUANDO QUALCUNO VUOL FARE QUALCOSA E' SEMPRE UNA INUTILE CRITICA

Per migliorare ci vuole l'aiuto di tutti...........................................
vom haus selia
Hero Member

FAPTE NU VORBE

« Reply #91 on: July 07, 2008, 11:31:31 AM »

Si asta-i de mirare?
1. Pentru selectie CNCG nu cred ca se cere anduranta (presupun ca asa e in practica, in teorie poate e altfel)
2. Pentru selectie SV in afara Germaniei anduranta nu e ceruta.
3. Pentru selectie SV in Germania, anduranta cu arbitru italian nu ar fi fost recunoscuta (asta presupun, din informatiile detinute).

teoria teoria teoria

fa un po di pratica.................

selezione senza resistenza non e' riconosciuta .
giudice italiano con approvazione SV e' riconosciuto anche a BAIA MARE,dove vedo che tu fai le tue regole.

Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #92 on: July 07, 2008, 11:51:48 AM »

teoria teoria teoria

fa un po di pratica.................

selezione senza resistenza non e' riconosciuta .
giudice italiano con approvazione SV e' riconosciuto anche a BAIA MARE,dove vedo che tu fai le tue regole.

De obicei nu vorbesc fara sa ma interesez in prealabil, iar daca am gresit cumva, o sa imi cer scuze! Nu uita, ca am mai avut aceasta discutie despre selectie SV, punctul meu de vedere l-am dovedit atunci.

Eu nu comentez vizita celor de la SAS, legaturi trebuie facute, poate fi in interesul clubului din Romania. Nu va atacati asa de repede, nu este totul spus in mod negativ!

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #93 on: July 07, 2008, 12:14:30 PM »

SV-HG - Körung   

Sehr geehrter Herr Toth,

nachstehend wie gewünscht eine Auflistung der Voraussetzungen für eine Körung in Rumänien, die unter einem SV-Körmeister (aus Deutschland oder Österreich) durchgeführt wird.

- SchH- oder IP-Prüfung
- Mindestzuchtbewertung "gut"
- anerkannter HD-Befund (von einem anerkannten TA geröntgt/ Eintrag in der Ahnentafel durch SV-Hauptgeschäftsstelle)
  HD-Befund Rumänien ist nicht anerkannt
- Mindestalter: im Jahre der Körung 2 Jahre

Eine Ausdauerprüfung ist nicht erforderlich.

Mit freundlichen Grüßen

gez. A. Fath

SV-HG - Körung   

Stimate,

in cele ce urmeaza o relatare a conditiilor necesare pentru o selectie in Romania cu un arbitru de selectie SV (din Germania sau Austria - alte selectii sunt recunoscute, dar NU sunt selectii SV)

- examen SchH sau IPO
- minim calificativ "Bun"
- rezultat displazie recunoscut (radiografie de catre un medic recunoscut / stampila in pedigree de catre SV)
  examen HD Romania nu este recunoscut - asta era in 2007)
- minim 2 ani in anul selectiei

Un examen AD (anduranta) NU este necesar.

Mit freundlichen Grüßen

gez. A. Fath

crb
Hero Member

« Reply #94 on: July 07, 2008, 09:53:19 PM »

Pai daca organizati proba de anduranta in Luna lui CUPTOR, cati participanti a-ti vrut sa aveti?
Eu cred ca proba de anduranta a fost motiv de sueta la hotel, nu cred ca a-ti sperat la vreun participant.

In ultimele saptamani de caldura am prieteni care au pierdut o parte din batraneii lor fara sa-i supuna la "teste de anduranta". Pur si simplu le-a cedat inima de atata caldura si voi vreti teste de anduranta.

Nu mai spun nimic, ca se interpreteza gresit pe urma si nu am chef de dat explicatii. Cautati cauza pentru 0 (zero) participanti in ograda proprie si o sa-mi dati dreptate.
``````````````````````````````````````````````````````````````````````
si  e' correttto "ai dreptete"

proba de anduranta era semplice motivo per giustificare la venuta di uno staff della SAS ,per la prim volta in Romania.

Speravo che gli allevatori rumeni (non i privati o pseudo allevatori) capissero l'importanza dell'evento.

La data non mi e' stato possibile deciderla Io perche' il signor Verpelli e' un uomo estremamente impegnato .

La sua visita e' un passo avanti per il CNCG.
 la mancata  presenza dei GROSSI ALLEVATORI rumeni magari quelli dei questa zona dovrebbe farvi capire la realta' oggi del CNCG.

CRITICATE TUTTO E TUTTI ,
PIANGETE CHE NON SI FA' NULLA,
NULLA VI CONVIENE
TUTTO E' SBAGLIATO

QUANDO QUALCUNO VUOL FARE QUALCOSA E' SEMPRE UNA INUTILE CRITICA

Per migliorare ci vuole l'aiuto di tutti...........................................

Traducere libera :
"proba de anduranta a fost simplu motiv pentru a justifica venirea unui oficial SAS, pentru prim data in Romania.

Am sperat că crescatorii români (nu persoane fizice sau pseudo crescatori) să înţeleagă importanţa evenimentului.

Data nu am putut-o alege pentru cadl Verpelli este un om foarte ocupat.

Vizita d-lui este pas înainte pentru CNCG.
Lipsa celor mai mari crescatori romani ar trebui să vă facă să înţeleasă realitatea de astăzi a CNCG.

Criticat toţi şi toate,
Plangeti-va ca nu este nimic,
Nimic nu va convine
Totl este gresit

Când cineva care incearca sa  faca ceva şi obtine intotdeauna CRITICI INUTILE

Pentru a îmbunătăţi avem nevoie de ajutorul tuturor

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )

« Reply #95 on: July 08, 2008, 11:25:37 PM »

SV-HG - Körung  

Sehr geehrter Herr Toth,

nachstehend wie gewünscht eine Auflistung der Voraussetzungen für eine Körung in Rumänien, die unter einem SV-Körmeister (aus Deutschland oder Österreich) durchgeführt wird.

- SchH- oder IP-Prüfung
- Mindestzuchtbewertung "gut"
- anerkannter HD-Befund (von einem anerkannten TA geröntgt/ Eintrag in der Ahnentafel durch SV-Hauptgeschäftsstelle)
  HD-Befund Rumänien ist nicht anerkannt
- Mindestalter: im Jahre der Körung 2 Jahre

Eine Ausdauerprüfung ist nicht erforderlich.

Mit freundlichen Grüßen

gez. A. Fath

SV-HG - Körung  

Stimate,

in cele ce urmeaza o relatare a conditiilor necesare pentru o selectie in Romania cu un arbitru de selectie SV (din Germania sau Austria - alte selectii sunt recunoscute, dar NU sunt selectii SV)

- examen SchH sau IPO
- minim calificativ "Bun"
- rezultat displazie recunoscut (radiografie de catre un medic recunoscut / stampila in pedigree de catre SV)
  examen HD Romania nu este recunoscut - asta era in 2007)
- minim 2 ani in anul selectiei

Un examen AD (anduranta) NU este necesar.

Mit freundlichen Grüßen

gez. A. Fath

1. Nu-i frumos sa razi de o femeie care nu stie despre ce este vorba.
2. Nu-i frumos sa aduci drept argument scrisori care, dovedit, nu mai sunt de actualitate.
3. Nu-i frumos sa traduci tendentios (bagand de la tine).

Despre acest subiect s-a mai discutat si aici (http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,1207.0.html).....si speram ca s-a inteles!

Gresala mea!

Uite aici un Koermeister SV......care nu este "din Germania sau Austria"........si ale carui selectii, atata timp cat respecta regulamentul SV............ sunt selectii SV!

Uite aici o lista cu arbitrii (SV sau nu) ale caror arbitraje sunt recunoscute drept "arbitraje SV":
http://www.schaeferhund.de/site/typo3conf/ext/nf_downloads/pi1/passdownload.php?downloaddata=158

Incepand cu pag. 28

Austria, dovedit, este o tara in care miscarea CG este mult mai dezvoltata decat in Romania.....si desi este o tara in care se vorbeste (se intelege) limba germana.........nu este nici pe departe "pe locul 2" in ale cg!

* nomina-gabriele.jpg (22.73 KB, 350x416 - viewed 258 times.)
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #96 on: July 09, 2008, 07:34:36 AM »

1. Nu-i frumos sa razi de o femeie care nu stie despre ce este vorba.
2. Nu-i frumos sa aduci drept argument scrisori care, dovedit, nu mai sunt de actualitate.

Despre acest subiect s-a mai discutat si aici (http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,1207.0.html).....si speram ca s-a inteles!

Gresala mea!

Uite aici un Koermeister SV......care nu este "din Germania sau Austria"........si ale carui selectii, atata timp cat respecta regulamentul SV............ sunt selectii SV!

Uite aici o lista cu arbitrii (SV sau nu) ale caror arbitraje sunt recunoscute drept "arbitraje SV":
http://www.schaeferhund.de/site/typo3conf/ext/nf_downloads/pi1/passdownload.php?downloaddata=158

Incepand cu pag. 28

Austria, dovedit, este o tara in care miscarea CG este mult mai dezvoltata decat in Romania.....si desi este o tara in care se vorbeste (se intelege) limba germana.........nu este nici pe departe "pe locul 2" in ale cg!
Domnule Nitescu (Draga Bogdan), invata diferenta intre arbitru SV si arbitru recunoscut de SV si implicit intre selectie SV si selectie recunoscuta de SV (la fel cu HD-ul).
Daca nu vezi diferenta, nu-ti face probeleme, tu, oricum, nici nu vei simti, vreodata, diferenta.

Scuza-ma, eu postez o scrisoare din 2007, iar tu una din 1997. Intr-adevar, mea culpa, mea maxima culpa!

Ceea ce crezi tu ca e tendentios "bagat" (ce cuvant vulgar, nu ti se pare?), sunt scrise cu italic, pentru a specifica ca sunt observatii personale. Scuze, nu am specificat.

Nu doresc o polemica pe aceasta tema cu tine, eu mi-am spus parerea, luati-o drept sfat prietenesc sau drept spamGive me beer

Bogdan Nitescu
Hero Member

« Reply #97 on: July 09, 2008, 09:39:00 AM »

Domnule Nitescu (Draga Bogdan), invata diferenta intre arbitru SV si arbitru recunoscut de SV si implicit intre selectie SV si selectie recunoscuta de SV (la fel cu HD-ul).

Trec peste exprimarea ta.....hai sa o numesc "nefericita"......si totusi iti raspund. Drac
(stiu ca nu se va sesiza nici un moderator cu privire la limbajul folosit)

Daniel, tocmai de aceea ti-am dat acea adresa (varianta 2008).

Acolo, la pag. 28, exista un titlu "SV-Richter und vom SV anerkannte Richter, die im Ausland wohnhaft sind" care inseamna "Arbitri SV si arbitri recunoscuti de SV care au domiciliul in strainatate" si ca subtitlu "SV-Richter sind mit (SV) gekennzeichnet", care inseamna "Arbitri SV sunt marcati prin (SV)".

Asta inseamna ca la acest capitol exista 2 categorii:
a) arbitri SV cu domiciliu in strainatate.
b) arbitri de ciobanesc german care nu sunt si arbitri SV dar a caror arbitraje sunt recunoscute de catre SV.

Daca nu vezi diferenta, nu-ti face probeleme, tu, oricum, nici nu vei simti, vreodata, diferenta.

Mai Daniele, nu crezi ca ai sarit calul cu exprimarea asta?
Nu cred ca eu sunt acela care "nu vede diferenta".

Scuza-ma, eu postez o scrisoare din 2007, iar tu una din 1997. Intr-adevar, mea culpa, mea maxima culpa!

Scuza-ma, tu postezi o scrisoare "expirata" din 2007.......iar eu ti-am postat un "atestat valabil inca din 1997".

Pricepi diferenta?

Dealtfel, daca te uiti pe lista actuala (2008) a adresierului oficial SV.....la pag 33, vei gasi urmatoarele:
"Pettinaroli, Gabriele
Via C. Vinzio 22,
28075 Grignasco (No) 1, Italien
Tel./Fax ++39 0 163 417144,
Mobil ++39 3441590087,
eMail: info@isoladeibaroni.com
(69) ........................ (SV) Z(83-87, 92)"

Malitiozitatea este o arma cu 2 taisiuri.....ai mare grija sa nu te tai!

Ceea ce crezi tu ca e tendentios "bagat" (ce cuvant vulgar, nu ti se pare?), sunt scrise cu italic, pentru a specifica ca sunt observatii personale. Scuze, nu am specificat.

Observatii personale......aiurea!
Observatiile tale personale prezinta o realitate partiala.....si prin aceasta "denaturata", inducand ideea gresita ca numai "arbitri din Germania si Austria".....!

1. NU exista EXCLUSIV arbitri SV "din Germania sau Austria".
2. NU DOAR EXCLUSIV selectiile efectuate de catre arbirtri din "Germania sau Austria" sunt recunoscute de catre SV!

Lucrurile astea le-am dovedit prin "adresierul oficial al SV 2008" si prin postarea certificatului de Koermeister SV al domnului Pettinaroli (valabil inca din 1997).

Nu doresc o polemica pe aceasta tema cu tine, eu mi-am spus parerea, luati-o drept sfat prietenesc sau drept spamGive me beer

Pai daca nu vrei, atunci cand scrii sau citezi.......NU MAI SUBLINIA "cu rosu".....tot felul de gogorite!

* nomina-gabriele_1.jpg (35.11 KB, 325x491 - viewed 258 times.)
mit Spiellust
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #98 on: July 09, 2008, 10:25:51 AM »

In timp ce unii fac teorie la greu in Romania se reproduc CG!!!! Terminati cu contrele !!!!! Oricum toti fac ceea ce cred ca e bine sau ceea ce pot sau la marea intamplare!!! 
Din punctul meu de vedere e INUTIL . Se stie cat de divizati suntem ca si crestere a CG in Romania . Fiecare actioneaza in functie de zona de influenta in care este.

FROM ALL THE THINGS I'VE LOST I MISS MY MIND THE MOST
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #99 on: July 09, 2008, 10:32:39 AM »

xxx.

Bogdan Nitescu
Hero Member

« Reply #100 on: July 09, 2008, 11:30:27 AM »

Bogdan, din pacate, eram sigur, ca o sa raspunzi. Ghiceam si noi, daca postarea ta va fi de vreo 50.000 de cuvinte si probabil va aparea spre seara cu multe citate.  Schilder

Nu am timp pt. "raspunsuri complete".......pt. ca tocmai mi se nasc niste pui!
Tu ce faci? Roll Eyes

Ca si prieten (pentru ca nu ma consider dusman de-al tau) iti spun, ai grija cat "imbarligi" lucrurile, cercul se invarte si la un moment dat o sa ametesti si tu.

Si eu care credeam ca tocmai am "dezbarligat" niste lucruri....cu arbitri "sau din Austria"! Cheesy

Uite ca am reusit sa adun si eu cateva cuvinte, te pomenesti ca am umblat la aceeasi "scoala".

Vezi daca te straduiesti! Grin
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #101 on: July 09, 2008, 11:36:20 AM »

Nu am timp pt. "raspunsuri complete".......pt. ca tocmai mi se nasc niste pui!
Sa ai noroc la ei!

Vezi daca te straduiesti! Grin
...

WILLI LANDT
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #102 on: July 10, 2008, 05:51:15 PM »

Multumesc pe aceasta cale domnului Giovanni Zingale pentru invitatia la intalnirea cu reprezentantii SAS.
din pacate eram la Oradea si nu am putut ajunge la timp.

Daca ar mai fi fost inscrieri as fi participat cu doi caini HAUS SELIA:
VISS si QUOLL,
am vorbit de vineri pentru inscrierea lor cand ne-am intalnit, din pacate erau singurii...inscrisi.

Felicitari Giovanni pentru "vacanta" oferita celor de la SAS.
Pacat ca in afara de tine nici un crescator din zona Banat nu a catadicsit sa se intalneasca cu dansii. 
COMPARTIMENT CHINOTEHNIC
Newbie
*

« Reply #103 on: August 06, 2008, 12:31:03 PM »

AM INTRAT IN LEGALITATE !
PRIMILE REZULTATE DE DISPLAZIE CONCRETE 2008

N*    COR         NUME                    GRAD
01  9418/02  SHANTOS VON DER LUISENTHAL      HD   2
02  14196/6  AMOS VAN PAVORA                   HD   1  + ED  BL
03  11290     GHILA V BUCHENLAND                   HD   1  + ED  0
04  SZ.7293  FILIPP VON ASCANIUS                   HD   1  + ED  BL
05  LOI86686 BRUNO DEGLI ACHEI                   HD   1  + ED  BL
06 15579/07  KLIFF VON HAUS                    HD   2  + ED   BL
07 16568/07  RENEE VON HAUS BURA                   HD   1  + ED   0
08 15204/08  SILVESTRIS YUKO                   HD   2  + ED   BL
09 15477/07  ATENA VOM HAUS IOANA      HD   1  + ED   0
10 15977/07  VURA VOM HAUS SELIA                   HD   2  + ED   BL
11 14264/06  CENA VOM HAUS SELIA                   HD   2  + ED   1
12  15095     MALTA VOM HAUS SELIA                   HD   3  + ED   BL

HD                                 ED
1 = NORMALE                 0     =NORMALE
2 =QUASI NORMALE        BL    = QUASI NORMALE 
3 = ANCORA AMMESSO   1      = ANCORA AMMESSO 

Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #104 on: August 06, 2008, 12:41:28 PM »

Felicitari proprietarilor pentru rezultate 

Pages: 1 2 3 4 5 6 [7] 8   Go Up
  Print  

Jump to: