blackcat
Full Member

Ayana
|
 |
« Reply #510 on: October 01, 2009, 10:44:49 PM » |
|
Mersi,si ale tale sunt foarte frumoase,cerul are niste culori superbe! Am mai pus una,era Duminca si cum tramvaiul venea greu am avut timp de joaca,poza cu statuia am facut-o dupa incercand sa imit ce facusem la asta(desi nu prea stiam bine ce  )
|
|
|
|
|
|
"Winners never quit and quitters never win."
|
|
|
Thara
Hero Member

|
 |
« Reply #511 on: October 01, 2009, 10:46:24 PM » |
|
superba si aceasta! pot sa te intreb ce aparat ai? 
|
|
|
|
|
|
The devil wears Prada
|
|
|
|
blackcat
Full Member

Ayana
|
 |
« Reply #512 on: October 01, 2009, 10:49:04 PM » |
|
Am un Sony DSC-H7,compact,vreau un DSLR dar mai am de strans ceva bani pana la sa ceva  ,oricum nu renunt la idee pentru ca de multe ori am avut ocazia sa fac niste poze frumoase dar nu m-a ajutat Bulica(asa l-a poreclit un prieten pe aparat  ca mai face si prostioare cateodata )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Thara
Hero Member

|
 |
« Reply #513 on: October 01, 2009, 10:52:38 PM » |
|
Am un Sony DSC-H7,compact,vreau un DSLR dar mai am de strans ceva bani pana la sa ceva  ,oricum nu renunt la idee pentru ca de multe ori am avut ocazia sa fac niste poze frumoase dar nu m-a ajutat Bulica(asa l-a poreclit un prieten pe aparat  ca mai face si prostioare cateodata ) cunosc "problema" cu DSLR -ul,si eu imi doresc unul.  problema la mine este ca nu lucrez intr-un domeniu(not yet) in care sa am nevoie de un asemenea aparat.iar doar pentru sufletelul meu,ar fi o investitie destul de mare momentan. maaai ales ca nu ma multumesc cu putin! 
|
|
|
|
« Last Edit: October 01, 2009, 10:54:24 PM by Thara »
|
|
The devil wears Prada
|
|
|
blackcat
Full Member

Ayana
|
 |
« Reply #514 on: October 01, 2009, 11:02:32 PM » |
|
 nici eu nu ma multumesc cu putin,am inteles in schimb ca Sony-ul Alpha 200 e cam 12 milioane si e destul de bunicel,are un prieten si mai am inca unul care vrea sa-si ia si ar fi o optiune de luat in calcul.Eu insa as vrea un Nikon sau Canon dar pentru asta ar trebui sa plec la vara sa lucrez in afara ca sa strang bani dar depinde de campionatul national de wushu(la care-i schimba data cum le vine) ca la mine trebuie impacate si una si alta  si plus ca si-asa o sa stau cam putin cu Ayenuta anul asta(si inca vreo 5) si ma gandesc ca si vara sa stea tot singurica(cu ai mei ce-i drept dar fara plimbari,mangaieri si alintari asa de dese) n-ar fi tocmai bine!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #515 on: October 01, 2009, 11:21:52 PM » |
|
FAINA POZA! frumos, frumos!
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
|
Thara
Hero Member

|
 |
« Reply #516 on: October 02, 2009, 09:41:27 AM » |
|
FAINA POZA! frumos, frumos!
multumesc   nici eu nu ma multumesc cu putin,am inteles in schimb ca Sony-ul Alpha 200 e cam 12 milioane si e destul de bunicel,are un prieten si mai am inca unul care vrea sa-si ia si ar fi o optiune de luat in calcul.Eu insa as vrea un Nikon sau Canon dar pentru asta ar trebui sa plec la vara sa lucrez in afara ca sa strang bani dar depinde de campionatul national de wushu(la care-i schimba data cum le vine) ca la mine trebuie impacate si una si alta  si plus ca si-asa o sa stau cam putin cu Ayenuta anul asta(si inca vreo 5) si ma gandesc ca si vara sa stea tot singurica(cu ai mei ce-i drept dar fara plimbari,mangaieri si alintari asa de dese) n-ar fi tocmai bine! si eu tot Nikon vreau.D90 .eu stiu exact ce imi doresc,doar ca nu stiu cand voi achizitiona unul. 
|
|
|
|
« Last Edit: October 02, 2009, 09:45:42 AM by Thara »
|
|
The devil wears Prada
|
|
|
|
lucas71
|
 |
« Reply #517 on: October 02, 2009, 09:07:54 PM » |
|
..........paza buna trece primejdia rea..........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dia_boca
Hero Member

Rocky & Modjo
|
 |
« Reply #518 on: October 02, 2009, 09:12:29 PM » |
|
..........paza buna trece primejdia rea..........
ceva de genul: "ras cu plans..."
|
|
|
|
|
|
"Dogs are God's angels sent here to look out for us," Denice Shaughnessy
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #519 on: October 06, 2009, 02:05:37 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #520 on: October 06, 2009, 09:11:35 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #521 on: October 06, 2009, 09:23:56 AM » |
|
Ti-e cam dor de ea...
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #522 on: October 06, 2009, 02:03:47 PM » |
|
 da,e catelar de-al nostru  .Iubeste cainii enorm,a crescut cu un Bobtail.Cind vede un caine pe strada,striga urla pina e lasat sa-l mingiie.Toata ziua sta cu cainele dupe ea.Daca sora mea il cheama lka calculator so vada bunica ,nu vine,dar daca ii zice ca arat eu caini ,atunci imediat apare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Sr. Member

|
 |
« Reply #523 on: October 06, 2009, 02:08:04 PM » |
|
Micuta e mortala. Ce-ti fac celelalte fetite, cele mici, mici? Cresc?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Sr. Member

|
 |
« Reply #524 on: October 06, 2009, 02:18:36 PM » |
|
Poze cu fetele de la vom Eclips cand ne mai arati?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|